Gromovi i oluje
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Gromovi i oluje
Povjesničari su budale, mlate praznu slamu, on to ne priznaje što oni tvrde, samo ono što je on pročitao u "relevantnoj" literaturi.Bran_Do wrote:Iknar wrote:
svi zaboravljaju na moci,sto se dogodilo u Egipte u Mojsijevo doba i slicno
To je najobičnija mitologija.
Ne samo da nije bilo razdvajanja mora u Mojsijevo doba, nego povijest i arheologija sasvim jasno ukazuju na činjenicu da Židovi NIKAD nisu boravili u Egiptu, a ponajmanje cijeli narod, kao nekakvi "robovi".
Guest- Guest
bog nas svako malo dovede u situaciju da smo više nagnuti prema suncu, jer da je onako kao ti govoriš, ne bi imali godišnja doba.Bran_Do wrote:aben wrote:Bog nas ljeti nagne prema suncu koje nas onda brže zagrije, više vlage ispari, veća temp razlika noći i dana, veća razlika tlakova i zato gromovi i oluje.
Ne naginje nas nitko,
2014-04-16
aben wrote:bog nas svako malo dovede u situaciju da smo više nagnuti prema suncu, jer da je onako kao ti govoriš, ne bi imali godišnja doba.Bran_Do wrote:aben wrote:Bog nas ljeti nagne prema suncu koje nas onda brže zagrije, više vlage ispari, veća temp razlika noći i dana, veća razlika tlakova i zato gromovi i oluje.
Ne naginje nas nitko,
Reci mi da se sad za*ebavaš...
Zemljopis iz 5. osnovne, riječ je o stalnom nagibu osi od 23,5 a godišnja doba uzrokuje njen relativan položaj u odnosu na sunce tijekom godine, a ne nikakva "Božja intervencija"
https://www.ph.utexas.edu/~coker2/seasons.jpg
Bran_Do- Posts : 807
2014-04-17
gledaj da ti objasnim ovako da mozes shvatiti dosta mi ponavljanja bedakimaBran_Do wrote:Iknar wrote:evo malo sam odlucio pisati o danasnjem vremenu,dakle o gromovima i olujama
mnogi kazu slucajno u stilu majka priroda,ali sto ako nije tako
dakle molio bi naprednije umove ili bar one koji to misle da odgovore na to,kako bas u ljeto toliko oluja
mislim ovdje,recimo u Bugarskoj,svuda po svijetu
ajde vi mene recite sto vi mislite o tome,jer to nije slucajno,to sigurno,bar sto se mene tice,mojeg nacina razmisljanja
Zar još uvijek misliš da ti imaš bilo kakve veze s atmosferskim poremećajima?
dakle bio si budala,jos si budala,a da li ces ubuduce biti budala to ce se vidjeti
mislim da ti je Um dovoljno razbvijen da shvatis odgovor
ali odgovoriti cu ti ali sumljam da ces shvatiti
ne mislim,a ti si sada misli sto to znaci
Iknar-
2014-05-29
a sto da vise govotrim nevjerniku poput tebe,to je kao bacanje bisera pred svinjeBran_Do wrote:Iknar wrote:dobro to je jedan razlog,drugi bi mogao biti koristenje mociaben wrote:Bog nas ljeti nagne prema suncu koje nas onda brže zagrije, više vlage ispari, veća temp razlika noći i dana, veća razlika tlakova i zato gromovi i oluje.
ako se sjecas nije svako ljeto ovakvo,jel tako,neka su cesto stalno suncana sa povremenim kisama da se tako izrazim,,nadam se da shvacas
dakle tko sve moze izazvati Oluje,ajmo da vidimo kako vasi Umovi funkcioniraju
Naši umovi funkcioniraju normalno, i baš zato nema govora da bismo se vraćali u srednjovjekovna vjerovanja u nekakve "moći" i slične budalaštine.
Točno se zna zbog čega nastaju nevremena, kao što se točno zna zbog čega su neka ljeta vruća i suha, a neka vlažnija s više kiše i nevremena. I nikakve "moći" nemaju veze s tim.
