90% židova nema nikakve veze sa Bliskim istokom
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 90% židova nema nikakve veze sa Bliskim istokom
Kakav mit, pa oni i jesu počeli izgrađivati Izrael kakv je danas. Židovi nemaju druge domovine osim Izraela.deda na aparatima wrote:Ima veze s tim da im je štetno graditi mit o tome kako su oni Izraelci i kako im je Izrael domovina, te se seliti dolje među muslimane koji ih žele poklati.Mad_Vlad wrote:Sve da i jesu kakve veze ima. Prešli su na judaizam i to ih čini punopravnim članovima židovskog naroda. I prabaka Davidova je bila Moapkinja, Rut.
Židovima bi bilo pametnije da svojom domovinom smatraju SAD, i tamo vide svoju budućnost, nego da žive iza visokih zidova opkoljeni ludim arapima.
Bolje da se učite kako unaprediti zemlju od njih a ne se baviti zavjereničkim urotama.
Mad_Vlad- Posts : 1954
2014-05-02
Mješanac jesam ali ne toga. Close call but no cigar. Doduše to i dalje ne mjenja činjenicu da ti nisi židov kao ni većina ekipe sa foruma.Yehudi wrote:gargamel0101 wrote:nije ti on židov. Jedini za kojeg sam jasiguran da je židov je bio Tetragramaton sa starog foruma.dawson wrote:Yehudi wrote: progoni i masakri, pogromi
od Španjolske, preko sve Europe do Rusije, stoljeća progona,
I to valda nekome nije dosta već svaka šuša i danas može otvarati teme koje potiču mržnju...a ničim izazvan.
Nema ozbiljne država koja nije morala prognati Židove, da si moža nisu sami malo krivi sa svojom opsesijom dominacije i vladanja nad cijelim svijetom
Nisi ti muško, niti Hrvat.
Jedini pravi Hrvat sa prošog foruma , za kojeg sam jasiguran je -ero-
A ti si mješanac domaćeg i ukrajike .............na privremenom radu.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
dawson wrote:Yehudi wrote: progoni i masakri, pogromi
I to valda nekome nije dosta već svaka šuša i danas može otvarati teme koje potiču mržnju...a ničim izazvan.
Nema ozbiljne država koja nije morala prognati Židove, da si moža nisu sami malo krivi sa svojom opsesijom dominacije i vladanja nad cijelim svijetom
Tu je veliku ulogu igrala crkva kao i osobni afiniteti, pljačka itd.
Isto tako su Španjolci a i Englezi požalili progone i tražili da se Židovi vrate jer im je trgovina propala. Prouči malo, vidićeš.
Židovi su bili rijetko pismeni i sa poznavanjem više jezika ( u srednjevjekovnoj Europi) pa je puno toga ovisilo o tome kakve veze imaš u
drugim državama i koliko znanja imaš. A pismenost je bila jako slaba u to doba. Svaki velikodostojnik je morao imati " dvorskog Židova"
koji je u to doba obnašao dužnost -ministra vanjskih poslova, trgovine ili rata, ambasadora i pregovarača" .....to se zna.
Mislim zna svatko ako je pročitao par knjiga iz povijesti.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
gargamel0101 wrote:Mješanac jesam ali ne toga. Close call but no cigar. Doduše to i dalje ne mjenja činjenicu da ti nisi židov kao ni većina ekipe sa foruma.Yehudi wrote:gargamel0101 wrote:nije ti on židov. Jedini za kojeg sam jasiguran da je židov je bio Tetragramaton sa starog foruma.dawson wrote:Yehudi wrote: progoni i masakri, pogromi
Ti dakle -NEMAŠ POJMA- tko sam ja niti išta o meni ne znaš osim onoga šta si umislio.
Znači mješanče, u buduće, najbolje da ne nagadjamo tko je što i koje vjere.
Suzdrži se u buduće od profiliranje jer je to jako nezahvalno, kako vidiš, a uostalom i protivno pravilima foruma.
