Tko je krvoločniji Allah ili Jahve ?
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Tko je krvoločniji Allah ili Jahve ?
Slavenske religije su opet "in" sad kad kršćanstvo polako ide nizbrdo...
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
A kako to sa sigurnošću možeš tvrditi ?jastreb wrote:Da,jer oni narodi koje je Mojsije sa Izraelom istrebljivao u Kanaanu,to su bili ljudi pred kojima su DAEŠ-ovci mala dražesna dječica.Iknarov svjedok wrote:A Biblija je kao manje krvoločna ?jastreb wrote:Ovako,da budemo na čistu.
Krvoločan je Muhamed.
Sve ovo što radi ISIS radi 95% iz Hadisa,a možda 5% iz Kurana.
Dakle oni se ravnaju ne po onome što piše u Kuranu(mada i tamo ima svašta) već po onome što kažu Hadisi.
A Hadisi navodno pišu o tome kako bi Muhamed,odnosno kako je on postupao u tim i tim situacijama.
Ti su radili još gore gadosti. Mi danas ni ne možemo zamisliti strahote koje su činili,tako da je čak bila grijehota takvome dati milost.
O tim narodima pisali su oni koji su ih istrijebili.Pa tako će za par stoljeća muslimani učiti kako su narodi koje DAEŠ istrijebio,bili zlo,sljedbenici Šejtana a o DAEŠOVCIMa će se snimati romantičarski filmovi kao o Mojsiju.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ovo sam već sto puta objašnjavao,pa tako više i neću komentirati.marcellus wrote:vrlo uvjetno, kršćanski trojedni bog ima malo faktičke veze sa židovskim jahveomIknarov svjedok wrote:Ne kažem da bi djeca trebala odgovarati za grijehe otaca,ali nije li Krist jahvin vanbračni sin ?marcellus wrote:zabole me i za židovskog i za muslimanskog Boga... Krist svakako nije bio krvoločan, što god da je bio.
Anđeo jahvin koji se ukazivao Mojsiju,Gideonu,Danielu,ili Abrahamu jest Isus Krist lično i personalno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne samo slavenske,nego i keltske,nordijske,no valjda je toga svjestan i onaj kreten u Vatikanu pa zato i navija za dovođenje islamističkih kozojeba u Europu koji su njegova braća po Abrahamudawson wrote:Slavenske religije su opet "in" sad kad kršćanstvo polako ide nizbrdo...
Last edited by Iknarov svjedok on 29/3/2016, 14:28; edited 1 time in total
2015-07-23
uglavno mi, Europljani smo imali naše Europske religije i bogove, a uvalili nam semitske religije i semitske bogove preko koji nas guze od pape i vatikana, do arapa, do onih lažnih fejkera
Guest- Guest
Evo ti moj rodni list, pa čitaj. Pun mi te kufer više.preko_vode_do_slobode wrote:uglavno mi, Europljani smo imali naše Europske religije i bogove, a uvalili nam semitske religije i semitske bogove preko koji nas guze od pape i vatikana, do arapa, do onih lažnih fejkera
Guest- Guest
To su religije koje su uvijek išle pod ruku s vlašću,tako su kmetove naučavali da budu poslušni feudalcima,jer to je kao po božijem zakonu.Zaglupljivanje preko judeokršćanstva nije danas toliko učinkovito,posebno nakon francuske revolucije,stoga ne čudi ova nadogradnja softwarea s islamom.preko_vode_do_slobode wrote:uglavno mi, Europljani smo imali naše Europske religije i bogove, a uvalili nam semitske religije i semitske bogove preko koji nas guze od pape i vatikana, do arapa, do onih lažnih fejkera
2015-07-23
Pa postoje mnogi vanbiblijski dokazi kako su Kanaanci u svojim obredima općili sa svojom malom djecom,sa životinjama,kako su bacali svoju djecu u užarene željezne kipove Moloka,kako su mučili zarobljenike,itd itd.Iknarov svjedok wrote:
A kako to sa sigurnošću možeš tvrditi ?
