ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gromovi i oluje

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Gromovi i oluje - Page 4 Empty Re: Gromovi i oluje

Post by Iknar 19/7/2014, 15:14

e-one wrote:
aben wrote: al nema dokaza ni za lazara pa niko ne ide okolo tvrdeći da lazar nie oživia

Lazarus syndrome or autoresuscitation after failed cardiopulmonary resuscitation[1] is the spontaneous return of circulation after failed attempts at resuscitation.

Daphne Banks overdosed on drugs in Huntingdon, U.K. on December 31, 1996. She was declared dead at Hinchingbrooke Hospital early the next day. She was found snoring at a mortuary ...

A 66-year-old man suffering from a suspected abdominal aneurysm who, during treatment for this condition, suffered cardiac arrest and received chest compressions and defibrillation shocks for 17 minutes. Vital signs did not return; the patient was declared dead and resuscitation efforts ended. Ten minutes later ...

zar o ovom fenomenu i ovim primjerima kao i o drugim ne piše više na:  http://en.wikipedia.org/wiki/Lazarus_syndrome
gle ja ne znam da lui si ti  sa ovih prostora ali trebas lijepo pisatina hrvatskome recimo,bosanski bi isto prosao ali ne i engleski,lijepo imas google translator i prebaci sa engleskog na htrvatski ili napisi svojim rijecima
dakle ne znas sto si htio reci,napisi objasnjennje ako si sposoban ako nisi neka admin makne sve strano

Iknar

2014-05-29

Back to top Go down

Post by Guest 19/7/2014, 17:44

Engleski je većini ljudi prvi strani jezik i gotovo da se podrazumijeva njegovo poznavanje tako da se ne briše. Ako netko ne razumije, lako ubaci i sam u neki od online prevoditelja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by e-one 20/7/2014, 03:22

Iknar wrote: gle ja ne znam da lui si ti  sa ovih prostora ali trebas lijepo pisatina hrvatskome recimo,bosanski bi isto prosao ali ne i engleski,lijepo imas google translator i prebaci sa engleskog na htrvatski ili napisi svojim rijecima
dakle ne znas sto si htio reci,napisi objasnjennje ako si sposoban ako nisi neka admin makne sve strano

cijenim i poštujem tvoje zalaganje da se piše hrvatskim jezikom. ono što sam ja napisao u tom postu sam pisao hrvatskim jezikom. ono što je u tom postu napisano hrvatskim jezikom sam ja napisao. uzevši ovo u obzir može se doći do zaključka da nisam prekršio pravilo pisanja na hrvatskom (ili sličnom) jeziku. to pravilo ne bi bilo prekršeno čak ni kada bi se diskusije vodile samo citatima na stranim jezicima. zato budi bez brige: volimo i čuvamo hrvatski jezik čak i kad se koristimo stranim jezikom/jezicima.

ono što je u tom postu na engleskom jeziku nisam ja pisao nego su citati sa stranice čijiu sam poveznicu (link) i naveo u tom istom postu. zbog mogućih pogrešaka u prijevodu ponekad je primjerenije citat na koji se ukazuje ostaviti na izvornom jeziku nego se "lomiti" oko točnosti prijevoda.

ako te zanima zašto sam naveo one citate i na što se oni odnose onda si to mogao i pristojnije pitati. uglavnom i ukratko: radi se o fenomenu/pojavi oživljavanja čovjeka nakon što se ustanovi smrt. to nije isto što i uskrsnuće. Isus je Lazara oživio, a Isus je nakon svoje smrti uskrsnuo.

preporučio bih ti da ljude ne nazivaš budalama, bedacima, bezumnicima i sl. jer time kršiš pravila pristojnosti. ako si katolik onda se i ponašaj tako. ne možeš se pozivati na tuđu nepristojnost da bi opravdao svoju. zapitaj se kakva ti plaća ako se ponašaš isto kao nekršćani. odgovor je: ista kao i njima. zato pripazi, ok?

e-one
e-one

2014-05-21

Back to top Go down

Post by e-one 20/7/2014, 03:45

Bran_Do wrote:
Iknar wrote:
svi zaboravljaju na moci,sto se dogodilo u Egipte u Mojsijevo doba i slicno

To je najobičnija mitologija.
Ne samo da nije bilo razdvajanja mora u Mojsijevo doba, nego povijest i arheologija sasvim jasno ukazuju na činjenicu da Židovi NIKAD nisu boravili u Egiptu, a ponajmanje cijeli narod, kao nekakvi "robovi".

logička greška je pozivati se na nedostatak dokaza kao potvrdu (negativne) tvrdnje (o neboravku židova u egiptu). nepostojanje dokaza nije dokaz nepostojanja.

