Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
Page 1 of 1
Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
Oglasila se Maja Sever putem twitera te napisala zato je bez razloga okarakterizirana izdajnikom.'Nevjerojatno je da me za to optuzuju oni a narocito me najvise to boli kad optuzbe dolaze od mojih kolega.Kao mlada novinarka prosla sam za vrijeme rata najteza bojista gdje se vecina tada kolega nije usudila ici ali isla sam ja i jos pokoji hrabri novinar pojedinac.Mogla sam se u to vrijeme lijepo u nekakvoj redakciji ugnijezditi ili povremeno skoknuti na nekakvo ajmo reci 'sigurnije' bojiste po mogucnosti sto blize Zagrebu da odradim formalno novuinarski posao i pridbiljezim si kakvu crticu da sam eto ipak negdje i nekako bila na bojistu ali nisam,ja sam dragovoljno i po cijenu najvecih rizika odlazila tamo gdje su rijetki isli.Bila sam u Pakracu,Novskoj,Petrinji,Gospicu,Vinkovcima u vrijeme najtezih napada na te gradove.Bila sam i u Bosni i Hercegovini i to za vrijeme najteze agresije i napada na tu drzavu.Bila sam u Bosanskoj posavini za vrijeme pocetka i trajanja operacioje 'Koridor' i direktno se javljala sa prvih crta kod Odžaka,Modriče iz Orašja,bila sam tamo gdje ni prismrdili nisu htjeli one kolege koje pripadaju suprotnoj politickoj opciji od one koju danas ja podrzavam a danas me proglasavaju izdajnikom i komunjarom te se pridruzuju hajci na mene desnim ekstremistima i onima koji su trenutno na vlasti u Republici Hrvatskoj'.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
šta sever, valjda sjever
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
Maja Sever javljanje iz Ođaka 1992 godine za vrijeme srpske operacije 'Koridor'
https://www.youtube.com/watch?v=MQs_SC2oBRw
https://www.youtube.com/watch?v=MQs_SC2oBRw
2015-09-08
Eto, žena novinarka pa na ratištu, a naš fourmski nounar se skrival po zagrebačkim haustorima.
Guest- Guest
Počeo si loše izmišljati vijesti vuče, daj barem malo pravopis sredi da to liči na nešto.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
nisam izmislio...Piglet wrote:Počeo si loše izmišljati vijesti vuče, daj barem malo pravopis sredi da to liči na nešto.
2015-09-08
nije se neš iskazala na banovini... uglavnom je sa latinom i još nekom likušom vječito sjedila u baru hotela panonija. a naslikavat su se počeli tek kad je potpisano primirje....
2015-08-08
nema primirja s četnicima, majmune
crvenkasti-
2014-04-17
sa cetnicima ne...niti ce ga biticrvenkasti wrote:nema primirja s četnicima, majmune
2015-09-08
Eva wrote:Eto, žena novinarka pa na ratištu, a naš fourmski nounar se skrival po zagrebačkim haustorima.
Menjal je prezime...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:nije se neš iskazala na banovini... uglavnom je sa latinom i još nekom likušom vječito sjedila u baru hotela panonija. a naslikavat su se počeli tek kad je potpisano primirje....
Ali je bila na Banovini, za razliku od "alfa mužjaka" nounara koji nisu šteli ni u N. Zg prejti.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:sa cetnicima ne...niti ce ga biticrvenkasti wrote:nema primirja s četnicima, majmune
Sa četnicima ste u SFRJ živjeli u bratsvu i jedinstvu...ustaše i četnici bratsvo i jedinstvo.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:sa cetnicima ne...niti ce ga biticrvenkasti wrote:nema primirja s četnicima, majmune
Sa četnicima ste u SFRJ živjeli u bratsvu i jedinstvu...ustaše i četnici bratsvo i jedinstvo.
to je znao pomiriti i držati na vrpi samo Tile...kakav Franc, kakva Kolinda
Guest- Guest
.....a cuj bilo ej novinara zeljnih prave avanture..kod nas je bio jedan takav ali iz nekih lokalnih novina....ono tip je bas htio da ga vodimo u epicentar borbe...recimo mi se povlacimo on ostao i dalje snimat...jedva smo ga na silu znali odvuc
2015-09-08
Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:sa cetnicima ne...niti ce ga biticrvenkasti wrote:nema primirja s četnicima, majmune
A na Bleiburgu su skup i kampirali
Guest- Guest
....moj gnjec sve ti ej to bilo 'fiktivno'...zivjeli su oni koji su imali korist jedni od drugih....Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:sa cetnicima ne...niti ce ga biticrvenkasti wrote:nema primirja s četnicima, majmune
2015-09-08
vuksadinare wrote:....moj gnjec sve ti ej to bilo 'fiktivno'...zivjeli su oni koji su imali korist jedni od drugih....Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:sa cetnicima ne...niti ce ga biticrvenkasti wrote:nema primirja s četnicima, majmune
Al je zato Bleiburg bil pravi. Pa na odmor ideš s onim tko ti je najdraži.
Guest- Guest
.....kad se netko povlaci vise se ne gleda tko ej tko...razmisljas samo da glavu spasis a tko ej pokraj tebe manje vazno..Eva wrote:vuksadinare wrote:....moj gnjec sve ti ej to bilo 'fiktivno'...zivjeli su oni koji su imali korist jedni od drugih....Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:sa cetnicima ne...niti ce ga biticrvenkasti wrote:nema primirja s četnicima, majmune
Al je zato Bleiburg bil pravi. Pa na odmor ideš s onim tko ti je najdraži.
2015-09-08
Na kampiranje i odmor ideš s onima koji su ti najdraži i najbliži. Ipak se pred tim ljudima razgolićuješ, spavaš kraj njih, papaš s njima i tu su povjerenje i simpatije, ključni elementi.
Guest- Guest
Pa i danas je isto.vuksadinare wrote:....moj gnjec sve ti ej to bilo 'fiktivno'...zivjeli su oni koji su imali korist jedni od drugih....Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:sa cetnicima ne...niti ce ga biticrvenkasti wrote:nema primirja s četnicima, majmune
Ako mi je Srbin mehaničar jeftiniji za popravit auto,onda ću mu dovesti vozilo da ga on popravi,a ne Hrvoje koji će mi biti skuplji.
Ili ako je meso kod Miloša 49 kn kg janjetine,a kod Vatroslava 59,normalno da ću uzet kod Miloša.
naravno,pod uvjetima da je meso dobro kod oba,i da su oba mehaničara dobri majstori.
Sladoled ću uvijek uzeti kod Šipca,jer su oni najbolji sladoledžije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Maja Sever je novinarka godine
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Džaferović o sastanku radne grupe: Osim predstavnika RS-a nije bilo ni onih iz HDZ-a
» '' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
» "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Džaferović o sastanku radne grupe: Osim predstavnika RS-a nije bilo ni onih iz HDZ-a
» '' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
» "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
Page 1 of 1