Knjigu u ruke i obrazuj se!
nije ti dano da shvatis ocito ili si budala,u svakom slucaju ne razumijes
ne berini se nisi jedina budala,ima vas boli glava
Iknar-
2014-05-29
Nema potrebe, ne radim dramu di je nema.Iknar wrote:da,prejednostavan odgovor,potrudi se malo viseTrinity wrote:Sistem funkcionira savršeno. Samo što nije zadovoljen jedan uvjet nego drugi pa su oluje posljedice tog drugog conditionsa. Jednostavno da jednostavnije ne može biti.
mozdaima uvjeta koje ti me vidis,alia jde potrudi se drugi puta
Nego, pojasni ti nama što mi to ne vidimo.
I kakve to moći ti imaš, nova sam , pa nisam upućena.
Trinity-
2014-04-17
pa ajmo ovako prvio da razjasnimo neke stvariTrinity wrote:Nema potrebe, ne radim dramu di je nema.Iknar wrote:da,prejednostavan odgovor,potrudi se malo viseTrinity wrote:Sistem funkcionira savršeno. Samo što nije zadovoljen jedan uvjet nego drugi pa su oluje posljedice tog drugog conditionsa. Jednostavno da jednostavnije ne može biti.
mozdaima uvjeta koje ti me vidis,alia jde potrudi se drugi puta
Nego, pojasni ti nama što mi to ne vidimo.
I kakve to moći ti imaš, nova sam , pa nisam upućena.
dakle brando je moderator na forumu religija,pri tomke mislim poltrol admina koji su u najmanju ruku necasni,a to znaci sredi vjernike gdje mozes a sotoniste i okultiste stiti
serifor i oldie su tamo zasticeni kao bubreg u loju sto reci masonska posla,pat je vjernik ali lutalica jos misli da su protestanti na pravom putu sto je sulodo,dakle lutalica
a ne bis ve to objasnjavao mnogo ljudi me naziiva svakakvim raznim pogrdnim nazivima,ma shvatiti ces koji,to oni koji stuju necastivog
shvatiti ces iz pisanog a jos vise sa djelama i rekao sam gore isto pa mi je glupo vise drobiti o tome
znas cinjenica je da ovim svijetom vlada zlo,a poltroni tog zla su zaticeni,nadam se da kuzis situaciju u svijetu ,e pa isto ti je tu gdje govorim
a sto ne vidis pitas pa mnogo toga,ne vidis nevidljivi svijet ljudima recimo,msilim mozes vidjeti dobrotu i zlo u ljudima iali ima jos puno toga
ukratko ljudi vide limitirano,ne vide cak niti sve na planeti a komoli dalje,ili cak blitu a tu je
pati mnogi ne vjerujuu Boga,dakle niti u anđele i demone,pa kako to njima objasniti
dakle ti neki znanstvenici primitivnih umova itd,bolje reci sablonskih umova,govore a ne razumiju itd
ukratko ja sam za skoro sv enekakvo veliko zlo,osim za neke koji zive vjeru,ali i oni koji zive vjeru nisu nesto naj da se tako izrazim,jer ima svakakvih
Iknar-
2014-05-29
Kad jednom shvatiš da sa padalinama i gromovima nemaš nikakve veze,,,bumo razgovarali<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<1Iknar wrote:grijesis pate,ne mroas uvijek biti budala to se sve moze promijenitiPatriot_1 wrote:Jednom budala,zauvjek budala!
isto kaos to je netko bio dobar moze postati zli,ali i obrnuto
pratio sam tebe kakos e boris protiv onih mulci na onome forumu,ali pate ti se boris tamo protiv admina i moderatora,slicno je bilo i na krizu zivota sve sotonsko maslo,isto i taj forum
ako msilis na mene,pa dosta sam bio budalast,istina,ali neke stvari su ozbiljne a o tome sam govorio,samo mnogo bezumnika nije shvatilo
ajde nadams e da ces na svom putu lutalice na kraju doci do cilja,imas ajmo reci srcanost,ali ti mudrost nije jaca strana,zato uci na svojim greskama i shvatiti ces da sve donominacije protestantizma su lose,jer tko se odvoji od puta nije na putu vise
cuvaj se mali pate mnadams e da se sjecas zastot e zovem mali pate,sjeti se sto sam ti rekao,budi malo mudriji,a onda ces i spoznati da su protestanti jako blizu okultistima i slicno
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
jos kako si ti mala sitna dusica koja misli da u rajPatriot_1 wrote:Kad jednom shvatiš da sa padalinama i gromovima nemaš nikakve veze,,,bumo razgovarali<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<1Iknar wrote:grijesis pate,ne mroas uvijek biti budala to se sve moze promijenitiPatriot_1 wrote:Jednom budala,zauvjek budala!
isto kaos to je netko bio dobar moze postati zli,ali i obrnuto
pratio sam tebe kakos e boris protiv onih mulci na onome forumu,ali pate ti se boris tamo protiv admina i moderatora,slicno je bilo i na krizu zivota sve sotonsko maslo,isto i taj forum
ako msilis na mene,pa dosta sam bio budalast,istina,ali neke stvari su ozbiljne a o tome sam govorio,samo mnogo bezumnika nije shvatilo
ajde nadams e da ces na svom putu lutalice na kraju doci do cilja,imas ajmo reci srcanost,ali ti mudrost nije jaca strana,zato uci na svojim greskama i shvatiti ces da sve donominacije protestantizma su lose,jer tko se odvoji od puta nije na putu vise
cuvaj se mali pate mnadams e da se sjecas zastot e zovem mali pate,sjeti se sto sam ti rekao,budi malo mudriji,a onda ces i spoznati da su protestanti jako blizu okultistima i slicno
jednom si cak izjavio da imas rezervaciju za Raj ili ensto slicno
inace tvoje misljenje me bas i ne zanima,ti si jedna sitna dusa,malo bolja od sefirota i oldiea,ali puno losija od onih vjernih Bogu
dakle mali pate ti si lutalica,shvatiti ces ionako uskoro ,a cak mozda i neces i da vidis,nema veze
kod tebe cijenim srcanost u borbi za istinu,ali razuma i mudrosti nemas,bio bi dobar vojnik samo,dakle netko tkot reba nesto izvrsiti,sa mudroscu i slicnim,e to ide mudrijima
boje bi bilo da si rekao jos da nisam sve shvatio,pokopcao
ali ajde pate oprastam ti znam kako je biti malen a ne razumjeti,ali opet ti si kao premotana traka,nema pomaka kod tebe
iskreno meni te je zao,mozda ces se boriti protiv zla jako,ali mozda i prihvatis to zlo na kraju,jer mali pate gleda se kakav si na kraju
ajde uzivaj da ne psiem o tebi previse,zablokirati ces kaos to je brando zablokirao protiv teodora koji ga je zgazio Umno,paje povceo igrati njegovu igru,dakle brando je pokazao svoje nerazumijevanje,limite,puko je protiv jaceg uma,nemoj it i puknuti pate,imas srcanosti,sada radi na mudrosti malo
Iknar-
2014-05-29
[quote="Iknar"][quote="Mad_Vlad"]Kad vani sijeva to Iknar zijeva,
a kad zagrmi
to Iki prrrrrrrrrrrrrrrrrrrdi.
Fuj, što grozno smrdi.[/quote]
gle jos jedan nesvrstani zidov recimo,niti si zidov a niti ne vjerujes u Boga,ukratko trulo
znas pratim na onome forumu nekada,pa tvoj Um nije nsita napredovao samos tagnira,jos malo pa ces biti u rangu teodora,dakle ludosti
pratio sam kako teodor razvaljuje branda u komunikaciji,a i tebbe i pata si slicno,nsita nsite napredovali i dalje bijesni psi
pat mis e sviđa jer ima neku srcanost,a vi ste mlake ovce,istina pat je skrenuo,ali se mozda vrati,a vi ,ti pa i vuk cesto ste jako blizu sefirotu i oldieu po vrijeđanju,serete po kirscanima,nista cudno kada vam to admin i moderatori tamo dozvoljavaju
ja sam rekao adminu i moderatoru tko su,sotonisti i to jos prikriveni i dobbio ban,nije mi zao truli su,mogao bui tamo pisati ali nema svrhe,cijela organizacije je u tami,trulo
sto se tice toga jel grmi pa gle,jos se nisam niti zagtrijao malo sam mlak,ali bive ne brini,ima da se sve trese kada me se naljuti
vidjeti cemo ionako,od sudbine ne mozes pobjeci kako niti ja tako niti ti,samo je problem onih koji slijede danasnje zidove veliki,ne znam tko je gori oni luci muslimani muđahedini ili zidovi,u biti tu su negdje rođeni ubojice oboje,bad danas[/quote]
Da, bitno da si ti strašno napredovao. Iz Popovače do Vrapča.
Nit znaš pisat nit čitat. Trolaš po svim temama kao i obično i pljuješ koga stigneš.
Melješ idotarije da se svak živi čudom čudi je l' moguće da postoji takva komadina budaletine.
Svi kršćanski istjerivači demona imali bi s tobom pune ruke posla.
Postavi se na youtube da se svijet ima na čemu zgražati. Ispričaj svima što po forumima pišeš. Imat ćeš "lajkova" više neg onaj Psy s onim konjskim plesom.
a kad zagrmi
Fuj, što grozno smrdi.[/quote]
gle jos jedan nesvrstani zidov recimo,niti si zidov a niti ne vjerujes u Boga,ukratko trulo
znas pratim na onome forumu nekada,pa tvoj Um nije nsita napredovao samos tagnira,jos malo pa ces biti u rangu teodora,dakle ludosti
pratio sam kako teodor razvaljuje branda u komunikaciji,a i tebbe i pata si slicno,nsita nsite napredovali i dalje bijesni psi
pat mis e sviđa jer ima neku srcanost,a vi ste mlake ovce,istina pat je skrenuo,ali se mozda vrati,a vi ,ti pa i vuk cesto ste jako blizu sefirotu i oldieu po vrijeđanju,serete po kirscanima,nista cudno kada vam to admin i moderatori tamo dozvoljavaju
ja sam rekao adminu i moderatoru tko su,sotonisti i to jos prikriveni i dobbio ban,nije mi zao truli su,mogao bui tamo pisati ali nema svrhe,cijela organizacije je u tami,trulo
sto se tice toga jel grmi pa gle,jos se nisam niti zagtrijao malo sam mlak,ali bive ne brini,ima da se sve trese kada me se naljuti
vidjeti cemo ionako,od sudbine ne mozes pobjeci kako niti ja tako niti ti,samo je problem onih koji slijede danasnje zidove veliki,ne znam tko je gori oni luci muslimani muđahedini ili zidovi,u biti tu su negdje rođeni ubojice oboje,bad danas[/quote]
Da, bitno da si ti strašno napredovao. Iz Popovače do Vrapča.
Nit znaš pisat nit čitat. Trolaš po svim temama kao i obično i pljuješ koga stigneš.
Melješ idotarije da se svak živi čudom čudi je l' moguće da postoji takva komadina budaletine.
Postavi se na youtube da se svijet ima na čemu zgražati. Ispričaj svima što po forumima pišeš. Imat ćeš "lajkova" više neg onaj Psy s onim konjskim plesom.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Iknar wrote:gledaj da ti objasnim ovako da mozes shvatiti dosta mi ponavljanja bedakimaBran_Do wrote:Iknar wrote:evo malo sam odlucio pisati o danasnjem vremenu,dakle o gromovima i olujama
dakle molio bi naprednije umove ili bar one koji to misle da odgovore na to,kako bas u ljeto toliko oluja
ajde vi mene recite sto vi mislite o tome,jer to nije slucajno,to sigurno,bar sto se mene tice,mojeg nacina razmisljanja
dakle bio si budala,jos si budala,a da li ces ubuduce biti budala to ce se vidjeti
Kad si već prvi počeo s vrijeđanjem, bolje biti i budala, negoli čovjek poremećene psihičke emotivne koji kompenzira svoje komplekse nekakvim umišljanjem da ima "moći".
Last edited by Bran_Do on Fri 18 Jul - 9:40; edited 2 times in total
2014-04-17
Iknar wrote:a sto da vise govotrim nevjerniku poput tebe,to je kao bacanje bisera pred svinje
Što se tu ima za razumjeti?
Ti tvrdiš da imaš "moći", nisi to još nikada dokazao. Prema tome, po tvom ispada da je svatko tko ti ne vjeruje "budala" ili da nešto "ne razumije"...
Na temelju čega i zašto bi ti ITKO trebao vjerovati?
Stoput sam ti rekao - dokaži. Dokaži da si odgovoran za nevrijeme. A ti nisi u stanju dokazati, nego svaki put kad se formira ciklonalno polje nad Genovskim zaljevom i kad prođe nad Balkanom (kao i stotine i tisuće puta prije toga) javljaš se kao nekakav bijednik i sebi pripisuješ zasluge. Samo nevrijeme i njegova učestalost nije dokaz nizašto, sve dok ne dokažeš na način da najaviš točno vrijeme i mjesto nevremena i druge detalje svaki put unaprijed. Onda bi to bilo nešto. Ovako je ništa, ovako si samo još jedan od luđaka s mesijanskim kompleksom.
Dakle, ti si taj koji je budala, a još si veća budala kad očekuješ da ti netko vjeruje na riječ bez ikakvog dokaza. I otkad ne vjerovati bedaku koji si je umislio da ima "moći" znači biti nevjernik?
2014-04-17
Ja mislim da nije mitologija ,da su bili tamo I da su prešli preko mora Božjom intervencijom!Biblija je jača od povjesničara!Bran_Do wrote:Iknar wrote:
Ne samo da nije bilo razdvajanja mora u Mojsijevo doba, nego povijest i arheologija sasvim jasno ukazuju na činjenicu da Židovi NIKAD nisu boravili u Egiptu, a ponajmanje cijeli narod, kao nekakvi "robovi".
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
gle teodor je malo zabrijao ali nije u krivu globalno recimoMad_Vlad wrote:Da, bitno da si ti strašno napredovao. Iz Popovače do Vrapča.Iknar wrote:gle jos jedan nesvrstani zidov recimo,niti si zidov a niti ne vjerujes u Boga,ukratko truloMad_Vlad wrote:Kad vani sijeva to Iknar zijeva,
a kad zagrmi
Fuj, što grozno smrdi.
vidjeti cemo ionako,od sudbine ne mozes pobjeci kako niti ja tako niti ti,samo je problem onih koji slijede danasnje zidove veliki,ne znam tko je gori oni luci muslimani muđahedini ili zidovi,u biti tu su negdje rođeni ubojice oboje,bad danas
on govori o nultoj civilizaciji,ok,ali Bog je bio oduvijek to je to,dakle ako ISus KRist dolazi ,a on je dio Oca,onda je djelomicno u pravu,a to stot eodor ne razumije objasniti dobro ili ne razumije to je njegov problem
inace Teodor was Umno i mentalno razvaljuje tamo,poput male djece ste prema njemu nazalost,makar oon bio ovakav ili onakav,dakle puknut recimo jos uvijek je daleko napredniji od vas
a posto ti je ima MADVLAD
Mad= LUD
Vlad = vlaj ili slicno,kako bi dalmost rekli manje vriejdan
a onda jos si i pripadnik zidova koji su ubili Krista ajmo to takor eci,planirali,platili i takod alje jasno je da si i tu truli
dakle to je o tebi,ionako ti Um nije nesto razvijen,samo kopiras i govoris/ponavljas sto pametniji od tebegovore,nemas svojim mislis ukratko ili jako malo
gledaj ti si na razini budale ,a ond ajos i slijediz zidove koji su ubili Sina Bozjeg,dakle sto vise reci negdje si izmeđuu ludog muslimana muđahedina i okorjelog nevjernika zidova danas,dakle obje je trulo,pa si ti misli
sto se opsjednuca tice,pa zidovi pripadaju necastivom danas is vaki onaj koji kaze da ISUS Krist nije Sin Bozji,dakle i B0g i covjek,a kod tebe je samo pitanje kada nisi opsjednut a ne kada jesi
