Cigani napuštaju Hrvatsku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Cigani napuštaju Hrvatsku
Kriza na otpadu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kada-i-oni-napustaju-hrvatsku-jasno-vam-je-kakva-je-situacija-u-njemackoj-im-je-dobro-dobili-su-posao-i-stanove-djeca-im-idu-u-skolu/8111165/?&utm_campaign=Partners&utm_medium=Widget&utm_source=slobodnadalmacija.hr
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kada-i-oni-napustaju-hrvatsku-jasno-vam-je-kakva-je-situacija-u-njemackoj-im-je-dobro-dobili-su-posao-i-stanove-djeca-im-idu-u-skolu/8111165/?&utm_campaign=Partners&utm_medium=Widget&utm_source=slobodnadalmacija.hr
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Cigani napuštaju Hrvatsku
Opa u Nemačkoj se ide u školu! A naša škola smrdi? Cigan za kurikalurnu reformu
2014-04-15
Ovo je vrhunac...No to neće ništa promijeniti...HDZ je siguran u novi mandat...
red wolf-
2016-02-10
vidio sam ali sam bio u gužvi, poslje mi izašlo iz glavekofein wrote:
tre wrote:vidio sam ali sam bio u gužvi, poslje mi izašlo iz glavekofein wrote:
Guest- Guest
Kada se vrate posle jedno 10 godina nazad, ima da pomisle,"Gle ovih Ciga".
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pa imaju hrvatsko drzavljanstvo i kao eu-gradjani dobivaju svoja prava...
znaci, u HR ostaju samo penzici i uhljebi.
i ja cu se vratit u HR kad dignem penziju da ne kvarim sliku...
znaci, u HR ostaju samo penzici i uhljebi.
i ja cu se vratit u HR kad dignem penziju da ne kvarim sliku...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ne idu raditi i ne idu u skolu. nikada u zivotu nisam vidjela cigana u skoli niti na poslu. ako je netko vidio cigana na poslu ili isao s njim u skolu neka se javi i iznenadi me.
idu na njemacko socijalno sa hrvatskim drzavljanstvom . sto i nije lose, bar su se skinuli s nasega socijalnog.
idu na njemacko socijalno sa hrvatskim drzavljanstvom . sto i nije lose, bar su se skinuli s nasega socijalnog.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:ne idu raditi i ne idu u skolu. nikada u zivotu nisam vidjela cigana u skoli niti na poslu. ako je netko vidio cigana na poslu ili isao s njim u skolu neka se javi i iznenadi me.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
inace kod mene u osnovnoj skoli u razredu je bilo 2,3 cigica jer ih je na pešci bilo dosta..ali nikad nismo bili sigurni koliko imaju godina..imali smo jednog cigica u trecem razredu sa brcicima
2015-09-08
kod mene niti 1, ni u osnovnoj ni u srednjoj ni na faksu.vuksadinare wrote:inace kod mene u osnovnoj skoli u razredu je bilo 2,3 cigica jer ih je na pešci bilo dosta..ali nikad nismo bili sigurni koliko imaju godina..imali smo jednog cigica u trecem razredu sa brcicima
u skoli cijeloj ne razredu.
2015-08-15
dobro ti si pak zivjela u centru ili tu negdje..a ja na pešći..tam je svaki kvart imal tri,cetri ciganske kuce..a na ferencici ih ej bila jedna cijela ulica...kod mene su pak zivjeli blizu mosta mladosti tam odmah di je sad borovje kod one inine bezinske pumpe ako znaskaya wrote:kod mene niti 1, ni u osnovnoj ni u srednjoj ni na faksu.vuksadinare wrote:inace kod mene u osnovnoj skoli u razredu je bilo 2,3 cigica jer ih je na pešci bilo dosta..ali nikad nismo bili sigurni koliko imaju godina..imali smo jednog cigica u trecem razredu sa brcicima
u skoli cijeloj ne razredu.
