gay disident milo...
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: gay disident milo...
Sam ga poništava prihvaćanjem drugog Boga. Može biti Židov atiest rođen od majke Židovke cijeli život bez brisanja iz kruga pripadnosti narodu.tre911 wrote:Privilegija vam je za čunu, ne možeš nekome izbrisati identitet ako počne drugačije misliti.Eva wrote:E to je privilegija samo onih koje je rodila majka Židovka. Vraćamo se na prvu lekciju kako se postaje Židov, rođenjem od majke Židovke ili gijurom. Gijur znači da moraš sve naučit jer psotaješ i rabin, svećenik, kaj je svaki odrasli Židov stariji od 13 godina.tre911 wrote:Kako onda može ateist biti židov ako je židovstvo vezano za religiju?Eva wrote:Svatko drugi bi već odustao, samo ja se trudimtre911 wrote:Ne možeš postati nešto što nisi rođenjem postao, ne mogu ja postati japanac kada sam rođen kao Hrvat. Mogu prigrliti njihove običaje, državu...ali i dalje nisam japanac jer nisam tamo ni rođen niti su mi roditelji japanci.Eva wrote:Pa velim ti postane Druz, Arap, ili kaj već, jer Židov više nije, samo ima državljanstvo israelsko.tre911 wrote:Dobro a što da prihvati kršćanstvo u izraelu? Zašto misliš da mora biti izvan izraela da bi prigrlio Krista?Eva wrote:Ono kaj mu je držvaljanstvo. Npr. ja da prihvatim katoličku vjeru bila bih Hrvatica. Onaj koji ima izraelsko držvaljanstvo vjerojatno Arap kršćanin, jer i kod njih je to moguće.tre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Gle, možeš postati Židov. Ako prihvatiš judaizam, kod tebe gijurom, konvertiranjem, koji je složen i dugotrajan proces od minimum 3-4 godine i to kod vrijednih đaka i tada si osim stupanjem u savez s Bogom, gdje ide i brit mila (cirkumcizija) stupaš i u izraelski narod. Tada si Židov, a državljasntvo ti može biti bilo koje, a vrlo lako tada dobivaš i izraelsko.
Guest- Guest
Kršćani ne negiraju Jahvu, dapače priznaju ga za Oca i Boga stvaritelja.Eva wrote:Sam ga poništava prihvaćanjem drugog Boga. Može biti Židov atiest rođen od majke Židovke cijeli život bez brisanja iz kruga pripadnosti narodu.tre911 wrote:Privilegija vam je za čunu, ne možeš nekome izbrisati identitet ako počne drugačije misliti.Eva wrote:E to je privilegija samo onih koje je rodila majka Židovka. Vraćamo se na prvu lekciju kako se postaje Židov, rođenjem od majke Židovke ili gijurom. Gijur znači da moraš sve naučit jer psotaješ i rabin, svećenik, kaj je svaki odrasli Židov stariji od 13 godina.tre911 wrote:Kako onda može ateist biti židov ako je židovstvo vezano za religiju?Eva wrote:Svatko drugi bi već odustao, samo ja se trudimtre911 wrote:Ne možeš postati nešto što nisi rođenjem postao, ne mogu ja postati japanac kada sam rođen kao Hrvat. Mogu prigrliti njihove običaje, državu...ali i dalje nisam japanac jer nisam tamo ni rođen niti su mi roditelji japanci.Eva wrote:Pa velim ti postane Druz, Arap, ili kaj već, jer Židov više nije, samo ima državljanstvo israelsko.tre911 wrote:Dobro a što da prihvati kršćanstvo u izraelu? Zašto misliš da mora biti izvan izraela da bi prigrlio Krista?Eva wrote:Ono kaj mu je držvaljanstvo. Npr. ja da prihvatim katoličku vjeru bila bih Hrvatica. Onaj koji ima izraelsko držvaljanstvo vjerojatno Arap kršćanin, jer i kod njih je to moguće.tre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Gle, možeš postati Židov. Ako prihvatiš judaizam, kod tebe gijurom, konvertiranjem, koji je složen i dugotrajan proces od minimum 3-4 godine i to kod vrijednih đaka i tada si osim stupanjem u savez s Bogom, gdje ide i brit mila (cirkumcizija) stupaš i u izraelski narod. Tada si Židov, a državljasntvo ti može biti bilo koje, a vrlo lako tada dobivaš i izraelsko.
Guest- Guest
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ovo-je-milo-yiannopoulos-najgora-nocna-mora-gay-aktivista-u-sad-905718
Milo je kršćanski Frljić.
