gay disident milo...
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: gay disident milo...
Zato što je to budalaština, židov koji prigrli Krista u Izraelu je što?Eva wrote:Ma nije komplicirano, kad skužiš da je kod nas to specifičnost, vjera=nacija. Kak ti ni jasno? 800 puta me već pitaš istotre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Guest- Guest
Pa velim ti postane Druz, Arap, ili kaj već, jer Židov više nije, samo ima državljanstvo israelsko.tre911 wrote:Dobro a što da prihvati kršćanstvo u izraelu? Zašto misliš da mora biti izvan izraela da bi prigrlio Krista?Eva wrote:Ono kaj mu je držvaljanstvo. Npr. ja da prihvatim katoličku vjeru bila bih Hrvatica. Onaj koji ima izraelsko držvaljanstvo vjerojatno Arap kršćanin, jer i kod njih je to moguće.tre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Guest- Guest
Faćuktre911 wrote:Zato što je to budalaština, židov koji prigrli Krista u Izraelu je što?Eva wrote:Ma nije komplicirano, kad skužiš da je kod nas to specifičnost, vjera=nacija. Kak ti ni jasno? 800 puta me već pitaš istotre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Guest- Guest
No šalu na stranu, kak ti je to budalaština, a nije ti budalaština imat Hrvate poturčene Srbe?
Guest- Guest
Ne možeš postati nešto što nisi rođenjem postao, ne mogu ja postati japanac kada sam rođen kao Hrvat. Mogu prigrliti njihove običaje, državu...ali i dalje nisam japanac jer nisam tamo ni rođen niti su mi roditelji japanci.Eva wrote:Pa velim ti postane Druz, Arap, ili kaj već, jer Židov više nije, samo ima državljanstvo israelsko.tre911 wrote:Dobro a što da prihvati kršćanstvo u izraelu? Zašto misliš da mora biti izvan izraela da bi prigrlio Krista?Eva wrote:Ono kaj mu je držvaljanstvo. Npr. ja da prihvatim katoličku vjeru bila bih Hrvatica. Onaj koji ima izraelsko držvaljanstvo vjerojatno Arap kršćanin, jer i kod njih je to moguće.tre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Guest- Guest
Zar ne postoje u Izraelu Mesijanski Jevreji?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Resava is ok.marcellus wrote:a i nemam baš previše vremena po textu pa kad su ovako dugački nemam baš vremena to triput proć i dotjerat...
Guest- Guest
Eva wrote:No šalu na stranu, kak ti je to budalaština, a nije ti budalaština imat Hrvate poturčene Srbe?
Bitno je kako se budala osjeća, a ne je li bio Hrvat kad se rodio ili nije.
crvenkasti-
2014-04-17
Svatko drugi bi već odustao, samo ja se trudimtre911 wrote:Ne možeš postati nešto što nisi rođenjem postao, ne mogu ja postati japanac kada sam rođen kao Hrvat. Mogu prigrliti njihove običaje, državu...ali i dalje nisam japanac jer nisam tamo ni rođen niti su mi roditelji japanci.Eva wrote:Pa velim ti postane Druz, Arap, ili kaj već, jer Židov više nije, samo ima državljanstvo israelsko.tre911 wrote:Dobro a što da prihvati kršćanstvo u izraelu? Zašto misliš da mora biti izvan izraela da bi prigrlio Krista?Eva wrote:Ono kaj mu je držvaljanstvo. Npr. ja da prihvatim katoličku vjeru bila bih Hrvatica. Onaj koji ima izraelsko držvaljanstvo vjerojatno Arap kršćanin, jer i kod njih je to moguće.tre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Gle, možeš postati Židov. Ako prihvatiš judaizam, kod tebe gijurom, konvertiranjem, koji je složen i dugotrajan proces od minimum 3-4 godine i to kod vrijednih đaka i tada si osim stupanjem u savez s Bogom, gdje ide i brit mila (cirkumcizija) stupaš i u izraelski narod. Tada si Židov, a državljasntvo ti može biti bilo koje, a vrlo lako tada dobivaš i izraelsko.
Guest- Guest
To se stvara generacijama, djeca onih koji su rođeni u hrvatskoj, njihovi očevi koji tu žive dugo....recimo malo je u RH rusina i ukrajinaca iako ih je veliki broj doselio od oktobarske revolucije na ovamo, vremenom su asimilirani ne kroz nečiju prisilu nego vlastitom voljom no prvi doseljenici su uvijek kukali za svojim zavičajem kao i Hrvati u americi ili australiji ili kanadi..dočim se kod njihove djece taj identitet postupno gubi.Eva wrote:No šalu na stranu, kak ti je to budalaština, a nije ti budalaština imat Hrvate poturčene Srbe?