2015-09-08
a cirkus je bio kad smo đidu prijavili u prvu momcad razreda na skolskom turniru...ti bogca kad je obukao sorc ono dlakave noge bolse neg u mog pok.starog... ...a bili peti razred...na koncu to mu je bio i zadnji razred sa nama..vise se nije u skoli pojavljivao al smo ga uredovito viđali sa njegovim burkeom kako prodaje majice, i traperice kod pothodnika koje su tada svercali iz trsta
2015-09-08
a 'akavci' su nam lupili pravu kontru oni su u ekipu ubacili njegovog rođaka ne mogu se sjetit sad nadimka..lik je bio dlakav po prsima...ali jebiga procedura je procedura vodio se pod 5A..mada su ga vidjeli samo dva puta u razredu u godinu dana
2015-09-08
a lik je bio ono za popisat se od smijeha jer je hodao kao da ima federe u nogamavuksadinare wrote:a 'akavci' su nam lupili pravu kontru oni su u ekipu ubacili njegovog rođaka ne mogu se sjetit sad nadimka..lik je bio dlakav po prsima...ali jebiga procedura je procedura vodio se pod 5A..mada su ga vidjeli samo dva puta u razredu u godinu dana
2015-09-08
hahahavuksadinare wrote:a cirkus je bio kad smo đidu prijavili u prvu momcad razreda na skolskom turniru...ti bogca kad je obukao sorc ono dlakave noge bolse neg u mog pok.starog... ...a bili peti razred...na koncu to mu je bio i zadnji razred sa nama..vise se nije u skoli pojavljivao al smo ga uredovito viđali sa njegovim burkeom kako prodaje majice, i traperice kod pothodnika koje su tada svercali iz trsta
2015-08-15
ja sam jedino imala dvije prijateljice ciganke :) ali nisam jos isla u skolu.vuksadinare wrote:a lik je bio ono za popisat se od smijeha jer je hodao kao da ima federe u nogamavuksadinare wrote:a 'akavci' su nam lupili pravu kontru oni su u ekipu ubacili njegovog rođaka ne mogu se sjetit sad nadimka..lik je bio dlakav po prsima...ali jebiga procedura je procedura vodio se pod 5A..mada su ga vidjeli samo dva puta u razredu u godinu dana
u palmoticevoj u vezi je bio neki servis i njihova obitelj je imala tamo neku nastambu :)
pa posto sam se igrala u vezi oni su mi bile frendice.
mozes misliti trio, mene kao da su ukrali , jedno sto nijansi svjetilja.
2015-08-15
kaya wrote:ne idu raditi i ne idu u skolu. nikada u zivotu nisam vidjela cigana u skoli niti na poslu. ako je netko vidio cigana na poslu ili isao s njim u skolu neka se javi i iznenadi me.
drze tezge po buvljacima, preprodaja
tudje robe, vole da molerisu, ciste
becke i minhenske ulice.
pre godinu dve, jedna nasminka romnkinja kupuje kartu za bus do beca. ja, bas lepo, zivis u becu
ona se kao ponosna nasmedi i toliko.
ali, verovatno prenela svom cigi. poceo je da me obilazi i posmatra ko da sam resio da je kidnapujem :)
mene je cale ucio da ne mrzim cigane, da ih ne vredjam, ali na distanci.
Guest- Guest
evo ja se javljam jer poznajem Rome koji su isli u skolu, zavrsili visu tehnicku i rade na dobrim mjestima u Jüllichu - u istrazivackom centru.
Njihova djeca idu u Gimnaziju (u njemackoj najvisa razina osnovnog i srednjeg obrazovanja) i planiraju upisati fakultete.
jedan drugi Rom je Meister u pogonu Salzgitter AG. Njegova supruga je Arztgehilfin, a djeca medju boljim djacima.
Vecina Koje susrecem radi.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Todorići napuštaju Hrvatsku
» Najbolji liječnici masovno napuštaju Hrvatsku. Ostat će nam Jusupi
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» hdz cigani
» Najbolji liječnici masovno napuštaju Hrvatsku. Ostat će nam Jusupi
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» hdz cigani
Page 1 of 2