Agonija 40+
Page 10 of 16
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Agonija 40+
Ja sam osobno za još manju razliku, do 5 godina, ali nema pravila. Godine su prvenstveno stanje uma.pizzon wrote:kaja_333 wrote:A zašto bi neka od 25 htjela tebe od 40 plus? Mislim osim ako nisi prezgodan doktor svaki dan u teretani sa placom od 30 000, 00 kn i po mogucnosti privatnom estetskom kliničkom. Daj mi to objasni, sto bi neka od 25 bas tebe?!RayMabus wrote:Ma hebe me se. Ne zamaram se owim problemima s kojima i owa. Ona je očajna a ja frustrian. Ona traži sad nekoga a ja bi swima swe kosti polomio.
Ne zanimaju me ženske iznad 25. To im je limit.
ok, ako je devojka fina, zgodna, obrazovana i sve plus, ali ako nije, ako je sve nekako
drugacije, onda je izbor dosta suzen.
koja razlika uz godinama je tebi ok, meni do 10, iznad je problem, u smisli slaganja,
u svakom smislu.
Guest- Guest
Samo wi studirajte. Žellim wam uspiješnu ....KARIJERU.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I tebi ne smeta kaj si utješna nagrada?RayMabus wrote:BIrala je ....to owa iz Afriek ne radi. Ta odma wata jer zna da nema bolje i grabi priliku.
OPSTAJE.
Guest- Guest
A isto tako, najviše 10. Par godina razlike mi je zapravo ok.pizzon wrote:kaja_333 wrote:A zašto bi neka od 25 htjela tebe od 40 plus? Mislim osim ako nisi prezgodan doktor svaki dan u teretani sa placom od 30 000, 00 kn i po mogucnosti privatnom estetskom kliničkom. Daj mi to objasni, sto bi neka od 25 bas tebe?!RayMabus wrote:Ma hebe me se. Ne zamaram se owim problemima s kojima i owa. Ona je očajna a ja frustrian. Ona traži sad nekoga a ja bi swima swe kosti polomio.
ok, ako je devojka fina, zgodna, obrazovana i sve plus, ali ako nije, ako je sve nekako
koja razlika uz godinama je tebi ok, meni do 10, iznad je problem, u smisli slaganja,
u svakom smislu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa kaj bi ti falilo da ti je žena dr.sci.? Možda bi ti sad bil Jakov Kitarović da si bil fleksibilnijiRayMabus wrote:Samo wi studirajte. Žellim wam uspiješnu ....KARIJERU.
Guest- Guest
Eva wrote:Ja sam osobno za još manju razliku, do 5 godina, ali nema pravila. Godine su prvenstveno stanje uma.pizzon wrote:kaja_333 wrote:A zašto bi neka od 25 htjela tebe od 40 plus? Mislim osim ako nisi prezgodan doktor svaki dan u teretani sa placom od 30 000, 00 kn i po mogucnosti privatnom estetskom kliničkom. Daj mi to objasni, sto bi neka od 25 bas tebe?!RayMabus wrote:Ma hebe me se. Ne zamaram se owim problemima s kojima i owa. Ona je očajna a ja frustrian. Ona traži sad nekoga a ja bi swima swe kosti polomio.
u svakom smislu.
ok, ja polazim od sebe.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:A isto tako, najviše 10. Par godina razlike mi je zapravo ok.pizzon wrote:kaja_333 wrote:A zašto bi neka od 25 htjela tebe od 40 plus? Mislim osim ako nisi prezgodan doktor svaki dan u teretani sa placom od 30 000, 00 kn i po mogucnosti privatnom estetskom kliničkom. Daj mi to objasni, sto bi neka od 25 bas tebe?!RayMabus wrote:Ma hebe me se. Ne zamaram se owim problemima s kojima i owa. Ona je očajna a ja frustrian. Ona traži sad nekoga a ja bi swima swe kosti polomio.
u svakom smislu.
ok ! to je to !
Guest- Guest
NE.Eva wrote:I tebi ne smeta kaj si utješna nagrada?RayMabus wrote:BIrala je ....to owa iz Afriek ne radi. Ta odma wata jer zna da nema bolje i grabi priliku.
OPSTAJE.
Menei ti boli kuraz uprawo zato jer imam psihologiju u malom prstu.
NIJE NOWOST DA JE ČOWJEK MOTIWIRAN OPSTANKOM ......NOWOST JE DA JE OPSTANAK JEDINA I ISKLJUČIWA SWRHA.
2014-04-11
I ja od sebe, kod nas je manje od 2 godine razlika, točnije 20 mjeseci. No, poznajem par, on je javna osoba dr. V. Srića, koji su toliko skladni da tu razlika niti ne primjetiš.pizzon wrote:Eva wrote:Ja sam osobno za još manju razliku, do 5 godina, ali nema pravila. Godine su prvenstveno stanje uma.pizzon wrote:kaja_333 wrote:A zašto bi neka od 25 htjela tebe od 40 plus? Mislim osim ako nisi prezgodan doktor svaki dan u teretani sa placom od 30 000, 00 kn i po mogucnosti privatnom estetskom kliničkom. Daj mi to objasni, sto bi neka od 25 bas tebe?!RayMabus wrote:Ma hebe me se. Ne zamaram se owim problemima s kojima i owa. Ona je očajna a ja frustrian. Ona traži sad nekoga a ja bi swima swe kosti polomio.
u svakom smislu.
ok, ja polazim od sebe.
Guest- Guest
i ja sam za..tako i je u nekim zemljama..:DEva wrote:Svima treba lupit dodatni porez koji se nisu skrasili. Kaj bi njima bilo ljepše neg nama.
2014-04-12
Pa ne smeta mi samo widi šta će se desit : ona ima hrane ( posao ) i nije motiwirana ......a ja neću maknit kurzem jer ono ženska glawo ako se tebi ne opstaje nećeš bit ni dobra majka.Eva wrote:Pa kaj bi ti falilo da ti je žena dr.sci.? Možda bi ti sad bil Jakov Kitarović da si bil fleksibilnijiRayMabus wrote:Samo wi studirajte. Žellim wam uspiješnu ....KARIJERU.
Radije biram onu koaj sama trči.
2014-04-11
Ti na svom opstanku baš i ne delaš. Tvoji geni nestaju s tobom.RayMabus wrote:NE.Eva wrote:I tebi ne smeta kaj si utješna nagrada?RayMabus wrote:BIrala je ....to owa iz Afriek ne radi. Ta odma wata jer zna da nema bolje i grabi priliku.
OPSTAJE.
Menei ti boli kuraz uprawo zato jer imam psihologiju u malom prstu.
NIJE NOWOST DA JE ČOWJEK MOTIWIRAN OPSTANKOM ......NOWOST JE DA JE OPSTANAK JEDINA I ISKLJUČIWA SWRHA.
Guest- Guest
Pa u suštini ti potomći nisu samo moji geni nego spoj mojih i njenih ....a ja ne želim slabu.Eva wrote:
Ti na svom opstanku baš i ne delaš. Tvoji geni nestaju s tobom.
Meni treba fighter.
2014-04-11
Djeća nisu moji geni nego spoj mojih i njenih ....ako nju treba gurat ....zahebi ....nije borać ....čeka na gotowo.
Takwo slabo potomstwo me niti ne zanima.
Takwo slabo potomstwo me niti ne zanima.
2014-04-11
Daj,longi,opet muljas..najprije bi pokornu i tihu,sad bi fajtericu..:D
Uvijek te eva navuce ;P
Uvijek te eva navuce ;P
2014-04-12
TIHA WODA BRIJEGE DERE.maggie13 wrote:Daj,longi,opet muljas..najprije bi pokornu i tihu,sad bi fajtericu..:D
Uvijek te eva navuce ;P
2014-04-11
Dok wi filozofirate , oćete nećete , imaš swoj stan il sobu kod staraća pa bi wako pa bi nako ....lawića je weć uhwatila plijen.
Ona ne filozofira.
ONA LOWI.
Ona ne filozofira.
ONA LOWI.
2014-04-11
Slabo tebe deru, ti si solo igrač.RayMabus wrote:TIHA WODA BRIJEGE DERE.maggie13 wrote:Daj,longi,opet muljas..najprije bi pokornu i tihu,sad bi fajtericu..:D
Uvijek te eva navuce ;P
Guest- Guest
Wi ste rećimo wiše krawe po mentalitetu ....pasete , imate hrane , bilo da was starći finaćiraju bil oda nešto radite , čekate da se nešto pojawi al hrane imate.
Dok wi pasete i čekate owa ima drugi mentalni sklop.
Owa lowi.
Šuti , gleda , promatra , traži metu.
Kad je nađe , tiho joj se približi .....I ZGRABI.
I dobije tri stana.
Owa lowi.
I dobije tri stana.
2014-04-11
RayMabus wrote:Wi ste rećimo wiše krawe po mentalitetu ....pasete , imate hrane , bilo da was starći finaćiraju bil oda nešto radite , čekate da se nešto pojawi al hrane imate.
Owa lowi.
I dobije tri stana.
2014-04-11
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Page 10 of 16