Za ludaru spremni!
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Za ludaru spremni!
Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
Guest- Guest
Oooo, ja imam nešto duže pamćenje...Znam ja s kim se je vaš dragi vođa družio i protiv koga je bio,Eva wrote:Mi smo Božji rođaci i nama ne trebaju dozvole.
kad smo mi ,"klerofašisti", navijali za vas.
Onda ste šutili, a dobrim dijelom i iselili...Danas vam se pruža ruka, a vi bi je odsjekli da možete.
Ako baš voliš... Ja imam lepše noge.maggie13 wrote:tebe bih posebno kaznila..dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
ovako bi se morao obući..
Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
Stavi sliku, inače ne vjerujemdzango wrote:Ako baš voliš... Ja imam lepše noge.maggie13 wrote:tebe bih posebno kaznila..dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
Vidiš kako se mi lijepo slažemo, oprostila sam ti sve..
2014-04-12
Inače se to kaže glup, ali ajde, danas sam dobre volje pa neću tjerat mak na konacmaggie13 wrote:Pusti te animozitete..nama su svi građani jednaki..imamo u poslijeratnim vladama i Židova, Srba, zašto ne i Hrvata islamske vjere..ili Bošnjaka...mi smo tolerantan narod..Eva wrote:Tako da ga se smjestiti u Vladu. Joj, Hrvatska baš nije primjer najbistrije zemlje a ni nacije.maggie13 wrote:uNećete stić svima vratit, bolje se usredotočit na aktualnog neprijatelja, a ne gubit energiju na načela..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago, a ignoriramo velikog (zajedničkog) neprijatelja na vratima...Eva wrote:Kako kome. Mi ne zaboravljamo. Dapače, uvijek vraćamo s kamatama.maggie13 wrote:Passe tema u ovoj situaciji..na žalsot, ali realnost..u trenutku kad cijeloj Europi i svijetu prijeti Islamski fundamentalizam i terorizam..kako smo mi Srbima oprostili..i zastave nam pale, i ratnog zločinca ne uhićuju..sad ćemo ih podržati i na putu u EU, kad ispune pretpostavke za onaj člana 23..cijena:prava sitnica-normalnost..Eva wrote:Prije 75 godina. Nije to problem koji stvaraju Izraelci, nego hrvatski huligani i hrvatska vladajuća garnitura koja takvo ponašanje tolerira. Židovi nisu krivi kaj to percipiraju. Pošalji takvu poruku Kolindi, neka ona poradi na budućnosti koje su joj puna usta, jer nereagiranje i ostajanje u takvom miljeu na stadionu, je odobravanje.maggie13 wrote:Kad je to bilo, eva..idemo u budućnost..trebapreživjeti,pojavili se neki novi neprijatelji..ovako,gledavši unazad, sigurno gubimo..Eva wrote:Hoće, pogotovo oni kojima je 1941 taj poklič desetkovao obitelji.maggie13 wrote:Pitanje je što je za koga dobra poanta i jesu li namjere bile isto tako dobre..inače, domaćinu se baš sve ne zamjera, pa vjerujem da će prijateljski nastrojen izraelski narod prvenstveno zapamtiti gostoprimstvo..Eva wrote:Ne znam tko je u OS bio prevoditelj, ali vjerujem da je dobro prenio poantu poruke izraelskom timu.maggie13 wrote:Nije poanta u razumijevanju jezika, već u postavljanju u ispravan kontekst.
Vjerujem da se neće ić ina raspirivanje mržnje i nepotrebno širenje nesporazuma.
nego, je li mi crveni odgovorio, to mi je najbitnije
'ko će vas više pohvatat..raspisali ste se..ne može pošten čovjek ni radit malo..
No, slažem se da zaboravit ne treba..
Guest- Guest
Ah, jesam li napomenula da sam odličan strijelac?!dzango wrote:Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
O da sam,kao tipično žensko, promjenjive ćudi..hmm,savjetovala bih oprez..
