90% židova nema nikakve veze sa Bliskim istokom
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 90% židova nema nikakve veze sa Bliskim istokom
Jel? Nisam to znala..preko_vode_do_slobode wrote:doduše dosta židova se borilo u wehrmachtu i crvenoj armiji.. oko 250 000 u werhmachtu, i toliko negdje u crvenoj armiji
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da. Pa ja ne izmišljam sto sam. Sto sam to sam.Mad_Vlad wrote:Aha. A jesi li ti kršćanka i vjeruješ li u Isusa kao Boga?kaja_333 wrote:Ma nije mi uopće vazno, čisto pitam da vidim imamo li četvrtogMad_Vlad wrote:A tko si ti i zašto ti je to važno?kaja_333 wrote:Oprosti jesi i ti Židov?Mad_Vlad wrote:Treba biti čovjek svejedno koje nacionalnosti.
2015-08-15
Imaš lijepu supruguYehudi wrote:
2015-08-15
Ako si postao židov čitajući o tome kako je svaki feudalac ima svog židu, kako je to onda skromnost? Skromnost bi bila da si osta Hrvat ili Srbin, a ne se izdignuo izna prosječnosti.Yehudi wrote:gargamel0101 wrote:
Ma meni se čini da je to kompleks manje vrijednosti.
Vidiš da su neki čitajući knjige došli do spoznaje da je svaki feudalac koji je htio biti netko i nešto imao svog židova.
Jasno da vi Oršuši težite kompleksima više vrijednosti.
Mi Židovi smo skromni.
Čitamo knjige ...........da.
Vama je to ispod časti kovačko-podkivačke ili.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Auu...kaja_333 wrote:Imaš lijepu supruguYehudi wrote:
2015-07-23
Gledaš se u ogledalo ili šta. Moja nećeš biti nikada, ne tribam takve..................
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Svida ti se krava aaaaaaaaaaaaaaaagargamel0101 wrote:Auu...kaja_333 wrote:Yehudi wrote:
2014-04-20
gargamel0101 wrote:Ako siYehudi wrote:gargamel0101 wrote:
Ma meni se čini da je to kompleks manje vrijednosti.
Vidiš da su neki čitajući knjige došli do spoznaje da je svaki feudalac koji je htio biti netko i nešto imao svog židova.
Jasno da vi Oršuši težite kompleksima više vrijednosti.
Mi Židovi smo skromni.
Čitamo knjige ...........da.
Vama je to ispod časti kovačko-podkivačke ili.
Jesam te pitao nešto?
2014-04-20
O sudbino kletaYehudi wrote:Moja nećeš biti nikada, ne tribam takve..................
2015-08-15
K I C-----------------------K L J U C H
Na ovo sranje od teme koje je otvoreno samo da bi se sranja pisala.
Na ovo sranje od teme koje je otvoreno samo da bi se sranja pisala.
2014-04-20
Imaš krivu logiku. Zemlja nije bila palestinska, bila je pod turskom upravom prvo dok nije postala britanski mandat. Nije postojala nikakva država Palestina pa ju je netko došao okupirati.AlfaOmega wrote:Ako lopovo uzme nekaj kaj je tvoje, i ti to nastojiš vratiti, da li to tebe čini lopovom?Mad_Vlad wrote:Nisu im ništa jamili, izgubili u ratu. Već bi trebali naučiti kako Palestincima nije do zemlje, njima je istjerat Židove. A to ne mogu pa izmišljaju laži koje bedaki puše.preko_vode_do_slobode wrote:iskreno neka su im zhidovi jamili zemlju..
A vraga bi rat dobili da ih Ameri nisu naoružali.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Nisu ni Palestici tamo došli od niodkud. To je valjda i njihova zemlja.Mad_Vlad wrote:Imaš krivu logiku. Zemlja nije bila palestinska, bila je pod turskom upravom prvo dok nije postala britanski mandat. Nije postojala nikakva država Palestina pa ju je netko došao okupirati.AlfaOmega wrote:Ako lopovo uzme nekaj kaj je tvoje, i ti to nastojiš vratiti, da li to tebe čini lopovom?Mad_Vlad wrote:Nisu im ništa jamili, izgubili u ratu. Već bi trebali naučiti kako Palestincima nije do zemlje, njima je istjerat Židove. A to ne mogu pa izmišljaju laži koje bedaki puše.preko_vode_do_slobode wrote:iskreno neka su im zhidovi jamili zemlju..
I Turci su od nekud došli na Balkan, pa su ih nakon 300 god potirali od tu.
