Za ludaru spremni!
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Za ludaru spremni!
To ti je probava proradila. Trčkalicu si dobil.Totenkopf wrote:crvenkasti wrote:
sav sam se naježio, preplavilo me domoljublje i nekakav neopisiv osjećaj zadovoljstva, jel i tebi isto ?
Guest- Guest
tot, vulgaran si..sad će mi se crveni još tu počet samozadovoljavat..
2014-04-12
Prije 75 godina. Nije to problem koji stvaraju Izraelci, nego hrvatski huligani i hrvatska vladajuća garnitura koja takvo ponašanje tolerira. Židovi nisu krivi kaj to percipiraju. Pošalji takvu poruku Kolindi, neka ona poradi na budućnosti koje su joj puna usta, jer nereagiranje i ostajanje u takvom miljeu na stadionu, je odobravanje.maggie13 wrote:Kad je to bilo, eva..idemo u budućnost..trebapreživjeti,pojavili se neki novi neprijatelji..ovako,gledavši unazad, sigurno gubimo..Eva wrote:Hoće, pogotovo oni kojima je 1941 taj poklič desetkovao obitelji.maggie13 wrote:Pitanje je što je za koga dobra poanta i jesu li namjere bile isto tako dobre..inače, domaćinu se baš sve ne zamjera, pa vjerujem da će prijateljski nastrojen izraelski narod prvenstveno zapamtiti gostoprimstvo..Eva wrote:Ne znam tko je u OS bio prevoditelj, ali vjerujem da je dobro prenio poantu poruke izraelskom timu.maggie13 wrote:Nije poanta u razumijevanju jezika, već u postavljanju u ispravan kontekst.
Vjerujem da se neće ić ina raspirivanje mržnje i nepotrebno širenje nesporazuma.
Last edited by Eva on 24/3/2016, 11:42; edited 2 times in total
Guest- Guest
Eva wrote:To ti je probava proradila. Trčkalicu si dobil.Totenkopf wrote:crvenkasti wrote:
sav sam se naježio, preplavilo me domoljublje i nekakav neopisiv osjećaj zadovoljstva, jel i tebi isto ?
nemoguće, to sam obavio rano jutros, tek sada sam primijetio da sam od ovog videa zapravo dobio ukrudbu.....
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Totenkopf wrote:
Udahnem duboko, zažmirim i obuzme me potpuna praznina u glavi.
Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Eunusima se nema kaj ukrutit.Totenkopf wrote:Eva wrote:To ti je probava proradila. Trčkalicu si dobil.Totenkopf wrote:crvenkasti wrote:
nemoguće, to sam obavio rano jutros, tek sada sam primijetio da sam od ovog videa zapravo dobio ukrudbu.....
Guest- Guest
Ni blizu kao Ero. Jednostavno primjećujem svijet oko sebe. Takva sam.maggie13 wrote:Infišala si u kolindicu ..meni nije toliko zanimljiva, naprotiv..niti je čitam što piše, a misli joj još i manje..Eva wrote:Osmijeh na njenom licu govori dovoljno, kao i ostanak u takvoj veličanstvenoj (njene riječi s jedne iste takve utakmice) atmosferi.maggie13 wrote:Ne sumnjajmo da je predsjednica protiv svakog oblika rasne i bilo koje druge diskriminacije, što se jasno očituje i u njenoj facebook poruci..
pusti je, ima više para od nas..posrećilo joj se..
Guest- Guest
Derpe.Totenkopf wrote:Eva wrote:To ti je probava proradila. Trčkalicu si dobil.Totenkopf wrote:crvenkasti wrote:
Mene samo čudi kako se nitko s HTV-a nije sjetio pozvati Joa Šimunića kao sukomentatora.
Ne možete više na toj paradigmi dobit ostvarivati. Druga su vremena.Eva wrote:Prije 75 godina. Nije to problem koji stvaraju Izraelci, nego hrvatski huligani i hrvatska vladajuća garnitura koja takvo ponašanje tolerira. Židovi nisu krivi kaj to percipiraju. Pošalji takvu poruku Kolindi, neka ona poradi na budućnosti koje su joj puna usta, jer nereagiranje i ostajanje u takvom miljeu na stadionu, je odobravanje.maggie13 wrote:Kad je to bilo, eva..idemo u budućnost..trebapreživjeti,pojavili se neki novi neprijatelji..ovako,gledavši unazad, sigurno gubimo..Eva wrote:Hoće, pogotovo oni kojima je 1941 taj poklič desetkovao obitelji.maggie13 wrote:Pitanje je što je za koga dobra poanta i jesu li namjere bile isto tako dobre..inače, domaćinu se baš sve ne zamjera, pa vjerujem da će prijateljski nastrojen izraelski narod prvenstveno zapamtiti gostoprimstvo..Eva wrote:Ne znam tko je u OS bio prevoditelj, ali vjerujem da je dobro prenio poantu poruke izraelskom timu.maggie13 wrote:Nije poanta u razumijevanju jezika, već u postavljanju u ispravan kontekst.
Vjerujem da se neće ić ina raspirivanje mržnje i nepotrebno širenje nesporazuma.
Svi smo mi (99%) rođeni nakon WW2, a većina nakon ovog zadnjeg rata.
Vi o WW2, a mi o ovome zadnjem ratu. Tu se razilazimo.
