Smijenjene i Maja Sever, Mirna Zidarić i Tatjana Munižaba
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Smijenjene i Maja Sever, Mirna Zidarić i Tatjana Munižaba
nedugo je pisao da je 93 bio ročnikveber wrote:nemoj tako.Tony Soprano wrote:seronja koji se gubi u lažima
tetrjeb je nježni pjesnik, tankoćutne duše dok bura dere, on pivo ždere ispred dućana.
po vokaciji jugonostlgičar i titofil.
po vlastitom priznanju u mirovini, hrvatskoj, pride podriva državu radom u fušu, da ne plati porez.
Tony Soprano- Posts : 1370
2015-08-15
aha, tebi i serućem volu, 'mnogo' je inače najviše korištena brojka kod srba....jastreb wrote:Maja Sever mi je bila najsimpatičnija voditeljica. Mnogim će gledateljima faliti.
uzgred, što je točno glede i u svezi nje tebi simpatično ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ma monitor svakaj podnosi. isto je nekaj tipkao da je bio u zegeju sa školskom eksurzijom. olfo privatno...Tony Soprano wrote:nedugo je pisao da je 93 bio ročnikveber wrote:nemoj tako.Tony Soprano wrote:seronja koji se gubi u lažima
tetrjeb je nježni pjesnik, tankoćutne duše dok bura dere, on pivo ždere ispred dućana.
po vokaciji jugonostlgičar i titofil.
po vlastitom priznanju u mirovini, hrvatskoj, pride podriva državu radom u fušu, da ne plati porez.
...mene samo zanima kada će se on i ewac naći.
2014-12-30
pa ne buni se, kada bu se bunio maknut ćemo se. ili će on otići.
2014-12-30
nećemo ga tjerati, svi imamo svoje promašaje, nećemo ih sad trljati na nos stalno jedni drugima..
lol, onda bi morao zabraniti provocatoru pisanjekic wrote:nećemo ga tjerati, svi imamo svoje promašaje, nećemo ih sad trljati na nos stalno jedni drugima..
2014-04-15
pa nitko ga ne tjera.
a, i ne ljuti se.
a, i ne ljuti se.
2014-12-30
Pa ne ljuti se kad je ok, i nikad nije bezobrazanveber wrote:pa nitko ga ne tjera.
a, i ne ljuti se.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
provo uzvrati, ali jastreb ogugla..n_razbojnik wrote:lol, onda bi morao zabraniti provocatoru pisanjekic wrote:nećemo ga tjerati, svi imamo svoje promašaje, nećemo ih sad trljati na nos stalno jedni drugima..
http://direktno.hr/en/2014/direkt/42015/VIDEO-Kako-je-objektivna-Maja-Sever-na-HRT-u-pozdravila-igra%C4%8De-svog-tima.htm
na teren izlazi Karamarko a evo i naših
2014-04-15
Provo je konjina, jastreb je dobar , jest da voli Tita al sto mozemokic wrote:provo uzvrati, ali jastreb ogugla..n_razbojnik wrote:lol, onda bi morao zabraniti provocatoru pisanjekic wrote:nećemo ga tjerati, svi imamo svoje promašaje, nećemo ih sad trljati na nos stalno jedni drugima..
2015-08-15
pa je kao sugovornik, ne tipkam o stavovima.kaja_333 wrote:Pa ne ljuti se kad je ok, i nikad nije bezobrazanveber wrote:pa nitko ga ne tjera.
a, i ne ljuti se.
2014-12-30
Nisam vidio ovo, hahahhahahahahhaaaaaa dobra. Bujanec, Bujanec jebo ti svoju babu pristranu. Bok Maja, fukas kaj????n_razbojnik wrote:http://direktno.hr/en/2014/direkt/42015/VIDEO-Kako-je-objektivna-Maja-Sever-na-HRT-u-pozdravila-igra%C4%8De-svog-tima.htm
abraham-
2014-04-14
Pa da, o tom ti i kažem. Nikad ne vrijeđa.veber wrote:pa je kao sugovornik, ne tipkam o stavovima.kaja_333 wrote:Pa ne ljuti se kad je ok, i nikad nije bezobrazanveber wrote:pa nitko ga ne tjera.
a, i ne ljuti se.
2015-08-15
"ajmo dečki ajmo Nensi!"abraham wrote:Nisam vidio ovo, hahahhahahahahhaaaaaa dobra. Bujanec, Bujanec jebo ti svoju babu pristranu. Bok Maja, fukas kaj????n_razbojnik wrote:http://direktno.hr/en/2014/direkt/42015/VIDEO-Kako-je-objektivna-Maja-Sever-na-HRT-u-pozdravila-igra%C4%8De-svog-tima.htm
2014-04-15
Moze uvijek biti glasnogovrnica SDP-a.
2014-04-14
za maju bi trebalo vidjeti što je i za koga agenturno odrađivala zajedno sa latinom, kad bi se to proguglalo malo temeljitije, ne bi tu bila priča samo o smjeni....
2015-08-08
Tim dvijema kokoškama samo što nije logo SDPa narastao na čelu. Jedino ne znam za Mirnu Zidarić zašto je smjenjena no očito je da i ona vuče neku pozadinukaja_333 wrote:Ja vidim razloga, Sever i munjenazaba su bili pristrane novinarke a ne profesionalne. Iz toga razloga su i gurnute u prvi plan od prošle vlade.
Guest- Guest
Neozbilno je da žensko vodi šport, ja je ne uzimam ozbiljno kad govoritre911 wrote:Tim dvijema kokoškama samo što nije logo SDPa narastao na čelu. Jedino ne znam za Mirnu Zidarić zašto je smjenjena no očito je da i ona vuče neku pozadinukaja_333 wrote:Ja vidim razloga, Sever i munjenazaba su bili pristrane novinarke a ne profesionalne. Iz toga razloga su i gurnute u prvi plan od prošle vlade.
ali ukidam si večernji dnevnik, da ne bi onog metroseksualca gledao jbt
2014-04-15
Pun je botoksa no nakon čovjeka sikire izgleda kao osvježenjen_razbojnik wrote:Neozbilno je da žensko vodi šport, ja je ne uzimam ozbiljno kad govoritre911 wrote:Tim dvijema kokoškama samo što nije logo SDPa narastao na čelu. Jedino ne znam za Mirnu Zidarić zašto je smjenjena no očito je da i ona vuče neku pozadinukaja_333 wrote:Ja vidim razloga, Sever i munjenazaba su bili pristrane novinarke a ne profesionalne. Iz toga razloga su i gurnute u prvi plan od prošle vlade.
ali ukidam si večernji dnevnik, da ne bi onog metroseksualca gledao jbt
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HRejting ekskluzivno: Rezultati 2. kruga predsjedničkih izbora (Tatjana munižaba i Agan Begić, Bihać)
» Maja Sever je novinarka godine
» Maja Sever zestoko se obrusila na svoje 'platformase' i Senfa potpuno razocarana:'Ponasaju se poput pijanih milijunasa'
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Smijete se šaliti na račun drugih političara ali na Senfov ne smijete. Maja Sever zavapila da se ne šalite na Senfov račun jer to 'nije smiješno.'
» Maja Sever je novinarka godine
» Maja Sever zestoko se obrusila na svoje 'platformase' i Senfa potpuno razocarana:'Ponasaju se poput pijanih milijunasa'
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Smijete se šaliti na račun drugih političara ali na Senfov ne smijete. Maja Sever zavapila da se ne šalite na Senfov račun jer to 'nije smiješno.'
Page 3 of 4