ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gromovi i oluje

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Gromovi i oluje Empty Gromovi i oluje

Post by Iknar 7/15/2014, 05:03

evo malo sam odlucio pisati o danasnjem vremenu,dakle o gromovima i olujama
mnogi kazu slucajno u stilu majka priroda,ali sto ako nije tako

dakle molio bi naprednije umove ili bar one koji to misle da odgovore na to,kako bas u ljeto toliko oluja
mislim ovdje,recimo u Bugarskoj,svuda po svijetu

ajde vi mene recite sto vi mislite o tome,jer to nije slucajno,to sigurno,bar sto se mene tice,mojeg nacina razmisljanja

znam da ce se mnogo klaunova umijesati,trolova itd,ali se nadam da ce biti i   normalnih sugovornika,dakle vjernika itd
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Gromovi i oluje Empty Re: Gromovi i oluje

Post by aben 7/15/2014, 10:05

Bog nas ljeti nagne prema suncu koje nas onda brže zagrije, više vlage ispari, veća temp razlika noći i dana, veća razlika tlakova i zato gromovi i oluje.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Iknar 7/15/2014, 15:31

aben wrote:Bog nas ljeti nagne prema suncu koje nas onda brže zagrije, više vlage ispari, veća temp razlika noći i dana, veća razlika tlakova i zato gromovi i oluje.
dobro to je jedan razlog,drugi bi mogao biti koristenje moci
ako se sjecas nije svako ljeto ovakvo,jel tako,neka su cesto stalno suncana sa povremenim kisama da se tako izrazim,,nadam se da shvacas

dakle tko sve moze izazvati Oluje,ajmo da vidimo kako vasi Umovi funkcioniraju
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Ragnarok 7/15/2014, 17:55

Ohoho opet jašeš Iknar, ko što su te uvatili da lažeš na nethr forumu.
Reko si da si poslo oluju na Dubrovinik, a tamo ni oblačka sunce sija hehe

Ali sve to na stranu, šta si ti onda Tor? Perun? :D
Ragnarok
Ragnarok

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Iknar 7/15/2014, 18:13

Ragnarok wrote:Ohoho opet jašeš Iknar, ko što su te uvatili da lažeš na nethr forumu.
Reko si da si poslo oluju na Dubrovinik, a tamo ni oblačka sunce sija hehe

Ali sve to na stranu, šta si ti onda Tor? Perun? :D
nisam lagao,e sada sto je bilo ne znam
ja sam uvijek Iknar,za sve vjekove vjekova ja sam Iknar,e sada se da raspravljati kakav sam sada dobar ili los,pa ja bi rekao oboje,ipak sam covjek,gresnik

nego sto mislis jel slucajno ove olujice okolo,recimo bugarska,svuda
sto mislis jel to kao normalna pojava ili ima i koristenja moci
inace o tim sitnim dusama na onom forumu nema smisla raspravljati,svis e bussaju u prsa za nesto a ne razumiju skoro nista,ionako na forumima su vecina ljudi tipa onih koji su se javljali kod malnara,takakv tip ljudi,oni kvalitetniji ili se boje pored ovihbaraba ili mudro sute i izviđaju situaciju

necemo o onome prije nema smisla sa  bezumnicima o tome,govorimo radije o ovome sada
naravno ako imas"muda"za probaviti pretesku građu za tvoj Um
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Ragnarok 7/15/2014, 18:47

Nije slučajno, postoji niz uzroka koji dovedu do oluje.

No niti jedan nema veze s demonima, anđelima i sl.

Pa lago si, reko si da si ju poslo, a tamo ništa...ergo laž
Ragnarok
Ragnarok

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Iknar 7/15/2014, 20:28

hehe nisam lagao,psolao jesam a sad akada ej stigla to ne znam
kako nema veze pa i anđeli imaju moci,koju si blesavu izjavu danas izjavio ajde stavi na sebe katran i perje ako nsita bar bi izgledao pametnije nego sa ovom svojom izjavom
da nadodam osim naravno Boga i Sveti Ilija Gromovnik isto ima koc gromova i oluja
dakle itekako puno ajmo reci"stvorenja"ima tu moc
Ragnarok ja ne znam koji si ti na onome forumu,ali pogledaj vrijeme sada ,sto mislis jerl to normalna pojava ili mozda djelovanje?

da psotoji mnogo uzroka za oluju,a jedna od tih uzroka je i pokazivanje moci,pa i Lucifer moze to raditi mislim,za potrese znam da moze,vjerojatno i ovo
dakle       kaos to sam rekao ne znam koji si od tamo,ali sa svojim izjavama pokazujes da ti Um nije nesto razvijen
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by aben 7/15/2014, 21:30

Iknar wrote:
aben wrote:Bog nas ljeti nagne prema suncu koje nas onda brže zagrije, više vlage ispari, veća temp razlika noći i dana, veća razlika tlakova i zato gromovi i oluje.
ako se sjecas nije svako ljeto ovakvo,jel tako,neka su cesto stalno suncana sa povremenim kisama da se tako izrazim,,nadam se da shvacas

Svaćan, nekad su ljeta surova ka da nas bog presta voliti, no nekad su ovakva. 
Inače, početak šestog ove godine je bia katastrofalan, ni kapi kiše, visoke temperature i noću, kumpiri su mi jako mali. Al zato tikvice, pomedure, kukumare, paprike, fažolet rastu ka munjeni a nisan iz par put zali:)

Oluje mgu doći i poremećajima u putanji zemlje, poremećajima iz svemira, erupcijama, solarnim izbojima...

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Trinity 7/15/2014, 21:43

Sistem funkcionira savršeno. Samo što nije zadovoljen jedan uvjet nego drugi pa su oluje posljedice tog drugog conditionsa. Jednostavno da jednostavnije ne može biti.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben 7/15/2014, 21:47

O čemu ti?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Trinity 7/15/2014, 21:50

Moj način razmišljanja... ;)
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben 7/15/2014, 21:51

A, struja misli...

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Iknar 7/15/2014, 23:21

aben wrote:
Iknar wrote:

Svaćan, nekad su ljeta surova ka da nas bog presta voliti, no nekad su ovakva. 
Inače, početak šestog ove godine je bia katastrofalan, ni kapi kiše, visoke temperature i noću, kumpiri su mi jako mali. Al zato tikvice, pomedure, kukumare, paprike, fažolet rastu ka munjeni a nisan iz par put zali:)

Oluje mgu doći i poremećajima u putanji zemlje, poremećajima iz svemira, erupcijama, solarnim izbojima...
prilicno dobar odgovor,ali ima toga jos
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Iknar 7/15/2014, 23:22

Trinity wrote:Sistem funkcionira savršeno. Samo što nije zadovoljen jedan uvjet nego drugi pa su oluje posljedice tog drugog conditionsa. Jednostavno da jednostavnije ne može biti.
da,prejednostavan odgovor,potrudi se malo vise
mozdaima uvjeta koje ti me vidis,alia jde potrudi se drugi puta
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Iknar 7/15/2014, 23:25

Trinity wrote:Moj način razmišljanja... ;)
oprosti ali prilicno plitko,kako bi dalmatinci rekli oseka je
postujem tvoj nacin razmisljanja,ali opet ocekujem da se neki potrude malo vise

svi zaboravljaju na moci,sto se dogodilo u Egipte u Mojsijevo doba i slicno

ajde svi se potrudite malo,dakle da priroda djeluje nekim zakonima,ali postoji li sto vise?
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Guest 7/16/2014, 02:27

Iknar wrote:

Nisu zaboravili, nego se to nije nikad ni dogodilo. Mojsije je izmišljotina, stari Egipćani nikad čuli za njega.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Iknar 7/16/2014, 03:23

von_Starhemberg wrote:
Iknar wrote:

