MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
Ja nisam krvario sa ljiljanima, taj časni simbol su mudžahedini diskreditrali. Ja sam nosio hrvatski grb koji neki zovu šahovnicom.n_razbojnik wrote:odviše kritično i ružno za nekoga tko je krvario sa ljiljanima tih dana i godina, ali nismo on pa ne znamo cijelu priču, možda je ratni put počeo na Palama...
Nosio bih I ljiljane da nisu zloupotrijebljeni od strane islamofašita.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
Ja nisam krvario sa ljiljanima, taj časni simbol su mudžahedini diskreditrali. Ja sam nosio hrvatski grb koji neki zovu šahovnicom.n_razbojnik wrote:odviše kritično i ružno za nekoga tko je krvario sa ljiljanima tih dana i godina, ali nismo on pa ne znamo cijelu priču, možda je ratni put počeo na Palama...
Nosio bih I ljiljane da nisu zloupotrijebljeni od strane islamofašita.
2015-09-24
Istina, iskustvo nam je različito. Prijateljeva žena isto ne može smisliti muslimane, čak ni zelenu boju, jer su ju istjerali iz doma. Meni, na čiji grad nije pala ni jedna muslimanska granata, niti je ispaljen ijedan muslimanski metak, muslimani nisu mrski, no Srbi...n_razbojnik wrote:odviše kritično i ružno za nekoga tko je krvario sa ljiljanima tih dana i godina, ali nismo on pa ne znamo cijelu priču, možda je ratni put počeo na Palama...
Praljak I ekipa su žrtve vaših saveznika.n_razbojnik wrote:Dobro to, nego, jel' i Praljak ustaša ili i kompletan HVO?Ringo10 wrote:Da, više sam poštovao takve nego one kojima smo pomagali I spasavali ih i uspostavili put života koji je spasio BiH, doturali I oružje I sve potrebštine I čak pustili I mudžahedine da im dolaze.kaja_333 wrote:Ma pusti mamlaza polusrpskog, veli jedna moja poznata da su zlato davali za kruh jer su ih Srbi okružili jel a dečka od sestre skinuli snajperom na sred ulice. Poštovao ih je on?!n_razbojnik wrote:element poštovanja su ponajvuše oni vikend snajperisti što bi se igrali sa babama i djecom koje idu po kruh iz humanitarnog konvoja...kaja_333 wrote:Daj ne pričaj gluposti mješanko, poznam ja ljude iz Sarajeva, naše ne ovakve ko ti, koji nisu poštovali srbe nego pričaju da su ih snajperom gađali iz zgrada susjedi Srbi .
ili recimo Markale, napoštovali se Sarajlije...
I kad su nas napadali mi smo im puštali oružje,o čemu Praljak govori u Haagu.
I nakon svga su nam jebali milu majku I pobili nas I poklali, a sve naše su spremili Hag, I dan danas nam krv piju I zatiru nas gdje god stignu.
E pa vi ih volite I ljubite, kurčeve im pušite. Ja sam otišao kad sam shvatio da je Zapad na njihovoj strani neopozivo a da Hrvatska mora slušati Zapad.
Nisam više htio biti građanin trećeg reda.
A vi uživajte u svojim zabludama. A kad tad će sve doći na svoje.
I đavo po svoje.
2015-09-24
Ti na svome poštovanju još moraš uvelike poraditiRegoč wrote:Istina, iskustvo nam je različito. Prijateljeva žena isto ne može smisliti muslimane, čak ni zelenu boju, jer su ju istjerali iz doma. Meni, na čiji grad nije pala ni jedna muslimanska granata, niti je ispaljen ijedan muslimanski metak, muslimani nisu mrski, no Srbi...n_razbojnik wrote:odviše kritično i ružno za nekoga tko je krvario sa ljiljanima tih dana i godina, ali nismo on pa ne znamo cijelu priču, možda je ratni put počeo na Palama...
2014-04-15
Kažem, ja sam ustaša, katotaliban, fašist... jebi ga, ne poštujem one koji su me pokušali ubiti.n_razbojnik wrote:Ti na svome poštovanju još moraš uvelike poraditiRegoč wrote:Istina, iskustvo nam je različito. Prijateljeva žena isto ne može smisliti muslimane, čak ni zelenu boju, jer su ju istjerali iz doma. Meni, na čiji grad nije pala ni jedna muslimanska granata, niti je ispaljen ijedan muslimanski metak, muslimani nisu mrski, no Srbi...n_razbojnik wrote:odviše kritično i ružno za nekoga tko je krvario sa ljiljanima tih dana i godina, ali nismo on pa ne znamo cijelu priču, možda je ratni put počeo na Palama...
Ringo10 wrote:Praljak I ekipa su žrtve vaših saveznika.
