Smijenjene i Maja Sever, Mirna Zidarić i Tatjana Munižaba
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Smijenjene i Maja Sever, Mirna Zidarić i Tatjana Munižaba
Pun je botoksa no nakon čovjeka sikire izgleda kao osvježenjen_razbojnik wrote:Neozbilno je da žensko vodi šport, ja je ne uzimam ozbiljno kad govoritre911 wrote:Tim dvijema kokoškama samo što nije logo SDPa narastao na čelu. Jedino ne znam za Mirnu Zidarić zašto je smjenjena no očito je da i ona vuče neku pozadinukaja_333 wrote:Ja vidim razloga, Sever i munjenazaba su bili pristrane novinarke a ne profesionalne. Iz toga razloga su i gurnute u prvi plan od prošle vlade.
ali ukidam si večernji dnevnik, da ne bi onog metroseksualca gledao jbt
Guest- Guest
Ero wrote:Sve po planu i programu.kaja_333 wrote:A Trbovic ?! Pa neće ju valjda zaboraviti.. I Sanju Dolezal.
Blago tebi Ante... Ti se imaš kamo vratiti...Sve ide po planu i programu!
ovo je udar na antifašizam
Tony Soprano-
2015-08-15
@Provo, ti si jedna obična budala. Milo rečeno.
Za dom!Ero wrote:@Provo, ti si jedna obična budala. Milo rečeno.
Spremni!provocator wrote:Za dom!Ero wrote:@Provo, ti si jedna obična budala. Milo rečeno.
Bravo ero! Tak se šika!Ero wrote:Spremni!provocator wrote:Za dom!Ero wrote:@Provo, ti si jedna obična budala. Milo rečeno.
Sve ide po planu!
provocator wrote:Bravo ero! Tak se šika!Ero wrote:Spremni!provocator wrote:Za dom!Ero wrote:@Provo, ti si jedna obična budala. Milo rečeno.
A štaš...
veber-
2014-12-30
Tony Soprano-
2015-08-15
A viđe ti mladog Velimira Bujanca... Stvarno je bio vitak i lijep... A i odora mu lijepo stajala.
pa još nije ni uskrs, od kuda promili?
2014-12-30
Hahaha ubi vas bujanec, sjebo vam je i HTV i RTL i NOVU tv i probio medijsku blokadu koju ste nametnuli i uspio dobiti rat protiv vas :)))provocator wrote:A viđe ti mladog Velimira Bujanca... Stvarno je bio vitak i lijep... A i odora mu lijepo stajala.
Guest- Guest
Jašta... Taj šeret fakat nas sve ubi... Mogo bi komotno da bidne ložač u nekom konc logoru... Samo se malo prekasno rodio.
Drago mi je za Maju i Munjenu Žabu, ali ni meni, kao ni nekima još, nije jasno zašto miču Mirnu Zidarić. To da je žensko pa je neuvjerljiva kad govori o športu je šala, kužim, ali nisam uočio da bi bila politički ili klubski pristrana.
Nije kasno da preuzme Nedjeljom u 2.provocator wrote:Jašta... Taj šeret fakat nas sve ubi... Mogo bi komotno da bidne ložač u nekom konc logoru... Samo se malo prekasno rodio.
Ubi ubi nego što, ne bi ti toliko kmečio da je drugačije. Svako se češe gdje ga svrbi.provocator wrote:Jašta... Taj šeret fakat nas sve ubi... Mogo bi komotno da bidne ložač u nekom konc logoru... Samo se malo prekasno rodio.
Guest- Guest
Veli frajer da je probio medijsku blokadu... Daj me mojne nasmijavati budalo blesava.
Koju blokadu majke ti Isusove?! Kaj sve ove godine taj smrad od ustaše ne gnoji kako god gnojiti želi? Tko ga je blokirao? Idiote bedasti?!
Koju blokadu majke ti Isusove?! Kaj sve ove godine taj smrad od ustaše ne gnoji kako god gnojiti želi? Tko ga je blokirao? Idiote bedasti?!
De budaletino smiri živce, to što si glup ko kurac nije moj problem, reci mi ko je od gostiju koji su gostovali u bujici imali pristup HTVu, RTLu, NOVA tv...sjebo vas je idioti i zato i pizdite. Samo pizdite ovo je tek početak vašeg koprcanjaprovocator wrote:Veli frajer da je probio medijsku blokadu... Daj me mojne nasmijavati budalo blesava.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HRejting ekskluzivno: Rezultati 2. kruga predsjedničkih izbora (Tatjana munižaba i Agan Begić, Bihać)
» Maja Sever je novinarka godine
» Maja Sever zestoko se obrusila na svoje 'platformase' i Senfa potpuno razocarana:'Ponasaju se poput pijanih milijunasa'
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Smijete se šaliti na račun drugih političara ali na Senfov ne smijete. Maja Sever zavapila da se ne šalite na Senfov račun jer to 'nije smiješno.'
» Maja Sever je novinarka godine
» Maja Sever zestoko se obrusila na svoje 'platformase' i Senfa potpuno razocarana:'Ponasaju se poput pijanih milijunasa'
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Smijete se šaliti na račun drugih političara ali na Senfov ne smijete. Maja Sever zavapila da se ne šalite na Senfov račun jer to 'nije smiješno.'
Page 4 of 4