Potencijalni Allah Snackbar napad u Londinustanu
Page 1 of 1
Potencijalni Allah Snackbar napad u Londinustanu
https://www.rt.com/uk/354536-london-stabbing-russell-square/ napad nožem , jedna mrtva , nekoliko ozljeđenih
Guest- Guest
Re: Potencijalni Allah Snackbar napad u Londinustanu
Neuzvraćena ljubav opet...
darth_vader-
2014-04-17
Ja znam samo da je grad pun tako dobrih musavica da ti pamet stane..Juce sam jjednu vidio, rekoh sam sebi..ovu neki seik jebe i niko drugi...
Russell sq..bem ti bas prekjuce sam tuda prosao jer sam hteo malo da prosetam i izbegnem konzervisanje u Tube..
Russell sq..bem ti bas prekjuce sam tuda prosao jer sam hteo malo da prosetam i izbegnem konzervisanje u Tube..
Guest- Guest
Osjećao se izoliran od strane domaćeg stanovništva. Ups, London je odavno postao Londonistan
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
https://www.theguardian.com/uk-news/2016/aug/04/mass-stabbing-central-london-woman-dead-and-injured
onaj link gore ti ne radi
onaj link gore ti ne radi
Guest- Guest
Similar topics
» Napad u centru Pariza uz povike ‘Allah Akbar‘
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Tko je krvoločniji Allah ili Jahve ?
» Austrijski učitelji riječ Bog mijenjaju u Allah kako bi pomogli integraciji
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Tko je krvoločniji Allah ili Jahve ?
» Austrijski učitelji riječ Bog mijenjaju u Allah kako bi pomogli integraciji
Page 1 of 1