WW2 nam je donio okupaciju i teror, a ovaj zadnji rat konačno oslobođenje.
Ne pretjerujte više, jer izazivate suprotan efekat o željenog.
KGK je izabrala većina i to poštujte, jer ćete u suprotnom na kraju ostati usamljeni
i prezreni. Opravdano.
I Mesića je dva puta birala većina kao i Josipovića jednom... Tada se nisi pozivao na poštivanje te činjenice.
Ero wrote:
WW2 nam je donio okupaciju i teror
Na početku ili na kraju?
crvenkasti-
2014-04-17
..no uvijek nekako ispadne da se na kraju vi morate ispricati,a kolicina je bitna samo u džepu i gaćovima,sto vi nemater,nijedno niti drugo..Totenkopf wrote:problem je što ste Vi, koji nemate veze s Nama, u debeloj manjini, zajedno sa par sto židova u hrvatskoj, te ćete uskoro tražiti ispriku od Nas za Vaše tekstove poput ovog....Eva wrote:Židovima koji su se s pravom našli uvrijeđenima i užasnutima skandiranjem ZDS nećemo se ispričati "u ime našeg naroda", jer Hrvati koji su to uzvikivali, kao i oni koji su propustili na to reagirati, nemaju veze s nama koji se toga gnušamo. To što s ovima dijelimo nacionalnost i državu razlog je zbog kojeg bi se netko nama trebao ispričati.
dodao bih veleumno,od Boga bogomdano..zato vam zenskinje i pohodi Srbiju i Beli grad...
Last edited by bogomdani on 24/3/2016, 12:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Mesić kaže da su dva puta pobedili. Kome sada verovati?crvenkasti wrote:Ero wrote:
Na početku ili na kraju?
Uvaženi počasni gosti u svečanoj loži snimljeni jučer na utakmici tijekom skandiranja "Za dom spremni"!
Eva wrote:Kada predsjednica države ne reagira na nacionalnu netrpeljivost onda to više nisu sitnice, nego odobravanje. Židovi, a pogotovo Izraelci, uvijek se dobro o svemu vole informirati. Nema tabu tema niti želje da se govori samo o lijepim stvarima. Istina se mora čuti. A na stadionu ori, a predsjednica države se smješka.maggie13 wrote:To je potenciranje međunacionalne netrpeljivosti. Mi smo dva prijateljska naroda, ovo je obični navijački, stadionski testoteronski kolorit i nema ni najmanje veze sa možebitnom stvarnom mržnjom, zasnovanom na konkretnim rasističkim nedjelima.Eva wrote:Na svim utakmicama su Izralecima na raspolaganju prevoditelji, Židovi iz Hrvatske. Nekoliko puta to je bila i naša zagrebačka prevoditeljica Lajla koja je kada je prvi puta u životu bila na utakmici i kada se taj ustaški poklič orio stadionom pitala akreditirane, jel to inače atmosfera na stadionima ili zbog Židova, a ovaj rekel da, ali sad je zbog Židova malo žešće.maggie13 wrote:Kao prvo, imam jednu primjedbu na tekst..tip nije bio zakopčan..makar pokriven dekicom po koljenima, kaput je bio otkopčan, a ispod je virila snježno bijela košuljica, kao u mladića..
Drugo, taj ZDS Izraelci nisu ni registrirali, a opet će se naći netko 'naš' da to uredno demonizira i žali se gdje treba..ta balavurdija i ne zna što je to, a kamoli da mrzi Židove..kako bi rekli neki cijenjeni forumaši, samo se odvlači pažnja s pravih problema..
Uputio sam joj protestnu notu. Tj. njenom uredu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
bogomdani wrote:..no uvijek nekako ispadne da se na kraju vi morate ispricati,a kolicina je bitna samo u džepu i gaćovima,sto vi nemater,nijedno niti drugo..Totenkopf wrote:problem je što ste Vi, koji nemate veze s Nama, u debeloj manjini, zajedno sa par sto židova u hrvatskoj, te ćete uskoro tražiti ispriku od Nas za Vaše tekstove poput ovog....Eva wrote:Židovima koji su se s pravom našli uvrijeđenima i užasnutima skandiranjem ZDS nećemo se ispričati "u ime našeg naroda", jer Hrvati koji su to uzvikivali, kao i oni koji su propustili na to reagirati, nemaju veze s nama koji se toga gnušamo. To što s ovima dijelimo nacionalnost i državu razlog je zbog kojeg bi se netko nama trebao ispričati.
dodao bih veleumno,od Boga bogomdano..zato vam zenskinje i pohodi Srbiju i Beli grad...
Guest- Guest
Imenovati nepotrebnoprovocator wrote:
Uvaženi počasni gosti u svečanoj loži snimljeni jučer na utakmici tijekom skandiranja "Za dom spremni"!
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Naravno da sam poštivao.provocator wrote:I Mesića je dva puta birala većina kao i Josipovića jednom... Tada se nisi pozivao na poštivanje te činjenice.
Danas smo na vremenskoj distanci i treba ljudima objasniti u čemu i zbog čega su griješili.
I na početku i na kraju.crvenkasti wrote:Ero wrote:
Na početku ili na kraju?
Oslobođenje 1995.
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Lepenka na putu za ludaru
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» SPREMNI
» Za dom spremni!