O tim narodima pisali su oni koji su ih istrijebili.Pa tako će za par stoljeća muslimani učiti kako su narodi koje DAEŠ istrijebio,bili zlo,sljedbenici Šejtana a o DAEŠOVCIMa će se snimati romantičarski filmovi kao o Mojsiju.
Osim toga Izrael je danas samostalna država,pa opet nemaš primjera da se događaju takve užasne stvari,kakve se danas događaju ne samo u IS-u,ili SA,nego li i u nekim mekšim državama u kojima islam dominira,poput Egipta, Afganistana,Pakistana,ili Jemena.
2014-04-22
Nisam znao da si stara kao Franjo Josip.Eva wrote:Evo ti moj rodni list, pa čitaj. Pun mi te kufer više.preko_vode_do_slobode wrote:uglavno mi, Europljani smo imali naše Europske religije i bogove, a uvalili nam semitske religije i semitske bogove preko koji nas guze od pape i vatikana, do arapa, do onih lažnih fejkera
2015-07-23
To je besmislica.Tvrditi da su Kanaanci štovali Molocha,jednako je kao tvrditi da su u Judeji štovali Sotonu.jastreb wrote:Pa postoje mnogi vanbiblijski dokazi kako su Kanaanci u svojim obredima općili sa svojom malom djecom,sa životinjama,kako su bacali svoju djecu u užarene željezne kipove Moloka,kako su mučili zarobljenike,itd itd.Iknarov svjedok wrote:
A kako to sa sigurnošću možeš tvrditi ?
Osim toga Izrael je danas samostalna država,pa opet nemaš primjera da se događaju takve užasne stvari,kakve se danas događaju ne samo u IS-u,ili SA,nego li i u nekim mekšim državama u kojima islam dominira,poput Egipta, Afganistana,Pakistana,ili Jemena.
2015-07-23
Ma nisam, nego se koristi reciklirani papir već stoljećima.Iknarov svjedok wrote:Nisam znao da si stara kao Franjo Josip.Eva wrote:Evo ti moj rodni list, pa čitaj. Pun mi te kufer više.preko_vode_do_slobode wrote:uglavno mi, Europljani smo imali naše Europske religije i bogove, a uvalili nam semitske religije i semitske bogove preko koji nas guze od pape i vatikana, do arapa, do onih lažnih fejkera
Guest- Guest
E još kad bi netko od nas znao pročitati to klinasto pismo :)
I Židovi su štovali Molocha,onda kada su napravili zlatno tele misleći da se Mojsije zagubio negdje u planinama.
2015-07-23
moj kurac im se ukazivao, de ne bulazni, i zidovi su religiju sklepali od prijasnjih religijajastreb wrote:Ovo sam već sto puta objašnjavao,pa tako više i neću komentirati.marcellus wrote:vrlo uvjetno, kršćanski trojedni bog ima malo faktičke veze sa židovskim jahveomIknarov svjedok wrote:Ne kažem da bi djeca trebala odgovarati za grijehe otaca,ali nije li Krist jahvin vanbračni sin ?marcellus wrote:zabole me i za židovskog i za muslimanskog Boga... Krist svakako nije bio krvoločan, što god da je bio.
Anđeo jahvin koji se ukazivao Mojsiju,Gideonu,Danielu,ili Abrahamu jest Isus Krist lično i personalno.
Eva wrote:Evo ti moj rodni list, pa čitaj. Pun mi te kufer više.preko_vode_do_slobode wrote:uglavno mi, Europljani smo imali naše Europske religije i bogove, a uvalili nam semitske religije i semitske bogove preko koji nas guze od pape i vatikana, do arapa, do onih lažnih fejkera
stavi papirić evica kraj toga dokumenta i idemo
Guest- Guest
Platite si prevoditelja. Jel Joda tražil da zalijepim? Je, e pa evo mu, nek čita.dawson wrote:E još kad bi netko od nas znao pročitati to klinasto pismo :)
Guest- Guest
Židovi su probrali kao sa švedskog stola,te sklepali Toru,čak se nisu trudili puno izmjeniti a ako je židovska religija lažna,onda je sasvim logično da kršćanstvo kao nadogradnja na istu ne može biti istinito.Leviathan2 wrote:moj kurac im se ukazivao, de ne bulazni, i zidovi su religiju sklepali od prijasnjih religijajastreb wrote:Ovo sam već sto puta objašnjavao,pa tako više i neću komentirati.marcellus wrote:vrlo uvjetno, kršćanski trojedni bog ima malo faktičke veze sa židovskim jahveomIknarov svjedok wrote:Ne kažem da bi djeca trebala odgovarati za grijehe otaca,ali nije li Krist jahvin vanbračni sin ?marcellus wrote:zabole me i za židovskog i za muslimanskog Boga... Krist svakako nije bio krvoločan, što god da je bio.
