gay disident milo...
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: gay disident milo...
ma tip je prije svega intelektualac s britanskim smislom za humor..
samo ovaj članak mi je malo nečitljiv jer je prepričavanje :S
kic wrote:ma tip je prije svega intelektualac s britanskim smislom za humor..
jebiga... moja greška ali htio sam prenijet njegove stavove
a i nemam baš previše vremena po textu pa kad su ovako dugački nemam baš vremena to triput proć i dotjerat...
Pa ne bas..ostavio je traga u minornim skupinama geja,no 80tih su rulali Modern Talking,Alphawille,Genesis,Kylie Minoque,Scorpions...jastreb wrote:Samo se ne slažem što si napisao da je Boy George propala zvijezda.
Boy George se povukao sa scene na kojoj je ostavio velikog traga. Polovica 80-tih bila je u znaku njegovih hitova.
Znači usporedimo li to sa nekim nogometašem,radilo bi se o velikom asu,poput recimo Paula Gascoignea,koji se zbog cuge ranije povukao sa terena i objesio kopačke o klin,ali ga nikako ne možemo nazvati propalim,jer je ostavio traga u engleskoj reprezentaciji na SP i odigrao čuda maestralnih utakmica.
Za Džordža Bordža bi se moglo reci da je pokrenuo neku underground gejo scenu...nis pametno
Guest- Guest
ostavio je traga ali je danas propala bivša zvijezda, moralno, financijski, i u svakom pogledu
Pa dobro nije sad bio nekakav Maradona ili Platini.bogomdani wrote:Pa ne bas..ostavio je traga u minornim skupinama geja,no 80tih su rulali Modern Talking,Alphawille,Genesis,Kylie Minoque,Scorpions...jastreb wrote:Samo se ne slažem što si napisao da je Boy George propala zvijezda.
Boy George se povukao sa scene na kojoj je ostavio velikog traga. Polovica 80-tih bila je u znaku njegovih hitova.
Znači usporedimo li to sa nekim nogometašem,radilo bi se o velikom asu,poput recimo Paula Gascoignea,koji se zbog cuge ranije povukao sa terena i objesio kopačke o klin,ali ga nikako ne možemo nazvati propalim,jer je ostavio traga u engleskoj reprezentaciji na SP i odigrao čuda maestralnih utakmica.
Za Džordža Bordža bi se moglo reci da je pokrenuo neku underground gejo scenu...nis pametno
Ali recimo jedan igrač koji je postigao dosta golova i odigrao nekoliko maestralnih mečeva,to je bio.
Kad sam išao u 4.razred osnovne,sva je škola pjevušila "Kama-kama-kama kamilija-ju kamen go,ju kamen go"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovakav jedan bi trebo HDZ-u. Islamista već imaju u vladi fali još gay, probali su sa Sanaderom ali on se držo pola u ormaru pola vani. To da još srede izbili bi sve karte SDP-u.
Halaha i nacistički zakon se jako razlikuju. Mada, ti isti nacistički zakoni su dozvolili kasnije useljavanje u Israel svima koji po istima bili proganjani i ubijani.Mada se zna kak sejastreb wrote:Eh kamo sreće da je tako doista bilo.Eva wrote:Ak je prešel na katoličku vjeru više nije Židov. Prihvaćanjem druge vjere, istupa se iz kruga židovstva.Yehudi wrote:Milo je, kao konzervativni katolik – iako mu je majka židovka, otac pravoslavni Grk, a on je odrastao u protestantskoj sredini – zastupao stav kako istospolni brak nije potreban
---------------------------------------------------
Da vidimo jesam li skužio, dakle - Majka Židovka ( znači Židov je), otac pravoslavac Grk,
odrastao u protestantskoj sredini ( kakve veze to ima) a on - konzerva katolik....peder....?????'
Kad oženi muslimanku, dica će im biti budisti
Mase ljudi bi preživjele holokaust.
U okupiranim dijelovima nacisti i fašisti su nemilice ubijali pokrštene Židove,čak i popove i redovnice RKC.
Židov postaje, rođenjem od majke Židovke ili gijurom.
Guest- Guest
vrlo gejski... ..enivej,ovo je muzika tog doba,ne Bordžovo pederuckanje..jastreb wrote:Pa dobro nije sad bio nekakav Maradona ili Platini.bogomdani wrote:Pa ne bas..ostavio je traga u minornim skupinama geja,no 80tih su rulali Modern Talking,Alphawille,Genesis,Kylie Minoque,Scorpions...jastreb wrote:Samo se ne slažem što si napisao da je Boy George propala zvijezda.
Ali recimo jedan igrač koji je postigao dosta golova i odigrao nekoliko maestralnih mečeva,to je bio.
Kad sam išao u 4.razred osnovne,sva je škola pjevušila "Kama-kama-kama kamilija-ju kamen go,ju kamen go"
ako se ovog ne sjetis i podsjeti te na dobre stare dane...e pa ep se..!!!
Guest- Guest
Da,ma mi nismo imali pojma da je gay!
Ne,ne!
Mi smo mislili da je to neka engleska verzija Olivera Mandića.
Ne,ne!
2014-04-22
sto znam ja..u to doba smo bili rokercici,diskoglazba je bila oke,ali Džourdž je bio fack-at prefeminiziran,da ga se ne bi smatralo ..gejom...jastreb wrote:Da,ma mi nismo imali pojma da je gay!
Ne,ne!
Guest- Guest
Pa Sander i Jandroković. Modni maček i Mudrinić, pa Luka Nižetić i Mudrinić sada, pa Modni mačak I Sokol Marić. Ih, ne zaostajemo za zapadom.
Guest- Guest
Ti gay bandovi su se tada i počeli pojavljivati,ali koliko se sjećam zeru kasnije,a glavni predstavnici bijahu Pet Shop Boys,te (ne znam hoće li se ko sjetiti te grupe) Frankie goes to Hollywood.
2014-04-22
Za ovog sam i ja čuo.Eva wrote: I Sokol Marić.
Jel to moguće?
2014-04-22
sve pederčine??Eva wrote:Pa Sander i Jandroković. Modni maček i Mudrinić, pa Luka Nižetić i Mudrinić sada, pa Modni mačak I Sokol Marić. Ih, ne zaostajemo za zapadom.
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kineski disident napušta Njemačku: oni su još uvijek nacisti
» Best of Milo (Milo car)
» CG Milo
» Milo car :D
» " milo " falling down ?
» Best of Milo (Milo car)
» CG Milo
» Milo car :D
» " milo " falling down ?