MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
I njega hase naguzio pa se koprca ko mutavkaja_333 wrote:ti hebu sve po spiskuRingo10 wrote: endehazijaneri
Guest- Guest
Re: MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
Guest- Guest
Jao kako će vas Hase I Hasini da jebu, to će biti za antologiju.tre911 wrote:hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Haso...samo odgovorio na upit
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zar se ti nisi borio zajedno sa muslimanima u sarajevu....Ringo10 wrote:Jao kako će vas Hase I Hasini da jebu, to će biti za antologiju.tre911 wrote:hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja, kako je to divno. Ratuješ protv Srba a gledaš kako ti iza leđa mudžosi muljaju I spremaju se da te napadnu.vuksadinare wrote:zar se ti nisi borio zajedno sa muslimanima u sarajevu....Ringo10 wrote:Jao kako će vas Hase I Hasini da jebu, to će biti za antologiju.tre911 wrote:hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
Ratuješ a ne znaš koje bi više volio rokati, one preko puta ili ove koji ti ko fol glume saveznike.
One preko puta smo mrzili ali smo ih bar poštovali, a ove smo mrzili I prezirali.
Kao i oni nas.
Možete vi njih iz Hrvatske I Zagreba voliti I tetošiti, možete se zamlaćivati sa cvjeoćogijom ali između nih I nas je puklo.
Za sva vremena. Tu ni Haso ne može pomoći.
Doduše vas zaboli kurac. Vama su ionako samo Srbi u glavurdama.
2015-09-24
I po centru Sidneya, alahu ekbervuksadinare wrote:zar se ti nisi borio zajedno sa muslimanima u sarajevu....Ringo10 wrote:Jao kako će vas Hase I Hasini da jebu, to će biti za antologiju.tre911 wrote:hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
2014-04-15
Kakav Drvar???vuksadinare wrote:Haso...samo odgovorio na upit
Kad bi netko iz Vlade Srbije rekao nešto o desantu na Vis ili forsiranju virovitočkog mostobrana,onda bi bilo kmečanja o Memorandumu 3,o ovome ,o onome.
Što Haso ima sa gradom herojem Drvarom?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam u Melbourneu ti viči Alahu Ekber svom Hasi idolu.n_razbojnik wrote:I po centru Sidneya, alahu ekbervuksadinare wrote:zar se ti nisi borio zajedno sa muslimanima u sarajevu....Ringo10 wrote:Jao kako će vas Hase I Hasini da jebu, to će biti za antologiju.tre911 wrote:hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
I daj više, vratite imovinu Hasi koju su komunjare otele njegovome djedu Sabriji. Kakav je to način.
2015-09-24
Ja sam u Melbourneu ti viči Alahu Ekber svom Hasi idolu.n_razbojnik wrote:I po centru Sidneya, alahu ekbervuksadinare wrote:zar se ti nisi borio zajedno sa muslimanima u sarajevu....Ringo10 wrote:Jao kako će vas Hase I Hasini da jebu, to će biti za antologiju.tre911 wrote:hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
I daj više, vratite imovinu Hasi koju su komunjare otele njegovome djedu Sabriji. Kakav je to način.
2015-09-24
Ima, djedov brat mu pokrivao njemačke padobrance mitraljeskom vatrom.jastreb wrote:Kakav Drvar???vuksadinare wrote:Haso...samo odgovorio na upit
Kad bi netko iz Vlade Srbije rekao nešto o desantu na Vis ili forsiranju virovitočkog mostobrana,onda bi bilo kmečanja o Memorandumu 3,o ovome ,o onome.
Što Haso ima sa gradom herojem Drvarom?
2015-09-24
Ae, tamo i je kvalitetna i postojana zajednica raseljenih SrbaRingo10 wrote:Ja sam u Melbourneun_razbojnik wrote:I po centru Sidneya, alahu ekbervuksadinare wrote:zar se ti nisi borio zajedno sa muslimanima u sarajevu....Ringo10 wrote:Jao kako će vas Hase I Hasini da jebu, to će biti za antologiju.tre911 wrote:hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
2014-04-15
Ima čovjek radno mjesto i karijeru. Nije da će se vratiti na šank trusiti Heinekene i pričati legende o drugu Titu.provocator wrote:Hase igra svoju rolu i igrat će je dok to Karačmarku paše... Onog trenutka kada ga više ne bude trebao ode Hase u tri pizde materine.
Ima Đorđe Šoroš para, sve će on da plati.n_razbojnik wrote:što GONG jamra? Jel' im to pametno s obzirom na kolač iz državnog proačuna, da ne bi malo na kruhu i vodi filozofirali
Dobro Zlatko veli, desantiraj dalje.