2015-07-23
A jel ste vi zaista toliko naivni da mislite da je i Isus Krist nekakav Djed Božićnjak koji će doći na kolima koje vuku jeleni i da će svima bacati bombone,ili da je to nekekav neuredni i zapušteni hipik koji će kad ponovo dođe svima reći "Ja te volim!"???
Pa Isusov drugi dolazak biti će najveća klaonica koju je svijet vidio.
Biblija o tome jasno piše.
Pa Isusov drugi dolazak biti će najveća klaonica koju je svijet vidio.
Biblija o tome jasno piše.
2014-04-22
Iknarov svjedok wrote:Židovi su probrali kao sa švedskog stola,te sklepali Toru,čak se nisu trudili puno izmjeniti a ako je židovska religija lažna,onda je sasvim logično da kršćanstvo kao nadogradnja na istu ne može biti istinito.Leviathan2 wrote:moj kurac im se ukazivao, de ne bulazni, i zidovi su religiju sklepali od prijasnjih religijajastreb wrote:Ovo sam već sto puta objašnjavao,pa tako više i neću komentirati.marcellus wrote:vrlo uvjetno, kršćanski trojedni bog ima malo faktičke veze sa židovskim jahveomIknarov svjedok wrote:Ne kažem da bi djeca trebala odgovarati za grijehe otaca,ali nije li Krist jahvin vanbračni sin ?marcellus wrote:zabole me i za židovskog i za muslimanskog Boga... Krist svakako nije bio krvoločan, što god da je bio.
nije problem kršćanstva kao kršćanstva, nego iz kršćanstva je iznikao marksizam a to je uzrok svih problema u Europi danas.. čak i nitzche je nešto pisao u tom stilu (iako nisam fan filozofije pročitao sam 1-2 njegove knjige)
Guest- Guest
Hahaha, Joda, baš si zelen. To ti je naslovnica Hevre Kadiše iz 1854 godine. Niš vi bez Dede nemrete. Jedini on se zna igratpreko_vode_do_slobode wrote:Eva wrote:Evo ti moj rodni list, pa čitaj. Pun mi te kufer više.preko_vode_do_slobode wrote:uglavno mi, Europljani smo imali naše Europske religije i bogove, a uvalili nam semitske religije i semitske bogove preko koji nas guze od pape i vatikana, do arapa, do onih lažnih fejkera
Guest- Guest
A šta misliš zašto sam ti ja rekao da si stara kao Franjo Josip.Eva wrote:Hahaha, Joda, baš si zelen. To ti je naslovnica Hevre Kadiše iz 1854 godine. Niš vi bez Dede nemrete. Jedini on se zna igratpreko_vode_do_slobode wrote:Eva wrote:Evo ti moj rodni list, pa čitaj. Pun mi te kufer više.preko_vode_do_slobode wrote:uglavno mi, Europljani smo imali naše Europske religije i bogove, a uvalili nam semitske religije i semitske bogove preko koji nas guze od pape i vatikana, do arapa, do onih lažnih fejkera
2015-07-23
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "SARAJEVO-RESORT" spreman za prihvat izbjeglica. In-sha-Allah
» Ni Allah im ne može pomoći ...:D
» Ne Allah, vitkost lambda je presudila
» Potencijalni Allah Snackbar napad u Londinustanu
» Napad u centru Pariza uz povike ‘Allah Akbar‘
» Ni Allah im ne može pomoći ...:D
» Ne Allah, vitkost lambda je presudila