Za ludaru spremni!
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Za ludaru spremni!
Kada predsjednica države ne reagira na nacionalnu netrpeljivost onda to više nisu sitnice, nego odobravanje. Židovi, a pogotovo Izraelci, uvijek se dobro o svemu vole informirati. Nema tabu tema niti želje da se govori samo o lijepim stvarima. Istina se mora čuti. A na stadionu ori, a predsjednica države se smješka.maggie13 wrote:To je potenciranje međunacionalne netrpeljivosti. Mi smo dva prijateljska naroda, ovo je obični navijački, stadionski testoteronski kolorit i nema ni najmanje veze sa možebitnom stvarnom mržnjom, zasnovanom na konkretnim rasističkim nedjelima.Eva wrote:Na svim utakmicama su Izralecima na raspolaganju prevoditelji, Židovi iz Hrvatske. Nekoliko puta to je bila i naša zagrebačka prevoditeljica Lajla koja je kada je prvi puta u životu bila na utakmici i kada se taj ustaški poklič orio stadionom pitala akreditirane, jel to inače atmosfera na stadionima ili zbog Židova, a ovaj rekel da, ali sad je zbog Židova malo žešće.maggie13 wrote:Kao prvo, imam jednu primjedbu na tekst..tip nije bio zakopčan..makar pokriven dekicom po koljenima, kaput je bio otkopčan, a ispod je virila snježno bijela košuljica, kao u mladića..
Drugo, taj ZDS Izraelci nisu ni registrirali, a opet će se naći netko 'naš' da to uredno demonizira i žali se gdje treba..ta balavurdija i ne zna što je to, a kamoli da mrzi Židove..kako bi rekli neki cijenjeni forumaši, samo se odvlači pažnja s pravih problema..
Guest- Guest
Moj muž je Dalmatinac, a njegova mater ustaše nacrtane nemre vidjet. Valjda njih mrzi više neg Talijane.Totenkopf wrote:glupost, ima nas ohoho, ovi drugi pomalo izumiru, a mi smo sve brojniji i brojniji.....Eva wrote:Ti si jedini izrod u Dalmaciji koji voli bezglavnika.
osim toga, ja sam zadužen i za jugozapadnu hercegovinu, radi se naime o jedinstvenoj teritorijalno-ustrojstveno- župnoj jedinici, tako da stvari ne stoje tako kako ti (pogrešno) smatraš.....
Guest- Guest
Ne sumnjajmo da je predsjednica protiv svakog oblika rasne i bilo koje druge diskriminacije, što se jasno očituje i u njenoj facebook poruci..
2014-04-12
maggie13 wrote:Eva wrote:maggie13 wrote:ovo je obični testoteronski kolorit
To ja imam, ujutro ubij bože, poslije malo popusti.
crvenkasti-
2014-04-17
moja mater obožava ustaše, i punica također, što kazati, valjda sam rođen pod sretnom zvijezdom....
Vičeš ZD, a žena dodaje S?!crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Eva wrote:maggie13 wrote:ovo je obični testoteronski kolorit
Fino si nas izvijestio, hvala ti..
2014-04-12
Ne znam tko je u OS bio prevoditelj, ali vjerujem da je dobro prenio poantu poruke izraelskom timu.maggie13 wrote:Nije poanta u razumijevanju jezika, već u postavljanju u ispravan kontekst.
Vjerujem da se neće ić ina raspirivanje mržnje i nepotrebno širenje nesporazuma.
Guest- Guest
SDP bi trebao biti kao socijaldemokratska stranka, a je li?
Je djelomično (50%), a ostalo je nakupina svega i svačega.
Tu nakupinu ćete lagano prepoznati i na ovomk forumu.
Je djelomično (50%), a ostalo je nakupina svega i svačega.
Tu nakupinu ćete lagano prepoznati i na ovomk forumu.
Pitanje je što je za koga dobra poanta i jesu li namjere bile isto tako dobre..inače, domaćinu se baš sve ne zamjera, pa vjerujem da će prijateljski nastrojen izraelski narod prvenstveno zapamtiti gostoprimstvo..Eva wrote:Ne znam tko je u OS bio prevoditelj, ali vjerujem da je dobro prenio poantu poruke izraelskom timu.maggie13 wrote:Nije poanta u razumijevanju jezika, već u postavljanju u ispravan kontekst.
Vjerujem da se neće ić ina raspirivanje mržnje i nepotrebno širenje nesporazuma.
