ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gromovi i oluje

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Gromovi i oluje - Page 2 Empty Re: Gromovi i oluje

Post by Sefirot 16/7/2014, 11:07

Što ti bi Iknare da udaraš toliko po Isusovom kipu u Brazilu??? da te možda kordinacija ne hebe?

https://www.google.hr/search?q=jesus+statue+brazil+struck+lightning&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZUDGU8ypCcqS7Aaw1oDQCA&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1496&bih=901

Gromovi i oluje - Page 2 Ku-xlarge

Sefirot

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2014, 13:08

Ma zabavan lik ovaj Ilija gromovnik, nemojte ga dirati, neka njega.  cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ragnarok 16/7/2014, 13:17

Iknar wrote:hehe nisam lagao,psolao jesam a sad akada ej stigla to ne znam
kako nema veze pa i anđeli imaju moci,koju si blesavu izjavu danas izjavio ajde stavi na sebe katran i perje ako nsita bar bi izgledao pametnije nego sa ovom svojom izjavom
da nadodam osim naravno Boga i Sveti Ilija Gromovnik isto ima koc gromova i oluja
dakle itekako puno ajmo reci"stvorenja"ima tu moc
Ragnarok ja ne znam koji si ti na onome forumu,ali pogledaj vrijeme sada ,sto mislis jerl to normalna pojava ili mozda djelovanje?

da psotoji mnogo uzroka za oluju,a jedna od tih uzroka je i pokazivanje moci,pa i Lucifer moze to raditi mislim,za potrese znam da moze,vjerojatno i ovo
dakle       kaos to sam rekao ne znam koji si od tamo,ali sa svojim izjavama pokazujes da ti Um nije nesto razvijen

Nećemo lagat, reko si da ćeš je poslati točno tu noć i dan, a nije je bilo.
Ilija? Misliš Perun, fino fino

Pa naravno, di će se moj um mjeriti s tobom, tebi siva u glavi
Ragnarok
Ragnarok

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Ragnarok 16/7/2014, 13:20

von_Starhemberg wrote:Ma zabavan lik ovaj Ilija gromovnik, nemojte ga dirati, neka njega.  cheers

Tako je, ti i ja i slični smo mentalno i tjelesno hendikepirani naspram njega.

Sad me strah izaći kada je oblačno
Ragnarok
Ragnarok

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Ragnarok 16/7/2014, 13:21

Sefirot wrote:Što ti bi Iknare da udaraš toliko po Isusovom kipu u Brazilu??? da te možda kordinacija ne hebe?

https://www.google.hr/search?q=jesus+statue+brazil+struck+lightning&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZUDGU8ypCcqS7Aaw1oDQCA&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1496&bih=901

Vidiš kako ništa ne znaš, to je nečastivi, fino nam je gromovnik reko da i on može slati oluje. E sada kako ćemo mi znati tko je on ili iknar ne znam  :^0
Ragnarok
Ragnarok

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Iknar 16/7/2014, 17:35

Vegvísir wrote:Iknar, imaš upozorenje zbog vrijeđanja, kako na ovoj tako i na nekoliko drugih tema.
poceo je prvi ja sam mu samo objasnio u kakvom mu je stanju njegov UM
istina nije vrijeđanje
ako me netko takav napadne ja uzvratim

dakle neka ne napadaju ako ne zele oluju
isto su i srbi provocirali u hrvatskoj pa su dobili po njonji,to isto ja radim i sa ovim sotonistima ovdje
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Iknar 16/7/2014, 17:38

Ragnarok wrote:
Iknar wrote:hehe nisam lagao,psolao jesam a sad akada ej stigla to ne znam
kako nema veze pa i anđeli imaju moci,koju si blesavu izjavu danas izjavio ajde stavi na sebe katran i perje ako nsita bar bi izgledao pametnije nego sa ovom svojom izjavom
da nadodam osim naravno Boga i Sveti Ilija Gromovnik isto ima koc gromova i oluja
dakle itekako puno ajmo reci"stvorenja"ima tu moc
Ragnarok ja ne znam koji si ti na onome forumu,ali pogledaj vrijeme sada ,sto mislis jerl to normalna pojava ili mozda djelovanje?

da psotoji mnogo uzroka za oluju,a jedna od tih uzroka je i pokazivanje moci,pa i Lucifer moze to raditi mislim,za potrese znam da moze,vjerojatno i ovo
dakle       kaos to sam rekao ne znam koji si od tamo,ali sa svojim izjavama pokazujes da ti Um nije nesto razvijen

Nećemo lagat, reko si da ćeš je poslati točno tu noć i dan, a nije je bilo.
Ilija? Misliš Perun, fino fino

Pa naravno, di će se moj um mjeriti s tobom, tebi siva u glavi
joj koji si ti mulac,ajde objasniti cu ti posto ne shavas ili glumis budalu
ja sam rekao da cu poslati,psolao sam,isto sam i rekao da nemam kontroilu,tko zna gdje je tot ada otislo i kada je doslo

inace da ti objasnim glava je ejdnom,mozak je drugo,Um je recimo trece itd
inace bolje i sivo nego da netko razmislja poput tebe
znas i BIbliji pise i o bezumnicima ,a ja ipak mislim da ti imas ipak malo a ne nista
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Iknar 16/7/2014, 17:44

Sefirot wrote:Što ti bi Iknare da udaraš toliko po Isusovom kipu u Brazilu??? da te možda kordinacija ne hebe?

joj koji si ti    bedak,alia jde objasniti cu i tebi makar sumljam da tvoj Um to moze shvatiti,ali ako objasnjavam jednoj budali mogu i tebi isto
dakle                postoje prirodne sile procesi na ZEmlji,postoje i naravno moci koje neka stvorenja mogu koristiti,moci su dobijena od Boga,a sada tko je kakav kasnije to ovisi o njegovoj volji

ne brini se sefirot sada mozda jos nemam kontrolu,ali sam puno precizniji,pogledaj samo   vanka kako bi dalmosi rekli,ako odlucim da ce cijelo ljeto biti kisa ,oluje biti ce tako i ti i tvoji okultisti tu ne mogu nista
pitanje je kontrole moci,moci naravno prije toga,slobodne volje,dobra i zla

a posto si me  tako lijepo podsjetio sa tom slikom na gromove,e pa organizirati cemo nesto,e sadfa jel ce biti pa vicjeti ces imas oci valjda,naravno one vduhovne su iz izvađene,mislim na one ljudske kojima gledas materijalno

nego reci mi sefirote,toliko pljujes po krscanima stalno,a govorio si prije da su ti mama it ata vjernici,pa me zanima da li pljujes i njih toliko ili si papak pa tor adis samo na forumima
cuvaj se sefirote,jer ljudski zivot je kratak recimo 100 godina,tebe i tvoje ceka vjecnost u paklu,a za mogucu promjenu imate jako malo vremena
ne brini se sefirote bice pravedno,samo ti se mozda nece svidjeti kuda ces ici,ali to je ionako tvoja volja,jel tako
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Iknar 16/7/2014, 17:46

Ragnarok wrote:
von_Starhemberg wrote:Ma zabavan lik ovaj Ilija gromovnik, nemojte ga dirati, neka njega.  cheers

koja ironije dva sotonista pricaju itd
ma ne moras se ti mene bojati,boj se onoga sto ti slijedi,jer akos e ne promijenis nabolje,sto da ti kazem,vjecnost ce ti biti recimo puna sumpora
uzivaj dok mozes,poslije neces
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Iknar 16/7/2014, 17:50

ovako odgovorio sam bedacima kako bi rekli u muckama
ajmos ad ana ozbiljnije stvari dakle na temu
vidim da se    prilicno sitne duse javljaju,reklo bi se ti na otpis pa na otpad,kako se to radi sa vocem u supermarkketima,naravno trulim

dakle treba se vratiti na temu,ali to se ne postuje nazalost
dakle na koje sve nacino moze doci oluja gromovi

molim i admina da sve one koje nisu vezani us temu da lijepo nogira u guzicu da se pristojno izrazim,jer msilim ako je netko tu samo da "sere2 neka sere negdje drugdje
budala ionako ima previse,koliko sam vidio najcesce se javljaju sotonisti i  slicno sranje
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2014, 18:50

Iknar wrote:
Ragnarok wrote:

ma ne moras se ti mene bojati,boj se onoga sto ti slijedi,jer akos e ne promijenis nabolje,sto da ti kazem,vjecnost ce ti biti recimo puna sumpora
Ilija, pazi da ti se ne otkače lonci s auspuha, ode sumpor na sve strane  :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Iknar 16/7/2014, 18:56

von_Starhemberg wrote:
Iknar wrote:
Ragnarok wrote:

Ilija, pazi da ti se ne otkače lonci s auspuha, ode sumpor na sve strane  :^0
gle ti si bedak nisi razumio skoro nsita vidim,onaj kome je to vise bilo upucenoje umniji od tebe ali opet  sa limitom
bolje se drzi laksih tema prilagođenijim tvome mentalnom rastu
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Patriot_1 16/7/2014, 22:21

Jednom budala,zauvjek budala!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Mad_Vlad 17/7/2014, 00:34

Kad vani sijeva to Iknar zijeva,
a kad zagrmi 
to Iki prrrrrrrrrrrrrrrrrrrdi.
Fuj, što grozno smrdi.
Mad_Vlad
Mad_Vlad

Male
2014-05-02

Back to top Go down

Post by Iknar 17/7/2014, 00:43

Patriot_1 wrote:Jednom budala,zauvjek budala!
grijesis pate,ne mroas uvijek biti budala to se sve moze promijeniti
isto kaos to je netko bio dobar moze postati zli,ali i obrnuto
pratio sam tebe kakos e boris protiv onih mulci na onome forumu,ali pate ti se boris tamo protiv admina i moderatora,slicno je bilo i na krizu zivota sve sotonsko maslo,isto i taj forum

ako msilis na mene,pa dosta sam bio budalast,istina,ali neke stvari su ozbiljne a o tome sam govorio,samo mnogo bezumnika nije shvatilo
ajde nadams e da ces na svom putu lutalice na kraju doci do cilja,imas ajmo reci srcanost,ali ti mudrost nije jaca strana,zato uci na svojim greskama i shvatiti ces da sve donominacije protestantizma su lose,jer tko se odvoji od puta nije na putu vise
cuvaj se mali pate mnadams e da se sjecas zastot e zovem mali pate,sjeti se sto sam ti rekao,budi malo mudriji,a onda ces i spoznati da su protestanti jako blizu okultistima i slicno
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Iknar 17/7/2014, 00:48

Mad_Vlad wrote:Kad vani sijeva to Iknar zijeva,
a kad zagrmi 
to Iki prrrrrrrrrrrrrrrrrrrdi.
Fuj, što grozno smrdi.
gle jos jedan nesvrstani zidov recimo,niti si zidov a niti ne vjerujes u Boga,ukratko   trulo

znas pratim na onome forumu nekada,pa tvoj Um nije nsita napredovao samos tagnira,jos malo pa ces biti u rangu teodora,dakle ludosti
pratio sam kako teodor razvaljuje branda u komunikaciji,a i tebbe i pata si slicno,nsita nsite napredovali i dalje bijesni psi
pat mis e sviđa jer ima neku srcanost,a vi ste mlake ovce,istina pat je skrenuo,ali se mozda vrati,a vi ,ti pa i vuk cesto ste jako blizu sefirotu i oldieu po vrijeđanju,serete po kirscanima,nista cudno kada vam to admin i moderatori tamo dozvoljavaju
ja sam rekao adminu i moderatoru tko su,sotonisti i to jos prikriveni i dobbio ban,nije mi zao truli su,mogao bui tamo pisati ali nema svrhe,cijela organizacije je u tami,trulo
sto se tice toga jel grmi pa gle,jos se nisam niti zagtrijao malo sam mlak,ali bive ne brini,ima da se sve trese kada me se naljuti

vidjeti cemo ionako,od sudbine ne mozes pobjeci kako niti ja tako niti ti,samo je problem onih koji slijede danasnje zidove veliki,ne znam tko je gori oni luci muslimani muđahedini ili zidovi,u biti tu su negdje rođeni ubojice oboje,bad danas
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Bran_Do 17/7/2014, 09:58

