90% židova nema nikakve veze sa Bliskim istokom
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 90% židova nema nikakve veze sa Bliskim istokom
dosadna tema, ne znam kak se date ovako lako flejmati.. Zidovstvo je religija, ne krvna grupa, i to je sve, jidish je bio mrtvi knjiski jezik sve do 20st. prakticki, ono, ocite stvari ne znaju neki ili ne mogu podnijeti.. yehudi se zali, a podijelio je najvise uvreda na ovoj temi bome, svaka cast.
A tu si Pile moje medeno ...to je bilo jednokratno samo da proguta Ljubu i sazvace ga...bogomdani wrote:eto ti ga na..dao bog da te prozvakala ova guzica..ja trol??..ajd dobro..
aj svetac, prestani s ovakvim slikama, koliko puta ti se mora ponovit ?
ovo prelazi u bezobrazluk
betty
Ne se buniti,i vi morate nesto raditi,da se ne ulijenite..Ne mozes biti Adminka i nis ne raditi,jel??..
Guest- Guest
Pa kad dođu i seruckaju a oni u izraelu svi odreda (muško-žensko) moraju koji mjesec kroz godinu u vojsku, i to svake godine no ovi sa strane samo seru a nijedan od njih ni dana u izraelskoj vojsci nema.kaja_333 wrote:Ma tjeraju ih, pljuju, vrijeđaju. Zato mi nije jasno sto se toliko trse to biti. Popularno nije, nisu to da ne mogu birati, ne kužim zbilja.gargamel0101 wrote:Ima istine, ali onda opet tko je lud da bude židov?!? Nitko te ne voli, pa niti sami židovi (tjeraju ih kad dođu u Izrael).asilovski wrote:Tko je lud da bude Hrvatkaja_333 wrote: Zašto im je napeto izmišljati da su zidovi ne znam zbilja..
Guest- Guest
ljubo1212 wrote:hebate dođem jednom u tjedan dana i sad nemrem dat komentar da ne bude čoporativno
al ok, ti pariš ko jači trol, al neću te ja hranit, nek vam tree baci sijeno ujutro i navečer
Guest- Guest
asilovski wrote:Tko je lud da bude Hrvatkaja_333 wrote: Zašto im je napeto izmišljati da su zidovi ne znam zbilja..
Istina, ali ovo je neki bizaran fetiš očito...
darth_vader-
2014-04-17
Rimljani ne žive danas u getoima pod hrvatskom okupacijom, niti 4 miliona Rimljana živi u izbjeglištvu. Niti Hrvatska po svojoj okolici radi pizdarije kako bi skrenula pažnju sa problema jadnih Rimljana... tak da komparacija između Izraela i Hrvatske pije vode koliko i teorija da je yehudi Jew. :DRegoč wrote:Osporavati Izrael jer je posljedica okupacije je glupo, budući da je svaka država nastala nakon nečije okupacije. Tako je i Hrvatska nastala nakon slavenske okupacije diela Rimskoga Carstva ili Avarskoga Kaganata (koji su i sami ishod rimske ili avarske okupacije), a tijekom uspona jednoga od doseljenih plemenah, naime Hrvatah koji si podčinjavaju druga plemena.
JEBO TE YEHUDI U USTA SMRDLJIVA
PIČKO JEDNA ŠTA ME SE HVATAŠ KAD TE NE SPOMINJEM SMEĆE JEDNO
PIČKO JEDNA ŠTA ME SE HVATAŠ KAD TE NE SPOMINJEM SMEĆE JEDNO
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Morao sam naći komparaciju da mu odgovorim. A kako sam pod impresijom predhodnih stranica, nisam mogao naći ni jednu drugu metaforu da se izrazim.
I smiri se, ne treba da i tebe baniraju poslije sveca, pa da još ispadne da među adminima vlada antisemitizam, što bi bila full ironija s obzirom na naslov teme.
I smiri se, ne treba da i tebe baniraju poslije sveca, pa da još ispadne da među adminima vlada antisemitizam, što bi bila full ironija s obzirom na naslov teme.
Ma i blag sam bio obzirom da si me spomenio i na drugoj temi.
Ne straši mene ban.
čovječe, na uskršnje jutro ti se budiš sa pomisli na mene,
tko sam i što sam.................imaš li ti obitelj ili neki hobi , nešto.
Okani me se čovječe, koji ti je kurac.
Ne straši mene ban.
čovječe, na uskršnje jutro ti se budiš sa pomisli na mene,
tko sam i što sam.................imaš li ti obitelj ili neki hobi , nešto.
Okani me se čovječe, koji ti je kurac.
2014-04-20
Stvarno, gdi su mi maniri, ni da čestitam... Sretan Uskrs, yeho. Da ih doživiš i poživiš još puno. I manje ljutnje radi gluposti... ;)
Sve najbolje tebi i tvojima.
2014-04-20
Prilikom seobe narodah iliroromansko stanovništvo je izbjeglo prema primorskim gradovima, na otoke ili u Italiju (dakle izbjeglice), a dio ih se sklonio u planine (Vlasi) gdje su neko vrieme živjeli izolirano, što će reći u getima. Jasno, od tada su prošla stoljeća pa se sve niveliralo. Tako će za koje stoljeće i Palestinci riešiti svoje probleme.AlfaOmega wrote:Rimljani ne žive danas u getoima pod hrvatskom okupacijom, niti 4 miliona Rimljana živi u izbjeglištvu. Niti Hrvatska po svojoj okolici radi pizdarije kako bi skrenula pažnju sa problema jadnih Rimljana... tak da komparacija između Izraela i Hrvatske pije vode koliko i teorija da je yehudi Jew. :DRegoč wrote:Osporavati Izrael jer je posljedica okupacije je glupo, budući da je svaka država nastala nakon nečije okupacije. Tako je i Hrvatska nastala nakon slavenske okupacije diela Rimskoga Carstva ili Avarskoga Kaganata (koji su i sami ishod rimske ili avarske okupacije), a tijekom uspona jednoga od doseljenih plemenah, naime Hrvatah koji si podčinjavaju druga plemena.
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Putin vlada Bliskim istokom...
» Austrijanci: nema hrvatska elita nikakve tajne račune kod nas niti se ovdje pere lova
» nema NIKAKVE DOKAZE službenim sastancima u SAD?!
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Austrijanci: nema hrvatska elita nikakve tajne račune kod nas niti se ovdje pere lova
» nema NIKAKVE DOKAZE službenim sastancima u SAD?!
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
Page 10 of 10