Za ludaru spremni!
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Za ludaru spremni!
Naravno. Da nije zadnjeg rata ne bi ni bilo. A bio je, ako se sjećaš.bogomdani wrote:tito vas okupiro???
.....maglovito vrlo..nekako ne volim zivjeti u proslosti... .Kakogod Ero,poticite ekonomiju,no zaboravite strane investicije,dok imate likova u drzavi kao Toten,takvi tjeraju lovu od drzave...Ero wrote:Naravno. Da nije zadnjeg rata ne bi ni bilo. A bio je, ako se sjećaš.bogomdani wrote:tito vas okupiro???
Guest- Guest
Ero wrote:Naravno da sam poštivao.provocator wrote:I Mesića je dva puta birala većina kao i Josipovića jednom... Tada se nisi pozivao na poštivanje te činjenice.
Danas smo na vremenskoj distanci i treba ljudima objasniti u čemu i zbog čega su griješili.
Ero wrote:I na početku i na kraju.crvenkasti wrote:Ero wrote:
WW2 nam je donio okupaciju i teror
Na početku ili na kraju?
Oslobođenje 1995.
Ne može biti i na početku i na kraju.
1941. su pobijedili Hrvati, a 1945. Srbi i komunisti.
1995. ponovo Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
..iduce sluti na Loše..za Hrvate...crvenkasti wrote:Ero wrote:I na početku i na kraju.crvenkasti wrote:Ero wrote:
Na početku ili na kraju?
Oslobođenje 1995.
1995. ponovo Hrvati.
Guest- Guest
Mržnju, sa svojim nepoštivanjem države u kojoj živite, izazivate vi.Yehudi wrote:Eva wrote:Kada predsjednica države ne reagira na nacionalnu netrpeljivost onda to više nisu sitnice, nego odobravanje. Židovi, a pogotovo Izraelci, uvijek se dobro o svemu vole informirati. Nema tabu tema niti želje da se govori samo o lijepim stvarima. Istina se mora čuti. A na stadionu ori, a predsjednica države se smješka.maggie13 wrote:To je potenciranje međunacionalne netrpeljivosti. Mi smo dva prijateljska naroda, ovo je obični navijački, stadionski testoteronski kolorit i nema ni najmanje veze sa možebitnom stvarnom mržnjom, zasnovanom na konkretnim rasističkim nedjelima.Eva wrote:Na svim utakmicama su Izralecima na raspolaganju prevoditelji, Židovi iz Hrvatske. Nekoliko puta to je bila i naša zagrebačka prevoditeljica Lajla koja je kada je prvi puta u životu bila na utakmici i kada se taj ustaški poklič orio stadionom pitala akreditirane, jel to inače atmosfera na stadionima ili zbog Židova, a ovaj rekel da, ali sad je zbog Židova malo žešće.maggie13 wrote:Kao prvo, imam jednu primjedbu na tekst..tip nije bio zakopčan..makar pokriven dekicom po koljenima, kaput je bio otkopčan, a ispod je virila snježno bijela košuljica, kao u mladića..
Drugo, taj ZDS Izraelci nisu ni registrirali, a opet će se naći netko 'naš' da to uredno demonizira i žali se gdje treba..ta balavurdija i ne zna što je to, a kamoli da mrzi Židove..kako bi rekli neki cijenjeni forumaši, samo se odvlači pažnja s pravih problema..
Uputio sam joj protestnu notu. Tj. njenom uredu.
Vrijeme je da sviralu zadjenete za pas.
Sereš a dobri smo si... Pa što su branili branitelji? što? Hrvatsku koja je postojala i to onu u AVNOJ-evskim granicama utemeljenu na ZAVNOH-u. Jel su možda branili ili stvorili neku novu Hrvatsku u nekim novim granicama?Ero wrote:Naravno. Da nije zadnjeg rata ne bi ni bilo. A bio je, ako se sjećaš.bogomdani wrote:tito vas okupiro???
Ovo zadnje je sigurno, a sve ostalo je bilo upitno.crvenkasti wrote:Ero wrote:I na početku i na kraju.crvenkasti wrote:Ero wrote:
Na početku ili na kraju?
Oslobođenje 1995.
1995. ponovo Hrvati.
bogomdani wrote:..iduce sluti na Loše..za Hrvate...crvenkasti wrote:Ero wrote:I na početku i na kraju.crvenkasti wrote:Ero wrote:
Na početku ili na kraju?
Oslobođenje 1995.
1995. ponovo Hrvati.
Zato se ja i molim Bogu da ubije Putina, a Srbija i Srbi da dožive katarzu i nestanu.
crvenkasti-
2014-04-17
bogomdani wrote:i... .Kakogod Ero,poticite ekonomiju,no zaboravite strane investicije,dok imate likova u drzavi kao Toten,takvi tjeraju lovu od drzave...Ero wrote:bogomdani wrote:tito vas okupiro???
Pa nema -ero- nikakve veze sa RH.....šta je tebi.
On je bosanac / cvijeće iz RS, na pečalbi u Sloveniji, to vidilo RH nije niti ikakve veze ima,
nit je rodjen, niti živio u RH. Rodjen je kao Jugoslaven u republici BiH a radio u republici Slo. pa tamo i ostao.