Guest- Guest
E, viš mi se ne asimiliramo da izgubimo svoj identitet. Tu je vjera=nacija dobar primjer. A državljanstvo je samo putna isprava i dokaz da plaćaš porez.tre911 wrote:To se stvara generacijama, djeca onih koji su rođeni u hrvatskoj, njihovi očevi koji tu žive dugo....recimo malo je u RH rusina i ukrajinaca iako ih je veliki broj doselio od oktobarske revolucije na ovamo, vremenom su asimilirani ne kroz nečiju prisilu nego vlastitom voljom no prvi doseljenici su uvijek kukali za svojim zavičajem kao i Hrvati u americi ili australiji ili kanadi..dočim se kod njihove djece taj identitet postupno gubi.Eva wrote:No šalu na stranu, kak ti je to budalaština, a nije ti budalaština imat Hrvate poturčene Srbe?
Guest- Guest
Kako onda može ateist biti židov ako je židovstvo vezano za religiju?Eva wrote:Svatko drugi bi već odustao, samo ja se trudimtre911 wrote:Ne možeš postati nešto što nisi rođenjem postao, ne mogu ja postati japanac kada sam rođen kao Hrvat. Mogu prigrliti njihove običaje, državu...ali i dalje nisam japanac jer nisam tamo ni rođen niti su mi roditelji japanci.Eva wrote:Pa velim ti postane Druz, Arap, ili kaj već, jer Židov više nije, samo ima državljanstvo israelsko.tre911 wrote:Dobro a što da prihvati kršćanstvo u izraelu? Zašto misliš da mora biti izvan izraela da bi prigrlio Krista?Eva wrote:Ono kaj mu je držvaljanstvo. Npr. ja da prihvatim katoličku vjeru bila bih Hrvatica. Onaj koji ima izraelsko držvaljanstvo vjerojatno Arap kršćanin, jer i kod njih je to moguće.tre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Gle, možeš postati Židov. Ako prihvatiš judaizam, kod tebe gijurom, konvertiranjem, koji je složen i dugotrajan proces od minimum 3-4 godine i to kod vrijednih đaka i tada si osim stupanjem u savez s Bogom, gdje ide i brit mila (cirkumcizija) stupaš i u izraelski narod. Tada si Židov, a državljasntvo ti može biti bilo koje, a vrlo lako tada dobivaš i izraelsko.
Guest- Guest
E to je privilegija samo onih koje je rodila majka Židovka. Vraćamo se na prvu lekciju kako se postaje Židov, rođenjem od majke Židovke ili gijurom. Gijur znači da moraš sve naučit jer psotaješ i rabin, svećenik, kaj je svaki odrasli Židov stariji od 13 godina.tre911 wrote:Kako onda može ateist biti židov ako je židovstvo vezano za religiju?Eva wrote:Svatko drugi bi već odustao, samo ja se trudimtre911 wrote:Ne možeš postati nešto što nisi rođenjem postao, ne mogu ja postati japanac kada sam rođen kao Hrvat. Mogu prigrliti njihove običaje, državu...ali i dalje nisam japanac jer nisam tamo ni rođen niti su mi roditelji japanci.Eva wrote:Pa velim ti postane Druz, Arap, ili kaj već, jer Židov više nije, samo ima državljanstvo israelsko.tre911 wrote:Dobro a što da prihvati kršćanstvo u izraelu? Zašto misliš da mora biti izvan izraela da bi prigrlio Krista?Eva wrote:Ono kaj mu je držvaljanstvo. Npr. ja da prihvatim katoličku vjeru bila bih Hrvatica. Onaj koji ima izraelsko držvaljanstvo vjerojatno Arap kršćanin, jer i kod njih je to moguće.tre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Guest- Guest
Tre, tebi i meni ne gine ban od tjedan dana jer smo sjebali peder bal
Guest- Guest