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ovo-je-milo-yiannopoulos-najgora-nocna-mora-gay-aktivista-u-sad-905718
s tom razlikom što je on inteligentan i intelektualac, a frljo je komad budale samo takav i sirovina
isti komad budale ko i frljić samo priča gluposti s druge strane, no uživa u svojoj ulozi provokatoramarcellus wrote:deda na aparatima wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ovo-je-milo-yiannopoulos-najgora-nocna-mora-gay-aktivista-u-sad-905718
s tom razlikom što je on inteligentan i intelektualac, a frljo je komad budale samo takav i sirovina
priča kako mu je super nadrogirati se amfetaminima pa imati orgije sa 5 crnaca, a onda filozofira o moralu i kršćanskim vrijednostima
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:isti komad budale ko i frljić samo priča gluposti s druge strane, no uživa u svojoj ulozi provokatoramarcellus wrote:deda na aparatima wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ovo-je-milo-yiannopoulos-najgora-nocna-mora-gay-aktivista-u-sad-905718
priča kako mu je super nadrogirati se amfetaminima pa imati orgije sa 5 crnaca, a onda filozofira o moralu i kršćanskim vrijednostima
Guest- Guest
kad pocne frlja pricat o akciji sa trbovickom,begonjom..:Ddeda na aparatima wrote:isti komad budale ko i frljić samo priča gluposti s druge strane, no uživa u svojoj ulozi provokatoramarcellus wrote:deda na aparatima wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ovo-je-milo-yiannopoulos-najgora-nocna-mora-gay-aktivista-u-sad-905718
2014-04-12
njegova partijnerska strana je jednostavno prejaka..deda na aparatima wrote:isti komad budale ko i frljić samo priča gluposti s druge strane, no uživa u svojoj ulozi provokatoramarcellus wrote:deda na aparatima wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ovo-je-milo-yiannopoulos-najgora-nocna-mora-gay-aktivista-u-sad-905718
bar je zabavan :D
Čovjek se oduzme, pa radi pizdarije...Frlja trijezan i lucidan pa u qrcu
2014-04-15
deda na aparatima wrote:isti komad budale ko i frljić samo priča gluposti s druge strane, no uživa u svojoj ulozi provokatoramarcellus wrote:deda na aparatima wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ovo-je-milo-yiannopoulos-najgora-nocna-mora-gay-aktivista-u-sad-905718
To je dio provokacije.
ali nipošto nije ista budala kao i frljić, on je inteligentna budala, a frljo je komad govedine
Svejedno,ja bih radije bio na mjestu te govedine koji ima lijepu curu,nego li ....Milo!marcellus wrote:ali nipošto nije ista budala kao i frljić, on je inteligentna budala, a frljo je komad govedine
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:ali nipošto nije ista budala kao i frljić, on je inteligentna budala, a frljo je komad govedine
protivnik je npr. neutralnosti interneta, praktički zagovara cenzuru
Frljić možda je neotesani i neugledni bosanac, dok je ovaj profinjeni i uglađeni britanski homoseksualac, no i jedan i grugi uživaju u vsojoj ulozi provokatora dok većinu vremena pričaju gluposti.
Guest- Guest
pa i ti pričaš gluposti i uživaš u svojoj ulozi provokatora
nije baš da milo priča gluposti, uglavnom priča stvari koje imaju veze s mozgom
Pa i ja, pa se bojim da ga ne nađu u kadi, ili namjeste silovanje kao Assangeu, danas je manja prava i medijskih sloboda nego npr. 1888.g., a opasno ko u Bejrutu, još ako Hillary pobijedi imat ćemo apsolutnu tiraniju slobodemarcellus wrote:svejedno, pročitao sam jučer desetak njegovih tekstova, lik je beskrajno inteligentan, za razliku od lijeve gay ekipe s kolektivnom glavom u kolektivnoj guzici koja samo papagajski ponavlja floskule, trola ih vrhunski
Kermit-
2014-04-17
Marčelo bi radije bil Milojastreb wrote:Svejedno,ja bih radije bio na mjestu te govedine koji ima lijepu curu,nego li ....Milo!marcellus wrote:ali nipošto nije ista budala kao i frljić, on je inteligentna budala, a frljo je komad govedine
Guest- Guest
asilovski wrote:Pa i ja, pa se bojim da ga ne nađu u kadi, ili namjeste silovanje kao Assangeu, danas je manja prava i medijskih sloboda nego npr. 1888.g., a opasno ko u Bejrutu, još ako Hillary pobijedi imat ćemo apsolutnu tiraniju slobodemarcellus wrote:svejedno, pročitao sam jučer desetak njegovih tekstova, lik je beskrajno inteligentan, za razliku od lijeve gay ekipe s kolektivnom glavom u kolektivnoj guzici koja samo papagajski ponavlja floskule, trola ih vrhunski
Guest- Guest
marcellus wrote:najgore im je što puši na fotkama, to je u gay zajednici i gore od toga što je katolik, politički je nekorektno... neprogresivno i zaostalo
Pa to i je primitivna navika za seljačine. Ali na stranu to, lik ima mozga i vidi se da misli svojom glavom, govori mu se ne svode na ponavljanje parola kao ljevičarskim aktivistima.
mrincredible-
2014-04-16
mrincredible wrote:marcellus wrote:najgore im je što puši na fotkama, to je u gay zajednici i gore od toga što je katolik, politički je nekorektno... neprogresivno i zaostalo
Pa to i je primitivna navika za seljačine. Ali na stranu to, lik ima mozga i vidi se da misli svojom glavom, govori mu se ne svode na ponavljanje parola kao ljevičarskim aktivistima.
Mislim da je i ta cigareta koju ima na svim fotkama dio provokacije, osmišljenog imagea, kao i partijanerstvo. Naime, gay alliance danas fura gay asimilacionizam, tvrdi da se gay kultura ne razlikuje od kršćanske, oni se žele ženiti, ići u vojsku, odgajati djecu. To nije istina, partijao sam i ja po zagrebu po svim mogućim klubovima osim onih cajka, zalazio i u one gay, frendica lezba je bila didžejka u jednom od njih, to je posve drukčija subkultura, vrlo promiskuitetna i s jako puno supstanci i koječega, i to je zapravo milova poanta kad priča o partijanju. To je realnost gay subkulture, a obitelj i to je uglavnom magla, gay brakovi bilježe puno veći statistički postotak nasilja, nevjere, i razvoda, naročito između žena.
Odličan je kandidat za ministra u hrvatskoj vladi. Mogao bi biti ministar ćudoređa i spolnog odgoja.
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kineski disident napušta Njemačku: oni su još uvijek nacisti
» Best of Milo (Milo car)
» CG Milo
» Milo car :D
» " milo " falling down ?
» Best of Milo (Milo car)
» CG Milo
» Milo car :D
» " milo " falling down ?