MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
pa nisi mogao ranije stari, opkolili ovi što ih poštuješ, što ih nisi pitao da te pusteRingo10 wrote:
Bilo je svega jebi ga. A milijun puta sam zažalio što nisam pobjegao ranije.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
i što su ti tu Hrvati krivi?Ringo10 wrote:Eh da je Bog dao tako kao što kažeš. Da sam odmah pobjegao.kaja_333 wrote:mda, ustaše ga zovu šahovnicom sigurno. ma nosio si ti rajnglu na glavi do dućana da te ne zdime tvoju u tu tupavu jugoslovensku glavu zabunom..Ringo10 wrote: Ja sam nosio hrvatski grb koji neki zovu šahovnicom.
A ovako, bio lakše ranjen snajperom na brdu Mojmilo, zatim teško povrijeđen nakon udara granate na brdu Žuč, onda zarobljen od strane naših takozvanh savznika 6. 11 1993 oko 6 sti ujutro. Uhapsili nam zapovjednika Slavka Zelića a nas je spasilo to što je Sarajevo bilo puno novinara stranih I kojekakvih humanitaraca. Odveli nas u bivšu kasarnu Maršal Tito I popisai. Vodali nas na kopanje rovova.
A onda su nam brigade vratili ali pd komadom muslimansk vojske I onikada više nismo bilipod zapovjedništvomHVO.
2014-04-15
pa nisu ga teleportirali u zagreb a oni došli u sarajevo umjesto njega . nego njega vodaju od vojske do vojske a on ne zna ko mu glavu nosi i ko nas zavadin_razbojnik wrote:i što su ti tu Hrvati krivi?Ringo10 wrote:Eh da je Bog dao tako kao što kažeš. Da sam odmah pobjegao.kaja_333 wrote:mda, ustaše ga zovu šahovnicom sigurno. ma nosio si ti rajnglu na glavi do dućana da te ne zdime tvoju u tu tupavu jugoslovensku glavu zabunom..Ringo10 wrote: Ja sam nosio hrvatski grb koji neki zovu šahovnicom.
A ovako, bio lakše ranjen snajperom na brdu Mojmilo, zatim teško povrijeđen nakon udara granate na brdu Žuč, onda zarobljen od strane naših takozvanh savznika 6. 11 1993 oko 6 sti ujutro. Uhapsili nam zapovjednika Slavka Zelića a nas je spasilo to što je Sarajevo bilo puno novinara stranih I kojekakvih humanitaraca. Odveli nas u bivšu kasarnu Maršal Tito I popisai. Vodali nas na kopanje rovova.
A onda su nam brigade vratili ali pd komadom muslimansk vojske I onikada više nismo bilipod zapovjedništvomHVO.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bježali su našI I spašavali se preko srpskih teritorija, pitaj Bugojance, Travničane, Varešake. Pita Kiseljačane I Kreševljake jo svemu tome. Na njih je nvaljivala 7. muslimanska a namjerom a ih pokolje, ispasila ih je suradnja sa Srbima sa Ilidže.kaja_333 wrote:pa nisi mogao ranije stari, opkolili ovi što ih poštuješ, što ih nisi pitao da te pusteRingo10 wrote:
Pa kad je cijela kiseljačko-kreševska brigade Ban Jelačić odbila da ratuje zajedno sa mudžosima nakon Washingtonskog sporazuma I kad je Zagreb to tražio od njih.
Rat u BiH je bio mnogo drukčiji od vase rata u Hrvatskoj.
A ovaj što kaže dau Posavini nisu imali problema sa muslimanima, Imat će. I imaju već. Kao I svi ostali.
U BiH su tri strane I svako ima dva neprijaetlja. a to je ono što Hrvati iz Republike Kifle nikako ne mogu da shvate.
Zato je moguće da dođe Haso I malo im prospe ustašologiju a on se odmah uhvate na lijepak kao muha na g....
e
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Bježali su našI I spašavali se preko srpskih teritorija, pitaj Bugojance, Travničane, Varešake. Pita Kiseljačane I Kreševljake jo svemu tome. Na njih je nvaljivala 7. muslimanska a namjerom a ih pokolje, ispasila ih je suradnja sa Srbima sa Ilidže.kaja_333 wrote:pa nisi mogao ranije stari, opkolili ovi što ih poštuješ, što ih nisi pitao da te pusteRingo10 wrote:
Pa kad je cijela kiseljačko-kreševska brigade Ban Jelačić odbila da ratuje zajedno sa mudžosima nakon Washingtonskog sporazuma I kad je Zagreb to tražio od njih.
A ovaj što kaže dau Posavini nisu imali problema sa muslimanima, Imat će. I imaju već. Kao I svi ostali.
