Prijedlozi
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Prijedlozi
Trenutačno mi ne radi ni obično citiranje. Valjda je neka prolazna greškica. I ono se nije odnosilo na Iskon nego na Index, moja zabuna.
Guest- Guest
kicinjo wrote:bogomdani wrote:A ebo te,sanjah ova forum noćas i Kicinja kako se igra bojicama..
no life e.metilda wrote:kicinjo wrote:
desno kod svakog posta imate opciju "merci" tj hvala je li, pa ako ste nešto doznali možete se zahvaliti fino i još desnije imate +/-, tako da možete dizati ili spuštati reputaciju nekome (reputation ispod postova), čini mi se zgodnim jer se tako mogu odvojiti oni koji su aktivni i nešto pridonose od onih spamkatora.
Sad sam vidjela kod jedne korisnice reputaciju -1. Mislim da to destimulira za daljnje pisanje. Meni je svejedno jer ja ionako imam ograničeno vrijeme za internet, ali mislim za ostale... Tako je jedno vrijeme bilo na Iskonu, uvijek su najpopularniji bili moderatori, njima su svi višestruko klikali na nickove, valjda da se dodvore. Ne znam je li još uvijek tako kod njih, odavno ništa tamo ne pišem.
hm oke, lako to maknem.
.
nego da vam velim za ovakvo multi-kvotanje, kliknete na citation multiple na par postova koje želite kvotirati recimo i onda idete na vrh reply..
Otkrila i ovo.
Guest- Guest
metilda wrote:Trenutačno mi ne radi ni obično citiranje. Valjda je neka prolazna greškica. I ono se nije odnosilo na Iskon nego na Index, moja zabuna.
kako ne radi?
kicinjo wrote:metilda wrote:Trenutačno mi ne radi ni obično citiranje. Valjda je neka prolazna greškica. I ono se nije odnosilo na Iskon nego na Index, moja zabuna.
kako ne radi?
Radi. Klikala sam ono multiple quote u sredini.
Guest- Guest
Kic, jel se mogu sakriti postovi od pojedinog korisnika?
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Može ipak, "Foes are members whose messages will not be visible and who won't be able to send you Private Messages or post on your Wall.
Note that you cannot ignore the moderators or the administrators."
Klikneš na korisnika samo, ima u opcijama. Ovaj forum je sličan onome na kojem sam admin
Note that you cannot ignore the moderators or the administrators."
Klikneš na korisnika samo, ima u opcijama. Ovaj forum je sličan onome na kojem sam admin
2014-04-14
Aha, ti si admin, mislim da tebe neću moć. Onda ću nekog s gifom u signature-u :^0
2014-04-14
ja tebe blokirao, minimizira postove, ali možeš pročitati ako želiš.
moram ovo sve ubaciti u jedan FAQ jednom.
moram ovo sve ubaciti u jedan FAQ jednom.
Bode oci ovo sivilo kad je tema procitana. Ne vidi se ništa.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Bolje je tako jer onako sve sivo pa bode oci i muciš se da procitaš temu koja je procitana tj naslov iste tj kad oceš vidit šta piše a nepotrebno je ( da je sive boje ako je procitana ) jer ima znakic NEW tamo na kraju pa onda po tome znaš da ima novih postova koje nisi procitao. Uglavnom bolje ovako jer ne bode oci.
Last edited by RayMabus on 15/4/2014, 16:00; edited 1 time in total (Reason for editing : b)
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
e ovak, izgleda da sandučić trpi samo 50 poruka, i nakon tog briše najstariju da bi mogli primiti novu poruku.
čini se da to ne mogu proširiti, priličan hendikep za ppaše.
čini se da to ne mogu proširiti, priličan hendikep za ppaše.
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 7 of 8