Privilegija vam je za čunu, ne možeš nekome izbrisati identitet ako počne drugačije misliti.Eva wrote:E to je privilegija samo onih koje je rodila majka Židovka. Vraćamo se na prvu lekciju kako se postaje Židov, rođenjem od majke Židovke ili gijurom. Gijur znači da moraš sve naučit jer psotaješ i rabin, svećenik, kaj je svaki odrasli Židov stariji od 13 godina.tre911 wrote:Kako onda može ateist biti židov ako je židovstvo vezano za religiju?Eva wrote:Svatko drugi bi već odustao, samo ja se trudimtre911 wrote:Ne možeš postati nešto što nisi rođenjem postao, ne mogu ja postati japanac kada sam rođen kao Hrvat. Mogu prigrliti njihove običaje, državu...ali i dalje nisam japanac jer nisam tamo ni rođen niti su mi roditelji japanci.Eva wrote:Pa velim ti postane Druz, Arap, ili kaj već, jer Židov više nije, samo ima državljanstvo israelsko.tre911 wrote:Dobro a što da prihvati kršćanstvo u izraelu? Zašto misliš da mora biti izvan izraela da bi prigrlio Krista?Eva wrote:Ono kaj mu je držvaljanstvo. Npr. ja da prihvatim katoličku vjeru bila bih Hrvatica. Onaj koji ima izraelsko držvaljanstvo vjerojatno Arap kršćanin, jer i kod njih je to moguće.tre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Guest- Guest
Nismo, malo smo začatali ali niko drugi nije aktivan pa onda to sve prolaziEva wrote:Tre, tebi i meni ne gine ban od tjedan dana jer smo sjebali peder bal
Guest- Guest
Ajde da završimo ovo, lijepo pitaj admine sa koje lokacije pišam i gotovo, nema smisla da opet praviš iste greške u koracimaranki1 wrote:Tre bekad zidovuu su bili vjernici i nevjernici,sjetiti se kad aje Mojsije sisao sa Brda i Bozjim Zapovijedima,sto je vidio nevjerne i sacicu vjernih,lsicno ti je i danas,samo da nas su skoro svi nevjerni
nisi ti nesto bistar ipak si izvan HRvatske poglupio si se ocito,amerikanizirao
Guest- Guest
Sam ga poništava prihvaćanjem drugog Boga. Može biti Židov atiest rođen od majke Židovke cijeli život bez brisanja iz kruga pripadnosti narodu.tre911 wrote:Privilegija vam je za čunu, ne možeš nekome izbrisati identitet ako počne drugačije misliti.Eva wrote:E to je privilegija samo onih koje je rodila majka Židovka. Vraćamo se na prvu lekciju kako se postaje Židov, rođenjem od majke Židovke ili gijurom. Gijur znači da moraš sve naučit jer psotaješ i rabin, svećenik, kaj je svaki odrasli Židov stariji od 13 godina.tre911 wrote:Kako onda može ateist biti židov ako je židovstvo vezano za religiju?Eva wrote:Svatko drugi bi već odustao, samo ja se trudimtre911 wrote:Ne možeš postati nešto što nisi rođenjem postao, ne mogu ja postati japanac kada sam rođen kao Hrvat. Mogu prigrliti njihove običaje, državu...ali i dalje nisam japanac jer nisam tamo ni rođen niti su mi roditelji japanci.Eva wrote:Pa velim ti postane Druz, Arap, ili kaj već, jer Židov više nije, samo ima državljanstvo israelsko.tre911 wrote:Dobro a što da prihvati kršćanstvo u izraelu? Zašto misliš da mora biti izvan izraela da bi prigrlio Krista?Eva wrote:Ono kaj mu je držvaljanstvo. Npr. ja da prihvatim katoličku vjeru bila bih Hrvatica. Onaj koji ima izraelsko držvaljanstvo vjerojatno Arap kršćanin, jer i kod njih je to moguće.tre911 wrote:Dakle što postaje po nacionalnosti židov koji prihvati kršćanstvo ako više ne može biti židov iako je to po rođenju?Eva wrote:Kod nas nije. Sam biraš hoćeš li ostati u krugu židovstva ili ćeš istupiti klanjajući se zlatnom teletu.tre911 wrote:Hrvat je nacionalna pripadnost kao što su to i židovi koji iskoče izvan vaših okvira. To što se to vama ne sviđa možete mačku o rep objesiti. Ni meni se ne sviđa što je koljač tito dio mog naroda ali je to tako i gotovo, to se ne može promjeniti.Eva wrote:Kod nas nije kao kod Hrvata da Hrvat može biit i poturčeni Srbin.
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kineski disident napušta Njemačku: oni su još uvijek nacisti
» Best of Milo (Milo car)
» CG Milo
» Milo car :D
» " milo " falling down ?
» Best of Milo (Milo car)
» CG Milo
» Milo car :D
» " milo " falling down ?