U BiH su tri strane I svako ima dva neprijaetlja. a to je ono što Hrvati iz Republike Kifle nikako ne mogu da shvate.
Zato je moguće da dođe Haso I malo im prospe ustašologiju a on se odmah uhvate na lijepak kao muha na g....
e
2015-09-24
Misliš Hrvati iz Hrvatsken_razbojnik wrote:i što su ti tu Hrvati krivi?Ringo10 wrote:Eh da je Bog dao tako kao što kažeš. Da sam odmah pobjegao.kaja_333 wrote:mda, ustaše ga zovu šahovnicom sigurno. ma nosio si ti rajnglu na glavi do dućana da te ne zdime tvoju u tu tupavu jugoslovensku glavu zabunom..Ringo10 wrote: Ja sam nosio hrvatski grb koji neki zovu šahovnicom.
Pa ništa osim što podržavaju muslimane I što su neizječivo bolesni od cvjećologije.
Uostalom više nije ni bitno . Mi smo poražena strana u BiH a posljedice toga će vam tek biti isporučena. Na pladnju.
2015-09-24
Ringo10 wrote:U BiH su tri strane I svako ima dva neprijaetlja. a to je ono što Hrvati iz Republike Kifle nikako ne mogu da shvate.
Pa prevario bi se, iako je rat u BiH ovdje na marginama, zapravo ide u dvije krajnosti stvari se jasnije znaju nego što je to tebi iz Melbourna možda vidljivo
s druge strane što tebi tako ospjednutim muslimanima, i to čak zagrebačkim s kojima veze nimaš niti si takvog nacrtanog vidio treba ići po temama i prozivate ljude koji su od Srba vidjeli ono najgore i prozivati ih da su opsjednuti istima...pa ti si čovječe živi primjer bolesne duše a ne da ideš okolo savjete djeliti i prozivati
2014-04-15
Ae, mi vi, i svi ostali u tvojoj glavi...a ponajviše "mi" za čije interese si ti najebao...iako si tek sada pametniji, mogao si sa poštovanijom i pravednijom stranom od starta, nego što svoj grad ideš braniti, možda bi ti se smilovali pa umjesto lakšeg ranjavanja dobiješ sniper u glavuRingo10 wrote:Misliš Hrvati iz Hrvatsken_razbojnik wrote:i što su ti tu Hrvati krivi?Ringo10 wrote:Eh da je Bog dao tako kao što kažeš. Da sam odmah pobjegao.kaja_333 wrote:mda, ustaše ga zovu šahovnicom sigurno. ma nosio si ti rajnglu na glavi do dućana da te ne zdime tvoju u tu tupavu jugoslovensku glavu zabunom..Ringo10 wrote: Ja sam nosio hrvatski grb koji neki zovu šahovnicom.
Pa ništa osim što podržavaju muslimane I što su neizječivo bolesni od cvjećologije.
Uostalom više nije ni bitno . Mi smo poražena strana u BiH a posljedice toga će vam tek biti isporučena. Na pladnju.
2014-04-15
Ovaj ringo brka dvije stvari..mi u hrvatskoj smo ratovali samo sa srbima...pitas se ringo zasto npr.tre navodim ovo kao primjer a moze to biti i petar..mrzi srbe..pa ako su mu pobili pola familije,istjerali ga,srusili kucu..koga ce mrzit?kineze..indijce..mrzit ce one koji su mu to napravili
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Čitajući ove komentare ovdje shvatio sam jednu stvar, vi zaslužujete ovakvu vlast kakvu imate...
red wolf-
2016-02-10
Jebe mi se, radite šta hoćete.vuksadinare wrote:Ovaj ringo brka dvije stvari..mi u hrvatskoj smo ratovali samo sa srbima...pitas se ringo zasto npr.tre navodim ovo kao primjer a moze to biti i petar..mrzi srbe..pa ako su mu pobili pola familije,istjerali ga,srusili kucu..koga ce mrzit?kineze..indijce..mrzit ce one koji su mu to napravili
2015-09-24
Regoč wrote:Kažem, ja sam ustaša, katotaliban, fašist... jebi ga, ne poštujem one koji su me pokušali ubiti.n_razbojnik wrote:Ti na svome poštovanju još moraš uvelike poraditiRegoč wrote:Istina, iskustvo nam je različito. Prijateljeva žena isto ne može smisliti muslimane, čak ni zelenu boju, jer su ju istjerali iz doma. Meni, na čiji grad nije pala ni jedna muslimanska granata, niti je ispaljen ijedan muslimanski metak, muslimani nisu mrski, no Srbi...n_razbojnik wrote:odviše kritično i ružno za nekoga tko je krvario sa ljiljanima tih dana i godina, ali nismo on pa ne znamo cijelu priču, možda je ratni put počeo na Palama...
pa sad lijepo sjedni i meditiraj o Bleiburgu. na balkanu krvna osveta i sveto pismo idu ruku pod ruku.
Guest- Guest
Tvoji mokri snovi, haso će biti najbolji ministar ove vlade to je sigurno a te vaše paranoične ispadfe ostavite za nekog drugog, npr ninu viloić ili ćerku od hribara ili ćerku od vesne pusić koji su maznili milijune kroz ove 4 godine milanovićeve vlade a sad Haso zavrnio pipu i jebe ko lud, i ne da jebe nego vam i uši zavrće pa zato i skičite ko veproviRingo10 wrote:Jao kako će vas Hase I Hasini da jebu, to će biti za antologiju.tre911 wrote:hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
udri Haso bandu gazi
Guest- Guest
Trebao im je pokazati ustav iz 74 i srbi bi ga odma pustili i prekinuli bi opsadu sarajeva, samo jebiga niko se nije sjetio srbima pokazati titovo remek djelo.kaja_333 wrote:pa nisi mogao ranije stari, opkolili ovi što ih poštuješ, što ih nisi pitao da te pusteRingo10 wrote:
Nego vidim ja da ringo poštuje srbadiju koja je njega skoro ubila a ko zna na koliko Hrvata je to i uspjela napraviti, nije ni čudo što poštuje tita i pokolj nad Hrvatima poslje ww2, čovjek jednostavno voli biti kmet i u podređenom položaju jebiga.
Guest- Guest
I, zato treba opravdati srbe i genocid nad Hrvatima koji su počinili? Da te pitam koja je cijena bila toga: oćeš li i ti sutra prozvati HV da je trgovala sa naftom sa srbima i to nazvati ratnim profiterstvom a ne spašavanjem hrvatskih života?Ringo10 wrote:Bježali su našI I spašavali se preko srpskih teritorija, pitaj Bugojance, Travničane, Varešake. Pita Kiseljačane I Kreševljake jo svemu tome. Na njih je nvaljivala 7. muslimanska a namjerom a ih pokolje, ispasila ih je suradnja sa Srbima sa Ilidže.kaja_333 wrote:pa nisi mogao ranije stari, opkolili ovi što ih poštuješ, što ih nisi pitao da te pusteRingo10 wrote:
e
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Ringo10 wrote:U BiH su tri strane I svako ima dva neprijaetlja. a to je ono što Hrvati iz Republike Kifle nikako ne mogu da shvate.
Pa prevario bi se, iako je rat u BiH ovdje na marginama, zapravo ide u dvije krajnosti stvari se jasnije znaju nego što je to tebi iz Melbourna možda vidljivo
s druge strane što tebi tako ospjednutim muslimanima, i to čak zagrebačkim s kojima veze nimaš niti si takvog nacrtanog vidio treba ići po temama i prozivate ljude koji su od Srba vidjeli ono najgore i prozivati ih da su opsjednuti istima...pa ti si čovječe živi primjer bolesne duše a ne da ideš okolo savjete djeliti i prozivati
Guest- Guest
Ja čak i ne mrzim srbe, mrzim srpsku politiku koja je dovela do svega i mrzim tupane koji i danas ne vide izvor svega zla i istome se priklanjaju.vuksadinare wrote:Ovaj ringo brka dvije stvari..mi u hrvatskoj smo ratovali samo sa srbima...pitas se ringo zasto npr.tre navodim ovo kao primjer a moze to biti i petar..mrzi srbe..pa ako su mu pobili pola familije,istjerali ga,srusili kucu..koga ce mrzit?kineze..indijce..mrzit ce one koji su mu to napravili
Guest- Guest
jbg rostilj,gibanica,prasence i gde si bre ko nas zavadi opet ucinilo svoje..dio hrvata nazovimo tako pati od neizljecivog kompleksa i srece kad se mogu prodat za rostilj i prasencetre911 wrote:Ja čak i ne mrzim srbe, mrzim srpsku politiku koja je dovela do svega i mrzim tupane koji i danas ne vide izvor svega zla i istome se priklanjaju.vuksadinare wrote:Ovaj ringo brka dvije stvari..mi u hrvatskoj smo ratovali samo sa srbima...pitas se ringo zasto npr.tre navodim ovo kao primjer a moze to biti i petar..mrzi srbe..pa ako su mu pobili pola familije,istjerali ga,srusili kucu..koga ce mrzit?kineze..indijce..mrzit ce one koji su mu to napravili
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bilo kako bilo ali ja ne vidim bas neku razliku izmedju ovih dvije strane u odnosu na hrvate i hrvatsku. Problem je da je u srpskoj svijesti jos ostao osjecaj rudimentirane YU i njihovog polozaja u istoj. Muslimani su ti koji nadolaze. Dobri dok su u manjini, poslije ???? Po meni nema razlike izmedju Hasana ili Stanimirovica. Malo se razlikuju u politickoj vokaciji ali u slucaju pozicije vlasti ili sile, isti kurac.
