Židovi napuštaju Francusku
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Židovi napuštaju Francusku
Ne vrijeđaj židovski narod smradu fašistički...Totenkopf wrote:što kazati, nisu ni ćifuti što su nekad bili ....
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
ne vrijeđam, samo konstatiram, te se bilježim s osobitim poštovanjem prema Vama....
Ma da lako je srat na forumu po nama koje pljuju u svim medijima, koje obiljezavaju raznim nazivima, tvrde da smo ubojice dok iste uzimaju doma i glade po kur.. .ovaj glavi, uvoze si radnu snagu koju misle koristit, jebe se njima sto mi necemo imat posla, oni ce imat love a to je najvaznije, to je ljubav. Ja bi rado bio politicki korektan ali ga onda moram primat u guzicu a to ne volim, jbg zbog ideologije.Totenkopf wrote:dobro si mu i kazao, po čitav dan sere po forumu i smije se nama jadnim fašistima, a osigurana mu primanja, stan, dečko, režije, džeparac, sex itd., dok se mi, s druge strane za sve to moramo sami izboriti u okrutnom svijetu liberalne demokracije....
omni-
2014-04-12
Vrijeđaš, govno...Vrijeđaš...Totenkopf wrote:ne vrijeđam, samo konstatiram, te se bilježim s osobitim poštovanjem prema Vama....
red wolf-
2016-02-10
T.- Posts : 17552
2014-04-14
poštovani gospodine, najdublje se ispričavam ako ste moguće pogrešno protumačili moje najdublje osjećaje i brigu za napaćeni ćif..., ovaj židovski narod.....red wolf wrote:Vrijeđaš, govno...Vrijeđaš...Totenkopf wrote:ne vrijeđam, samo konstatiram, te se bilježim s osobitim poštovanjem prema Vama....
2014-04-14
Vi smradovi volite ideologiju...Za to ste stvoreni...Za nju ćete umrijeti...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaTotenkopf wrote:je*eš ideologiju, probaj, možda zavoliš....
red wolf-
2016-02-10
Ja naime kao fasist sasvim razumijem te Zidove koji bjeze iz antifasisticke Francuske i od jucer antifasisticke Belgije koja je poslala policiju ucitelju, tako se to radi, ljubav.red wolf wrote:Neću dobiti Ljubav...Znam što slijedi uskoro...Ti si fašist kažeš...Sam si priznao...To je dobro...Meni se nije lako zezat zapravo...Nisam politički podoban, nemam nikakve privilegije...Nemam dečka jer sam heteroseksualac...omni wrote:Pa dobit ce ljubav, evo poljubise ih ljubavnici jucer, a jos ce da ih ljube, nadam se da ce izdrzat ljubav. I ja nisam nacionalist nego fasist, ovaj ocu rec politicki nepodoban. Lako se tebi zezat ti si politicki podoban i imas sve privilegije drustva, stan, decka....red wolf wrote:Ne shvaćaš da ti su uvijek bili za Jedno...Za Ljubav...To je zbog toga jer vi to ne poznajete...Vaš nacionalistički mozak je nesposoban za to.omni wrote:Kamo srece da umjesto njih ode ova sarena ekipa nadriljevicara, pedera, ljudi dobre volje i kojekakvih ostalih nazovi humanista. Mogli bi da idu na bliski istok svi i sire ljubav i toleranciju tamo.
omni-
2014-04-12
Pokaži ti nama koliko si govno...Nećemo te u tome spriječiti...Totenkopf wrote:poštovani gospodine, najdublje se ispričavam ako ste moguće pogrešno protumačili moje najdublje osjećaje i brigu za napaćeni ćif..., ovaj židovski narod.....red wolf wrote:Vrijeđaš, govno...Vrijeđaš...Totenkopf wrote:ne vrijeđam, samo konstatiram, te se bilježim s osobitim poštovanjem prema Vama....
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne vrijeđaj židovski narod smradu fašistički...Totenkopf wrote:što kazati, nisu ni ćifuti što su nekad bili ....
Ma jok, kazu mi ovi politicki korektni onako sapatom da se dobiju opasni hemoroidi a i glasne zice se nekako stisnu, valjda od gutanja tko bi ga znao. Ne mogu brate ne dozvoljava mi ideologija pa ne dozvoljava, ne moze se protiv.Totenkopf wrote:je*eš ideologiju, probaj, možda zavoliš....
omni-
2014-04-12
Ne. Ne razumiješ...Mozak ti ne dozvoljava.omni wrote:Ja naime kao fasist sasvim razumijem te Zidove koji bjeze iz antifasisticke Francuske i od jucer antifasisticke Belgije koja je poslala policiju ucitelju, tako se to radi, ljubav.red wolf wrote:Neću dobiti Ljubav...Znam što slijedi uskoro...Ti si fašist kažeš...Sam si priznao...To je dobro...Meni se nije lako zezat zapravo...Nisam politički podoban, nemam nikakve privilegije...Nemam dečka jer sam heteroseksualac...omni wrote:Pa dobit ce ljubav, evo poljubise ih ljubavnici jucer, a jos ce da ih ljube, nadam se da ce izdrzat ljubav. I ja nisam nacionalist nego fasist, ovaj ocu rec politicki nepodoban. Lako se tebi zezat ti si politicki podoban i imas sve privilegije drustva, stan, decka....red wolf wrote:Ne shvaćaš da ti su uvijek bili za Jedno...Za Ljubav...To je zbog toga jer vi to ne poznajete...Vaš nacionalistički mozak je nesposoban za to.omni wrote:Kamo srece da umjesto njih ode ova sarena ekipa nadriljevicara, pedera, ljudi dobre volje i kojekakvih ostalih nazovi humanista. Mogli bi da idu na bliski istok svi i sire ljubav i toleranciju tamo.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Pokaži ti nama koliko si govno...Nećemo te u tome spriječiti...Totenkopf wrote:poštovani gospodine, najdublje se ispričavam ako ste moguće pogrešno protumačili moje najdublje osjećaje i brigu za napaćeni ćif..., ovaj židovski narod.....red wolf wrote:Vrijeđaš, govno...Vrijeđaš...Totenkopf wrote:ne vrijeđam, samo konstatiram, te se bilježim s osobitim poštovanjem prema Vama....
Poštovani gospodine, imponira mi kada me jedan tako uvaženi član našeg demokratskog antifašističkog društva usporedi s izmetom.....molio bih samo da ne pretjerujete, da se ne bih umislio.....
2014-04-14
Valjda mi nemanje mozga ne bi dozvolilo, ovako je paradoks.red wolf wrote:Ne. Ne razumiješ...Mozak ti ne dozvoljava.omni wrote:Ja naime kao fasist sasvim razumijem te Zidove koji bjeze iz antifasisticke Francuske i od jucer antifasisticke Belgije koja je poslala policiju ucitelju, tako se to radi, ljubav.red wolf wrote:Neću dobiti Ljubav...Znam što slijedi uskoro...Ti si fašist kažeš...Sam si priznao...To je dobro...Meni se nije lako zezat zapravo...Nisam politički podoban, nemam nikakve privilegije...Nemam dečka jer sam heteroseksualac...omni wrote:Pa dobit ce ljubav, evo poljubise ih ljubavnici jucer, a jos ce da ih ljube, nadam se da ce izdrzat ljubav. I ja nisam nacionalist nego fasist, ovaj ocu rec politicki nepodoban. Lako se tebi zezat ti si politicki podoban i imas sve privilegije drustva, stan, decka....red wolf wrote:Ne shvaćaš da ti su uvijek bili za Jedno...Za Ljubav...To je zbog toga jer vi to ne poznajete...Vaš nacionalistički mozak je nesposoban za to.omni wrote:Kamo srece da umjesto njih ode ova sarena ekipa nadriljevicara, pedera, ljudi dobre volje i kojekakvih ostalih nazovi humanista. Mogli bi da idu na bliski istok svi i sire ljubav i toleranciju tamo.
Last edited by omni on Wed 23 Mar - 18:54; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Ne, samo sam ti ukazao koji je tvoj doseg...Nadam se da si nešto naučio iz toga.Totenkopf wrote:red wolf wrote:Pokaži ti nama koliko si govno...Nećemo te u tome spriječiti...Totenkopf wrote:poštovani gospodine, najdublje se ispričavam ako ste moguće pogrešno protumačili moje najdublje osjećaje i brigu za napaćeni ćif..., ovaj židovski narod.....red wolf wrote:Vrijeđaš, govno...Vrijeđaš...Totenkopf wrote:ne vrijeđam, samo konstatiram, te se bilježim s osobitim poštovanjem prema Vama....
Poštovani gospodine, imponira mi kada me jedan tako uvaženi član našeg demokratskog antifašističkog društva usporedi s izmetom.....molio bih samo da ne pretjerujete, da se ne bih umislio.....
red wolf-
2016-02-10
Nisi razumio. Ponoviti ću ti. Mozak ti ne dozvoljava.omni wrote:Valjda mi nemanje mozga ne bi dozvolilo, ovako je paradoks.red wolf wrote:Ne. Ne razumiješ...Mozak ti ne dozvoljava.omni wrote:Ja naime kao fasist sasvim razumijem te Zidove koji bjeze iz antifasisticke Francuske i od jucer antifasisticke Belgije koja je poslala policiju ucitelju, tako se to radi, ljubav.red wolf wrote:Neću dobiti Ljubav...Znam što slijedi uskoro...Ti si fašist kažeš...Sam si priznao...To je dobro...Meni se nije lako zezat zapravo...Nisam politički podoban, nemam nikakve privilegije...Nemam dečka jer sam heteroseksualac...omni wrote:Pa dobit ce ljubav, evo poljubise ih ljubavnici jucer, a jos ce da ih ljube, nadam se da ce izdrzat ljubav. I ja nisam nacionalist nego fasist, ovaj ocu rec politicki nepodoban. Lako se tebi zezat ti si politicki podoban i imas sve privilegije drustva, stan, decka....red wolf wrote:Ne shvaćaš da ti su uvijek bili za Jedno...Za Ljubav...To je zbog toga jer vi to ne poznajete...Vaš nacionalistički mozak je nesposoban za to.omni wrote:Kamo srece da umjesto njih ode ova sarena ekipa nadriljevicara, pedera, ljudi dobre volje i kojekakvih ostalih nazovi humanista. Mogli bi da idu na bliski istok svi i sire ljubav i toleranciju tamo.
red wolf-
2016-02-10
Ne nisam te razumio, a ni dalje te ne razumijem.red wolf wrote:Nisi razumio. Ponoviti ću ti. Mozak ti ne dozvoljava.omni wrote:Valjda mi nemanje mozga ne bi dozvolilo, ovako je paradoks.red wolf wrote:Ne. Ne razumiješ...Mozak ti ne dozvoljava.omni wrote:Ja naime kao fasist sasvim razumijem te Zidove koji bjeze iz antifasisticke Francuske i od jucer antifasisticke Belgije koja je poslala policiju ucitelju, tako se to radi, ljubav.red wolf wrote:Neću dobiti Ljubav...Znam što slijedi uskoro...Ti si fašist kažeš...Sam si priznao...To je dobro...Meni se nije lako zezat zapravo...Nisam politički podoban, nemam nikakve privilegije...Nemam dečka jer sam heteroseksualac...omni wrote:Pa dobit ce ljubav, evo poljubise ih ljubavnici jucer, a jos ce da ih ljube, nadam se da ce izdrzat ljubav. I ja nisam nacionalist nego fasist, ovaj ocu rec politicki nepodoban. Lako se tebi zezat ti si politicki podoban i imas sve privilegije drustva, stan, decka....red wolf wrote:Ne shvaćaš da ti su uvijek bili za Jedno...Za Ljubav...To je zbog toga jer vi to ne poznajete...Vaš nacionalistički mozak je nesposoban za to.omni wrote:Kamo srece da umjesto njih ode ova sarena ekipa nadriljevicara, pedera, ljudi dobre volje i kojekakvih ostalih nazovi humanista. Mogli bi da idu na bliski istok svi i sire ljubav i toleranciju tamo.
omni-
2014-04-12
Dobismo :D
A,teren k'o jarak za jesenjih kisa :-S
2014-04-11
Vjerujem ti.omni wrote:Ne nisam te razumio, a ni dalje te ne razumijem.red wolf wrote:Nisi razumio. Ponoviti ću ti. Mozak ti ne dozvoljava.omni wrote:Valjda mi nemanje mozga ne bi dozvolilo, ovako je paradoks.red wolf wrote:Ne. Ne razumiješ...Mozak ti ne dozvoljava.omni wrote:Ja naime kao fasist sasvim razumijem te Zidove koji bjeze iz antifasisticke Francuske i od jucer antifasisticke Belgije koja je poslala policiju ucitelju, tako se to radi, ljubav.red wolf wrote:Neću dobiti Ljubav...Znam što slijedi uskoro...Ti si fašist kažeš...Sam si priznao...To je dobro...Meni se nije lako zezat zapravo...Nisam politički podoban, nemam nikakve privilegije...Nemam dečka jer sam heteroseksualac...omni wrote:Pa dobit ce ljubav, evo poljubise ih ljubavnici jucer, a jos ce da ih ljube, nadam se da ce izdrzat ljubav. I ja nisam nacionalist nego fasist, ovaj ocu rec politicki nepodoban. Lako se tebi zezat ti si politicki podoban i imas sve privilegije drustva, stan, decka....red wolf wrote:Ne shvaćaš da ti su uvijek bili za Jedno...Za Ljubav...To je zbog toga jer vi to ne poznajete...Vaš nacionalistički mozak je nesposoban za to.omni wrote:Kamo srece da umjesto njih ode ova sarena ekipa nadriljevicara, pedera, ljudi dobre volje i kojekakvih ostalih nazovi humanista. Mogli bi da idu na bliski istok svi i sire ljubav i toleranciju tamo.
red wolf-
2016-02-10
A Zidovi trenutno odlaze zbog ljubavi u Francuskoj ili??red wolf wrote:Vjerujem ti.omni wrote:Ne nisam te razumio, a ni dalje te ne razumijem.red wolf wrote:Nisi razumio. Ponoviti ću ti. Mozak ti ne dozvoljava.omni wrote:Valjda mi nemanje mozga ne bi dozvolilo, ovako je paradoks.red wolf wrote:Ne. Ne razumiješ...Mozak ti ne dozvoljava.omni wrote:Ja naime kao fasist sasvim razumijem te Zidove koji bjeze iz antifasisticke Francuske i od jucer antifasisticke Belgije koja je poslala policiju ucitelju, tako se to radi, ljubav.red wolf wrote:Neću dobiti Ljubav...Znam što slijedi uskoro...Ti si fašist kažeš...Sam si priznao...To je dobro...Meni se nije lako zezat zapravo...Nisam politički podoban, nemam nikakve privilegije...Nemam dečka jer sam heteroseksualac...omni wrote:Pa dobit ce ljubav, evo poljubise ih ljubavnici jucer, a jos ce da ih ljube, nadam se da ce izdrzat ljubav. I ja nisam nacionalist nego fasist, ovaj ocu rec politicki nepodoban. Lako se tebi zezat ti si politicki podoban i imas sve privilegije drustva, stan, decka....red wolf wrote:Ne shvaćaš da ti su uvijek bili za Jedno...Za Ljubav...To je zbog toga jer vi to ne poznajete...Vaš nacionalistički mozak je nesposoban za to.omni wrote:Kamo srece da umjesto njih ode ova sarena ekipa nadriljevicara, pedera, ljudi dobre volje i kojekakvih ostalih nazovi humanista. Mogli bi da idu na bliski istok svi i sire ljubav i toleranciju tamo.
omni-
2014-04-12
maggie13 wrote:Dobismo :D
i kažeš židovi malo potamnili zadnjih godina ?
2014-04-14
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» NEZAPAMĆENO: Židovi masovno napuštaju Francusku
» i saborski zastupnici napustaju HR
» Todorići napuštaju Hrvatsku
» Azilanti napustaju Švedsku
» Cigani napuštaju Hrvatsku
» i saborski zastupnici napustaju HR
» Todorići napuštaju Hrvatsku
» Azilanti napustaju Švedsku