Agonija 40+
Page 3 of 16
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: Agonija 40+
A dobro, al kako ce 9 djece u jednoj sobi biti zadovoljno, jedan ući, drugi place , treći sluša muziku, četvrti spava, peti bolestan Itd.deda na aparatima wrote:ne treba im više, djeca su sretna, a i ne traže još, da im treba tražili bikaja_333 wrote:
Pa sto 9 djece spava u jednoj sobi?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da. Na podu, spužvama poredanim jedno do drugoga predpostavljam. Možda su pregradili veću pa veće cure spavaju tamo, nisam bio kod njih u stanu.kaja_333 wrote:Pa sto 9 djece spava u jednoj sobi?Yehudi wrote:Jednoga lika znam u Zadru, sa ženom ima 9 dice.
I to u dvoiposobnom stanu. Ni goli ni bosi, ništa im ne fali.
Žena mu izgleda kao da joj je 30, vitka ostala,
kad ide na plažu sa dicom ne znaš da im je mater.
Inače Hrvati su, ne manjine neka. I savim su ok. Dobijali su i novčanu i pomoć u hrani, odjeći i sl. od države ali ne kao soc. slučaj. On je i radio, imaju auto i tako.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Da. Na podu, spužvama poredanim jedno do drugoga predpostavljam. Možda su pregradili veću pa veće cure spavaju tamo, nisam bio kod njih u stanu.kaja_333 wrote:Pa sto 9 djece spava u jednoj sobi?Yehudi wrote:Jednoga lika znam u Zadru, sa ženom ima 9 dice.
Inače Hrvati su, ne manjine neka. I savim su ok. Dobijali su i novčanu i pomoć u hrani, odjeći i sl. od države ali ne kao soc. slučaj. On je i radio, imaju auto i tako.
2014-04-20
deda na aparatima wrote:Yehudi wrote:
možda je počela rađat mlada sa nekih 14-15 godina, pa i ima taman nekih 30ak
Ima sada i oko 40......šta je to. jednoj sam joj prilikom rekao da njene gene triba uzeti i davati
drugim ženama.
A radjala je jedno za drugim, biće nije imala menzis od kad je prvo rodila.
Sve jedno drugome do uha.
Last edited by Yehudi on 16/3/2016, 22:28; edited 1 time in total
2014-04-20
Yehudi wrote:RayMabus wrote:Pa nisu dužni imat djeću. Ne žele swašta u kuči i sa time prowest idućih nekoliko desetljeća. Snaići će se i bez toga.
Žele žiwjeti po swome a ne po tuđem. A to sa natalitetom nema weze sa njima. NIsu obawezni imat djeću ako neće i sa nekim koga neće kraj sebe na par desetljeća.
Kako nema veze sa natalitetom. Zato i pada natalitet jer tako je u gradu a na selima još gore.
To je izravno u vezi sa natalitetom.
Uostalom i ove žene ( uz loše zakone) sve nekako jedva zatrudne ili svaka 3 ima problema zanijeti,
a jebu se ko mršave svinje, šta se ono reče. Ove ostale, glume neke svilene, neće radjaju do kasna a i onda samo po jedno.
Karijere rai, ne mogu raditi dok su trudne tri dana...............pazi njih.
A ove Arapkinje trudne idu ka EU, samo čučne i posere ga uz put, podoji, sveže u burku i voz dalje.
Starije žene bi tako kopale u polju, uhvate se za granu drveta, čučne i rodi, dite povije i motiku u ruku......
Moja baba rodila 12, od toga broja 6 preživilo a ostalo umrlo do 3 god. baba doživila 86.
u hrvatskoj nema nikakve karijere baš nikakve. u državnoj firmi možeš otić na porodiljni kada hoćeš nikakva karijera neće biti ugrožena(a 25-30% ljudi radi za državu)
u privatnoj firmi, opet nema karijere, vrlo rijetko, tako da neke curke jedva dočekaju otić na porodiljni da se odmore
što se tiče arapkinja i njihove taktike, to zato što ih europa hrani i oblači pa štancaju djecu , inače u arapskim zemljama, ovim razvijenijim , ove mlade arapkinje već pale na europski fertilitet.. dok ona sirotinja ide u eu i lude europske države im plaćaju socijalu
Guest- Guest
Šesti shere u tutu,kaja_333 wrote:A dobro, al kako ce 9 djece u jednoj sobi biti zadovoljno, jedan ući, drugi place , treći sluša muziku, četvrti spava, peti bolestan Itd.deda na aparatima wrote:ne treba im više, djeca su sretna, a i ne traže još, da im treba tražili bikaja_333 wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Šesti shere u tutu,kaja_333 wrote:A dobro, al kako ce 9 djece u jednoj sobi biti zadovoljno, jedan ući, drugi place , treći sluša muziku, četvrti spava, peti bolestan Itd.deda na aparatima wrote:ne treba im više, djeca su sretna, a i ne traže još, da im treba tražili bikaja_333 wrote:
7 i 8 i 9 masturbiraju(da to djeca rade pogotovo muška kada te lupi 12-13 godina, možeš i par puta dnevno)
Guest- Guest
kaja_333 wrote:A dobro, al kako ce 9 djece u jednoj sobi biti zadovoljno, jedan ući, drugi place , treći sluša muziku, četvrti spava, peti bolestan Itd.deda na aparatima wrote:ne treba im više, djeca su sretna, a i ne traže još, da im treba tražili bikaja_333 wrote:
Nezadovoljnije će biti jedno samo smatram.
Oni / ona su ih od malena navikli da starija dica pomažu mladjima u svemu. Oblačenju, hranjenju, šetnji, igri.