ništa se nije dogodilo što se po nečijim kriterijima ne može dokazati da se dogodilo? još ćeš reći da ni Potopa nije bilo?

snimljeno prema istinitom događaju:

e-one
e-one

2014-05-21

Back to top Go down

Post by Bran_Do 20/7/2014, 11:13

e-one wrote:
Bran_Do wrote:
Iknar wrote:

Ne samo da nije bilo razdvajanja mora u Mojsijevo doba, nego povijest i arheologija sasvim jasno ukazuju na činjenicu da Židovi NIKAD nisu boravili u Egiptu, a ponajmanje cijeli narod, kao nekakvi "robovi".

logička greška je pozivati se na nedostatak dokaza kao potvrdu (negativne) tvrdnje (o neboravku židova u egiptu). nepostojanje dokaza nije dokaz nepostojanja.

ništa se nije dogodilo što se po nečijim kriterijima ne može dokazati da se dogodilo? još ćeš reći da ni Potopa nije bilo?

Naprotiv, logička pogreška je tvrditi da je nešto možda istinito jer "nema dokaza da se nije dogodilo", a naziva se 'argumentum ad ignorantiam'.

A nedostatak dokaza i općenito nekih indicija upućuje na to da je određena tvrdnja bez osnove.

Osim toga, kriteriji nisu suvjektivna kategorija, ne možeš biti selektivan i namještati ih kad se pokaže da nema osnove za određene tvrdnje.
Bran_Do
Bran_Do

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Iknar 20/7/2014, 13:54

Bran_Do wrote:
e-one wrote:
Bran_Do wrote:
Iknar wrote:

Naprotiv, logička pogreška je tvrditi da je nešto možda istinito jer "nema dokaza da se nije dogodilo", a naziva se 'argumentum ad ignorantiam'.

A nedostatak dokaza i općenito nekih indicija upućuje na to da je određena tvrdnja bez osnove.

Osim toga, kriteriji nisu suvjektivna kategorija, ne možeš biti selektivan i namještati ih kad se pokaže da nema osnove za određene tvrdnje.
evo ti imas tipican sablonski znanstveni nevjernicki Um
ma citam na onome forumu kako te teodor razvaljuje,cak mu nisi mogao intelektualno parirati pa si sam izmislio svoju iluziju da kontriras teodore
dakle slab ti je Um,kao i cinjenice
danas se Um ljudi poput tvog nazalost vise cijeni od onoga koji moze konstrukticnor azmisljati,dakle nije ogranicen na danasnje vrijeme kaos to je tovj,fdakle nazadan
tamo te teodor i drugi razvaljuju samo tako,a ti jadan si upao u paukovu mrezu
meni te osobno zao psoto nisi svjestan koliko ti je Um nedostatan za mentalnu borbu,a da ne govorim za ostalo
kako nema dokaza,10 Bozjih zapovijedi nisu dokazi
ajde ti meni lijepo reci posto imas dokaze recimo piramida,dakle vidis ih nisi budala pa ces reci da ne postoje,tko ih je sagradio i kako i to svuda u svijetu?
ajde molim te reci,dakle ne znas jer si limitiran svojim razmisljanjem,takav Um se kao tvoj danas cijeni,dakle "znanstveni"koji je prilicno ogranicen,alid anas ces se zaposliti lako,makar neces shvatiti koliko si nazadan ali ajde ok
jedino sto ti radis je konstatacija da ne mozes odgovoriti na to pitanje,da mozes samo filozofirati o tome dakle ensto slicno kao prognozeri vremena,moze biti ali i ne mora,isto je i sa tvojim znanjem o necemu,moze biti alii ne mora,dakle nije konstanta nego samo pogađanje necega

kada smo vec kod tvoje takozvane "logike" a ti ne vjerujes u neke cinjenice o Bogu,a recimo zastupas teoriju evolucije,onda nije uvreda kada kazem da sam ti rođake u ZOO-u posjetio,dakle majmune kod kojim sam nasao visi nivo shvacanja svijeta do tebe,jer ipak po tvojem nacinu razmisljanja vis te rođaci,a rođaci tvoji ipak znaju vise od tebe
dakle ako zastupas tu svoju logiku evolucije,onda je to tocno zar ne,dakle moze biti

kaos to sam rekao danas se budale cijene sa sablonskim umovima poput tvojeg,a oni napredniji su recimo       nesvrstani,ali to je samo jer covjeka se pokusava zaglupjeti netocnim stvarima koje ljudi kao ti gutaju kao zdravo za gotovo,u prijevodu jedan kaze "Bog ne postoji",a svi ostali tako je "nismo ga nikad vidjeli"

nije cudno da si moderator na onome forumu,jer admini  su mudriji od tebe pa nece valjda uzeti nekoga vjernika na podforumu religija za moderatiora,kada mogu uzeti"budalu"poput tebe koji ce "samo dizati ruke"za nesto sto neki drugi kazu
dakle ti si takav Umno limitiran i sluzis svrsi koju fdrugi provode,ali ipak ima ljudi koji koriste svoj Um,mozak da bi shvatili vise,samo vas je ocito vise brando,dakle vi vicete-BARABA-BARABA,a drugi ipak zznaju da Bog postoji
u danasnjue vrijeme bezumnici i malozumnici poput tebe su na cijeni,na polozacima a Umnike se pokusava"limitirati"
ali Vi cete uvijek miti nazadni,to je vasa svrha,to jest tvojih gazdi brando
da si bio na"krizu zivota"na tom sotonskom forumu,tebi bi mozda dali i posao zamjenika admina,a tamo  gdje sam rekao su tid ali posao mioderatora na religiji,makar nemas veze sa time,ne vjerujes,a niti Um ti nije adekvatan da pokusas shvvatiti
dakle  trazili su budalu dobili su udalu,a svi mi sotali vjernici smoovce koje bi bulale poput tebe sisali i banirali tamo

Brando ,kako te teodoror,lazni prorok tamo razvalio,pitaj nekoga kojliko si jak u Umnom dvoboju,msilim da ce ti se smijati,ali ajde nisu svi ljudi mudri,valjda mora biti i budalasa kao sto si ti,netko uci brze a netko sporije,nazalsot neki i ne nauce
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Iknar 20/7/2014, 13:56

dakle tog sotonskog branda koji ne shvaca skoro nista nema svrhe komentirati,ali ja se ipak nadam i da budala moze shvatiti neke stvari,ali ajde
ajmos e vratiti na temu,temu mozete svrstati u kilo koje vrijeme,proslost,sadasnjost,buducnost
dakle tema je GROMOVI I OLUJE

jos dođe mi da opet gledam potopljeni zadar,ali mi se Zadar ipak sviđa,ima dosta vjernika Umnih ljudi,ali kao sto sam rekao i budala kao sto je Brando
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Bran_Do 20/7/2014, 18:29

Iknar wrote:dakle tog sotonskog branda koji ne shvaca skoro nista nema svrhe komentirati,ali ja se ipak nadam i da budala moze shvatiti neke stvari,ali ajde
ajmos e vratiti na temu,temu mozete svrstati u kilo koje vrijeme,proslost,sadasnjost,buducnost
dakle tema je GROMOVI I OLUJE

jos dođe mi da opet gledam potopljeni zadar,ali mi se Zadar ipak sviđa,ima dosta vjernika Umnih ljudi,ali kao sto sam rekao i budala kao sto je Brando

Uopće se više neću osvrtati na tvoje postove, jer osim što si slučaj za psihijatriju, nevjerojatno si glup, neuk i ograničen. Na psihijatriji u luđačkoj košulji možeš slobodno umišljati da bacaš munje i izazivaš oluje, a neka ti se pridruži i prorok Prve Civilizacije Teodor, on je jedini podjednako glup, nepisnen i psihički nestabilan poput tebe, zato mu se i diviš. Prema tome, tvoje mišljenje je samo laprdanje jednoga psihopatskog pajaca. Kateš da imam "sćablonski um", a ja se pitam kako netko poput tebe tko je potpuno BEZUMAN sebi uopće daje za pravo davati bilo kakve ocjene o drugima.

Prema tome, odbij, spodobo jedna sotonska iskompleksirana. Nikome ništa ne predstavljaš.
Nabijem i tebe i tvoje kvazi-vjerske umišljaje da imaš nekakve "moći". Ti si jedan bijednik i neka me slobodno baniraju što sam ti sad napisao istinu u facu, nemam ni volje ni vremena pisati na forumu gdje se dopušta pisanje tako šizofrenim i psihopatskim manijacima poput tebe.

Da imaš muda, ne bi prijetio izmišljenim moćima, nego bi došao u taj isti Zadar i suočio se sa mnom lice u lice, ali si bijednik i maloumna kukavica.
Bran_Do
Bran_Do

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 20/7/2014, 18:44

Da krenem sad po redu po temi, malo tko bi ostao nebaniran ili barem bez upozorenja. Rečeno je svašta, ponajviše uvreda. Tema je odavno zrela za ključ.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics