ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za ludaru spremni!

Page 3 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Za ludaru spremni! - Page 3 Empty Re: Za ludaru spremni!

Post by Guest 24/3/2016, 11:36

Totenkopf wrote:
crvenkasti wrote:

sav sam se naježio, preplavilo me domoljublje i nekakav neopisiv osjećaj zadovoljstva, jel i tebi isto ?
To ti je probava proradila. Trčkalicu si dobil.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 24/3/2016, 11:37

tot, vulgaran si..sad će mi se crveni još tu počet samozadovoljavat.. :bash

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2016, 11:39

maggie13 wrote:
Eva wrote:
maggie13 wrote:
Eva wrote:
maggie13 wrote:Nije poanta u razumijevanju jezika, već u postavljanju u ispravan kontekst.
Vjerujem da se neće ić ina raspirivanje mržnje i nepotrebno širenje nesporazuma.
flower
Ne znam tko je u OS bio prevoditelj, ali vjerujem da je dobro prenio poantu poruke izraelskom timu.
Pitanje je što je za koga dobra poanta i jesu li namjere bile isto tako dobre..inače, domaćinu se baš sve ne zamjera, pa vjerujem da će prijateljski nastrojen izraelski narod prvenstveno zapamtiti gostoprimstvo.. :x
Hoće, pogotovo oni kojima je 1941 taj poklič desetkovao obitelji.
Kad je to bilo, eva..idemo u budućnost..trebapreživjeti,pojavili se neki novi neprijatelji..ovako,gledavši unazad, sigurno gubimo.. :roll
Prije 75 godina. Nije to problem koji stvaraju Izraelci, nego hrvatski huligani i hrvatska vladajuća garnitura koja takvo ponašanje tolerira. Židovi nisu krivi kaj to percipiraju. Pošalji takvu poruku Kolindi, neka ona poradi na budućnosti koje su joj puna usta, jer nereagiranje i ostajanje u takvom miljeu na stadionu, je odobravanje.

Last edited by Eva on 24/3/2016, 11:42; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 24/3/2016, 11:39

Eva wrote:
Totenkopf wrote:
crvenkasti wrote:

sav sam se naježio, preplavilo me domoljublje i nekakav neopisiv osjećaj zadovoljstva, jel i tebi isto ?

nemoguće, to sam obavio rano jutros, tek sada sam primijetio da sam od ovog videa zapravo dobio ukrudbu.....
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/3/2016, 11:39

Totenkopf wrote:

Udahnem duboko, zažmirim i obuzme me potpuna praznina u glavi. 
Hrvat.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2016, 11:41

Totenkopf wrote:
Eva wrote:
Totenkopf wrote:
crvenkasti wrote:

nemoguće, to sam obavio rano jutros, tek sada sam primijetio da sam od ovog videa zapravo dobio ukrudbu.....
Eunusima se nema kaj ukrutit.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2016, 11:45

maggie13 wrote:
Eva wrote:
maggie13 wrote:Ne sumnjajmo da je predsjednica protiv svakog oblika rasne i bilo koje druge diskriminacije, što se jasno očituje i u njenoj facebook poruci.. cheers
Osmijeh na njenom licu govori dovoljno, kao i ostanak u takvoj veličanstvenoj (njene riječi s jedne iste takve utakmice) atmosferi.
Infišala si u kolindicu jocolor ..meni nije toliko zanimljiva, naprotiv..niti je čitam što piše, a misli joj još i manje.. geek
pusti je, ima više para od nas..posrećilo joj se.. :hekla
Ni blizu kao Ero. Za ludaru spremni! - Page 3 1f600  Jednostavno primjećujem svijet oko sebe. Takva sam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 24/3/2016, 11:50

Totenkopf wrote:
Eva wrote:
Totenkopf wrote:
crvenkasti wrote:

Derpe.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by provocator 24/3/2016, 11:56