Last edited by Yehudi on 26/3/2016, 20:00; edited 1 time in total
2014-04-20
E pa onda ne sudi da ti ne bi bilo suđeno.kaja_333 wrote:Da. Pa ja ne izmišljam sto sam. Sto sam to sam.Mad_Vlad wrote:Aha. A jesi li ti kršćanka i vjeruješ li u Isusa kao Boga?kaja_333 wrote:Ma nije mi uopće vazno, čisto pitam da vidim imamo li četvrtogMad_Vlad wrote:A tko si ti i zašto ti je to važno?kaja_333 wrote:Oprosti jesi i ti Židov?Mad_Vlad wrote:Treba biti čovjek svejedno koje nacionalnosti.
Mad_Vlad-
2014-05-02
kao Hilel -
i Shamaja -
2014-04-20
Pa Balkan i nije bio njihova zemlja. Imaš problem s logikom?Yehudi wrote:I Turci su od nekud došli na Balkan, pa su ih nakon 300 god potirali od tu.
Pa zašto onda ne naprave više svoju državu nego odbijaju svaki put? Izrael je legalno proglašen, mogli su i oni 48-e. Oš da ti ja velim zašto ili znaš?Ero wrote:Nisu ni Palestici tamo došli od niodkud. To je valjda i njihova zemlja.Mad_Vlad wrote:Imaš krivu logiku. Zemlja nije bila palestinska, bila je pod turskom upravom prvo dok nije postala britanski mandat. Nije postojala nikakva država Palestina pa ju je netko došao okupirati.AlfaOmega wrote:Ako lopovo uzme nekaj kaj je tvoje, i ti to nastojiš vratiti, da li to tebe čini lopovom?Mad_Vlad wrote:Nisu im ništa jamili, izgubili u ratu. Već bi trebali naučiti kako Palestincima nije do zemlje, njima je istjerat Židove. A to ne mogu pa izmišljaju laži koje bedaki puše.preko_vode_do_slobode wrote:iskreno neka su im zhidovi jamili zemlju..
Mad_Vlad-
2014-05-02
Pa tko kaže da sudim, ja sam lijepo odgovorila a sto ti u pitanju vidis zavjeru tvoj problem. Valjda si htio reci da jesi al ti malo neugodno, da vas ne bude malo previše:) kakogod, odlazim u suzama jer jehudi me neće , to je ipak prevelik udarac za moje plaho bićeMad_Vlad wrote:E pa onda ne sudi da ti ne bi bilo suđeno.kaja_333 wrote:Da. Pa ja ne izmišljam sto sam. Sto sam to sam.Mad_Vlad wrote:Aha. A jesi li ti kršćanka i vjeruješ li u Isusa kao Boga?kaja_333 wrote:Ma nije mi uopće vazno, čisto pitam da vidim imamo li četvrtogMad_Vlad wrote:A tko si ti i zašto ti je to važno?kaja_333 wrote:Oprosti jesi i ti Židov?Mad_Vlad wrote:Treba biti čovjek svejedno koje nacionalnosti.
2015-08-15
Imaš lijepu ženu to ću ti dati. Židovstvo ti još nedam.Yehudi wrote:Svida ti se krava aaaaaaaaaaaaaaaagargamel0101 wrote:Auu...kaja_333 wrote:Yehudi wrote:
Btw, ako možeš staviti sliku žene, daj budi drug i šikni sliku židovstva.
2015-07-23
Ero wrote:Pa Balkan i nije bio njihova zemlja. Imaš problem s logikom?Yehudi wrote:I Turci su od nekud došli na Balkan, pa su ih nakon 300 god potirali od tu.
Ero kolega, pokušati ću biti strpljiv sa tobom.
Filistejci su naselili pojas Gaze i tamo su imali četiri grada.
Starih Filistejaca više nema.
Jednako kao šta ne postoje više Delmati, po kojima je Dalmacija dobila ime.
Ne postoje niti histri, po kojima je Istra dobila ime.
Pokrajina palestina je stari naziv kao šta je stari naziv -urd unum - današnji jordan
Toponime je mijenjao osvajač - No ZNA SE - da Jeruzalem nije -Aelija Capitolina- kako su ga nazvali Rimljani nakon
grubog osvajanja i rušenja. ZNA SE i sada šta je Jeruzalem i šta je Izrael i Galileja i Samarija......još su tu i biti će vječno.
Ero.........Grad Prozor nikada neće biti Pendjer - ..........ako me kužiš
2014-04-20
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Putin vlada Bliskim istokom...
» Austrijanci: nema hrvatska elita nikakve tajne račune kod nas niti se ovdje pere lova
» nema NIKAKVE DOKAZE službenim sastancima u SAD?!
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Austrijanci: nema hrvatska elita nikakve tajne račune kod nas niti se ovdje pere lova
» nema NIKAKVE DOKAZE službenim sastancima u SAD?!
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
Page 6 of 10