Za ludaru spremni!
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Za ludaru spremni!
I slika ume da prevari.maggie13 wrote:Još nisam počela vjerovat na riječ, što ću..dzango wrote:Lep kao upisan. Ne treba ti slika.maggie13 wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:dzango wrote:Ako baš voliš... Ja imam lepše noge.maggie13 wrote:tebe bih posebno kaznila..dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
ovako bi se morao obući..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa,nisi valjda promašio cijelu metu..dzango wrote:Na gađanju u vojsci. Sve nešto sa strane. Srećom pa kada je počelo puškaranje, niko ni ne primeti. Nije hladno.maggie13 wrote:S puškom, naravno..o hladnom oružju drugi put..dzango wrote:Koje? Sa puškom ili bez?maggie13 wrote:Ne vjerujem..ispričaj kad si se okušaodzango wrote:Ja sa puškom ne mogu ništa da pogodim. Srećom, ima i drugih disciplina.maggie13 wrote:Ah, jesam li napomenula da sam odličan strijelac?!dzango wrote:Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
O da sam,kao tipično žensko, promjenjive ćudi..hmm,savjetovala bih oprez..
Što niste poznati po hladnom
2014-04-12
Jebiga.maggie13 wrote:Pa,nisi valjda promašio cijelu metu..dzango wrote:Na gađanju u vojsci. Sve nešto sa strane. Srećom pa kada je počelo puškaranje, niko ni ne primeti. Nije hladno.maggie13 wrote:S puškom, naravno..o hladnom oružju drugi put..dzango wrote:Koje? Sa puškom ili bez?maggie13 wrote:Ne vjerujem..ispričaj kad si se okušaodzango wrote:Ja sa puškom ne mogu ništa da pogodim. Srećom, ima i drugih disciplina.maggie13 wrote:Ah, jesam li napomenula da sam odličan strijelac?!dzango wrote:Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
O da sam,kao tipično žensko, promjenjive ćudi..hmm,savjetovala bih oprez..
Jesmo, ali nije hladno. To se samo tako kaže.
dzango wrote:
Na gađanju u vojsci. Sve nešto sa strane. Srećom pa kada je počelo puškaranje, niko ni ne primeti. Nije hladno.
To kažeš na hrvatskom forumu.
Na srpskom si pogodio svakog Hrvata u kojeg si pucao.
crvenkasti-
2014-04-17
U zenicu oka. Levom rukom. Desnu se nisam usudio da koristim.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Na gađanju u vojsci. Sve nešto sa strane. Srećom pa kada je počelo puškaranje, niko ni ne primeti. Nije hladno.
To kažeš na hrvatskom forumu.
Na srpskom si pogodio svakog Hrvata u kojeg si pucao.
Mora da je top onda u pitanju..dzango wrote:Jebiga.maggie13 wrote:Pa,nisi valjda promašio cijelu metu..dzango wrote:Na gađanju u vojsci. Sve nešto sa strane. Srećom pa kada je počelo puškaranje, niko ni ne primeti. Nije hladno.maggie13 wrote:S puškom, naravno..o hladnom oružju drugi put..dzango wrote:maggie13 wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:dzango wrote:Fénix wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
2014-04-12
Ih, samo da znaš.maggie13 wrote:Mora da je top onda u pitanju..dzango wrote:Jebiga.maggie13 wrote:Pa,nisi valjda promašio cijelu metu..dzango wrote:Na gađanju u vojsci. Sve nešto sa strane. Srećom pa kada je počelo puškaranje, niko ni ne primeti. Nije hladno.maggie13 wrote:S puškom, naravno..o hladnom oružju drugi put..dzango wrote:maggie13 wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:dzango wrote:Fénix wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
ah,moram ukrotit maštu, inače ću doći do ovog našeg(čitaj:rumunjskog) MIG-a
2014-04-12
Hrvatska je kifla jer nikad nije posezala za drugom državom, a za njom su svi posezali zadnjih 900 godina. Ne kažem da bi u suprotnome ostala veća, ali ostati na 1/3 onoga s čime je raspolagala prije 1000 godina, eee da...dzango wrote:Ajde kada ti kažeš. Očigledno si čovek na svom mestu i znaš te stvari iz prve ruke.Fénix wrote:Toga nije bilo ni neće, ali zato Vučić razara sve u 16 kad je Crbija u pitanju.dzango wrote:Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
Jebem li mu ja mamicu šiptarku.
Nije to jesam li na mjestu već kako stvari stoje trenutno. Osveta bi Hrvatima dala ogromne probleme, a i bez nje kad se pogleda što sve ima je samo po sebi teška katastrofa.