Mene samo čudi kako se nitko s HTV-a nije sjetio pozvati Joa Šimunića kao sukomentatora.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Ero 24/3/2016, 11:58

Eva wrote:
maggie13 wrote:
Eva wrote:
maggie13 wrote:
Eva wrote:
maggie13 wrote:Nije poanta u razumijevanju jezika, već u postavljanju u ispravan kontekst.
Vjerujem da se neće ić ina raspirivanje mržnje i nepotrebno širenje nesporazuma.
flower
Ne znam tko je u OS bio prevoditelj, ali vjerujem da je dobro prenio poantu poruke izraelskom timu.
Pitanje je što je za koga dobra poanta i jesu li namjere bile isto tako dobre..inače, domaćinu se baš sve ne zamjera, pa vjerujem da će prijateljski nastrojen izraelski narod prvenstveno zapamtiti gostoprimstvo.. :x
Hoće, pogotovo oni kojima je 1941 taj poklič desetkovao obitelji.
Kad je to bilo, eva..idemo u budućnost..trebapreživjeti,pojavili se neki novi neprijatelji..ovako,gledavši unazad, sigurno gubimo.. :roll
Prije 75 godina. Nije to problem koji stvaraju Izraelci, nego hrvatski huligani i hrvatska vladajuća garnitura koja takvo ponašanje tolerira. Židovi nisu krivi kaj to percipiraju. Pošalji takvu poruku Kolindi, neka ona poradi na budućnosti koje su joj puna usta, jer nereagiranje i ostajanje u takvom miljeu na stadionu, je odobravanje.
Ne možete više na toj paradigmi dobit ostvarivati. Druga su vremena.
Svi smo mi (99%) rođeni nakon WW2, a većina nakon ovog zadnjeg rata.
Vi o WW2, a mi o ovome zadnjem ratu. Tu se razilazimo.
WW2 nam je donio okupaciju i teror, a ovaj zadnji rat konačno oslobođenje.
Ne pretjerujte više, jer izazivate suprotan efekat o željenog.
KGK je izabrala većina i to poštujte, jer ćete u suprotnom na kraju ostati usamljeni
i prezreni. Opravdano.

2014-04-23

Back to top Go down

Post by provocator 24/3/2016, 12:00

I Mesića je dva puta birala većina kao i Josipovića jednom... Tada se nisi pozivao na poštivanje te činjenice.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/3/2016, 12:04

Ero wrote:
WW2 nam je donio okupaciju i teror

Na početku ili na kraju?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2016, 12:04

Totenkopf wrote:
Eva wrote:Židovima koji su se s pravom našli uvrijeđenima i užasnutima skandiranjem ZDS nećemo se ispričati "u ime našeg naroda", jer Hrvati koji su to uzvikivali, kao i oni koji su propustili na to reagirati, nemaju veze s nama koji se toga gnušamo. To što s ovima dijelimo nacionalnost i državu razlog je zbog kojeg bi se netko nama trebao ispričati.
 problem je što ste Vi, koji nemate veze s Nama, u debeloj manjini, zajedno sa par sto židova u hrvatskoj, te ćete uskoro tražiti ispriku od Nas za Vaše tekstove poput ovog.... :D
lol! ..no uvijek nekako ispadne da se na kraju vi morate ispricati,a kolicina je bitna samo u džepu i gaćovima,sto vi nemater,nijedno niti drugo.. ;)

dodao bih veleumno,od Boga bogomdano..zato vam zenskinje i pohodi Srbiju i Beli grad... jocolor

Last edited by bogomdani on 24/3/2016, 12:11; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 24/3/2016, 12:06

crvenkasti wrote:
Ero wrote:

Na početku ili na kraju?
Mesić kaže da su dva puta pobedili. Kome sada verovati?

2014-04-19

Back to top Go down

Post by provocator 24/3/2016, 12:10

Za ludaru spremni! - Page 3 364cc2207c7e5f732d6c22a9d461fe61

Uvaženi počasni gosti u svečanoj loži snimljeni jučer na utakmici tijekom skandiranja "Za dom spremni"!