Nikakve veze sa RH osim na proputovanju ka BiH.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ajd u qrc...Yehudi wrote:bogomdani wrote:i... .Kakogod Ero,poticite ekonomiju,no zaboravite strane investicije,dok imate likova u drzavi kao Toten,takvi tjeraju lovu od drzave...Ero wrote:bogomdani wrote:tito vas okupiro???
On je bosanac / cvijeće iz RS, na pečalbi u Sloveniji, to vidilo RH nije niti ikakve veze ima,
nit je rodjen, niti živio u RH. Rodjen je kao Jugoslaven u republici BiH a radio u republici Slo. pa tamo i ostao.
Guest- Guest
Kako sad na početku? Zar tada niste dočekali kraj kraljevine Jugoslavije i početak svoje NDH?Ero wrote:I na početku i na kraju.crvenkasti wrote:Ero wrote:
Na početku ili na kraju?
Oslobođenje 1995.
bog s tobom crveni,nadam se da ce ti zelju ispuniti...a tebi i obitelji osigurati sigurnost i izobilje..crvenkasti wrote:bogomdani wrote:..iduce sluti na Loše..za Hrvate...crvenkasti wrote:Ero wrote:I na početku i na kraju.crvenkasti wrote:Ero wrote:
Na početku ili na kraju?
Oslobođenje 1995.
1995. ponovo Hrvati.
Zato se ja i molim Bogu da ubije Putina, a Srbija i Srbi da dožive katarzu i nestanu.
Guest- Guest
Rađe reci tko ju je napadao.provocator wrote:Sereš a dobri smo si... Pa što su branili branitelji? što? Hrvatsku koja je postojala i to onu u AVNOJ-evskim granicama utemeljenu na ZAVNOH-u. Jel su možda branili ili stvorili neku novu Hrvatsku u nekim novim granicama?Ero wrote:Naravno. Da nije zadnjeg rata ne bi ni bilo. A bio je, ako se sjećaš.bogomdani wrote:tito vas okupiro???
Vidio sam svojim očima uniforme, ne bih rekao da su se u njih maskirali.
Ili mislite da ste samo vi u HR bili antifašisti? Sad mi je pun qratz vaših laži.
Ima još veze. Svake godine je letovao u radničkim odmaralištima na Jadranu.Yehudi wrote:bogomdani wrote:i... .Kakogod Ero,poticite ekonomiju,no zaboravite strane investicije,dok imate likova u drzavi kao Toten,takvi tjeraju lovu od drzave...Ero wrote:bogomdani wrote:tito vas okupiro???
a svi su vas napadali..Turci,Srbi,Huni,Talijani,ovi i oni,jos malo pa krenu i Klingonci...Ero wrote:Rađe reci tko ju je napadao.provocator wrote:Sereš a dobri smo si... Pa što su branili branitelji? što? Hrvatsku koja je postojala i to onu u AVNOJ-evskim granicama utemeljenu na ZAVNOH-u. Jel su možda branili ili stvorili neku novu Hrvatsku u nekim novim granicama?Ero wrote:Naravno. Da nije zadnjeg rata ne bi ni bilo. A bio je, ako se sjećaš.bogomdani wrote:tito vas okupiro???
Ili mislite da ste samo vi u HR bili antifašisti? Sad mi je pun qratz vaših laži.
Guest- Guest
Uvest u ustav da svi koji idu na wc,moraju vikati uglas zds i narod će prestati sam od sebe.....kud im se sere još i da zazivaju zds,. ...bilo bi previše......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
A ti imaš nekakve veze s HR?Yehudi wrote:bogomdani wrote:i... .Kakogod Ero,poticite ekonomiju,no zaboravite strane investicije,dok imate likova u drzavi kao Toten,takvi tjeraju lovu od drzave...Ero wrote:bogomdani wrote:tito vas okupiro???
Samo dok je bila okupirana.
Za tvoj info, moji danas upravljaju s HR.
Što ste do sada rovarili rovarili ste, odsad nema više.
Last edited by Ero on 24/3/2016, 12:48; edited 1 time in total
Ero wrote:
Kod nas ih je najviše je bilo u maršalki i borongajki, majku im agresorsku i okupatorsku.
crvenkasti-
2014-04-17
Do 1995. je bilo svega od navedenog. Francuze i Engleze si zaboravio?bogomdani wrote:a svi su vas napadali..Turci,Srbi,Huni,Talijani,ovi i oni,jos malo pa krenu i Klingonci...Ero wrote:Rađe reci tko ju je napadao.provocator wrote:Sereš a dobri smo si... Pa što su branili branitelji? što? Hrvatsku koja je postojala i to onu u AVNOJ-evskim granicama utemeljenu na ZAVNOH-u. Jel su možda branili ili stvorili neku novu Hrvatsku u nekim novim granicama?Ero wrote:Naravno. Da nije zadnjeg rata ne bi ni bilo. A bio je, ako se sjećaš.bogomdani wrote:tito vas okupiro???
E, vidi, danas naš ima većega...
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Lepenka na putu za ludaru
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» SPREMNI
» Za dom spremni!
» Lepenka na putu za ludaru
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» SPREMNI
» Za dom spremni!