Iknar wrote:evo malo sam odlucio pisati o danasnjem vremenu,dakle o gromovima i olujama
mnogi kazu slucajno u stilu majka priroda,ali sto ako nije tako

dakle molio bi naprednije umove ili bar one koji to misle da odgovore na to,kako bas u ljeto toliko oluja
mislim ovdje,recimo u Bugarskoj,svuda po svijetu

ajde vi mene recite sto vi mislite o tome,jer to nije slucajno,to sigurno,bar sto se mene tice,mojeg nacina razmisljanja

Zar još uvijek misliš da ti imaš bilo kakve veze s atmosferskim poremećajima?

Last edited by Bran_Do on 17/7/2014, 10:08; edited 1 time in total
Bran_Do
Bran_Do

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Bran_Do 17/7/2014, 10:05

aben wrote:Bog nas ljeti nagne prema suncu koje nas onda brže zagrije, više vlage ispari, veća temp razlika noći i dana, veća razlika tlakova i zato gromovi i oluje.

Ne naginje nas nitko, Zemljina os je cijelo vrijeme nagnuta 23,5°
Bran_Do
Bran_Do

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Bran_Do 17/7/2014, 10:08

Iknar wrote:
aben wrote:Bog nas ljeti nagne prema suncu koje nas onda brže zagrije, više vlage ispari, veća temp razlika noći i dana, veća razlika tlakova i zato gromovi i oluje.
dobro to je jedan razlog,drugi bi mogao biti koristenje moci
ako se sjecas nije svako ljeto ovakvo,jel tako,neka su cesto stalno suncana sa povremenim kisama da se tako izrazim,,nadam se da shvacas

dakle tko sve moze izazvati Oluje,ajmo da vidimo kako vasi Umovi funkcioniraju

Naši umovi funkcioniraju normalno, i baš zato nema govora da bismo se vraćali u srednjovjekovna vjerovanja u nekakve "moći" i slične budalaštine.
Točno se zna zbog čega nastaju nevremena, kao što se točno zna zbog čega su neka ljeta vruća i suha, a neka vlažnija s više kiše i nevremena. I nikakve "moći" nemaju veze s tim.

Knjigu u ruke i obrazuj se!

Last edited by Bran_Do on 17/7/2014, 10:12; edited 1 time in total
Bran_Do
Bran_Do

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Bran_Do 17/7/2014, 10:11

Iknar wrote:
svi zaboravljaju na moci,sto se dogodilo u Egipte u Mojsijevo doba i slicno

To je najobičnija mitologija.
Ne samo da nije bilo razdvajanja mora u Mojsijevo doba, nego povijest i arheologija sasvim jasno ukazuju na činjenicu da Židovi NIKAD nisu boravili u Egiptu, a ponajmanje cijeli narod, kao nekakvi "robovi".
Bran_Do
Bran_Do

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2014, 14:07

Bran_Do wrote:
Iknar wrote:
svi zaboravljaju na moci,sto se dogodilo u Egipte u Mojsijevo doba i slicno

To je najobičnija mitologija.
Ne samo da nije bilo razdvajanja mora u Mojsijevo doba, nego povijest i arheologija sasvim jasno ukazuju na činjenicu da Židovi NIKAD nisu boravili u Egiptu, a ponajmanje cijeli narod, kao nekakvi "robovi".
Povjesničari su budale, mlate praznu slamu, on to ne priznaje što oni tvrde, samo ono što je on pročitao u "relevantnoj" literaturi. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics