Smijenjene i Maja Sever, Mirna Zidarić i Tatjana Munižaba
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Novi val smjena
Prema informacijama s Prisavlja, Maju Sever će zamijeniti Petar Vlahov, Mirnu Zidarić kao novi urednik sporta u Dnevniku nasljeđuje Ante Brkljačić, dok će umjesto Tatjane Munižabe Dnevnik 3 uređivati Darko Šokota
4118 pregleda
Foto: Žarko Bašić/Pixsell, Petar Glebov/PIXSELL, Martina Popovčić/PIXSELL
Autor:
Božena Matijević
Nakon vikenda, kada je u dva dana smijenjeno čak 11 urednika i voditelja, vršiteljica dužnosti rukovoditeljice Informativno-medijskog servisa HRT-a Katarina Periša-Čakarun danas je, kako neslužbeno doznajemo, nastavila sa smjenama pa su tako bez dosadašnjih funkcija prije kojih sat ostale Maja Sever (koja je bila urednica redakcije Hrvatske uživo), Mirna Zidarić (urednica sporta u središnjem Dnevniku) i Tatjana Munižaba (urednica Dnevnika 3).
Prema informacijama s Prisavlja, Maju Sever će zamijeniti Petar Vlahov, Mirnu Zidarić kao novi urednik sporta u Dnevniku nasljeđuje Ante Brkljačić, dok će umjesto Tatjane Munižabe Dnevnik 3 uređivati Darko Šokota.
Može se čuti da nitko od maknutog uredničkog trojca nije dobio obrazloženje za smjenu, a svi će od sada raditi novinarski posao. Munižaba bi, doznajemo, ponovno trebala izvještavati iz Sabora i pratiti SDP. Kako nam prenose prisavski kolege, neki od smijenjenih Katarini Periši Čakarun su nakon priopćenja o micanju s funkcije uzvratili kako su 'počašćeni smjenom'.
Službenu potvrdu ovih informacija s HRT-a još uvijek nismo dobili.
Prema informacijama s Prisavlja, Maju Sever će zamijeniti Petar Vlahov, Mirnu Zidarić kao novi urednik sporta u Dnevniku nasljeđuje Ante Brkljačić, dok će umjesto Tatjane Munižabe Dnevnik 3 uređivati Darko Šokota
4118 pregleda
Foto: Žarko Bašić/Pixsell, Petar Glebov/PIXSELL, Martina Popovčić/PIXSELL
Autor:
Božena Matijević
Nakon vikenda, kada je u dva dana smijenjeno čak 11 urednika i voditelja, vršiteljica dužnosti rukovoditeljice Informativno-medijskog servisa HRT-a Katarina Periša-Čakarun danas je, kako neslužbeno doznajemo, nastavila sa smjenama pa su tako bez dosadašnjih funkcija prije kojih sat ostale Maja Sever (koja je bila urednica redakcije Hrvatske uživo), Mirna Zidarić (urednica sporta u središnjem Dnevniku) i Tatjana Munižaba (urednica Dnevnika 3).
Prema informacijama s Prisavlja, Maju Sever će zamijeniti Petar Vlahov, Mirnu Zidarić kao novi urednik sporta u Dnevniku nasljeđuje Ante Brkljačić, dok će umjesto Tatjane Munižabe Dnevnik 3 uređivati Darko Šokota.
Može se čuti da nitko od maknutog uredničkog trojca nije dobio obrazloženje za smjenu, a svi će od sada raditi novinarski posao. Munižaba bi, doznajemo, ponovno trebala izvještavati iz Sabora i pratiti SDP. Kako nam prenose prisavski kolege, neki od smijenjenih Katarini Periši Čakarun su nakon priopćenja o micanju s funkcije uzvratili kako su 'počašćeni smjenom'.
Službenu potvrdu ovih informacija s HRT-a još uvijek nismo dobili.
Re: Smijenjene i Maja Sever, Mirna Zidarić i Tatjana Munižaba
Lijepo.
Pratimo dalje, šta bi reka moj brat Epi.
Pratimo dalje, šta bi reka moj brat Epi.
2014-04-19
A baš je lijepo! :confjuz:
Koga će sada uhljebiti? Maju Freundlich,ili Šeparovićku.
Maja Sever mi je bila simpa cura,a i Tatjana nije bila loša.
Šta to delaju? Zbog čega?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:A baš je lijepo! :confjuz:
to je iz istih razloga zbog kojih plavuša neće lozančića.
ženska osveta...
sitting_bull-
2015-09-28
Ma! Pičke su sasvim solidno i profesionalno obavljale posao.
