gay disident milo...
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: gay disident milo...
ako nemaš što reći na temu skači dalje, netko možda ima volje dodati nešto..
On je bisexualan. Šocao se se i s onom dermatologinjom Delalle. Navodno redovito organizira orgije za zagrebačku kremu.jastreb wrote:Za ovog sam i ja čuo.Eva wrote: I Sokol Marić.
Jel to moguće?
Pa kak ti to ne znaš? Imal je svojedobno, ne znam jel još ima, apartman u Malinskoj. Bil je susjed mojoj zg susjedi.
Guest- Guest
Pa jel smijemo pisati o našim domaćim pederima?kic wrote:ako nemaš što reći na temu skači dalje, netko možda ima volje dodati nešto..
Guest- Guest
Kic je od jucer nes nadrkan do bola,samo agresivno napada..cuj,reci nesto na konto teme,a tema u MP6Eva wrote:Pa jel smijemo pisati o našim domaćim pederima?kic wrote:ako nemaš što reći na temu skači dalje, netko možda ima volje dodati nešto..
Guest- Guest
U Malinskoj je imal(ili još ima) usidrenu jahtu. I tamo je čest gost.Eva wrote:On je bisexualan. Šocao se se i s onom dermatologinjom Delalle. Navodno redovito organizira orgije za zagrebačku kremu.jastreb wrote:Za ovog sam i ja čuo.Eva wrote: I Sokol Marić.
Jel to moguće?
Pa kak ti to ne znaš? Imal je svojedobno, ne znam jel još ima, apartman u Malinskoj. Bil je susjed mojoj zg susjedi.
Pa sam čuo i za te "aktivnosti",ali sam mislio da su glasine.
I evo sad kad to od tebe čujem,vjerujem da tu ima nešto.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vjerujem da najviše informacija ipak ima Marčelo. Nadam se i da ćemo uskoro o tome čitati u novom broju Dnevnoga.jastreb wrote:U Malinskoj je imal(ili još ima) usidrenu jahtu. I tamo je čest gost.Eva wrote:On je bisexualan. Šocao se se i s onom dermatologinjom Delalle. Navodno redovito organizira orgije za zagrebačku kremu.jastreb wrote:Za ovog sam i ja čuo.Eva wrote: I Sokol Marić.
Jel to moguće?
Pa sam čuo i za te "aktivnosti",ali sam mislio da su glasine.
I evo sad kad to od tebe čujem,vjerujem da tu ima nešto.
Guest- Guest
Haha, znači ni majka židovka mu više ne pomaže da bude židov kako sad to jebemu miša, pederi ga tjeraju jer nije dovoljno dobar peder, židovi mu kažu da više nije židov iako mu je majka židovka a to je do sada bio uvjet da budeš židov... u svakom slučaju ovaj peder vas sve jebe i ne vadi ga nimaloEva wrote:Ak je prešel na katoličku vjeru više nije Židov. Prihvaćanjem druge vjere, istupa se iz kruga židovstva.Yehudi wrote:Milo je, kao konzervativni katolik – iako mu je majka židovka, otac pravoslavni Grk, a on je odrastao u protestantskoj sredini – zastupao stav kako istospolni brak nije potreban
---------------------------------------------------
Da vidimo jesam li skužio, dakle - Majka Židovka ( znači Židov je), otac pravoslavac Grk,
odrastao u protestantskoj sredini ( kakve veze to ima) a on - konzerva katolik....peder....?????'
Kad oženi muslimanku, dica će im biti budisti
Guest- Guest
Lako. Ak prihvatiš neku drugu vjeru, više nisi Židov, jer židovstvo je i vjera i nacija. Ak je on konzervativni katolik, on nije Židov.tre911 wrote:Haha, znači ni majka židovka mu više ne pomaže da bude židov kako sad to jebemu miša, pederi ga tjeraju jer nije dovoljno dobar peder, židovi mu kažu da više nije židov iako mu je majka židovka a to je do sada bio uvjet da budeš židov... u svakom slučaju ovaj peder vas sve jebe i ne vadi ga nimaloEva wrote:Ak je prešel na katoličku vjeru više nije Židov. Prihvaćanjem druge vjere, istupa se iz kruga židovstva.Yehudi wrote:Milo je, kao konzervativni katolik – iako mu je majka židovka, otac pravoslavni Grk, a on je odrastao u protestantskoj sredini – zastupao stav kako istospolni brak nije potreban
Da vidimo jesam li skužio, dakle - Majka Židovka ( znači Židov je), otac pravoslavac Grk,
odrastao u protestantskoj sredini ( kakve veze to ima) a on - konzerva katolik....peder....?????'