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 24/3/2016, 12:18

Eva wrote:
maggie13 wrote:
Eva wrote:
maggie13 wrote:Kao prvo, imam jednu primjedbu na tekst..tip nije bio zakopčan..makar pokriven dekicom po koljenima, kaput je bio otkopčan, a ispod je virila snježno bijela košuljica, kao u mladića.. geek
Drugo, taj ZDS Izraelci nisu ni registrirali, a opet će se naći netko 'naš' da to uredno demonizira i žali se gdje treba..ta balavurdija i ne zna što je to, a kamoli da mrzi Židove..kako bi rekli neki cijenjeni forumaši, samo se odvlači pažnja s pravih problema..
Na svim utakmicama su Izralecima na raspolaganju prevoditelji, Židovi iz Hrvatske. Nekoliko puta to je bila i naša zagrebačka prevoditeljica Lajla koja je kada je prvi puta u životu bila na utakmici i kada se taj ustaški poklič orio stadionom pitala akreditirane, jel to inače atmosfera na stadionima ili zbog Židova, a ovaj rekel da, ali sad je zbog Židova malo žešće.
To je potenciranje međunacionalne netrpeljivosti. Mi smo dva prijateljska naroda, ovo je obični navijački, stadionski testoteronski kolorit i nema ni najmanje veze sa možebitnom stvarnom mržnjom, zasnovanom na konkretnim rasističkim nedjelima. :}
Kada predsjednica države ne reagira na nacionalnu netrpeljivost onda to više nisu sitnice, nego odobravanje. Židovi, a pogotovo Izraelci, uvijek se dobro o svemu vole informirati. Nema tabu tema niti želje da se govori samo o lijepim stvarima. Istina se mora čuti. A na stadionu ori, a predsjednica države se smješka.

Uputio sam joj protestnu notu. Tj. njenom uredu.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2016, 12:19

bogomdani wrote:
Totenkopf wrote:
Eva wrote:Židovima koji su se s pravom našli uvrijeđenima i užasnutima skandiranjem ZDS nećemo se ispričati "u ime našeg naroda", jer Hrvati koji su to uzvikivali, kao i oni koji su propustili na to reagirati, nemaju veze s nama koji se toga gnušamo. To što s ovima dijelimo nacionalnost i državu razlog je zbog kojeg bi se netko nama trebao ispričati.
 problem je što ste Vi, koji nemate veze s Nama, u debeloj manjini, zajedno sa par sto židova u hrvatskoj, te ćete uskoro tražiti ispriku od Nas za Vaše tekstove poput ovog.... :D
lol! ..no uvijek nekako ispadne da se na kraju vi morate ispricati,a kolicina je bitna samo u džepu i gaćovima,sto vi nemater,nijedno niti drugo.. ;)

dodao bih veleumno,od Boga bogomdano..zato vam zenskinje i pohodi Srbiju i Beli grad... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 24/3/2016, 12:20

provocator wrote:Za ludaru spremni! - Page 3 364cc2207c7e5f732d6c22a9d461fe61

Uvaženi počasni gosti u svečanoj loži snimljeni jučer na utakmici tijekom skandiranja "Za dom spremni"!
 Imenovati nepotrebno
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Ero 24/3/2016, 12:26

provocator wrote:I Mesića je dva puta birala većina kao i Josipovića jednom... Tada se nisi pozivao na poštivanje te činjenice.
Naravno da sam poštivao.
Danas smo na vremenskoj distanci i treba ljudima objasniti u čemu i zbog čega su griješili.

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Ero 24/3/2016, 12:27

crvenkasti wrote:
Ero wrote:

Na početku ili na kraju?
I na početku i na kraju.
Oslobođenje 1995.

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2016, 12:28

tito vas okupiro??? affraid
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics