i saborski zastupnici napustaju HR
Page 1 of 1
i saborski zastupnici napustaju HR
SANDRA PERKOVIĆ razmišlja o odlasku iz Hrvatske.
Najbolju hrvatsku sportašicu i jednu od najboljih atletičarki svijeta na to je nagnala ponuda koju je njezin trener Edis Elkasević dobio iz inozemstva.
Perković razmišlja o odlasku iz Hrvatske kako bi mogla nastaviti suradnju s trenerom koji ju je vodio do najvećih uspjeha.
''Ne osuđujem ga, on ovdje radi za četiri tisuće kuna. Odlučio je potražiti sudbinu negdje drugdje'', rekla je Sandra Perković na konferenciji za medije uoči početka nove sezone i odlaska u Stockholm na miting Dijamantne lige.
''Sljedeće godine su Olimpijske igre u Tokiju, a moj cijeli svijet je okrenut tome događaju. Postoji mogućnost da odem za njim, a to ne bi bilo dobro ni za mene ni za Republiku Hrvatsku'', rekla je Sandra koja nije htjela reći koja bi zemlja bila njena nova destinacija.
Najbolju hrvatsku sportašicu i jednu od najboljih atletičarki svijeta na to je nagnala ponuda koju je njezin trener Edis Elkasević dobio iz inozemstva.
Perković razmišlja o odlasku iz Hrvatske kako bi mogla nastaviti suradnju s trenerom koji ju je vodio do najvećih uspjeha.
''Ne osuđujem ga, on ovdje radi za četiri tisuće kuna. Odlučio je potražiti sudbinu negdje drugdje'', rekla je Sandra Perković na konferenciji za medije uoči početka nove sezone i odlaska u Stockholm na miting Dijamantne lige.
''Sljedeće godine su Olimpijske igre u Tokiju, a moj cijeli svijet je okrenut tome događaju. Postoji mogućnost da odem za njim, a to ne bi bilo dobro ni za mene ni za Republiku Hrvatsku'', rekla je Sandra koja nije htjela reći koja bi zemlja bila njena nova destinacija.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: i saborski zastupnici napustaju HR
Edis, trener u Mladosti, na je popisu vrhunskih trenera HOO-a gdje prima novac za rad sa Sandrom, oko 20 tisuća kuna. Primanja o kojima Sandra priča se vjerojatno odnose na njegova primanja u klubu.
https://www.index.hr/sport/clanak/sandra-perkovic-najavila-odlazak-iz-hrvatske-moj-edis-radi-za-4000-kuna/2087912.aspx
https://www.index.hr/sport/clanak/sandra-perkovic-najavila-odlazak-iz-hrvatske-moj-edis-radi-za-4000-kuna/2087912.aspx
2014-04-12
sad ce miki uredovat i spasit stvar , jos jednom
2014-04-12
Zica novce za decka , mile ce sada dati.
Ova zenska mi se zgadila na prvu. Oduvijek je nesto zicala ucjenama.
Da se bar pokupi ona i edis i ode u pm , baca za bosnu ili nekog drugog
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pazi da ti do glave ne dobacikaya wrote:Zica novce za decka , mile ce sada dati.
immortal-
2014-04-16
Similar topics
» Saborski zastupnici cijepe se da bi, kao, popularizirali cjepivo. Uzeo ga je i Đakić, koji je prebolio koronu
» ''U saborski Odbor za obitelj, mlade i sport imenovan automehaničar''
» Bahati Pernar:Neću se odazivati policiji ja sam saborski zastupnik
» Saborski zastupnik i šef županijskog HDZ-a pokušao podmititi Telegramovog novinara
» Milanovićevi saborski miševi i fejsbuk-predatori pojest će Komadinu (i SDP?)
» ''U saborski Odbor za obitelj, mlade i sport imenovan automehaničar''
» Bahati Pernar:Neću se odazivati policiji ja sam saborski zastupnik
» Saborski zastupnik i šef županijskog HDZ-a pokušao podmititi Telegramovog novinara
» Milanovićevi saborski miševi i fejsbuk-predatori pojest će Komadinu (i SDP?)
Page 1 of 1