A mrzili ste ih i poštovali ?! Onda je ba sve jasno , ovom je netko Srbin doma pa glumi antifašistuRingo10 wrote:Ja, kako je to divno. Ratuješ protv Srba a gledaš kako ti iza leđa mudžosi muljaju I spremaju se da te napadnu.vuksadinare wrote:zar se ti nisi borio zajedno sa muslimanima u sarajevu....Ringo10 wrote:Jao kako će vas Hase I Hasini da jebu, to će biti za antologiju.tre911 wrote:hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
Ratuješ a ne znaš koje bi više volio rokati, one preko puta ili ove koji ti ko fol glume saveznike.
One preko puta smo mrzili ali smo ih bar poštovali, a ove smo mrzili I prezirali.
Kao i oni nas.
Možete vi njih iz Hrvatske I Zagreba voliti I tetošiti, možete se zamlaćivati sa cvjeoćogijom ali između nih I nas je puklo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mos mislit kak se borio , nije mogao pobjeći pa se skupio dok mu preko tetke leposave Srbi nisu sredili izlazvuksadinare wrote:zar se ti nisi borio zajedno sa muslimanima u sarajevu....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da, više poštuješ neprijatelja sa kojim znaš na čemu si nego onoga koga smatraš saveznikom, pomažeš mu, naoružaš ga on to iskoristi pa ti udari s leđa i krvi ti se napije.kaja_333 wrote:A mrzili ste ih i poštovali ?! Onda je ba sve jasno , ovom je netko Srbin doma pa glumi antifašistuRingo10 wrote:Ja, kako je to divno. Ratuješ protv Srba a gledaš kako ti iza leđa mudžosi muljaju I spremaju se da te napadnu.vuksadinare wrote:zar se ti nisi borio zajedno sa muslimanima u sarajevu....Ringo10 wrote:Jao kako će vas Hase I Hasini da jebu, to će biti za antologiju.tre911 wrote:hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
Kao i oni nas.
I to traje do danas.
Ali znam da to vama u Republici Kifli ne vrijedi objašnjavati.
2015-09-24
Ma Frljotina glumi klokana. Nije se taj duhovno maknuo iz Travnika.kaja_333 wrote:A mrzili ste ih i poštovali ?! Onda je ba sve jasno , ovom je netko Srbin doma pa glumi antifašistuRingo10 wrote:Ja, kako je to divno. Ratuješ protv Srba a gledaš kako ti iza leđa mudžosi muljaju I spremaju se da te napadnu.vuksadinare wrote:zar se ti nisi borio zajedno sa muslimanima u sarajevu....Ringo10 wrote:Jao kako će vas Hase I Hasini da jebu, to će biti za antologiju.tre911 wrote:hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
Kao i oni nas.
Last edited by Regoč on 11/3/2016, 19:01; edited 1 time in total (Reason for editing : preradba)
Da, više poštuješ neprijatelja sa kojim znaš na čemu si nego onoga koga smatraš saveznikom, pomažeš mu, naoružaš ga on to iskoristi pa ti udari s leđa i krvi ti se napije.kaja_333 wrote:A mrzili ste ih i poštovali ?! Onda je ba sve jasno , ovom je netko Srbin doma pa glumi antifašistuRingo10 wrote:Ja, kako je to divno. Ratuješ protv Srba a gledaš kako ti iza leđa mudžosi muljaju I spremaju se da te napadnu.vuksadinare wrote:zar se ti nisi borio zajedno sa muslimanima u sarajevu....Ringo10 wrote:Jao kako će vas Hase I Hasini da jebu, to će biti za antologiju.tre911 wrote:hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
Kao i oni nas.
I to traje do danas.
2015-09-24
Kao i oni nas.
I to traje do danas.
2015-09-24
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ministar Hasanbegović nije povećao već je smanjio potporu za queer programe
» HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE
» HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO TOMIĆU: ‘Tomićeve su izjave na tragu njegovih dosadašnjih osobnih uvreda’
» '' KOLINDA ODGOVORILA BAUKU NA PROZIVKE 'Nije mi ispod časti zasukati rukave, što god neki mislili o tome' ''
» "NEMA OPŠTINE GDE SRBIJA NIJE PRUŽILA POMOĆ" Vuchic po dolasku u Drvar poručio da je ovom gradu PREBAČEN MILION EVRA
» HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE
» HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO TOMIĆU: ‘Tomićeve su izjave na tragu njegovih dosadašnjih osobnih uvreda’
» '' KOLINDA ODGOVORILA BAUKU NA PROZIVKE 'Nije mi ispod časti zasukati rukave, što god neki mislili o tome' ''
» "NEMA OPŠTINE GDE SRBIJA NIJE PRUŽILA POMOĆ" Vuchic po dolasku u Drvar poručio da je ovom gradu PREBAČEN MILION EVRA
Page 2 of 8