stos e mene tice pa bilo je intervencije i to Lucifer osobno,ali kod mene malo teze moze samo kada se ljutim,sto je nazalsot cesto,ali kontrola ce mib iti jaca sa vremenom,dok sa druge strane tebe moze tko god hoce,cak i oni najslabiji,u biti niti ne mroa tebe opsjednuti,ti ako jne vjerujes u boga,a ne vjerujes ti njima sam ostavljas otvorena vtrata,dakle kod tebe je to svjesno recimo
ali nista cudno posto znam kakav si,dakle sitna dusa,uzivaj dok mozes ali neces dovijeka sa tim svojim"razmisljanjem" tu
Iknar-
2014-05-29
kakvo vrijeđanje,to je tvoje nerazumijevanje ali od tebe nsita cudnoBran_Do wrote:Iknar wrote:gledaj da ti objasnim ovako da mozes shvatiti dosta mi ponavljanja bedakimaBran_Do wrote:Iknar wrote:evo malo sam odlucio pisati o danasnjem vremenu,dakle o gromovima i olujama
Kad si već prvi počeo s vrijeđanjem, bolje biti i budala, negoli čovjek poremećene psihičke emotivne koji kompenzira svoje komplekse nekakvim umišljanjem da ima "moći".
pa ako nisi napredni Um to nije vrijeđanje,to samo znaci da mozes sali ne koristis,dakle nazadujes a ne napredujes,kao netko tko zeli biti pametan pa se ponasa budalasto,a jedna od tih su bedalki,kako znam reci,dakle to nije uvreda
potrudi se malo konstruktivno razmisljati a ne samo govoriti sto drugi kazu te nadodavati tuđe misljenje,ukratko koristi svoj Um sam i bez pomoci da ti treba publika kakva god bila,zato ti to kazem ali ne is amo tebi
evo malo sam ti objasnio posto se ne koristis bas previse svojim Umom ocito
sto se tice poremecaja,pa gle sa tvoje strane to je tako koristis sto mozes ili bolje receno koliko mozes,nisu svi ljudi isti neki mogu vise neki manje
ti imas tipican mozak znansttvenika,koji ne vjeruju nista sto ne vidi,dakle vjerojatno valjda i vjerujes da je evolucija istina a ne Bozje stvaranje,nsita cudno,takvih ljudi ima puno koji vjeruju da su ljudi nastali od majmuna,e pa kada odem sljedeci puta u ZOO,pozdraviti cu ti rođake,a tis e ne bi trebao ljutiti jer ako vjerujes da su ljudi od majmuna postali,to znaci da su ti rođaci jel tako
ukratko imas kaos to samk rekao prilicno ŠABLONSKI UM,a to znaci da vise slusas druge nego da koristis svoj Um,mozak itd,dakle ti si tipican covjek gdje vecina razmislja kao jedno bice,dakle netko koristi mozak kako hoce,a dtrugi samo kazu da ,tako je
ne vjerujes nazalost niti u Bibliju,niti u koristenje moci od Boga tijekom povijesti,pa Anđela koji su slusali sto Bog kaze,pa do danas kada se moze bvidjeti da i pali anđeli koriste svoje moci,ali ti to ne vjerujesdakle tvoj Um to ne moze niti razumjeti
kada sa tobom razgovaram osjecam se kao u onom filmu"planeta majmuna"pa ti sada nekome tako plitkom pukiusaj objasniti nesto konstruktivno,kada znas da ti umovi su nedostatni da shvate vise od ono0ga sto vide u svojoj okolini
samo je cinjenica da je ono samo iluzija,dakle film,a ti si nazalsot u takvoms tanju i to us tvarnosti
ti si tipicn primjer degradacije Uma jednog dijela ljudi
ukratko postajes sve viser tup,tup ,tup
Iknar-
2014-05-29
tebi bi to bilo nemoguce dokazati ocito nije niti vazno smatram te budalasem koji ne upotreblava bas mozak nesto,pa kako nekome takvome ista objasnitiBran_Do wrote:Iknar wrote:a sto da vise govotrim nevjerniku poput tebe,to je kao bacanje bisera pred svinje
Što se tu ima za razumjeti?
