Prijedlozi
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Prijedlozi
ma da, kao mali prozor u kojem mogu ljudi klafrat, al možda i nije potrebno s obzirom da je ovo forum...al dobro...kako god.
genitalni_herpes-
2014-04-11
jel moš ,ako nije bed probati staviti bacground picture,odnosno,onu narandćastu teksutur,čisto probaš,pa vidimo?kicinjo wrote:
kliknite ovu strelicu u gornjem desnom kutu i makne vam se gore onaj crni header: forumotion i one ikonice za twitter i što li, ljepše je.
Guest- Guest
kicinjo wrote:nisam ništ dirao (kako je divno završavati rečenice smajlićima opet)
Pa meni je izgledalo da nije ništa dirano, a Svetac tvrdi suprotno. Ima i novih smajlića, to je super.
Guest- Guest
skoro dobra narančasta...ajmo još mal prilagodit...
genitalni_herpes-
2014-04-11
btw sad kad vam dođe novi pp ovako će te znati, umjesti messages će biti crvena kuvertica.
bogomdani wrote:Medolino se tuži da ne želi da mu se šalju notifikejšni na Email..
isključih confirmation, nek se samo ulogira, to je to.
charry wrote:kicinjo wrote:nisam ništ dirao (kako je divno završavati rečenice smajlićima opet)
Pa meni je izgledalo da nije ništa dirano, a Svetac tvrdi suprotno. Ima i novih smajlića, to je super.
Mislio sam da je Kicinjo formatirqao slike,a valjda ima autoformat
Guest- Guest
Nema autformat. Ova je upala u gabarit. Nego, stavila sam jednu sliku i ispala je ogromna pa sam morala scrollat. Odlučila sam je izbrisati. Međutim kad se stavlja foka ima ona opcija za određivati joj dužinu i širinu. Prije sam to znala raditi, dok je forum bio Iskonov, u međuvremenu sam malo to pozabila, ali budem uvježbala. :)
Guest- Guest
charry wrote:Nema autformat. Ova je upala u gabarit. Nego, stavila sam jednu sliku i ispala je ogromna pa sam morala scrollat. Odlučila sam je izbrisati. Međutim kad se stavlja foka ima ona opcija za određivati joj dužinu i širinu. Prije sam to znala raditi, dok je forum bio Iskonov, u međuvremenu sam malo to pozabila, ali budem uvježbala. :)
gle imaš "preview" lijevo od send, pa vidiš kolika će ti slika ispasti, uglavnom width preko 1100 je previše već.
Last edited by kicinjo on 14/4/2014, 22:42; edited 1 time in total
charry wrote:Nema autformat. Ova je upala u gabarit. Nego, stavila sam jednu sliku i ispala je ogromna pa sam morala scrollat. Odlučila sam je izbrisati. Međutim kad se stavlja foka ima ona opcija za određivati joj dužinu i širinu. Prije sam to znala raditi, dok je forum bio Iskonov, u međuvremenu sam malo to pozabila, ali budem uvježbala. :)
naravno,možda je moguće ubaciti opciju zadržavanja omjera slike,tako da ne moraš nagađati broj pixela..
Guest- Guest
treba se izreklamirat na starom forumu, pomoć ljudima, ko sljepcu preko ceste...
genitalni_herpes-
2014-04-11
vitka plavojka se slucajno bas za tebe zaljepila,jesi vidio ti chuda i mirakula
nego da dam jedan prijedlog...forum je superioran,svidja mi se i to,sve radi super..ma ganjc novo mora biti dobro ahaha,jedina stvar koja mi je isla na centralni nervni sistem su bili "notifications" sa foruma u moj e mail box,malo iritantno,preplavi mi tamo mail ali mislim da ce i to biti o.k
nego da dam jedan prijedlog...forum je superioran,svidja mi se i to,sve radi super..ma ganjc novo mora biti dobro ahaha,jedina stvar koja mi je isla na centralni nervni sistem su bili "notifications" sa foruma u moj e mail box,malo iritantno,preplavi mi tamo mail ali mislim da ce i to biti o.k
2014-04-14
medolino_zg wrote:vitka plavojka se slucajno bas za tebe zaljepila,jesi vidio ti chuda i mirakula
'profile' -----> 'preferences' -----> 'always notify me of replyes' -----> NO
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Klikni na notificacions i onda ukloni kvacice ispod one stavke e - mail i to je to.medolino_zg wrote:jedina stvar koja mi je isla na centralni nervni sistem su bili "notifications" sa foruma u moj e mail box,malo iritantno,preplavi mi tamo mail ali mislim da ce i to biti o.k
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 5 of 8