Last edited by Yehudi on 26/3/2016, 18:50; edited 1 time in total
2014-04-20
Vidiš i sam kako se stvari u svijetu razvijaju.Mad_Vlad wrote:Kakav mit, pa oni i jesu počeli izgrađivati Izrael kakv je danas. Židovi nemaju druge domovine osim Izraela.deda na aparatima wrote:Ima veze s tim da im je štetno graditi mit o tome kako su oni Izraelci i kako im je Izrael domovina, te se seliti dolje među muslimane koji ih žele poklati.Mad_Vlad wrote:Sve da i jesu kakve veze ima. Prešli su na judaizam i to ih čini punopravnim članovima židovskog naroda. I prabaka Davidova je bila Moapkinja, Rut.
Židovima bi bilo pametnije da svojom domovinom smatraju SAD, i tamo vide svoju budućnost, nego da žive iza visokih zidova opkoljeni ludim arapima.
Bolje da se učite kako unaprediti zemlju od njih a ne se baviti zavjereničkim urotama.
Ili će se europski narodi ujediniti, ili će ih povijest kroz sljedećih 50-100 godina pregaziti.
Last edited by deda na aparatima on 26/3/2016, 18:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa naravno da nije zidov....cedo...kako je samo zapjenjeno branio karadzicevca..takve na kilometre nasnjofas...gargamel0101 wrote:Mješanac jesam ali ne toga. Close call but no cigar. Doduše to i dalje ne mjenja činjenicu da ti nisi židov kao ni većina ekipe sa foruma.Yehudi wrote:gargamel0101 wrote:nije ti on židov. Jedini za kojeg sam jasiguran da je židov je bio Tetragramaton sa starog foruma.dawson wrote:Yehudi wrote: progoni i masakri, pogromi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Znači nisi židov? Aww... može koja slika da podkrijpi to tvoje židovstvo ili ostajemo na nagađanju? "Židov" koji mrzi Hillary koja je zakuhala stvar u Siriji da olakša položaj Izraela.Yehudi wrote:
Ti dakle -NEMAŠ POJMA- tko sam ja niti išta o meni ne znaš osim onoga šta si umislio.
Znači mješanče, u buduće, najbolje da ne nagadjamo tko je što i koje vjere.
Suzdrži se u buduće od profiliranje jer je to jako nezahvalno, kako vidiš, a uostalom i protivno pravilima foruma.
Last edited by gargamel0101 on 26/3/2016, 18:53; edited 1 time in total
2015-07-23
Čak ovi iz Izraela mrze ove koji dolaze tamo iz ostalih dijelova svijeta, tjeraju ih, vrijeđaju . Bio neki dokumentarac o tome.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa lik mrzi Hillary, a žena se bavi nation buldingom po BI da olakša položaj Izraelu. Mrzi i Kolindu i Oreškovića koji su skroz OK sa židovima. Čudan neki židov.vuksadinare wrote:pa naravno da nije zidov....cedo...kako je samo zapjenjeno branio karadzicevca..takve na kilometre nasnjofas...gargamel0101 wrote:
Mješanac jesam ali ne toga. Close call but no cigar. Doduše to i dalje ne mjenja činjenicu da ti nisi židov kao ni većina ekipe sa foruma.
2015-07-23
vuksadinare wrote:pa naravno da nije zidov....cedo...kako je samo zapjenjeno branio karadzicevca..takve na kilometre nasnjofas...gargamel0101 wrote:Mješanac jesam ali ne toga. Close call but no cigar. Doduše to i dalje ne mjenja činjenicu da ti nisi židov kao ni većina ekipe sa foruma.Yehudi wrote:gargamel0101 wrote:nije ti on židov. Jedini za kojeg sam jasiguran da je židov je bio Tetragramaton sa starog foruma.dawson wrote:Yehudi wrote: progoni i masakri, pogromi
..........vuče Srbine..........pa ne moraš toliko upirati protiv ćaće, matere i predaka svojih
Nema veze šta si se pokrstio sad u domovinskom ratu,.............aj piši se ko Hrvat ali dis navro čedo
Kako -Crvenkasti - priznaje, možeš tako i ti, vragu brige. Samo ti arlauči na utakmicama i svi će misliti da si pravi Hrvat
pa ne piše ti na čelu -ćaća mu Srbin, oficir u JNA-
2014-04-20
Pa, pobogu, Primorac vam je svjetski amabasador za genetiku i genetska ispitivanja.Yehudi wrote:Mad_Vlad wrote:Sve da i jesu kakve veze ima. Prešli su na judaizam i to ih čini punopravnim članovima židovskog naroda. I prabaka Davidova je bila Moapkinja, Rut.