Jesu,žrtve političkih igara i haaške podjele krivice, kao i tvoje jugoslavenke Vesne sa svitom koja istu pozdravlja i ustraje na "agresiji"
2014-04-15
mda, ustaše ga zovu šahovnicom sigurno. ma nosio si ti rajnglu na glavi do dućana da te ne zdime tvoju u tu tupavu jugoslovensku glavu zabunom..Ringo10 wrote: Ja sam nosio hrvatski grb koji neki zovu šahovnicom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne znam ko je Vesna niti me zanimaju te vaše gluposti I stranačke podjele. Znam samo0 da smo mi na kraju ispali žrtve vas I vaših interesan_razbojnik wrote:Ringo10 wrote:Praljak I ekipa su žrtve vaših saveznika.
Jesu,žrtve političkih igara i haaške podjele krivice, kao i tvoje jugoslavenke Vesne sa svitom koja istu pozdravlja i ustraje na "agresiji"
2015-09-24
čuj šahovnicu je on nosio, i poštivao snajperiste ..i gledao Bitku na Neretvu u podrumu po stoti put..pa to je zbilja za dobit proljev..
2015-08-15
Kakvi to mi i vi? Jesi sada na tragu Alije "i nije to naš rat"?Ringo10 wrote:Ne znam ko je Vesna niti me zanimaju te vaše gluposti I stranačke podjele. Znam samo0 da smo mi na kraju ispali žrtve vas I vaših interesan_razbojnik wrote:Ringo10 wrote:Praljak I ekipa su žrtve vaših saveznika.
a toliko si ovdje i seruckaš pa još ne znaš koja Vesna, kao da ih je gomila što idu svijetom i govore o agresiji HR na BiH?
2014-04-15
kako se uzme...mi u posavini nismo imali problema sa muslimanima...dapace...doista i dobro povjerenje..pa 103 derventska hvo brigada je imala 500 poginulih od toga je bilo 200 muslimana pod hrvatskim grbomRingo10 wrote:Ja, kako je to divno. Ratuješ protv Srba a gledaš kako ti iza leđa mudžosi muljaju I spremaju se da te napadnu.vuksadinare wrote:zar se ti nisi borio zajedno sa muslimanima u sarajevu....Ringo10 wrote:Jao kako će vas Hase I Hasini da jebu, to će biti za antologiju.tre911 wrote:hebiga kad im ga uvalio od šake do lakta, čudi me da ga već do sada nisu prozvali crncem koliko ih boli dok hase hebe :DDpreko_vode_do_slobode wrote:antifašisti ,yugosi i socijalisti -- na respiratorima, sada će ekipa kmečati "musliman"
Ratuješ a ne znaš koje bi više volio rokati, one preko puta ili ove koji ti ko fol glume saveznike.
One preko puta smo mrzili ali smo ih bar poštovali, a ove smo mrzili I prezirali.
Kao i oni nas.
Možete vi njih iz Hrvatske I Zagreba voliti I tetošiti, možete se zamlaćivati sa cvjeoćogijom ali između nih I nas je puklo.
Za sva vremena. Tu ni Haso ne može pomoći.
Doduše vas zaboli kurac. Vama su ionako samo Srbi u glavurdama.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja ba, on je uvučen u rat, striko mu na palama s titovkom a on u podrumu s pionirskom skriva se od njega , pa ne zna tko tu koga hebe...n_razbojnik wrote:Kakvi to mi i vi? Jesi sada na tragu Alije "i nije to naš rat"?Ringo10 wrote:Ne znam ko je Vesna niti me zanimaju te vaše gluposti I stranačke podjele. Znam samo0 da smo mi na kraju ispali žrtve vas I vaših interesan_razbojnik wrote:Ringo10 wrote:Praljak I ekipa su žrtve vaših saveznika.
2015-08-15
jesi ti Ringo osobno svjedočio djeljenju Bosne na onoj salveti ili ti prijatelj pričao o tome?
2014-04-15
On doturio hemisku.n_razbojnik wrote:jesi ti Ringo osobno svjedočio djeljenju Bosne na onoj salveti ili ti prijatelj pričao o tome?
Pomalo, neka elaborira čovjek...stječem dojam da on veze nema sa pričom koju prodaje ali ponavljam, dojam jekaja_333 wrote:ja ba, on je uvučen u rat, striko mu na palama s titovkom a on u podrumu s pionirskom skriva se od njega , pa ne zna tko tu koga hebe...n_razbojnik wrote:Kakvi to mi i vi? Jesi sada na tragu Alije "i nije to naš rat"?Ringo10 wrote:Ne znam ko je Vesna niti me zanimaju te vaše gluposti I stranačke podjele. Znam samo0 da smo mi na kraju ispali žrtve vas I vaših interesan_razbojnik wrote:Ringo10 wrote:Praljak I ekipa su žrtve vaših saveznika.
2014-04-15
:)Regoč wrote:On doturio hemisku.n_razbojnik wrote:jesi ti Ringo osobno svjedočio djeljenju Bosne na onoj salveti ili ti prijatelj pričao o tome?
2015-08-15
mah..jugoslavencina ti je polutan kome su srbi sredili izlaz iz bosne . možda su mu i nabili nešto na glavu slučajno, šahovnicu ili titovku ili ljiljan jer je vjerojatno sve pomalo al nebitno.n_razbojnik wrote:Pomalo, neka elaborira čovjek...stječem dojam da on veze nema sa pričom koju prodaje ali ponavljam, dojam jekaja_333 wrote:ja ba, on je uvučen u rat, striko mu na palama s titovkom a on u podrumu s pionirskom skriva se od njega , pa ne zna tko tu koga hebe...n_razbojnik wrote:Kakvi to mi i vi? Jesi sada na tragu Alije "i nije to naš rat"?Ringo10 wrote:Ne znam ko je Vesna niti me zanimaju te vaše gluposti I stranačke podjele. Znam samo0 da smo mi na kraju ispali žrtve vas I vaših interesan_razbojnik wrote:Ringo10 wrote:Praljak I ekipa su žrtve vaših saveznika.
2015-08-15
Eh da je Bog dao tako kao što kažeš. Da sam odmah pobjegao.kaja_333 wrote:mda, ustaše ga zovu šahovnicom sigurno. ma nosio si ti rajnglu na glavi do dućana da te ne zdime tvoju u tu tupavu jugoslovensku glavu zabunom..Ringo10 wrote: Ja sam nosio hrvatski grb koji neki zovu šahovnicom.
A ovako, bio lakše ranjen snajperom na brdu Mojmilo, zatim teško povrijeđen nakon udara granate na brdu Žuč, onda zarobljen od strane naših takozvanh savznika 6. 11 1993 oko 6 sti ujutro. Uhapsili nam zapovjednika Slavka Zelića a nas je spasilo to što je Sarajevo bilo puno novinara stranih I kojekakvih humanitaraca. Odveli nas u bivšu kasarnu Maršal Tito I popisai. Vodali nas na kopanje rovova.
A onda su nam brigade vratili ali pd komadom muslimansk vojske I onikada više nismo bilipod zapovjedništvomHVO.
Bilo je svega jebi ga. A milijun puta sam zažalio što nisam pobjegao ranije.
2015-09-24
Eh da je Bog dao tako kao što kažeš. Da sam odmah pobjegao.kaja_333 wrote:mda, ustaše ga zovu šahovnicom sigurno. ma nosio si ti rajnglu na glavi do dućana da te ne zdime tvoju u tu tupavu jugoslovensku glavu zabunom..Ringo10 wrote: Ja sam nosio hrvatski grb koji neki zovu šahovnicom.
A ovako, bio lakše ranjen snajperom na brdu Mojmilo, zatim teško povrijeđen nakon udara granate na brdu Žuč, onda zarobljen od strane naših takozvanh savznika 6. 11 1993 oko 6 sti ujutro. Uhapsili nam zapovjednika Slavka Zelića a nas je spasilo to što je Sarajevo bilo puno novinara stranih I kojekakvih humanitaraca. Odveli nas u bivšu kasarnu Maršal Tito I popisai. Vodali nas na kopanje rovova.
A onda su nam brigade vratili ali pd komadom muslimansk vojske I onikada više nismo bilipod zapovjedništvomHVO.
2015-09-24
pa nisi mogao ranije stari, opkolili ovi što ih poštuješ, što ih nisi pitao da te pusteRingo10 wrote:
2015-08-15
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ministar Hasanbegović nije povećao već je smanjio potporu za queer programe
» HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE
» HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO TOMIĆU: ‘Tomićeve su izjave na tragu njegovih dosadašnjih osobnih uvreda’
» '' KOLINDA ODGOVORILA BAUKU NA PROZIVKE 'Nije mi ispod časti zasukati rukave, što god neki mislili o tome' ''
» "NEMA OPŠTINE GDE SRBIJA NIJE PRUŽILA POMOĆ" Vuchic po dolasku u Drvar poručio da je ovom gradu PREBAČEN MILION EVRA
» HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE
» HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO TOMIĆU: ‘Tomićeve su izjave na tragu njegovih dosadašnjih osobnih uvreda’
» '' KOLINDA ODGOVORILA BAUKU NA PROZIVKE 'Nije mi ispod časti zasukati rukave, što god neki mislili o tome' ''
» "NEMA OPŠTINE GDE SRBIJA NIJE PRUŽILA POMOĆ" Vuchic po dolasku u Drvar poručio da je ovom gradu PREBAČEN MILION EVRA
Page 4 of 8