Ti tvrdiš da imaš "moći", nisi to još nikada dokazao. Prema tome, po tvom ispada da je svatko tko ti ne vjeruje "budala" ili da nešto "ne razumije"...
Na temelju čega i zašto bi ti ITKO trebao vjerovati?
Stoput sam ti rekao - dokaži. Dokaži da si odgovoran za nevrijeme. A ti nisi u stanju dokazati, nego svaki put kad se formira ciklonalno polje nad Genovskim zaljevom i kad prođe nad Balkanom (kao i stotine i tisuće puta prije toga) javljaš se kao nekakav bijednik i sebi pripisuješ zasluge. Samo nevrijeme i njegova učestalost nije dokaz nizašto, sve dok ne dokažeš na način da najaviš točno vrijeme i mjesto nevremena i druge detalje svaki put unaprijed. Onda bi to bilo nešto. Ovako je ništa, ovako si samo još jedan od luđaka s mesijanskim kompleksom.
Dakle, ti si taj koji je budala, a još si veća budala kad očekuješ da ti netko vjeruje na riječ bez ikakvog dokaza. I otkad ne vjerovati bedaku koji si je umislio da ima "moći" znači biti nevjernik?
to je licno onome sto pise u Bibliji recimo,bezumnima snema smisla objasnjavati,ja samo ispadam idijot sto govorim sa nekim tako Umno niskim poput ljudi kao sto si ti
da budala sam sto tot ebi govorim jer se nadam da ti mozak ipak proradi,kako bi freakovi rekli da ti se dignu windowsi i svi programi,ali ocito da imas nevjernicki antivirus instaliran koji nije kompatibilan sa konstruktivnim razmisljanjem
sto jos hoces da ti kazem,da si ovo ono,sto vrijedi,kada neces razumjeti
pomiri se sa cinjenicom da Um nisi nesto upotrebljavao id a kaskas sa puno ljudi na planetu
neki teze mudriosti,znanju,istrazivanju itd,ti tezis onome sto neki misle,dakle ne mislis
kada prican sa tobom sjetim se one pjesme-uzald vam trud sviraci-jer ti ne cujes ocito
ajde bok trenutno bedak,ako te ensto tjesi nisi jedini ia vas ima boli glava,ali ima i mudrijih,pemetnijih,inteligentnijih,moralnijih,itd
Iknar-
2014-05-29
pusti branda on je bedak dakle da ponovimPatriot_1 wrote:Ja mislim da nije mitologija ,da su bili tamo I da su prešli preko mora Božjom intervencijom!Biblija je jača od povjesničara!Bran_Do wrote:Iknar wrote:
zidovi su bili robovi Egipta u to vrijeme,Mojsije ih je izbavio uz Bozju pomoc naravno,bilo je posasti,dakle koristenja mocui protiv egipta tada,Mojsije je preveo ljdue preko vode uz Bozju pomoc naravno,sam to ne bi mogao tada,dakle rpesli su taj prolaz,more se diglo,otvorilo put,egipcani su krenuli na zidove i prolaz se zatvorio i unistio egipcane,nakon toga je MOjsije dobio zapovijedi od Boga,kada je sisao sa planine vidio je svoj narod nevjeran,neki sus tali na Mojsijevus tranu neki nisu,i do dana danasnjeg takos e granaju dkle nevjerni zidovi i dan danas su slicni kao oni koje je Mojsije vidio kada je sisao sa planine,u međuvrenunu su cak huskali/platili/piokusavali ubiti svoga Spasitelja,kako oni kazu Mesiju,i dan danas su zidovi takvi,te slijedi nesto slicnos to se dogodilo Egiptu tada,dakle kazna za nevjeru,e sada kako,pa zivite u to doba,vidjeti cete ako ne vjerujete,e sada kada to ovisi o Bogu,ali da ce zidovi biti kaznjeni bice,jer sluze necastivog i slicni su Egiptu u Mojsijevo doba
Iknar-
2014-05-29
naravski da je mit, za koi nema dokaza, al nema dokaza ni za lazara pa niko ne ide okolo tvrdeći da lazar nie oživiaPatriot_1 wrote:Ja mislim da nije mitologija ,da su bili tamo I da su prešli preko mora Božjom intervencijom!Biblija je jača od povjesničara!Bran_Do wrote:Iknar wrote:
2014-04-16
