Prijedlozi
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Prijedlozi
ovaj eto, pišite ovdje što imate na umu, dodati neki podforum, možda malo suziti stranicu, boje i sl.
Last edited by kicinjo on 15/4/2014, 23:25; edited 1 time in total
Re: Prijedlozi
Bilo bi dobro da nam objasniš neke 'sitnice' na primjer zašto mi ne ostaje smajlić kad kliknem na njega.
Provjeravam fotografiju.
Provjeravam fotografiju.
Guest- Guest
desno kod svakog posta imate opciju "merci" tj hvala je li, pa ako ste nešto doznali možete se zahvaliti fino i još desnije imate +/-, tako da možete dizati ili spuštati reputaciju nekome (reputation ispod postova), čini mi se zgodnim jer se tako mogu odvojiti oni koji su aktivni i nešto pridonose od onih spamkatora.
kicinjo wrote:
desno kod svakog posta imate opciju "merci" tj hvala je li, pa ako ste nešto doznali možete se zahvaliti fino i još desnije imate +/-, tako da možete dizati ili spuštati reputaciju nekome (reputation ispod postova), čini mi se zgodnim jer se tako mogu odvojiti oni koji su aktivni i nešto pridonose od onih spamkatora.
to je losa opcija za nas stupanj razvoja iskoristavanje iste i prepucavanje oko toga , gubitak vremena po meni no ako drugi misle da je dobro ne smeta mi
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
pametnokicinjo wrote:budemo vidili, ako bude bezveze lako maknem.
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
!!!URGENT!!! Dakle Kicinjo,ubacih samo jednu sliku ove vitke plavojke,a ona se zalijepila na svaki moj post,neovisno o temi....pogledaj malo taj problem..
Guest- Guest
Sorry,otkrih da je to bio potpis...cccc..maj bed
Last edited by bogomdani on 12/4/2014, 20:31; edited 1 time in total (Reason for editing : fg)
Guest- Guest
klik na tamo gore desno "welcum raymabus", pa klik na "edit profil", pa klik na "avatar"(nalazi se ispod "search"), pa možeš kreirati sam avatar a možeš upload s kompa il nešt
genitalni_herpes-
2014-04-11
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 1 of 8