Židovi napuštaju Francusku
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Židovi napuštaju Francusku
Taj peder nije mogao sam sebe spasiti od razapinjanja na križ,pa kako bi onda mogao spasiti nekog drugog.ranki1 wrote:pa istinu govori,nekada su bili vjerni Bogu a danas to nisu,sto je boli te istina ili?red wolf wrote:Ne vrijeđaj židovski narod smradu fašistički...Totenkopf wrote:što kazati, nisu ni ćifuti što su nekad bili ....
zaboravljas da je dosao ISus KRist i da nema vise samo zidovi,da ce se svi ljudi rpeko Krista spasiti a ne samo sto su zidovi kao ovi danas
budale misle zidovi su mogu ubijati spasiti ce se,e nece
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
zide,arapi,serbi...ki rodjena braca...;)maggie13 wrote:gledam nogomet..svi ovi njeni crnomanjasti...;-)marcellus wrote:di nam je eva? Jel i lažni židovi odlaze ili samo pravi?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Deda, nemoj da ti isključim aparate.deda na aparatima wrote:Mad_Vlad wrote:Francuzi su ih tjerali 2, 3 puta prije. Sad bi ih zadržali a oni idu sami. A idu i iz Ukrajine sve više. Neka, Izrael ima mjesta. I s njima će biti još jači. Sad bi zauzvrat trebali zvat Palestince tamo, ti će iskopat još dva tunela do Engleske koliko imaju iskustva.
Treba i dolje netko biti topovsko meso za Britanske i Američke interese.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Mogu kak hoću.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Tu sam, u Beču. Mi smo živjeli u FR 11 mjeseci tijekom 2008-2009. i prešli u Beč di nam više odgovara.marcellus wrote:di nam je eva? Jel i lažni židovi odlaze ili samo pravi?
A inače, klinci su nam cijeli tjedan u Zagrevu (kak Zagreb zovu Židovi) jer su kod nas Osterferien ovaj tjedan.
A zakaj pitaš? Kaj pripremaš neku papicu za forumaše?
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» NEZAPAMĆENO: Židovi masovno napuštaju Francusku
» i saborski zastupnici napustaju HR
» Todorići napuštaju Hrvatsku
» Azilanti napustaju Švedsku
» Cigani napuštaju Hrvatsku
» i saborski zastupnici napustaju HR
» Todorići napuštaju Hrvatsku
» Azilanti napustaju Švedsku
» Cigani napuštaju Hrvatsku