Agonija 40+
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Agonija 40+
I ne zanima me :RayMabus wrote:Da ....digao mi se jer ona ima dobar posao.
Znaš šta sine ?
Owu bi heba a ne bi joj naplatija.
koju diplomu ima i jel uopće ima
jel čisti , kuwa , pegla
i swe te priče.
Il će mi se dignit ili neće.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hm, i u apsolutnim brojima ih je više, i ne ginu koliko muški, i isto ne zun nijednu stariju neudanu žinsku ( a da je straight)..kic wrote:ma nije utom stvar, zena je stvarno kvaliteta i nis joj ne fali, ali inace kaze da u toj dobnoj grupi 40-55 ima vise zena nego muskih, i to se posebno osjeti u manjim sredinama, pa je ponuda muskih jer su iskrvarili u ratu ili otii psihicki zbog istog doista manja i slaba..aben wrote:odma ćapivojkic wrote:
inace ja sam znao jednu zenu koja ima super posao, o
2014-04-16
RayMabus wrote:Ona kad izwuće diplomu ....meni se odma kuraz digne.
2014-04-19
možda joj je nešto falilo prije dok je bila mlađakic wrote:
ma nije utom stvar, zena je stvarno kvaliteta i nis joj ne fali,
Guest- Guest
a ok, al jo na tvome mistu ne bi toliko pozornosti dodovo seksu, to je nojkraća aktivnost, vjerojatno pukupno duže gljedoš krez funestru nego seksaš. a i kad znoš da je trava uvika zelenija drugdi, kriterij dizanja je posve nebitan.RayMabus wrote:I ne zanima me :RayMabus wrote:Da ....digao mi se jer ona ima dobar posao.
Znaš šta sine ?
Owu bi heba a ne bi joj naplatija.
koju diplomu ima i jel uopće ima
jel čisti , kuwa , pegla
i swe te priče.
Il će mi se dignit ili neće.
2014-04-16
moguce, mozda i nema dubljeg razloga, mislim da je steta da pametni ljudi kao sto je ona ne ostavlja potomstvo za sobom, a kote se ludjaci..deda na aparatima wrote:možda joj je nešto falilo prije dok je bila mlađakic wrote:
Imam tri stana i brdo toga.kic wrote:kriterij je potencija, ajme longi odrasti..
Misliš stwarno da me zanima ......diploma i njen dobar posao ?
2014-04-11
jbg ja znam nazalost..aben wrote:hm, i u apsolutnim brojima ih je više, i ne ginu koliko muški, i isto ne zun nijednu stariju neudanu žinsku ( a da je straight)..kic wrote:ma nije utom stvar, zena je stvarno kvaliteta i nis joj ne fali, ali inace kaze da u toj dobnoj grupi 40-55 ima vise zena nego muskih, i to se posebno osjeti u manjim sredinama, pa je ponuda muskih jer su iskrvarili u ratu ili otii psihicki zbog istog doista manja i slaba..aben wrote:odma ćapivojkic wrote:inace ja sam znao jednu zenu koja ima super posao, o
Mislim da ti je ta ženska karijeristića.kic wrote:moguce, mozda i nema dubljeg razloga, mislim da je steta da pametni ljudi kao sto je ona ne ostavlja potomstvo za sobom, a kote se ludjaci..deda na aparatima wrote:možda joj je nešto falilo prije dok je bila mlađakic wrote:
Zato su je mnogi odhebali a ona oće .....nešto wiše.
Pa sad pjewa u zboru.
2014-04-11
pa može dobiti certificiranu spermu iz kataloga od provjerenog kandidata, to bar nije problemkic wrote:moguce, mozda i nema dubljeg razloga, mislim da je steta da pametni ljudi kao sto je ona ne ostavlja potomstvo za sobom, a kote se ludjaci..deda na aparatima wrote:možda joj je nešto falilo prije dok je bila mlađakic wrote:
Guest- Guest
a kako ti čista roba nalazi svoj put do armeruna?RayMabus wrote:Imam tri stana i brdo toga.kic wrote:kriterij je potencija, ajme longi odrasti..
kic ti pokušava podmetnuti intelektualne noćne razgovore, al za to imoš forum. za čistu robu mene zanimo:)
2014-04-16
Nema to veze sa spolom toliko..kao sto je cura iz price solo,tako je i taj skrtac isto solo..:D
2014-04-12
super za te, ali ne znam cemu toliki naglasak na sexu, ako ima diplomi znaci da zna sto je kontinuiran trud, ako ima posao znaci da zna sto su drustvena pravila i kako postici sto zeli, nije da minoriziram sad one bez diplome i posla, ali inteligencija i ljepota su cesto u crstoj korelacija, osoba koja te dojmi intelektom ce ti automatski postati privlacnija i ljepsa..RayMabus wrote:Imam tri stana i brdo toga.kic wrote:kriterij je potencija, ajme longi odrasti..
ovo je tema za nas koji smo 40+, ajmo šicmaggie13 wrote:Nema to veze sa spolom toliko..kao sto je cura iz price solo,tako je i taj skrtac isto solo..:D
Guest- Guest
Al znamo koga neće.deda na aparatima wrote:pa može dobiti certificiranu spermu iz kataloga od provjerenog kandidata, to bar nije problemkic wrote:moguce, mozda i nema dubljeg razloga, mislim da je steta da pametni ljudi kao sto je ona ne ostavlja potomstvo za sobom, a kote se ludjaci..deda na aparatima wrote:možda joj je nešto falilo prije dok je bila mlađakic wrote:
Karijeristića.
To imat u kuči ?
Pa ....jedino ako si i ti taj tip.
No eto ....izgleda da wečinom nismo.
Naguzi se i mući.
2014-04-11
IQ?:Ddeda na aparatima wrote:ovo je tema za nas koji smo 40+, ajmo šicmaggie13 wrote:Nema to veze sa spolom toliko..kao sto je cura iz price solo,tako je i taj skrtac isto solo..:D
2014-04-12
to je valjda, last call..deda na aparatima wrote:pa može dobiti certificiranu spermu iz kataloga od provjerenog kandidata, to bar nije problemkic wrote:moguce, mozda i nema dubljeg razloga, mislim da je steta da pametni ljudi kao sto je ona ne ostavlja potomstvo za sobom, a kote se ludjaci..deda na aparatima wrote:možda joj je nešto falilo prije dok je bila mlađakic wrote:
Pa kić heben mu ...ako nema hopa ćupa pa šta da radim sa njom ?kic wrote:super za te, ali ne znam cemu toliki naglasak na sexu, ako ima diplomi znaci da zna sto je kontinuiran trud, ako ima posao znaci da zna sto su drustvena pravila i kako postici sto zeli, nije da minoriziram sad one bez diplome i posla, ali inteligencija i ljepota su cesto u crstoj korelacija, osoba koja te dojmi intelektom ce ti automatski postati privlacnija i ljepsa..RayMabus wrote:Imam tri stana i brdo toga.kic wrote:kriterij je potencija, ajme longi odrasti..
Berem zelje ?
2014-04-11
Koji ste wi lumeni jbte.
Pa žene služe za hebačinu.
Ne služe za .....šta ja znam ....koji su wam to kriteriji jbte.
2014-04-11
ne razumin kako ne vidiš radni potencijal,RayMabus wrote:Koji ste wi lumeni jbte.
a jebavat moreš vako i nako.
2014-04-16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Page 4 of 16