Maja Sever zestoko se obrusila na svoje 'platformase' i Senfa potpuno razocarana:'Ponasaju se poput pijanih milijunasa'
Page 1 of 1
Maja Sever zestoko se obrusila na svoje 'platformase' i Senfa potpuno razocarana:'Ponasaju se poput pijanih milijunasa'
https://www.dnevno.hr/vijesti/pa-kaj-je-s-glavom-bijesna-sever-se-obrusila-na-tomasevica-gazi-kao-nikad-nema-ugovora-kojim-mogu-opravdati-ovo-2076091/
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Re: Maja Sever zestoko se obrusila na svoje 'platformase' i Senfa potpuno razocarana:'Ponasaju se poput pijanih milijunasa'
kako ide ona poslovica..'cuvaj se sefa seljaka i siromaha koji se brzo obogati'
2015-09-08
Re: Maja Sever zestoko se obrusila na svoje 'platformase' i Senfa potpuno razocarana:'Ponasaju se poput pijanih milijunasa'
...dilanje sa malim balubama,razbacivanjem novcem,kopiranje bandica,enigma smece..pilanje fotelja medjusobno...clanstvo onima koji su samo na pravcu agende...svasta nesto nista dobro...
2015-09-08
Similar topics
» Maja Sever je novinarka godine
» Smijenjene i Maja Sever, Mirna Zidarić i Tatjana Munižaba
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Ma je'l moguče?Fanovi(bivši) Ne-možemo i Senfa napali Senfa:'Prevario si nas a bili smo vam odani'
» Zrinko Tutic:'Ne bih rekao ili tako nazivao da je uspjeh Prijovicke fenomen. Ona je poput svoje svekrve Lepe Brene projekt pa i dijelom politicki.'
» Smijenjene i Maja Sever, Mirna Zidarić i Tatjana Munižaba
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Ma je'l moguče?Fanovi(bivši) Ne-možemo i Senfa napali Senfa:'Prevario si nas a bili smo vam odani'
» Zrinko Tutic:'Ne bih rekao ili tako nazivao da je uspjeh Prijovicke fenomen. Ona je poput svoje svekrve Lepe Brene projekt pa i dijelom politicki.'
Page 1 of 1