Guest- Guest
Ne valja se suzdržavati. Ne znam za to rumuna.maggie13 wrote:ah,moram ukrotit maštu, inače ću doći do ovog našeg(čitaj:rumunjskog) MIG-a
Fénix wrote:Hrvatska je kifla jer nikad nije posezala za drugom državom, a za njom su svi posezali zadnjih 900 godina. Ne kažem da bi u suprotnome ostala veća, ali ostati na 1/3 onoga s čime je raspolagala prije 1000 godina, eee da...dzango wrote:Ajde kada ti kažeš. Očigledno si čovek na svom mestu i znaš te stvari iz prve ruke.Fénix wrote:Toga nije bilo ni neće, ali zato Vučić razara sve u 16 kad je Crbija u pitanju.dzango wrote:Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
Nije to jesam li na mjestu već kako stvari stoje trenutno. Osveta bi Hrvatima dala ogromne probleme, a i bez nje kad se pogleda što sve ima je samo po sebi teška katastrofa.
Ovde se u rat, osvetu i ispravljanje istoriskih nepravdi ide kada to kaže neko sa strane. Ne kada se to želi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Srećom, 'napredno' 21. stoljeće će se pobrinuti da se takve stvari neće dogoditi, jel...dzango wrote:Fénix wrote:Hrvatska je kifla jer nikad nije posezala za drugom državom, a za njom su svi posezali zadnjih 900 godina. Ne kažem da bi u suprotnome ostala veća, ali ostati na 1/3 onoga s čime je raspolagala prije 1000 godina, eee da...dzango wrote:Ajde kada ti kažeš. Očigledno si čovek na svom mestu i znaš te stvari iz prve ruke.Fénix wrote:Toga nije bilo ni neće, ali zato Vučić razara sve u 16 kad je Crbija u pitanju.dzango wrote:Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
Ovde se u rat, osvetu i ispravljanje istoriskih nepravdi ide kada to kaže neko sa strane. Ne kada se to želi.
Mislim da je doba tzv. povijesnih nepravdi završilo što se tiče ovih prostora. Sad je na ispitu ta 'naprednost', tj. ljudska narav i karakter.
Neka Ukrajina bude slučajnost ili iznimka, ali svaki idući događaj na nekom drugom mjestu u Europi će porušiti sve globalističke homoliberalne laži. Kada su svima puna usta 'demokracije', 'prava' i 'tolerancije', onda će u takvim većinama među svim narodima prevladati prosti dogovor i rukovanje, a ne da apsolutna manjina odlučuje za nešto što nema ovozemaljsko pravo. Zasad u nacionalnim državama vidimo kako apsolutne manjine sve odlučuju iako govore da većina bira i odlučuje. Pratit ćemo razvoj situacije pa ćemo vidjeti tko je za dom spreman u tim državama, a tko nije.
Guest- Guest
uff,nasli se pravi pricat o tome..:Ddzango wrote:Evo i naši pišu o incidentu. Spominju i UEFA.
2014-04-12
Službeni ustaški pozdrav je bio " Za dom i poglavnika spremni".
Službeni pozdrav HOS-a je bio "Za dom spremni".
Mislio sam da je to židovima kao pametnom narodu to poznato, no očito i kod njih ima zadrtih glupih boljševika.
Službeni pozdrav HOS-a je bio "Za dom spremni".
Mislio sam da je to židovima kao pametnom narodu to poznato, no očito i kod njih ima zadrtih glupih boljševika.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
RayMabus wrote:Šta mi imamo uopče sa njima igrat nogomet ?
Koja je to liga ???!!!???
Dachau Premiership
Ne nego -Blajbug -kme kme - križni put -liga.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Zamisli kad igra Hrvatska reprezentacija prijateljsku utakmicu sa Grčkom
a huligani pijani se dernjaju -Vukovar-za dom spremni-
A Grcima se živo jebe jer pojma nemaju šta se ovi dernjaju.
jer to nije navijanje već .......ja ne znam kako bih to nazvao.
Jednostavno pijani huligani umislili da su na političkom skupu....ali čega
ili šta? rat gotov prije 20 i kusur god a ovi zaostali u razvoju ........
a huligani pijani se dernjaju -Vukovar-za dom spremni-
A Grcima se živo jebe jer pojma nemaju šta se ovi dernjaju.
jer to nije navijanje već .......ja ne znam kako bih to nazvao.
Jednostavno pijani huligani umislili da su na političkom skupu....ali čega
ili šta? rat gotov prije 20 i kusur god a ovi zaostali u razvoju ........
2014-04-20
Ili ovako
Zamisli da 1965 Jugoslavija igra prijateljsku utakmicu sa Švicatskom
a "navijači" skandiraju Kragujevac-Kragujevac-Zadar-Zadar- Smrt fašizmu
Ja sam siguran da se to nikada nije dogodilo.
Zamisli da 1965 Jugoslavija igra prijateljsku utakmicu sa Švicatskom
a "navijači" skandiraju Kragujevac-Kragujevac-Zadar-Zadar- Smrt fašizmu
Ja sam siguran da se to nikada nije dogodilo.
2014-04-20
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Lepenka na putu za ludaru
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» SPREMNI
» Za dom spremni!
» Lepenka na putu za ludaru
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» SPREMNI