Guest- Guest
Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Guest- Guest
Aha, koje bi onda on bio narodnosti da mu je i otac židov , marsovac ili neki obični vanzemljak? Sami sebi skačete u stomak i ne dozvoljavate nikome da bude izvan borgovske (židovske) svijesti ali svima drugima zato pamet solite kako mraju biti tolerantni i svašta nešto.Eva wrote:Lako. Ak prihvatiš neku drugu vjeru, više nisi Židov, jer židovstvo je i vjera i nacija. Ak je on konzervativni katolik, on nije Židov.tre911 wrote:Haha, znači ni majka židovka mu više ne pomaže da bude židov kako sad to jebemu miša, pederi ga tjeraju jer nije dovoljno dobar peder, židovi mu kažu da više nije židov iako mu je majka židovka a to je do sada bio uvjet da budeš židov... u svakom slučaju ovaj peder vas sve jebe i ne vadi ga nimaloEva wrote:Ak je prešel na katoličku vjeru više nije Židov. Prihvaćanjem druge vjere, istupa se iz kruga židovstva.Yehudi wrote:Milo je, kao konzervativni katolik – iako mu je majka židovka, otac pravoslavni Grk, a on je odrastao u protestantskoj sredini – zastupao stav kako istospolni brak nije potreban
Guest- Guest
Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Guest- Guest
Može biti Židov ateist, no ne može biti Židov katolik, musliman, budist i slično. To ne postoji. Istupom iz vjere, tj. prihvaćanjem drugog Boga, odriče se pripadnosti narodu Izraelskom. Mi smo po tome specifični, jer kod nas su vjera i nacija nedjeljive.tre911 wrote:Aha, koje bi onda on bio narodnosti da mu je i otac židov , marsovac ili neki obični vanzemljak? Sami sebi skačete u stomak i ne dozvoljavate nikome da bude izvan borgovske (židovske) svijesti ali svima drugima zato pamet solite kako mraju biti tolerantni i svašta nešto.Eva wrote:Lako. Ak prihvatiš neku drugu vjeru, više nisi Židov, jer židovstvo je i vjera i nacija. Ak je on konzervativni katolik, on nije Židov.tre911 wrote:Haha, znači ni majka židovka mu više ne pomaže da bude židov kako sad to jebemu miša, pederi ga tjeraju jer nije dovoljno dobar peder, židovi mu kažu da više nije židov iako mu je majka židovka a to je do sada bio uvjet da budeš židov... u svakom slučaju ovaj peder vas sve jebe i ne vadi ga nimaloEva wrote:Ak je prešel na katoličku vjeru više nije Židov. Prihvaćanjem druge vjere, istupa se iz kruga židovstva.Yehudi wrote:Milo je, kao konzervativni katolik – iako mu je majka židovka, otac pravoslavni Grk, a on je odrastao u protestantskoj sredini – zastupao stav kako istospolni brak nije potreban
Guest- Guest
Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Guest- Guest
Gle on je rođen kao židov i ne može ništa drugo biti kjao što ne mogu ja ništa drugo biti osim Hrvat. Može svako prihvatiti neku drugu vjeru ili narod ali on i dalje ostaje ono što jeste po rođenju. Tako i milo, što god da je on je židov po rođenju i to će biti do svoje smrti sviđalo se to kome ili ne.Eva wrote:Može biti Židov ateist, no ne može biti Židov katolik, musliman, budist i slično. To ne postoji. Istupom iz vjere, tj. prihvaćanjem drugog Boga, odriče se pripadnosti narodu Izraelskom. Mi smo po tome specifični, jer kod nas su vjera i nacija nedjeljive.tre911 wrote:Aha, koje bi onda on bio narodnosti da mu je i otac židov , marsovac ili neki obični vanzemljak? Sami sebi skačete u stomak i ne dozvoljavate nikome da bude izvan borgovske (židovske) svijesti ali svima drugima zato pamet solite kako mraju biti tolerantni i svašta nešto.Eva wrote:Lako. Ak prihvatiš neku drugu vjeru, više nisi Židov, jer židovstvo je i vjera i nacija. Ak je on konzervativni katolik, on nije Židov.tre911 wrote:Haha, znači ni majka židovka mu više ne pomaže da bude židov kako sad to jebemu miša, pederi ga tjeraju jer nije dovoljno dobar peder, židovi mu kažu da više nije židov iako mu je majka židovka a to je do sada bio uvjet da budeš židov... u svakom slučaju ovaj peder vas sve jebe i ne vadi ga nimaloEva wrote:Ak je prešel na katoličku vjeru više nije Židov. Prihvaćanjem druge vjere, istupa se iz kruga židovstva.Yehudi wrote:Milo je, kao konzervativni katolik – iako mu je majka židovka, otac pravoslavni Grk, a on je odrastao u protestantskoj sredini – zastupao stav kako istospolni brak nije potreban
Guest- Guest
Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Guest- Guest
No da se vratimo biti teme, nije milo ni prvi ni zadnji na kojega se obruše čuvari pederskih dogmi, ima tu još ljudi koji razmišljaju svojom glavom
NAJPOZNATIJI GAY PAR RAZBJESNIO GAY ZAJEDNICU Elton John poludio na Dolcea i Gabbanu: 'Vi moju djecu nazivate sintetičkom!?' - Jutarnji.hr
NAJPOZNATIJI GAY PAR RAZBJESNIO GAY ZAJEDNICU Elton John poludio na Dolcea i Gabbanu: 'Vi moju djecu nazivate sintetičkom!?' - Jutarnji.hr
Guest- Guest
Ono kaj mu je držvaljanstvo. Npr. ja da prihvatim katoličku vjeru bila bih Hrvatica. Onaj koji ima izraelsko držvaljanstvo vjerojatno Arap kršćanin, jer i kod njih je to moguće.tre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Guest- Guest
Ma nije komplicirano, kad skužiš da je kod nas to specifičnost, vjera=nacija. Kak ti ni jasno? 800 puta me već pitaš istotre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Last edited by Eva on 21/3/2016, 15:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Dobro a što da prihvati kršćanstvo u izraelu? Zašto misliš da mora biti izvan izraela da bi prigrlio Krista?Eva wrote:Ono kaj mu je držvaljanstvo. Npr. ja da prihvatim katoličku vjeru bila bih Hrvatica. Onaj koji ima izraelsko držvaljanstvo vjerojatno Arap kršćanin, jer i kod njih je to moguće.tre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kineski disident napušta Njemačku: oni su još uvijek nacisti
» Best of Milo (Milo car)
» CG Milo
» Milo car :D
» " milo " falling down ?
» Best of Milo (Milo car)
» CG Milo
» Milo car :D
» " milo " falling down ?