Last edited by maggie13 on 24/3/2016, 11:23; edited 1 time in total
2014-04-12
Ak si mazohist, onda da. Bezglavnik ti bio za bijeg spreman a na Bleiburgu partizani vas potaracali.Totenkopf wrote:moja mater obožava ustaše, i punica također, što kazati, valjda sam rođen pod sretnom zvijezdom....
Guest- Guest
Eva wrote:
Kada predsjednica države ne reagira na nacionalnu netrpeljivost onda to više nisu sitnice, nego odobravanje.
Ne piše da li se dirala po intimnim delovima tela.
maggie13 wrote:Vičeš ZD, a žena dodaje S?!crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Eva wrote:maggie13 wrote:ovo je obični testoteronski kolorit
Joj, da, to mi je super, pola stadiona viče ubi ubi, a druga polovica srbina.
crvenkasti-
2014-04-17
Hoće, pogotovo oni kojima je 1941 taj poklič desetkovao obitelji.maggie13 wrote:Pitanje je što je za koga dobra poanta i jesu li namjere bile isto tako dobre..inače, domaćinu se baš sve ne zamjera, pa vjerujem da će prijateljski nastrojen izraelski narod prvenstveno zapamtiti gostoprimstvo..Eva wrote:Ne znam tko je u OS bio prevoditelj, ali vjerujem da je dobro prenio poantu poruke izraelskom timu.maggie13 wrote:Nije poanta u razumijevanju jezika, već u postavljanju u ispravan kontekst.
Guest- Guest
Osmijeh na njenom licu govori dovoljno, kao i ostanak u takvoj veličanstvenoj (njene riječi s jedne iste takve utakmice) atmosferi.maggie13 wrote:Ne sumnjajmo da je predsjednica protiv svakog oblika rasne i bilo koje druge diskriminacije, što se jasno očituje i u njenoj facebook poruci..
Guest- Guest
Ufff,nisam znala da ste egzibicionisti..znači, i susjedi gledajui navijaju?!crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Vičeš ZD, a žena dodaje S?!crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Eva wrote:maggie13 wrote:ovo je obični testoteronski kolorit
Joj, da, to mi je super, pola stadiona viče ubi ubi, a druga polovica srbina.
2014-04-12
Kad je to bilo, eva..idemo u budućnost..trebapreživjeti,pojavili se neki novi neprijatelji..ovako,gledavši unazad, sigurno gubimo..Eva wrote:Hoće, pogotovo oni kojima je 1941 taj poklič desetkovao obitelji.maggie13 wrote:Pitanje je što je za koga dobra poanta i jesu li namjere bile isto tako dobre..inače, domaćinu se baš sve ne zamjera, pa vjerujem da će prijateljski nastrojen izraelski narod prvenstveno zapamtiti gostoprimstvo..Eva wrote:Ne znam tko je u OS bio prevoditelj, ali vjerujem da je dobro prenio poantu poruke izraelskom timu.maggie13 wrote:Nije poanta u razumijevanju jezika, već u postavljanju u ispravan kontekst.
2014-04-12
Infišala si u kolindicu ..meni nije toliko zanimljiva, naprotiv..niti je čitam što piše, a misli joj još i manje..Eva wrote:Osmijeh na njenom licu govori dovoljno, kao i ostanak u takvoj veličanstvenoj (njene riječi s jedne iste takve utakmice) atmosferi.maggie13 wrote:Ne sumnjajmo da je predsjednica protiv svakog oblika rasne i bilo koje druge diskriminacije, što se jasno očituje i u njenoj facebook poruci..
pusti je, ima više para od nas..posrećilo joj se..
2014-04-12
željko,jesi to ti?!crvenkasti wrote:
sad stavi slikice i videa sa uzvratne, naročito ono što nisi vidio
2014-04-12
crvenkasti wrote:
sav sam se naježio, preplavilo me domoljublje i nekakav neopisiv osjećaj zadovoljstva, jel i tebi isto ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
To ti je probava proradila. Trčkalicu si dobil.Totenkopf wrote:crvenkasti wrote:
sav sam se naježio, preplavilo me domoljublje i nekakav neopisiv osjećaj zadovoljstva, jel i tebi isto ?
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Lepenka na putu za ludaru
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» SPREMNI
» Za dom spremni!
» Lepenka na putu za ludaru
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» SPREMNI
» Za dom spremni!