2014-04-14
Dr. Hasanbegović je već do sada dao ogroman doprinos razvoju demokracije u HR, da bi mirne duše mogao otići u zaslužnu mirovinu.No, ima on još toga za učiniti...Hina je na redu.
tre911 wrote:I, zato treba opravdati srbe i genocid nad Hrvatima koji su počinili? Da te pitam koja je cijena bila toga: oćeš li i ti sutra prozvati HV da je trgovala sa naftom sa srbima i to nazvati ratnim profiterstvom a ne spašavanjem hrvatskih života?Ringo10 wrote:Bježali su našI I spašavali se preko srpskih teritorija, pitaj Bugojance, Travničane, Varešake. Pita Kiseljačane I Kreševljake jo svemu tome. Na njih je nvaljivala 7. muslimanska a namjerom a ih pokolje, ispasila ih je suradnja sa Srbima sa Ilidže.kaja_333 wrote:pa nisi mogao ranije stari, opkolili ovi što ih poštuješ, što ih nisi pitao da te pusteRingo10 wrote:
e
Ne, samo hoću da kažem da zbog svoje opsjednutosti Srbima nemate sveobuhvatnu sliku situacije u kojoj se dugoročno nalazite.
Mi Hrvati u BiH smo kako stvari stoje beznadno zarobljeni u onoj tamnici I nema nam spasa. KAd je Tuđman zagovarao nacionalne jedinice u BiH u Hrvatskoj je krenula baraža drvlja kamenja I po njemu I po našim predstavnicima u BiH. Sa svih političkih spektara, I s ljevice I desnice I iz Crkve. Skočila je međunarodna zajednica I ostalo je povijest.
Čitam ovdje neke koji furaju onu logiku kao radi Hercegovine su htjeli žrtvovati nas u Posavini ili ovdje ili ondje I slično.
A na kraju smo radi takvih gluposti žrtvovali SVE, zajedno sa Hecegovinom. A bar smo Hercgovinu mogli spasiti.
Ovako, polako gubimo sve I neće ni Hercegovina dugoročno opstati, osim ako se nekim čudom ne promijeni stav zapadnih sila o hrvatskom pitanju u BiH, ali tu su šanse miimalne.
Hrvati iz BiH su dugoročno osuđeni ako se ovo ovako nastavi, a sve su prilike da hoće.
Srbi grčevito brane opstanak RS što je razumljivo, a Muslimani ne odustaju od svojih ciljeva šo je također razumljivo. Nemaju ni razloga da odustanu jer vrijeme radi za njih bar kad su BiH Hrvati u pitanju. A Stolac I Neum su im bili I otali glavni ciljevi. Ali vi ne kontate ništa.
A kad mjesto Hrvata budete na granicama s BiH a imali samo Muslimane I Srbe, onda ćete shvatiti neke stvari. Ali tada će biti kasno.
I odakle vama ideja da je između Srba i Muslimana nemoguć bilo kakav dogovor. I jedni I drugi merače komad jadranske obale. A već su jednom imali savez u pokušaju proboja muslimanske vojske do Neuma, srećom neuspješan. Tada.
Zavaravate se vi tamo, zavaravate. Došao Haso priča vam ono što volite da čujete, malko cvjećologije, malo ustašologije vi se odmah uhvatili ko najveći glupani.
A meni je mjerodavno ono što govori o Tuđmanu i njegovi stavovima prem BiH.
2015-09-24
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ministar Hasanbegović nije povećao već je smanjio potporu za queer programe
» HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE
» HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO TOMIĆU: ‘Tomićeve su izjave na tragu njegovih dosadašnjih osobnih uvreda’
» '' KOLINDA ODGOVORILA BAUKU NA PROZIVKE 'Nije mi ispod časti zasukati rukave, što god neki mislili o tome' ''
» "NEMA OPŠTINE GDE SRBIJA NIJE PRUŽILA POMOĆ" Vuchic po dolasku u Drvar poručio da je ovom gradu PREBAČEN MILION EVRA
» HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE
» HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO TOMIĆU: ‘Tomićeve su izjave na tragu njegovih dosadašnjih osobnih uvreda’
» '' KOLINDA ODGOVORILA BAUKU NA PROZIVKE 'Nije mi ispod časti zasukati rukave, što god neki mislili o tome' ''
» "NEMA OPŠTINE GDE SRBIJA NIJE PRUŽILA POMOĆ" Vuchic po dolasku u Drvar poručio da je ovom gradu PREBAČEN MILION EVRA
Page 5 of 8