[ltr]ZAGREB – Hrvati su potomci Srba i genetska podudarnost dva naroda su gotovo identična sa tom razlikom šti su Srbi stariji narod i samim tim su praktično i stvorili Hrvatsku naciju![/ltr]
[ltr]Ovo ekskluzivno otkriće nije plod nikakvih trač rubrika ili šaljivih novinara već je rezultat istraživanja uglednog hrvatskog[/ltr]
[ltr]instituta FA iz Zagreba koje je vršeno poslednjih devet godina.Ovaj institut, koji ima više međunarodnih priznanja iz genetičkog istraživanja, objavio je da je na osnovu istraživanja na uzorku od 7320 ispitanika hrvatskih državljana dobijena najveća genetska podudarnost hromozoma Y i haplotipa sa slovenskim haplotipom srpskog naroda iz desetog veka.[/ltr]
Profesor je upravo iz toga područja na jednom od najelitnijih američkih sveučilišta.
Uzmite u ruke nešto od njegovih istraživanja, koja je radio skupa sa Amerikancima,
i za njihov račun.
No, da ponovim, I1b* (Eu7) je temeljni(osnovni) europski gen,koji se koncentrično širio sve do
Baltika, gdje je danas (uz Hercegovinu i Dalmaciju) najrašireniji.
PS: Evo, po stoti put...
gargamel0101 wrote:Pa lik mrzi Hillary, a žena se bavi nation buldingom po BI da olakša položaj Izraelu. Mrzi i Kolindu i Oreškovića koji su skroz OK sa židovima. Čudan neki židov.vuksadinare wrote:pa naravno da nije zidov....cedo...kako je samo zapjenjeno branio karadzicevca..takve na kilometre nasnjofas...gargamel0101 wrote:
Mješanac jesam ali ne toga. Close call but no cigar. Doduše to i dalje ne mjenja činjenicu da ti nisi židov kao ni većina ekipe sa foruma.
Hajmo kladionu otvoriti........HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Pa šta je bilo KRETENI- šta vas jebe debili............................pušite ga
-------------------------------JEBE VAS TKO SAM JA I ŠTO------------------
2014-04-20
Ero wrote:PS: Evo, po stoti put...
Ma pusti slike tamo nekih statistika
To ne dokazuje tko si ti -ERO-
KRVNA ZRNCA DAJ OVAMO NA PRETRAGU
2014-04-20
To je kao i ono iskakanje iz zrakoplova sa topom. Ako znamo da si to izveo, daj budi drug i šikni koju sliju da znamo da si židov.Yehudi wrote:gargamel0101 wrote:Pa lik mrzi Hillary, a žena se bavi nation buldingom po BI da olakša položaj Izraelu. Mrzi i Kolindu i Oreškovića koji su skroz OK sa židovima. Čudan neki židov.vuksadinare wrote:pa naravno da nije zidov....cedo...kako je samo zapjenjeno branio karadzicevca..takve na kilometre nasnjofas...gargamel0101 wrote:
Hajmo kladionu otvoriti........HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Pa šta je bilo KRETENI- šta vas jebe debili............................pušite ga
-------------------------------JEBE VAS TKO SAM JA I ŠTO------------------
2015-07-23
Ljudi moji, u Hrvatskoj ima 1000 zidova a stanovnika 4,5 000 000. Pa je li moguće da ih je na uzorku od 20 forumaša 3?! Pa naravno da nije. Zašto im je napeto izmišljati da su zidovi ne znam zbilja..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ero wrote:Pa, pobogu, Primorac vam je svjetski amabasador za genetiku i genetska ispitivanja.Yehudi wrote:Mad_Vlad wrote:Sve da i jesu kakve veze ima. Prešli su na judaizam i to ih čini punopravnim članovima židovskog naroda. I prabaka Davidova je bila Moapkinja, Rut.
