Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/izraelske-munje-i-gromovi-za-hrvatsku-srbi-nahvalili-kupnju-f-16-za-hrz/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
ma da sam ja na njihovom mjestu i ja bih hvalospjeve o rdjavim barakama isto...Ono najbolji avioni na svetu, nema boljih, samo to kupite, evo tratrimo, bolji su od nasih, jao nama kuku lelelellelelelele....vuksadinare wrote:https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/izraelske-munje-i-gromovi-za-hrvatsku-srbi-nahvalili-kupnju-f-16-za-hrz/
Guest- Guest
Re: Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
..za ove dovoljno dobri..pa necemo da ratujemo sa portugalcima..Leteca Pegla wrote:ma da sam ja na njihovom mjestu i ja bih hvalospjeve o rdjavim barakama isto...Ono najbolji avioni na svetu, nema boljih, samo to kupite, evo tratrimo, bolji su od nasih, jao nama kuku lelelellelelelele....vuksadinare wrote:https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/izraelske-munje-i-gromovi-za-hrvatsku-srbi-nahvalili-kupnju-f-16-za-hrz/
2015-09-08
....sa time se slazem....samo su pre skupi....ali ajde, ocito imamo para pa no big deal, barake sve 5 ako ne i 10 ...vuksadinare wrote:..za ove dovoljno dobri..pa necemo da ratujemo sa portugalcima..Leteca Pegla wrote:ma da sam ja na njihovom mjestu i ja bih hvalospjeve o rdjavim barakama isto...Ono najbolji avioni na svetu, nema boljih, samo to kupite, evo tratrimo, bolji su od nasih, jao nama kuku lelelellelelelele....vuksadinare wrote:https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/izraelske-munje-i-gromovi-za-hrvatsku-srbi-nahvalili-kupnju-f-16-za-hrz/
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:....sa time se slazem....samo su pre skupi....ali ajde, ocito imamo para pa no big deal, barake sve 5 ako ne i 10 ...vuksadinare wrote:..za ove dovoljno dobri..pa necemo da ratujemo sa portugalcima..Leteca Pegla wrote:ma da sam ja na njihovom mjestu i ja bih hvalospjeve o rdjavim barakama isto...Ono najbolji avioni na svetu, nema boljih, samo to kupite, evo tratrimo, bolji su od nasih, jao nama kuku lelelellelelelele....vuksadinare wrote:https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/izraelske-munje-i-gromovi-za-hrvatsku-srbi-nahvalili-kupnju-f-16-za-hrz/
50 milijuna USD godišnje i tako 10 godina sa počekom je preskupo?
Nema džabe ni u stare babe.
Guest- Guest
Inače je očito riječ o ozbiljno portalu za vojna pitanja, a ne o nekom od Vučićevih srbijanskih šrot medija. Ljudi znaju o čemu govore.
Guest- Guest
naviklo novo za đabe to ti je..slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:....sa time se slazem....samo su pre skupi....ali ajde, ocito imamo para pa no big deal, barake sve 5 ako ne i 10 ...vuksadinare wrote:..za ove dovoljno dobri..pa necemo da ratujemo sa portugalcima..Leteca Pegla wrote:ma da sam ja na njihovom mjestu i ja bih hvalospjeve o rdjavim barakama isto...Ono najbolji avioni na svetu, nema boljih, samo to kupite, evo tratrimo, bolji su od nasih, jao nama kuku lelelellelelelele....vuksadinare wrote:https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/izraelske-munje-i-gromovi-za-hrvatsku-srbi-nahvalili-kupnju-f-16-za-hrz/
2015-09-08
..dosta ozbiljan vojni portal..dovoljno d ana njemu ne piše lažanski i tabak...vec ga se tako moze shvatitislidingdoorsoperator wrote:Inače je očito riječ o ozbiljno portalu za vojna pitanja, a ne o nekom od Vučićevih srbijanskih šrot medija. Ljudi znaju o čemu govore.
2015-09-08
bolje novo za djabe nego rdjavo po novo....vuksadinare wrote:naviklo novo za đabe to ti je..slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:....sa time se slazem....samo su pre skupi....ali ajde, ocito imamo para pa no big deal, barake sve 5 ako ne i 10 ...vuksadinare wrote:..za ove dovoljno dobri..pa necemo da ratujemo sa portugalcima..Leteca Pegla wrote:
ma da sam ja na njihovom mjestu i ja bih hvalospjeve o rdjavim barakama isto...Ono najbolji avioni na svetu, nema boljih, samo to kupite, evo tratrimo, bolji su od nasih, jao nama kuku lelelellelelelele....
eto jedna alan fordovska...
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:bolje novo za djabe nego rdjavo po novo....vuksadinare wrote:naviklo novo za đabe to ti je..slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:....sa time se slazem....samo su pre skupi....ali ajde, ocito imamo para pa no big deal, barake sve 5 ako ne i 10 ...vuksadinare wrote:..za ove dovoljno dobri..pa necemo da ratujemo sa portugalcima..Leteca Pegla wrote:
ma da sam ja na njihovom mjestu i ja bih hvalospjeve o rdjavim barakama isto...Ono najbolji avioni na svetu, nema boljih, samo to kupite, evo tratrimo, bolji su od nasih, jao nama kuku lelelellelelelele....
bolje novo nego staro a? strašno..
evo još jednog stručnjaka...Leteca Pegla wrote:ma da sam ja na njihovom mjestu i ja bih hvalospjeve o rdjavim barakama isto...Ono najbolji avioni na svetu, nema boljih, samo to kupite, evo tratrimo, bolji su od nasih, jao nama kuku lelelellelelelele....vuksadinare wrote:https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/izraelske-munje-i-gromovi-za-hrvatsku-srbi-nahvalili-kupnju-f-16-za-hrz/
prvi znak gluposti je potpuno odsustvo srama
ima vas ovdje, ima
Last edited by Noor on 6/4/2018, 11:29; edited 1 time in total
pa kad vec zivimo u alanu fordu, sto da ti kazem, bar se mozes nasmijati ako nista drugo...kic wrote:Leteca Pegla wrote:bolje novo za djabe nego rdjavo po novo....vuksadinare wrote:naviklo novo za đabe to ti je..slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:
....sa time se slazem....samo su pre skupi....ali ajde, ocito imamo para pa no big deal, barake sve 5 ako ne i 10 ...
bolje novo nego staro a? strašno..
Guest- Guest
cek kako ono islo, cek da iskopam...Noor wrote:evo još jednog stručnjaka...Leteca Pegla wrote:ma da sam ja na njihovom mjestu i ja bih hvalospjeve o rdjavim barakama isto...Ono najbolji avioni na svetu, nema boljih, samo to kupite, evo tratrimo, bolji su od nasih, jao nama kuku lelelellelelelele....vuksadinare wrote:https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/izraelske-munje-i-gromovi-za-hrvatsku-srbi-nahvalili-kupnju-f-16-za-hrz/
prvi znak gluposti je potpuno odsustvo srama
ima vas ovdje, ima
I onako kad počnemo letjeti nećemo imati 12 ili 18 pilota spremnih za letenje. Taj zrakoplov se kupuje za pilote rođene 2000. ili kasnije, za one koji su sad upisali fakultet. Strpat ćemo ga da 2027. i 2028. bude u punoj borbenoj spremnosti s avionom od 47 godina.
Guest- Guest
bolje da smo nabavili leteće pegle..
kako ti letiš peglo, treba li ti produžni kabel, koji domet imaš, se vidiš na radaru?
ma ja sam starinska pegla, mene samo frknes u zrak i ja letim, a radar ne treba, zvjezede se vide jasno i bez toga kad sletim na glavu.kic wrote:
bolje da smo nabavili leteće pegle..
kako ti letiš peglo, treba li ti produžni kabel, koji domet imaš, se vidiš na radaru?
Moze me se i na katapult ispalit isto letim i tada. Ko i ove barake, bolje da nabavimo i par ovecih katapulta jer ce te barake zraka & letenja vidjeti jedino ako ih ispalimo katapultom u zrak....
Guest- Guest
leteća pegla...kupujemo fregatu staru 2004...leteca pegla:'hahahahahaha fregatu staru 14 godina..kad s eskoluju mornari rođeni poslije 2000-te..imat ce 24 godien..hahahahahah'
2015-09-08
za fregatu neznam, znam samo za onaj neki rdjavi nosac aviona mozda i ove barake koje ce imati 50 godina kad nasi piloti sjednu u njih. Kad bude tema o fregatama nekakvim, ako bude stagod za smijanje ne brini naci cu materijal i nasmijati se....vuksadinare wrote:leteća pegla...kupujemo fregatu staru 2004...leteca pegla:'hahahahahaha fregatu staru 14 godina..kad s eskoluju mornari rođeni poslije 2000-te..imat ce 24 godien..hahahahahah'
Guest- Guest
Izraelski F-16C Block 30 Barak. Deset ovakvih jednoseda naći će se u HRZ između 2020. i 2022.
Analiza borbenih aviona F-16 koje su kupili naši zapadni susedi: Izraelske “Munje“ i “Gromovi“ za Hrvatsku
https://tangosix.rs/2018/02/04/analiza-borbenih-aviona-f-16-koje-su-kupili-nasi-zapadni-susedi-izraelske-munje-i-gromovi-za-hrvatsku/
https://tangosix.rs/2018/02/04/analiza-borbenih-aviona-f-16-koje-su-kupili-nasi-zapadni-susedi-izraelske-munje-i-gromovi-za-hrvatsku/
2016-07-22
forumaš max je npisao dobru analizu, sve skupa nabavka tih židovskih f-16 je, ne loša investicija, ocjena+3
Guest- Guest
na redu je nabavka pzo sustava...to ej ono forte..ali valja pozuriti...jer se previse uskuhalo..nema se vremena cekati par godina..u ovom trenutku nam su nam pzo sustavi zurniji od zrakoplova..
2015-09-08
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Iz komšiluka Vol.3: Analiza borbenih aviona F-16 koje su kupili naši zapadni susedi: Izraelske “Munje“ i “Gromovi“ za Hrvatsku
» CIA se bojala da ce Srbi A-bombom rijesiti Hrvatsku
» UŽAS:Srbi masovno u šoping u Hrvatsku jer je - puno jeftinije
» Ne mogu da ih vodim u Hrvatsku, gde se svakog dana napadaju se Srbi",
» Gdje su danas Srbi koji su napadali Hrvatsku?Zivotare svi su ih odbacili
» CIA se bojala da ce Srbi A-bombom rijesiti Hrvatsku
» UŽAS:Srbi masovno u šoping u Hrvatsku jer je - puno jeftinije
» Ne mogu da ih vodim u Hrvatsku, gde se svakog dana napadaju se Srbi",
» Gdje su danas Srbi koji su napadali Hrvatsku?Zivotare svi su ih odbacili
Page 1 of 9