Pranje sudja , pomoć materi u kuhinji, pospremanji i sl.
Ne želim reći prezime ali pošto ima samo još jedna obitelj sa 8-9 dice, nije lako saznati o kome se radi.
2014-04-20
Pa realno taj zapad je desetlječima donirao wišak lowe za hranu i pomoć i bla bla bla umijesto da tamo bude održiw razwoj tj il imaš il nemaš ...ako nemaš ii krep.preko_vode_do_slobode wrote:
što se tiče arapkinja i njihove taktike, to zato što ih europa hrani i oblači pa štancaju djecu , inače u arapskim zemljama, ovim razvijenijim , ove mlade arapkinje već pale na europski fertilitet.. dok ona sirotinja ide u eu i lude europske države im plaćaju socijalu
E sad ekipa u biti nije ništa naprawila nego pojednostawila stwar : došli kod donatora ......da se nemuće slat pomoć nego mogu direktno odma.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa realno taj zapad je desetlječima donirao wišak lowe za hranu i pomoć i bla bla bla umijesto da tamo bude održiw razwoj tj il imaš il nemaš ...ako nemaš ii krep.preko_vode_do_slobode wrote:
E sad ekipa u biti nije ništa naprawila nego pojednostawila stwar : došli kod donatora ......da se nemuće slat pomoć nego mogu direktno odma.
da tako navale na kinu ili japan, ovi bi ih potaracali brodovima.. a kod nas od katoličke crkve , do desnice, do lijevice, svi se natječu tko će im više pomoći.. a ovi sutra nož u leđa(ne svi , ali većina)
Guest- Guest
OK al poanta je da ti ne daješ nikawu soćijalu njima.preko_vode_do_slobode wrote:RayMabus wrote:Pa realno taj zapad je desetlječima donirao wišak lowe za hranu i pomoć i bla bla bla umijesto da tamo bude održiw razwoj tj il imaš il nemaš ...ako nemaš ii krep.preko_vode_do_slobode wrote:
da tako navale na kinu ili japan, ovi bi ih potaracali brodovima.. a kod nas od katoličke crkve , do desnice, do lijevice, svi se natječu tko će im više pomoći.. a ovi sutra nož u leđa(ne svi , ali većina)
Widi ...matematika.
JUćer si slao 1 dinar u Afriku i hranio njih iako oni sami u swom okruženju nemaju tu hranu ......ok .....sad su se razmnožili i porćije su manje tj nije wiše 1 dolar na jednog čowika nego na dwa .....i sad oni među sobom kuže da ako budu bliže donatoru da će wiše hrane dobit.
OK.
Sad će ti doć na wrata i swu ćeš lowu potrošit na njih a nećeš ništa slat u Afriku.
....
I KAKO TI SAD TROŠIŠ NA SOĆIJALU WIŠE NEGO PRIJE ?
TO JE ISTI DINAR.
2014-04-11
nije da in nišće ne fali, al jagoda je još bumbaYehudi wrote:Jednoga lika znam u Zadru, sa ženom ima 9 dice.
2014-04-16
clanak je nekako zavrsio u tonu da je ona preizbirljiva i vid u svemu lose, ali ima kriterije i sto je netko rekao, bolje bit sam nego u losoj vezi jebote..
inace ja sam znao jednu zenu koja ima super posao, obrazovana je i vec je to cini privlacnom jer ima super razmisljanja, i prica kako je jednom nagovorila jednog kolegu da odu na krstarenje, nadala se da ce se bolje upoznati, ali budala nis nije skuzio i ponasao se kao klinac, sad zena ide na zborove pjevanja isl, da sam par godina stariji samo :(
inace ja sam znao jednu zenu koja ima super posao, obrazovana je i vec je to cini privlacnom jer ima super razmisljanja, i prica kako je jednom nagovorila jednog kolegu da odu na krstarenje, nadala se da ce se bolje upoznati, ali budala nis nije skuzio i ponasao se kao klinac, sad zena ide na zborove pjevanja isl, da sam par godina stariji samo :(
Eto ...diga mi se kuraz jer ona ima super posao i fakultet.
2014-04-11
odma ćapivojkic wrote:
inace ja sam znao jednu zenu koja ima super posao, o
2014-04-16
ti ne bi voli nojti neku ženu da ti čisti, pere i radi?RayMabus wrote:Eto ...diga mi se kuraz jer ona ima super posao i fakultet.
2014-04-16
Ona kad izwuće diplomu ....meni se odma kuraz digne.
2014-04-11
dobro, diploma joj je otegotna okolnost, al dobar poso je dobra ješka. dok odrodi osan uri na poslu, pa dokle skuva i poredi po kući, ti moreš po celi dun na boće..RayMabus wrote:Ona kad izwuće diplomu ....meni se odma kuraz digne.
2014-04-16
ma nije utom stvar, zena je stvarno kvaliteta i nis joj ne fali, ali inace kaze da u toj dobnoj grupi 40-55 ima vise zena nego muskih, i to se posebno osjeti u manjim sredinama, pa je ponuda muskih jer su iskrvarili u ratu ili otii psihicki zbog istog doista manja i slaba..aben wrote:odma ćapivojkic wrote:
inace ja sam znao jednu zenu koja ima super posao, o
Da ....digao mi se jer ona ima dobar posao.
Znaš šta sine ?
Owu bi heba a ne bi joj naplatija.
Znaš šta sine ?
2014-04-11
I ne zanima me :RayMabus wrote:Da ....digao mi se jer ona ima dobar posao.
Znaš šta sine ?
koju diplomu ima i jel uopće ima
jel čisti , kuwa , pegla
i swe te priče.
Il će mi se dignit ili neće.
2014-04-11
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Page 3 of 16