[ltr]ZAGREB – Hrvati su potomci Srba i genetska podudarnost dva naroda su gotovo identična sa tom razlikom šti su Srbi stariji narod i samim tim su praktično i stvorili Hrvatsku naciju![/ltr]
[ltr]Ovo ekskluzivno otkriće nije plod nikakvih trač rubrika ili šaljivih novinara već je rezultat istraživanja uglednog hrvatskog[/ltr]
[ltr]instituta FA iz Zagreba koje je vršeno poslednjih devet godina.Ovaj institut, koji ima više međunarodnih priznanja iz genetičkog istraživanja, objavio je da je na osnovu istraživanja na uzorku od 7320 ispitanika hrvatskih državljana dobijena najveća genetska podudarnost hromozoma Y i haplotipa sa slovenskim haplotipom srpskog naroda iz desetog veka.[/ltr]
Profesor je upravo iz toga područja na jednom od najelitnijih američkih sveučilišta.
Uzmite u ruke nešto od njegovih istraživanja, koja je radio skupa sa Amerikancima,
i za njihov račun.
No, da ponovim, I1b* (Eu7) je temeljni(osnovni) europski gen,koji se koncentrično širio sve do
Baltika, gdje je danas (uz Hercegovinu i Dalmaciju) najrašireniji.
Ma kakav primorac, vrag ga ne ubra na uskrs
Štas ti poludije. Kakav primorac majketimile, pa taj kreten je tvrdio ( za potribe adezeja) da su Hrvati iz irana došli
a ta teorija živila koliko i njegov članak u novinama. Bez ikakvih vjerodostojnih pdataka je on to izasra tu rteoriju
koja je davno već pala u vodu................TO JE KAO PISANJE PO VODI
Ti si čak tvrdio da su Hrvati iz ukrajine došli, pa tko te uzima za ozbiljno.
2014-04-20
Tko je lud da bude Hrvatkaja_333 wrote: Zašto im je napeto izmišljati da su zidovi ne znam zbilja..
Kermit-
2014-04-17
kaja_333 wrote:Ljudi moji, u Hrvatskoj ima 1000 zidova a stanovnika 4,5 000 000. Pa je li moguće da ih je na uzorku od 20 forumaša 3?! Pa naravno da nije. Zašto im je napeto izmišljati da su zidovi ne znam zbilja..
Dobro i govoriš, sve mislim da nas je samo dvoje.
Srićom vas je šiptarki više.
2014-04-20
asilovski wrote:Tko je lud da bude Hrvatkaja_333 wrote: Zašto im je napeto izmišljati da su zidovi ne znam zbilja..
Dobro i kažeš.
ja jučer bio na pagu, u Novalji.
Kaže ovaj jedan - Citiram - " Ja sam Hrvat, otočan...........Šaćiri, drago mi je meni"
2014-04-20
Ima istine, ali onda opet tko je lud da bude židov?!? Nitko te ne voli, pa niti sami židovi (tjeraju ih kad dođu u Izrael).asilovski wrote:Tko je lud da bude Hrvatkaja_333 wrote: Zašto im je napeto izmišljati da su zidovi ne znam zbilja..
Last edited by gargamel0101 on 26/3/2016, 19:14; edited 1 time in total
2015-07-23
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Putin vlada Bliskim istokom...
» Austrijanci: nema hrvatska elita nikakve tajne račune kod nas niti se ovdje pere lova
» nema NIKAKVE DOKAZE službenim sastancima u SAD?!
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Austrijanci: nema hrvatska elita nikakve tajne račune kod nas niti se ovdje pere lova
» nema NIKAKVE DOKAZE službenim sastancima u SAD?!
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
Page 3 of 10