Prijedlozi
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Prijedlozi
Bok ljudovi, ovo je stvarno odlična inicijativa, pomlađuje me jeno 10 godina čak su i stari smajlići tu
Nemam prijedloga, barem za sada, htio sam izraziti moju podršku s kapom dolje, nadam se samo da neće propasti kao i svi prijašnji slični pokušaji.
A da, i nadam se bržem učitavanju stranica jer je trenutno ubitačno...
P.S. Gdje je onaj smajlić koji bljuje ?
Nemam prijedloga, barem za sada, htio sam izraziti moju podršku s kapom dolje, nadam se samo da neće propasti kao i svi prijašnji slični pokušaji.
A da, i nadam se bržem učitavanju stranica jer je trenutno ubitačno...
P.S. Gdje je onaj smajlić koji bljuje ?
2014-04-13
Ej, odjednom počelo šibati ko strela....nemam pojma zašto...al' nema veze nek' samo šiba!
I hvala na smajlu...bude dobro došao u posebnim/izvanrednim prilikama
I hvala na smajlu...bude dobro došao u posebnim/izvanrednim prilikama
2014-04-13
Zaboravih,ne postoji li mogućnost na svom profilu ukloniti učitavanje potpisa, jer neki korisnici stavljaju potpis i sličice veličine pola stranice tako da je na kraju sasvim nečitljivo...hvala unaprijed!
2014-04-13
što se tiće sporosti, nekad je malo spor, a nekad radi kak i treba, imamo dosta susjeda a ja ne mogu zadirati u kod puno baš, a forum je free tako da ne očekujte puno :D
glede potpisa, odi na svoj profil pa preferences, i stavi No na "attach my signature", možda pomogne ali nisam siguran.
glede potpisa, odi na svoj profil pa preferences, i stavi No na "attach my signature", možda pomogne ali nisam siguran.
Gdje je podforum Automobili i Motori gdje inace nikada ne pisem?
omni-
2014-04-12
kicinjo wrote:gdje to inače stoji?
Nemam pojma, polako nije frka, javit ce se valjda neki zaludjenik u auta, ja to onako da vidim kako radi administracija. ;)
omni-
2014-04-12
Možda ovdje prije dobijem odgovor: Kicinjo, kako se smanjuju ogromne slike s neta?
I koliko slika može podnijeti ovaj forum?
I koliko slika može podnijeti ovaj forum?
Guest- Guest
tu ideš na resize, ili ikonica desno pa uneseš width i height ručno..
što se tiće koliko može podnijeti, to i mene zanima, rokajte pa ćemo vidjeti koliko će izdržati :D:nemojte se suzdržavati
kicinjo wrote:
tu ideš na resize, ili ikonica desno pa uneseš width i height ručno..
što se tiće koliko može podnijeti, to i mene zanima, rokajte pa ćemo vidjeti koliko će izdržati :D:nemojte se suzdržavati
Nekidan sam stavila avatar sa računala, ali sad mi nikako ne uspijeva. Ili jest.
Ipak nije. Skrinšotala sam što mi se pokaže kad učitam sliku iz my documents, ali ne uspijeva mi to ovdje staviti. A dobro, bit će manje opterećenja za forum.
Guest- Guest
to sa vlastitog laptupa,moram i ja prostudirati..ne mogu odavati vrela guza i te stranice..
Guest- Guest
bogomdani wrote:to sa vlastitog laptupa,moram i ja prostudirati..ne mogu odavati vrela guza i te stranice..
Meni je uspjelo na ovaj način: na prethodnom postu koji sam stavila vidiš one tri adrese. Uzela sam treću i ubacila je u ikonicu za postavljanje slika i tako mi je uspjelo. Mene je zbunjivalo što u pregledu posta nije ostajala slika nego samo adresa slike pa sam mislila da je to to, ali očito nije.
Guest- Guest
metilda wrote:Uspjelo je.
sucksex!!! (mislim da se tako kaže na engleskom)
genitalni_herpes-
2014-04-11
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 2 of 8