'' KOLINDA ODGOVORILA BAUKU NA PROZIVKE 'Nije mi ispod časti zasukati rukave, što god neki mislili o tome' ''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
'' KOLINDA ODGOVORILA BAUKU NA PROZIVKE 'Nije mi ispod časti zasukati rukave, što god neki mislili o tome' ''
http://www.jutarnji.hr/kolinda-vratila-bauku-na--upecatljiv-odgovor--nije-mi-ispod-cast-zasukati-rukave--sto-god-neki-mislili-o-tome-/1392612/
@Ero će pasti u ekstazu...
@Ero će pasti u ekstazu...
Guest- Guest
Re: '' KOLINDA ODGOVORILA BAUKU NA PROZIVKE 'Nije mi ispod časti zasukati rukave, što god neki mislili o tome' ''
A ona se zna samo bahatiti i prepucavati,rezultati do sada ništa,jel pokrenula nešto,ništa....birali smo jedno veliko ništa,ustvari bosanci je birali,za toliko je bila bolja...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: '' KOLINDA ODGOVORILA BAUKU NA PROZIVKE 'Nije mi ispod časti zasukati rukave, što god neki mislili o tome' ''
v_vlado wrote:A ona se zna samo bahatiti i prepucavati,rezultati do sada ništa,jel pokrenula nešto,ništa....birali smo jedno veliko ništa,ustvari bosanci je birali,za toliko je bila bolja...
Zašto si ju birao, možda da se pitaš...
Guest- Guest
poštivam volju večine ali me ljute seronje koji ju veličaju u nebesa i rade od nje sveca a rezultata nema niti će biti...ona je holivud i umislila je da je to samo njen šou...neka uživa za naše pare i ja bi da mogu...
2015-07-28
Ma glasao si za nju, priznaj...Pa sad trpi...v_vlado wrote:poštivam volju večine ali me ljute seronje koji ju veličaju u nebesa i rade od nje sveca a rezultata nema niti će biti...ona je holivud i umislila je da je to samo njen šou...neka uživa za naše pare i ja bi da mogu.
Guest- Guest
nego bogati gdje je prvo muško,naš lipi Jakov...žena mu voza kombajne ,lipi ploćice biće on jadan u nekoj agenciji za nadzor strujanja zraka...lip poso,i neka...
2015-07-28
Glasovao si za predsjednicu, pa uživaj sada...v_vlado wrote:nego bogati gdje je prvo muško,naš lipi Jakov...žena mu voza kombajne ,lipi ploćice biće on jadan u nekoj agenciji za nadzor strujanja zraka...lip poso,i neka...
Guest- Guest
Voli predsjednica ko i hdz farbati tunele i zidove i nešto je prečista u pituranju....a da ona počne raditi za ono što ju mi plačamo a ne se samo naslikavati...
2015-07-28
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Koja zabava za stogu sitnoga zuba.
Tako su neki krunili i Kosoricu.
Tako su neki krunili i Kosoricu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ima dobru Sisu...odnosno dvije...
Guest- Guest
koja patka...tko se imalo kuži u pituranje,vidi se da su ovo ljestve od profića koje su prošle ohoho a predsjednica je uzela valjak i popela se na ljestve samo za slikanje....američki shou na hrvatski način se nastavlja,....ona misli da smo svi tupe ovce kao oni koji su glasali za nju,,,pljuc
2015-07-28
Vlado,ti od dvije sise koje bodu u oci vidis samo ljestve...Kud je svijet otisao..
Guest- Guest
v_vlado wrote:koja patka...tko se imalo kuži u pituranje,vidi se da su ovo ljestve od profića koje su prošle ohoho a predsjednica je uzela valjak i popela se na ljestve samo za slikanje....američki shou na hrvatski način se nastavlja,....ona misli da smo svi tupe ovce kao oni koji su glasali za nju,,,pljuc
To je ona gospođa šta je bila pomoćnica generalnog tajnika NATO-a, govori 5 jezika, zna lovit ribe, polagat pločice, piturat i vozit kombajn...Za razliku od tvojih koji se nisu naučili ni ribe lovit, čak ni kad im ih daš na astal (1.5 milijardi € - od EU).
PS: ...gospođa ima jednu maHanu, nije mašin bravar.
2014-04-23
Da nisam ništa čula protiv žene koja kreči (tako se od nas kaže bojanje zidova ) !v_vlado wrote:koja patka...tko se imalo kuži u pituranje,vidi se da su ovo ljestve od profića koje su prošle ohoho a predsjednica je uzela valjak i popela se na ljestve samo za slikanje....američki shou na hrvatski način se nastavlja,....ona misli da smo svi tupe ovce kao oni koji su glasali za nju,,,pljuc
I nije joj to sigurno prvi put, zato i ljestve izgledaju tako, kao i moje uostalom !
Trinity-
2014-04-17
Eto na..!! niti ljestve ne znate oprati...
Guest- Guest
reci ti njima. živjela emancipacija. neka pitura/kreči/boja.
barem za kamere.
onda možeš doma reći; ak` može predsjednica zakaj ne bi i ti.
barem za kamere.
onda možeš doma reći; ak` može predsjednica zakaj ne bi i ti.
2014-12-30
Ti ne možeš ni za kamere !
Trinity-
2014-04-17
Nemere ona sve, mora nešto radit i kućna pomoćnica..bogomdani wrote:Eto na..!! niti ljestve ne znate oprati...
2014-04-23
nego Ero,drago mi je sto ti je tvoja Kraljica se ispricala za ustaske zlocine i priznala da je iz antifasisticke obitelji.. ..Ebi ga..zena ima mozga,lajkam je..Ero wrote:Nemere ona sve, mora nešto radit i kućna pomoćnica..bogomdani wrote:Eto na..!! niti ljestve ne znate oprati...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komšić: Nije moguć angažman vojske Hrvatske u BiH, ma šta o tome mislili u NATO-u
» Kolinda odgovorila Komšiću: On je irelevantan
» Komšić : Kolinda udara ispod pojasa
» MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
» Muškarac: Nađite nam vi neki prostor gdje ćemo se okupiti a da to nije Trg. Index: Crkva?
» Kolinda odgovorila Komšiću: On je irelevantan
» Komšić : Kolinda udara ispod pojasa
» MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
» Muškarac: Nađite nam vi neki prostor gdje ćemo se okupiti a da to nije Trg. Index: Crkva?
Page 1 of 2