da ma istina je ali enma vezeaben wrote:naravski da je mit, za koi nema dokaza, al nema dokaza ni za lazara pa niko ne ide okolo tvrdeći da lazar nie oživiaPatriot_1 wrote:Ja mislim da nije mitologija ,da su bili tamo I da su prešli preko mora Božjom intervencijom!Biblija je jača od povjesničara!Bran_Do wrote:Iknar wrote:
najvise mi je smijesan onaj propali student povijesti,koji se poziva na mnoge stvari na platona,a kada sam ga puitao da je Platon govorio o Atlantidi,e onda je to laz
koja smijurija od covjeka je taj povjesnicar,ocito je ucio povijest staru par dana,ali nije on kriv nego oni koji ga to uce radi nedostatka znanja
Iknar-
2014-05-29
aben wrote: al nema dokaza ni za lazara pa niko ne ide okolo tvrdeći da lazar nie oživia
Lazarus syndrome or autoresuscitation after failed cardiopulmonary resuscitation[1] is the spontaneous return of circulation after failed attempts at resuscitation.
Daphne Banks overdosed on drugs in Huntingdon, U.K. on December 31, 1996. She was declared dead at Hinchingbrooke Hospital early the next day. She was found snoring at a mortuary ...
A 66-year-old man suffering from a suspected abdominal aneurysm who, during treatment for this condition, suffered cardiac arrest and received chest compressions and defibrillation shocks for 17 minutes. Vital signs did not return; the patient was declared dead and resuscitation efforts ended. Ten minutes later ...
zar o ovom fenomenu i ovim primjerima kao i o drugim ne piše više na: http://en.wikipedia.org/wiki/Lazarus_syndrome
e-one- Posts : 277
2014-05-21
gle ja ne znam da lui si ti sa ovih prostora ali trebas lijepo pisatina hrvatskome recimo,bosanski bi isto prosao ali ne i engleski,lijepo imas google translator i prebaci sa engleskog na htrvatski ili napisi svojim rijecimae-one wrote:aben wrote: al nema dokaza ni za lazara pa niko ne ide okolo tvrdeći da lazar nie oživia
Lazarus syndrome or autoresuscitation after failed cardiopulmonary resuscitation[1] is the spontaneous return of circulation after failed attempts at resuscitation.
Daphne Banks overdosed on drugs in Huntingdon, U.K. on December 31, 1996. She was declared dead at Hinchingbrooke Hospital early the next day. She was found snoring at a mortuary ...
A 66-year-old man suffering from a suspected abdominal aneurysm who, during treatment for this condition, suffered cardiac arrest and received chest compressions and defibrillation shocks for 17 minutes. Vital signs did not return; the patient was declared dead and resuscitation efforts ended. Ten minutes later ...
zar o ovom fenomenu i ovim primjerima kao i o drugim ne piše više na: http://en.wikipedia.org/wiki/Lazarus_syndrome
dakle ne znas sto si htio reci,napisi objasnjennje ako si sposoban ako nisi neka admin makne sve strano
Iknar-
2014-05-29
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Iknarovi Gromovi
» Gromovi seju strah: Na rok festivalu povređena 71 osoba
» GROMOVI:''Kakva sramota!Na obljetnicu im dosao samo Milanovic'
» Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
» Iz komšiluka Vol.3: Analiza borbenih aviona F-16 koje su kupili naši zapadni susedi: Izraelske “Munje“ i “Gromovi“ za Hrvatsku
» Gromovi seju strah: Na rok festivalu povređena 71 osoba
» GROMOVI:''Kakva sramota!Na obljetnicu im dosao samo Milanovic'
» Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
» Iz komšiluka Vol.3: Analiza borbenih aviona F-16 koje su kupili naši zapadni susedi: Izraelske “Munje“ i “Gromovi“ za Hrvatsku
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 3 of 4