Agonija 40+
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: Agonija 40+
sta se smijes :Paben wrote:haha..ahahakic wrote:ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
maggie13 wrote:da,bas su te koje lome srca same..takve nikad ne ostanu same..8-)deda na aparatima wrote:a jel tebe ikad povrijedila žena? kad bude, znat ćeš kako jekic wrote:ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
a te što su same, to je valjda karma, vratilo im se za sva slomljena srca što su ostavile iza sebe
jednom kad se opečeš, više ne diraš vatru, osim ako nisi baš zaluđen
Guest- Guest
aha,sad shvacam :Ddeda na aparatima wrote:maggie13 wrote:da,bas su te koje lome srca same..takve nikad ne ostanu same..8-)deda na aparatima wrote:a jel tebe ikad povrijedila žena? kad bude, znat ćeš kako jekic wrote:ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
a te što su same, to je valjda karma, vratilo im se za sva slomljena srca što su ostavile iza sebe
jednom kad se opečeš, više ne diraš vatru, osim ako nisi baš zaluđen
2014-04-12
Megi, pusti ti njih odi ti meni
2014-04-19
Smiješni ste.
Ljudi se ili pojebu ili se ne pojebu.
Ako se ne pojebu nema onda ništa od toga jelte.
DIploma i te gluposti tu ne igraju.
Ljudi se ili pojebu ili se ne pojebu.
Ako se ne pojebu nema onda ništa od toga jelte.
DIploma i te gluposti tu ne igraju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ček da upotrjebim tebi bližu terminologijumaggie13 wrote:
aha,sad shvacam :D
vatreni i zračni znakovi ne idu dobro skupa, kad se vatra i zrak spoje plamen bukne i za čas sve izgori
Guest- Guest
pa di si to vidi uru vrimena seksanja, riječ je o supruzi, a ne o kate mosskic wrote:sta se smijes :Paben wrote:haha..ahahakic wrote:ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
2014-04-16
NIsam očajan uopće. Frustriran jesam zbog nekih stwari al šta ću ja tu. Ne mogu mijenjat nekoga. LJudi su takwi kakwi su. Osoba iznad 20 godina je jednostawno takwa kakwa je. Weć je skowana.kic wrote:deda nam je down, samo nemoj postat ocajan ko longi, bit ce bolan ljubavi..
2014-04-11
Deda zna zenekic wrote:deda nam je down, samo nemoj postat ocajan ko longi, bit ce bolan ljubavi..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kic wrote:deda nam je down, samo nemoj postat ocajan ko longi, bit ce bolan ljubavi..
tuga je isto lijep osjećaj kao i sreća, malo tuge čini život ljepšim
dobro za vas naivne koji još uvijek vjerujete u ljubav onda nešto veselija, energičnija pjesma
Guest- Guest
pa dobro nemam suprugu, svatko iz svojih iskustava prica..aben wrote:pa di si to vidi uru vrimena seksanja, riječ je o supruzi, a ne o kate mosskic wrote:sta se smijes :Paben wrote:haha..ahahakic wrote:ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
Ih brale, ja mogu vise ronit nego....jelaben wrote:pa di si to vidi uru vrimena seksanja, riječ je o supruzi, a ne o kate mosskic wrote:sta se smijes :Paben wrote:haha..ahahakic wrote:ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
2014-04-19
Biti očajan i frustriran nije jedno te isto.
Očajni ljudi su non stop u tom stanju , 24 sata dnewno ....mene boli kuraz al doslowno.
Ja sam frustriran i to jako.
Frustriranost je kad ti netko nešto spomene a tebi skoči tlak na taj spomen nečega ...dakle to nije 24 sata tj konstanto neko stanje nego je unutra i kuwa ako se nešto spomene , dotakne tome nećemu šta izaziwa tu frustoranost.
Očajni ljudi su non stop u tom stanju , 24 sata dnewno ....mene boli kuraz al doslowno.
Ja sam frustriran i to jako.
Frustriranost je kad ti netko nešto spomene a tebi skoči tlak na taj spomen nečega ...dakle to nije 24 sata tj konstanto neko stanje nego je unutra i kuwa ako se nešto spomene , dotakne tome nećemu šta izaziwa tu frustoranost.
2014-04-11
ne virujen ja da je to individualno, riječ je o dostupnosti:)kic wrote:pa dobro nemam suprugu, svatko iz svojih iskustava prica..aben wrote:pa di si to vidi uru vrimena seksanja, riječ je o supruzi, a ne o kate mosskic wrote:sta se smijes :Paben wrote:haha..ahahakic wrote:ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
2014-04-16
frustriran definitivno, ne znam zas dopustas da te to toliko opsjeda, sex je jedna od sredisnjih stvari i treba postojati kemija nitko ne kaze, ali te sve svodis na to: ako mi ne da BJ - ciao! mislim, ti si se lose formirao ako cemo tako gledati..RayMabus wrote:NIsam očajan uopće. Frustriran jesam zbog nekih stwari al šta ću ja tu. Ne mogu mijenjat nekoga. LJudi su takwi kakwi su. Osoba iznad 20 godina je jednostawno takwa kakwa je. Weć je skowana.kic wrote:deda nam je down, samo nemoj postat ocajan ko longi, bit ce bolan ljubavi..
ahahaprckov wrote:Ih brale, ja mogu vise ronit nego....jelaben wrote:pa di si to vidi uru vrimena seksanja, riječ je o supruzi, a ne o kate mosskic wrote:sta se smijes :Paben wrote:haha..ahahakic wrote:ja ne vidim zas toliko drzis do te aktivnosti, 1h trljanja oke, a sto ce bit ostala 23, tebi ne treba zena vec ona flasica u obliku vagine..
2014-04-16
mizoginija je poremećaj,
jedno je ne hotiti se oženiti da ne moroš nikome polagati računi, i mažnjavati okolo.
drugo je drkati.
jedno je ne hotiti se oženiti da ne moroš nikome polagati računi, i mažnjavati okolo.
drugo je drkati.
2014-04-16
kic wrote:frustriran definitivno, ne znam zas dopustas da te to toliko opsjeda, sex je jedna od sredisnjih stvari i treba postojati kemija nitko ne kaze, ali te sve svodis na to: ako mi ne da BJ - ciao! mislim, ti si se lose formirao ako cemo tako gledati..RayMabus wrote:NIsam očajan uopće. Frustriran jesam zbog nekih stwari al šta ću ja tu. Ne mogu mijenjat nekoga. LJudi su takwi kakwi su. Osoba iznad 20 godina je jednostawno takwa kakwa je. Weć je skowana.kic wrote:deda nam je down, samo nemoj postat ocajan ko longi, bit ce bolan ljubavi..
Guest- Guest
Da ....loše sam se formirao.
Jbga.
Zato čete se wi bolje formirat kad wam krahira natalitet i počme ww3.
Jbga.
Zato čete se wi bolje formirat kad wam krahira natalitet i počme ww3.
2014-04-11
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Page 6 of 16