2014-04-12
Gde bre da stavim sliku? Vidi koliko pedera na forumu. Još mi samo to fali.maggie13 wrote:Stavi sliku, inače ne vjerujemdzango wrote:Ako baš voliš... Ja imam lepše noge.maggie13 wrote:tebe bih posebno kaznila..dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
Ja tebi ništa ne opraštam.
slažem se..dobar i glup dva brata..Eva wrote:Inače se to kaže glup, ali ajde, danas sam dobre volje pa neću tjerat mak na konacmaggie13 wrote:Pusti te animozitete..nama su svi građani jednaki..imamo u poslijeratnim vladama i Židova, Srba, zašto ne i Hrvata islamske vjere..ili Bošnjaka...mi smo tolerantan narod..Eva wrote:Tako da ga se smjestiti u Vladu. Joj, Hrvatska baš nije primjer najbistrije zemlje a ni nacije.maggie13 wrote:uNećete stić svima vratit, bolje se usredotočit na aktualnog neprijatelja, a ne gubit energiju na načela..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago, a ignoriramo velikog (zajedničkog) neprijatelja na vratima...Eva wrote:Kako kome. Mi ne zaboravljamo. Dapače, uvijek vraćamo s kamatama.maggie13 wrote:Passe tema u ovoj situaciji..na žalsot, ali realnost..u trenutku kad cijeloj Europi i svijetu prijeti Islamski fundamentalizam i terorizam..kako smo mi Srbima oprostili..i zastave nam pale, i ratnog zločinca ne uhićuju..sad ćemo ih podržati i na putu u EU, kad ispune pretpostavke za onaj člana 23..cijena:prava sitnica-normalnost..Eva wrote:Prije 75 godina. Nije to problem koji stvaraju Izraelci, nego hrvatski huligani i hrvatska vladajuća garnitura koja takvo ponašanje tolerira. Židovi nisu krivi kaj to percipiraju. Pošalji takvu poruku Kolindi, neka ona poradi na budućnosti koje su joj puna usta, jer nereagiranje i ostajanje u takvom miljeu na stadionu, je odobravanje.maggie13 wrote:Kad je to bilo, eva..idemo u budućnost..trebapreživjeti,pojavili se neki novi neprijatelji..ovako,gledavši unazad, sigurno gubimo..Eva wrote:Hoće, pogotovo oni kojima je 1941 taj poklič desetkovao obitelji.maggie13 wrote:Pitanje je što je za koga dobra poanta i jesu li namjere bile isto tako dobre..inače, domaćinu se baš sve ne zamjera, pa vjerujem da će prijateljski nastrojen izraelski narod prvenstveno zapamtiti gostoprimstvo..Eva wrote:Ne znam tko je u OS bio prevoditelj, ali vjerujem da je dobro prenio poantu poruke izraelskom timu.maggie13 wrote:Nije poanta u razumijevanju jezika, već u postavljanju u ispravan kontekst.
Vjerujem da se neće ić ina raspirivanje mržnje i nepotrebno širenje nesporazuma.
nego, je li mi crveni odgovorio, to mi je najbitnije
'ko će vas više pohvatat..raspisali ste se..ne može pošten čovjek ni radit malo..
No, slažem se da zaboravit ne treba..
nego, ti, eva, vodi napad na srbiju..valjda će ti se još netko s foruma pridružit..
2014-04-12
Ja sa puškom ne mogu ništa da pogodim. Srećom, ima i drugih disciplina.maggie13 wrote:Ah, jesam li napomenula da sam odličan strijelac?!dzango wrote:Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
Toga nije bilo ni neće, ali zato Vučić razara sve u 16 kad je Crbija u pitanju.dzango wrote:Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
Guest- Guest
Hoću pitat da mi s e proslijedi s pp-a?dzango wrote:Gde bre da stavim sliku? Vidi koliko pedera na forumu. Još mi samo to fali.maggie13 wrote:Stavi sliku, inače ne vjerujemdzango wrote:Ako baš voliš... Ja imam lepše noge.maggie13 wrote:tebe bih posebno kaznila..dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
2014-04-12
Je, da on je istrijebio Židove iz Hrvatske. Zahvalite mu da vas danas ima, jer nakon bezglavnika i 1945 da nije bilo hrvatskih partizana ne bi bilo ni Hrvata.Ero wrote:Oooo, ja imam nešto duže pamćenje...Znam ja s kim se je vaš dragi vođa družio i protiv koga je bio,Eva wrote:Mi smo Božji rođaci i nama ne trebaju dozvole.
kad smo mi ,"klerofašisti", navijali za vas.