Nisu zaboravili, nego se to nije nikad ni dogodilo. Mojsije je izmišljotina, stari Egipćani nikad čuli za njega.
kako bi rekli u muckama-koji si ti mulac
Mojsije je   istina i on je na nebu recimo,stari egipcani,haha,pa tis tvarno mislis da su ovi danas stari egipcani,jos ces mir eci da su oni sagradili piramide,ma daj se uozbilji

pokazati cu ja kako se to radi,samo sam ja vise na silu bi se reklo
neggo nisam siguran da lis ezezas ili ne posto sam dosta novi,ali ako se ne salis,onda je tebi malo reci da si budalast,jer bi ti to bio kompliment
covjece ti si u najgoru ruku bezuman u najbolju malouman
dakle da ponovim Mojsije je dobio 10 zapovijedi od Boga,a ti egipcani su kaznjeni nekim posastima,dakle ajmo reci djelovanjem nekih moci,koje ljudi poput tebe ne samo da ne vjeruju nego ne razumiju jer vam je Um ajmo reci "atrofirao",dakle zaboravljen recimo u prijevodu,izgubljen kao kod tebe,ali ga mozes pronaci,ali tesko ce tebi to biti

a nije samo u Mojsijevo doba nego puno puta tijekom ljudske povijesti
treba se sjetiti i NOE,dakle kada        su spaseni samo oni u toj korablji,dakle velikoj drvenoj barci bi se reklo
a bilo je jos puno puta,treba se sjetiti i ILije,danas svetog Ilije kojemu je dana moc da upravlja gromovima i olujama
joj ima puno toga,ali vjeruj mi vise mozda ima budala kaos to si ti koji ne vjeruju u nista
znas sto mi je najtuznije mozda sto ljudi vjeruju u neku evoluciju,kaod a su ljudi postali od majmuna,ja im kazem ok,ako su tvoji postali od majmuna,onda si sretan sto ti je rodbina u zooloskom
pa to nije uvreda ako netko vjeruje da je nastao od majmuna
ljudi su stvoreni,a sada istina ima i tih koji su budaletine pa nestot akvo govore,sto cu im ja ako zele biti takvi neka budu,njihova volja ali grijese

gle ja imam       suosjecanja prema hendikepiranima,bilo fizicki bilo mentalno itd,ali budale poput tebi slicnih e te ne podnosim,mislim imas vjerojatno sve normalno,jedino si klaun u zivotu sa svojim izjavama,stvarno tuzno
ajde ti lijepo u ZOO posjeti svoju "rodbinu"ako vjerujes da su ljudi nastali od majmuna,ali ne skidao odijelo,znas kakos e kaze odijelo cini covjeka,jet ti je lovocuvar u blizini

morao sam ovo reci jer neki ljudi   su     ajmo reci Umno nerazvijeni,to je ipak veliki hendikep,jer cak i zivotinje znaju da ih je Bog stvorio,cak i drvece zna da je Bog tako htio,jedino takvima poput tebe ne cvijetaju nesto ruze bi se reklo
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Iknar 7/16/2014, 03:25

dakle molio bi   neke ljude koji ipak imaju bar malo razuma da se prikljuce temi,najgore je sto se najbnbezumniji najvise javljaju
dakle tema je"gromovi i oluje"
a vi doaberite razdoblje od danasnjeg,proslog ali i budeceg,ovisi samo o vama
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Guest 7/16/2014, 09:37

Iknar, imaš upozorenje zbog vrijeđanja, kako na ovoj tako i na nekoliko drugih tema.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sefirot 7/16/2014, 11:07

Što ti bi Iknare da udaraš toliko po Isusovom kipu u Brazilu??? da te možda kordinacija ne hebe?

https://www.google.hr/search?q=jesus+statue+brazil+struck+lightning&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZUDGU8ypCcqS7Aaw1oDQCA&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1496&bih=901

Gromovi i oluje Ku-xlarge

https://www.facebook.com/KrvavaPovijestCrkve?fref=ts

Gromovi i oluje No10
Sefirot
Sefirot

Male
2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down