90% židova nema nikakve veze sa Bliskim istokom
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 90% židova nema nikakve veze sa Bliskim istokom
gargamel0101 wrote:Ali ja sam tebi napisao da si ti upravu da sam ja mješanac, doduše ne onoj miks koji si ti naveo ali sam mješanac. Ja ne bježim od toga, a ti nikako da dokažeš svoje židovstvo, Čudan neki žid.Yehudi wrote:gargamel0101 wrote:
dokument
Lipo sam reka ali nekima triba crtati očito.
daj ti nama tu dokument ( kako veliš) da si Hrvat pa dobiješ uzvrati dokument
Nikad nisi čuo za onu- dva Židova, tri mišljenja- očito nisi.
Dokazati svoje Židovstvo................kome? .............tebi?
Pa di bih ja dospio kad bih svakom.............koji se tu pojavi išao dokazivati bilo šta? Šta je tebi?
Ti meni kažeš da si mješanac, toga ovoga i onoga...............zašto bih ti vjerovao?
Hajde mi to dokaži.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa zato jer si ti to konstatirao da sam ja mješanac. Reći da je netko ili nešto može samo onaj tko ima dokaze zato. A ja imam dokaze da ti nisi židov, jer jedno je imati drugačije mišljenje, a sasvim nešto drugo navijati za tipa koji ne želi dobro Izraelu i mrziti one koji žele dobro IzraeluYehudi wrote:
Pa di bih ja dospio kad bih svakom.............koji se tu pojavi išao dokazivati bilo šta? Šta je tebi?
Ti meni kažeš da si mješanac, toga ovoga i onoga...............zašto bih ti vjerovao?
Hajde mi to dokaži.
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Orchard
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
by gargamel0101 Today at 13:51gargamel0101 wrote:Pa zato jer si ti to konstatirao da sam ja mješanac. Reći da je netko ili nešto može samo onaj tko ima dokaze zato. A ja imam dokaze da ti nisi židov, jer jedno je imati drugačije mišljenje, a sasvim nešto drugo navijati za tipa koji ne želi dobro Izraelu i mrziti one koji žele dobro IzraeluYehudi wrote:
Hajde mi to dokaži.
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Orchard
@Yehudi wrote:Ali ja sam tebi napisao da si ti upravu da sam ja mješanac, doduše ne onoj miks koji si ti naveo ali sam mješanac.@gargamel0101 wrote:
NE VIRUJEM BEZ DOKUMENTA
wickipediju - koju si zalipio, ne otvaram iz principa jer to je stranica iz koje takvi kao ti crpe "znanje"
Ako nešto imaš za reći, onda svojim riječima.
Last edited by Yehudi on 26/3/2016, 21:06; edited 1 time in total
2014-04-20
Nije bitno o čijem se zakonu radi, već je rieč o socijalizaciji. Meni, koji sam rimokatolik, Sveta Zemlja je bliska kao dio moga odgoja i socijalizacije, kao dio moje vjere, taj prostor i ja smatram svojim, iako tamo nikada nisam kročio, niti znam da je tamo bio itko od mojih predakah. Štoviše, i sama moja vjera je više civilizacijskovrjednosna pripadnost, nešto stečeno odgojem, a ne stvarna uvjerenost u istinitost onoga što Crkva poučava kao Božju Rieč.Mad_Vlad wrote:Riječ je o aškenaznim Židovima samo u tom članku, ne o svim Židovima kako si ti iskrivio.
I imaju velike veze s Bliskim istokom sve da su i konvertirali u judaizam , to ih čini punopravnim članovima hebrejskog naroda. To je tako po židovskom zakonu a tko ne prihvaća nek se preispita zašto.
Nisam ja tu da bih zabavljao nekoga ko je za dječji vrtić.
-gargamel- hoćeš li prestati sa beskorisnim i glupim spikama ili ideš na ignore..............biraj
Ovisi o tvom sljedećem upisu
-gargamel- hoćeš li prestati sa beskorisnim i glupim spikama ili ideš na ignore..............biraj
Ovisi o tvom sljedećem upisu
2014-04-20
Ali stari pa ti si rekao da sam ja mejšanac. Za tako nešto tvrditi trebaš imati dokaza. S druge pka strane ja imam hrpu dokaza da ti nisi židov. Voliš Asada koji je aktivni protivnik Izralea, voliš Iran koji ne može smisliti Izrael, mrziš Hillary koja je razjebala Bliski istok da bi Izrael bio siguran. Eto ti nisi židov.Yehudi wrote:gargamel0101 wrote:Yehudi wrote:by gargamel0101 Today at 13:51@Yehudi wrote:Ali ja sam tebi napisao da si ti upravu da sam ja mješanac, doduše ne onoj miks koji si ti naveo ali sam mješanac.@gargamel0101 wrote:
NE VIRUJEM BEZ DOKUMENTA
wickipediju - koju si zalipio, ne otvaram iz principa jer to je stranica iz koje takvi kao ti crpe "znanje"
Ako nešto imaš za reći, onda svojim riječima.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t7210p40-90-zidova-nema-nikakve-veze-sa-bliskim-istokom
Pa naravno da ti ništa ne čitaš. Doduše čitaš samo bajke i basne u kojima svaki feudalac ima svog židova.