Onda ste šutili, a dobrim dijelom i iselili...Danas vam se pruža ruka, a vi bi je odsjekli da možete.
Nego, ti si inžinjer pa da te priupitam koji je to broj, odnosno veličina, koja nam govori o kvaliteti prijenosa topline u cijevima centralnog grijanja?
Guest- Guest
Ne vjerujem..ispričaj kad si se okušaodzango wrote:Ja sa puškom ne mogu ništa da pogodim. Srećom, ima i drugih disciplina.maggie13 wrote:Ah, jesam li napomenula da sam odličan strijelac?!dzango wrote:Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
2014-04-12
Ajde kada ti kažeš. Očigledno si čovek na svom mestu i znaš te stvari iz prve ruke.Fénix wrote:Toga nije bilo ni neće, ali zato Vučić razara sve u 16 kad je Crbija u pitanju.dzango wrote:Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
Jebem li mu ja mamicu šiptarku.
Lep kao upisan. Ne treba ti slika.maggie13 wrote:Hoću pitat da mi s e proslijedi s pp-a?dzango wrote:Gde bre da stavim sliku? Vidi koliko pedera na forumu. Još mi samo to fali.maggie13 wrote:Stavi sliku, inače ne vjerujemdzango wrote:Ako baš voliš... Ja imam lepše noge.maggie13 wrote:tebe bih posebno kaznila..dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
Koje? Sa puškom ili bez?maggie13 wrote:Ne vjerujem..ispričaj kad si se okušaodzango wrote:Ja sa puškom ne mogu ništa da pogodim. Srećom, ima i drugih disciplina.maggie13 wrote:Ah, jesam li napomenula da sam odličan strijelac?!dzango wrote:Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
Još nisam počela vjerovat na riječ, što ću..dzango wrote:Lep kao upisan. Ne treba ti slika.maggie13 wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:dzango wrote:Ako baš voliš... Ja imam lepše noge.maggie13 wrote:tebe bih posebno kaznila..dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
2014-04-12
S puškom, naravno..o hladnom oružju drugi put..dzango wrote:Koje? Sa puškom ili bez?maggie13 wrote:Ne vjerujem..ispričaj kad si se okušaodzango wrote:Ja sa puškom ne mogu ništa da pogodim. Srećom, ima i drugih disciplina.maggie13 wrote:Ah, jesam li napomenula da sam odličan strijelac?!dzango wrote:Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
2014-04-12
Na gađanju u vojsci. Sve nešto sa strane. Srećom pa kada je počelo puškaranje, niko ni ne primeti. Nije hladno.maggie13 wrote:S puškom, naravno..o hladnom oružju drugi put..dzango wrote:Koje? Sa puškom ili bez?maggie13 wrote:Ne vjerujem..ispričaj kad si se okušaodzango wrote:Ja sa puškom ne mogu ništa da pogodim. Srećom, ima i drugih disciplina.maggie13 wrote:Ah, jesam li napomenula da sam odličan strijelac?!dzango wrote:Samo neka napadaju. Megi, Kaja... Doduše, ne bile prve. Agresija već uveliko traje.Fénix wrote:Pa dobro je i rekla. Osveta i napad na Crbiju bi upravo to i bila.dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
I slika ume da prevari.maggie13 wrote:Još nisam počela vjerovat na riječ, što ću..dzango wrote:Lep kao upisan. Ne treba ti slika.maggie13 wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:dzango wrote:Ako baš voliš... Ja imam lepše noge.maggie13 wrote:tebe bih posebno kaznila..dzango wrote:maggie13 wrote:..zamisli da mi sad Srbima vraćamo milo za drago
Daj Megi, daj.
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Lepenka na putu za ludaru
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» SPREMNI
» Za dom spremni!
» Lepenka na putu za ludaru
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» SPREMNI