Ne vidim nikakvih razloga za ovu "sječu knezova".
Ne vidim nikakvih razloga za ovu "sječu knezova".
2014-04-22
Maja Sever mi je bila najsimpatičnija voditeljica. Mnogim će gledateljima faliti.
Još jedan minus za HDZ-ove dahije.
Još jedan minus za HDZ-ove dahije.
2014-04-22
Ja vidim razloga, Sever i munjenazaba su bili pristrane novinarke a ne profesionalne. Iz toga razloga su i gurnute u prvi plan od prošle vlade.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sve uredno, svaka vlast postavlja svoje eksponente i smjenjuje one prethodne. To je ok.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
oko čega se piše i nateže.
klasična igra kruha i igara, kod nas više igara, a manje kruha.
neka se gospodarstva ili uprave dohvate.
koga boli kurac za tv osim slovenskog bosanca i 25 forumaša sa svih hr foruma.
klasična igra kruha i igara, kod nas više igara, a manje kruha.
neka se gospodarstva ili uprave dohvate.
koga boli kurac za tv osim slovenskog bosanca i 25 forumaša sa svih hr foruma.
2014-12-30
ali ovaj ozbiljan posao i nisu, dosadile su-jastreb wrote:Ma! Pičke su sasvim solidno i profesionalno obavljale posao.
hdz je vrlo mudro u prvi plan stavio nebitan resor.
od gospodarstva ni g, od smanjenja administracije ni s, od ukidanja županija i općina ni zuc.
hdz dobro poznaje vlastito biračko tijelo i to im prezentira.
od gospodarstva ni g, od smanjenja administracije ni s, od ukidanja županija i općina ni zuc.
hdz dobro poznaje vlastito biračko tijelo i to im prezentira.
2014-12-30
Maja mora nazad među pučkoškolce, gdje će ponovo pokušati savladati 4 temeljna pravila za naglaske.jastreb wrote:Maja Sever mi je bila najsimpatičnija voditeljica. Mnogim će gledateljima faliti.
Ako to do sada nije uspjela usvojiti, sumnjam da bi joj i doškolavanje pomoglo.
Branka Ćopića je obradila bolje nego jastreb, ipak je on bauštelacEro wrote:Maja mora nazad među pučkoškolce, gdje će ponovo pokušati savladati 4 temeljna pravila za naglaske.jastreb wrote:Maja Sever mi je bila najsimpatičnija voditeljica. Mnogim će gledateljima faliti.
Tony Soprano-
2015-08-15
Tony Soprano wrote:Branka Ćopića je obradila bolje nego jastreb, ipak je on bauštelacEro wrote:Maja mora nazad među pučkoškolce, gdje će ponovo pokušati savladati 4 temeljna pravila za naglaske.jastreb wrote:Maja Sever mi je bila najsimpatičnija voditeljica. Mnogim će gledateljima faliti.
Jastreb je književnik i filolog.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Fotografija govori više od tisuću riječi
ako su smjenjeni antifašisti onda podržavam
Guest- Guest
Zamjenio je prepečenac... koji ima samo jednu manu, loš je novinar...Ero wrote:Maja mora nazad među pučkoškolce, gdje će ponovo pokušati savladati 4 temeljna pravila za naglaske.jastreb wrote:Maja Sever mi je bila najsimpatičnija voditeljica. Mnogim će gledateljima faliti.
provocator wrote:
Fotografija govori više od tisuću riječi
Smijenjena dolaskom Radmana (+176 novinara, +44 rukovodećeg kadra)), zar nije?
abe će nakon Alfiera suzu pustiti i za novinarkom velikog uha
2014-04-15
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HRejting ekskluzivno: Rezultati 2. kruga predsjedničkih izbora (Tatjana munižaba i Agan Begić, Bihać)
» Maja Sever je novinarka godine
» Maja Sever zestoko se obrusila na svoje 'platformase' i Senfa potpuno razocarana:'Ponasaju se poput pijanih milijunasa'
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Smijete se šaliti na račun drugih političara ali na Senfov ne smijete. Maja Sever zavapila da se ne šalite na Senfov račun jer to 'nije smiješno.'
» Maja Sever je novinarka godine
» Maja Sever zestoko se obrusila na svoje 'platformase' i Senfa potpuno razocarana:'Ponasaju se poput pijanih milijunasa'
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Smijete se šaliti na račun drugih političara ali na Senfov ne smijete. Maja Sever zavapila da se ne šalite na Senfov račun jer to 'nije smiješno.'
Page 1 of 4