2015-07-23
Slažem se.Regoč wrote:Nije bitno o čijem se zakonu radi, već je rieč o socijalizaciji. Meni, koji sam rimokatolik, Sveta Zemlja je bliska kao dio moga odgoja i socijalizacije, kao dio moje vjere, taj prostor i ja smatram svojim, iako tamo nikada nisam kročio, niti znam da je tamo bio itko od mojih predakah. Štoviše, i sama moja vjera je više civilizacijskovrjednosna pripadnost, nešto stečeno odgojem, a ne stvarna uvjerenost u istinitost onoga što Crkva poučava kao Božju Rieč.Mad_Vlad wrote:Riječ je o aškenaznim Židovima samo u tom članku, ne o svim Židovima kako si ti iskrivio.
I imaju velike veze s Bliskim istokom sve da su i konvertirali u judaizam , to ih čini punopravnim članovima hebrejskog naroda. To je tako po židovskom zakonu a tko ne prihvaća nek se preispita zašto.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Sam si potvrdio, ustvrdio da si mješanac...........ali ti ne vjerujem bez dokumenta, nabavi ga za par dana.
Sam si pao, sam se ubio.
Imati ćeš kontrolni nakon vikenda, pa ćemo viditi za dalje.
Do tada si na ignore (sorry) nisam ja tu da bih tebe zabavljao, nadji si dečka.
Odoh na koncert -Hladnog piva- u Jazine.
Sam si pao, sam se ubio.
2014-04-20
Pa zar ti nisam napisao da ja od tog ne bježim i da ti dajem za pravo. S druge pak strane ti nikako da ovom forum potvrdiš da si židov, a ja kao i drugi znamo da ti to nisi.Yehudi wrote:Sam si potvrdio, ustvrdio da si mješanac...........ali ti ne vjerujem bez dokumenta, nabavi ga za par dana.
Sam si pao, sam se ubio.
2015-07-23
Eto,ja pozivam da Postovani posalju svoje cure i zene,a ja cu im na hebrejskom dok ih guzlacim,izrecitirati Toru,svih 5 Knjiga..dobro,malo bu potrajalo,ali ce prezadovoljne Zenke moci oralno svojim muzevima i deckima potvrditi autenticnost svega...
Guest- Guest
jehudi je prozelit i orjunaš, u čemu je problem.gargamel0101 wrote:
Pa zar ti nisam napisao da ja od tog ne bježim i da ti dajem za pravo. S druge pak strane ti nikako da ovom forum potvrdiš da si židov, a ja kao i drugi znamo da ti to nisi.
2014-04-16
Ma nema problema. Malo četamo i tako to. Sve pet.aben wrote:jehudi je prozelit i orjunaš, u čemu je problem.gargamel0101 wrote:
Pa zar ti nisam napisao da ja od tog ne bježim i da ti dajem za pravo. S druge pak strane ti nikako da ovom forum potvrdiš da si židov, a ja kao i drugi znamo da ti to nisi.
2015-07-23
što ste navrli na yehuda, nebitno jel židov il hrvat,
prevladava to što je kreten i lažljivac, isto ko jastreb il pizzon, dobro, pižon nije lažljivac, on je jadnik zbilja ufuran u svoju priču
prevladava to što je kreten i lažljivac, isto ko jastreb il pizzon, dobro, pižon nije lažljivac, on je jadnik zbilja ufuran u svoju priču
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
znamo, samo ti ne kužiš zahebanciju,
2015-08-02
ja da ne kuzim??.. ..ajd dobro..pa nisam bas niskim se kacio na ovoj temi...nego ste svi kao cuckovi čopor navalili na jadnog Yehudija..
Guest- Guest
hebate dođem jednom u tjedan dana i sad nemrem dat komentar da ne bude čoporativno
al ok, ti pariš ko jači trol, al neću te ja hranit, nek vam tree baci sijeno ujutro i navečer
al ok, ti pariš ko jači trol, al neću te ja hranit, nek vam tree baci sijeno ujutro i navečer
2015-08-02
eto ti ga na..dao bog da te prozvakala ova guzica..ja trol??..ajd dobro..
aj svetac, prestani s ovakvim slikama, koliko puta ti se mora ponovit ?
ovo prelazi u bezobrazluk
betty
aj svetac, prestani s ovakvim slikama, koliko puta ti se mora ponovit ?
ovo prelazi u bezobrazluk
betty
Guest- Guest
dosadna tema, ne znam kak se date ovako lako flejmati.. Zidovstvo je religija, ne krvna grupa, i to je sve, jidish je bio mrtvi knjiski jezik sve do 20st. prakticki, ono, ocite stvari ne znaju neki ili ne mogu podnijeti.. yehudi se zali, a podijelio je najvise uvreda na ovoj temi bome, svaka cast.
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Putin vlada Bliskim istokom...
» Austrijanci: nema hrvatska elita nikakve tajne račune kod nas niti se ovdje pere lova
» nema NIKAKVE DOKAZE službenim sastancima u SAD?!
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Austrijanci: nema hrvatska elita nikakve tajne račune kod nas niti se ovdje pere lova
» nema NIKAKVE DOKAZE službenim sastancima u SAD?!
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
Page 9 of 10