Agonija 40+
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Agonija 40+
ne razumin kako ne vidiš radni potencijal,RayMabus wrote:Koji ste wi lumeni jbte.
Pa žene služe za hebačinu.
Ne služe za .....šta ja znam ....koji su wam to kriteriji jbte.
a jebavat moreš vako i nako.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
nije sve u IQ, ima i drugih stvari koje su bitnemaggie13 wrote:IQ?:Ddeda na aparatima wrote:ovo je tema za nas koji smo 40+, ajmo šicmaggie13 wrote:Nema to veze sa spolom toliko..kao sto je cura iz price solo,tako je i taj skrtac isto solo..:D
Guest- Guest
ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
haha..ahahakic wrote:ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
2014-04-16
Pa neš s njom bit 24 sata dnewno. Taj jedan sat je dowoljno ....jedan al wrijedan.kic wrote:ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
istina ...EQ..;Ddeda na aparatima wrote:nije sve u IQ, ima i drugih stvari koje su bitnemaggie13 wrote:IQ?:Ddeda na aparatima wrote:ovo je tema za nas koji smo 40+, ajmo šicmaggie13 wrote:Nema to veze sa spolom toliko..kao sto je cura iz price solo,tako je i taj skrtac isto solo..:D
2014-04-12
a jel tebe ikad povrijedila žena? kad bude, znat ćeš kako jekic wrote:ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
a te što su same, to je valjda karma, vratilo im se za sva slomljena srca što su ostavile iza sebe
Last edited by deda na aparatima on Wed 16 Mar - 23:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
Koji će ti kuraz žesnka sa kojom si 24 sata a seks je nikakwi ili ga nema.
Pa jel ti onda bolje nemat to a imat sat dobrog seksa dnewno ?
MIslim ja znam šta biram a za tebe ne znam.
Pa jel ti onda bolje nemat to a imat sat dobrog seksa dnewno ?
MIslim ja znam šta biram a za tebe ne znam.
2014-04-11
A i ti s stari prdonjadeda na aparatima wrote:ovo je tema za nas koji smo 40+, ajmo šicmaggie13 wrote:Nema to veze sa spolom toliko..kao sto je cura iz price solo,tako je i taj skrtac isto solo..:D
2014-04-19
da,bas su te koje lome srca same..takve nikad ne ostanu same..8-)deda na aparatima wrote:a jel tebe ikad povrijedila žena? kad bude, znat ćeš kako jekic wrote:ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
a te što su same, to je valjda karma, vratilo im se za sva slomljena srca što su ostavile iza sebe
2014-04-12
Što će ti supruga? Pa valjda da idete zajedno po pruzi.RayMabus wrote:Koji će ti kuraz žesnka sa kojom si 24 sata a seks je nikakwi ili ga nema.
Guest- Guest
Zašto ? OLi je smotana pa ne zna sama ...odat.deda na aparatima wrote:Što će ti supruga? Pa valjda da idete zajedno po pruzi.RayMabus wrote:Koji će ti kuraz žesnka sa kojom si 24 sata a seks je nikakwi ili ga nema.
2014-04-11
deda na aparatima wrote:kic wrote: lepa pesma, a tko nije bio povrijedjen, bitno je ne ostati lud nakon toga, i kad pogledas uvijek su obe strane bile malo seronje..
sta se smijes :Paben wrote:haha..ahahakic wrote:ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Page 5 of 16