LUKE SKYWALKER MOŽDA JE GAY?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: LUKE SKYWALKER MOŽDA JE GAY?
Nemoj...Sve ostalo što bih napisao, bilo bi hvalisanje, ali ja to prezirem...kic wrote:I have my doubts..red wolf wrote:Zar ti zaista misliš da sam ja glup?kic wrote:ovdje samo tvoju glupost osuđujem realno..red wolf wrote:Ne nije...Takav se rodiš...I prestanite više osuđivati...kic wrote:to je tako glupa teza više, dakle neki faktori na koje uopće nemam utjecaj su odredili moju seksualnu pripadnost? eto jebiga, rodio se kao homić, tako mu grah pao..red wolf wrote:Kao homoseksualac se rodiš...I to je to...kic wrote:to je Žižekova teza da se mnogo pederluka pronosi kroz društvo raznim dobrodušnim frazama, tapšanjem i sl, ali ja mislim da je on malo bolestan nekad..
ili je slobodna volja u pitanju?
ili kako paše u raspravi..
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Ajd dobro za pedere što se rodu taki, ali pitanje je za ove gay orijentacije...mislim pritom na ljubitelje torbica, outfita, C.Ronaldo frizurica i tih šema...
darth_vader-
2014-04-17
a ne prezireš što stalno svim ostalim uvredama spuštaš frekvenciju?red wolf wrote:Nemoj...Sve ostalo što bih napisao, bilo bi hvalisanje, ali ja to prezirem...kic wrote:I have my doubts..red wolf wrote:Zar ti zaista misliš da sam ja glup?kic wrote:ovdje samo tvoju glupost osuđujem realno..red wolf wrote:Ne nije...Takav se rodiš...I prestanite više osuđivati...kic wrote:to je tako glupa teza više, dakle neki faktori na koje uopće nemam utjecaj su odredili moju seksualnu pripadnost? eto jebiga, rodio se kao homić, tako mu grah pao..red wolf wrote:Kao homoseksualac se rodiš...I to je to...kic wrote:to je Žižekova teza da se mnogo pederluka pronosi kroz društvo raznim dobrodušnim frazama, tapšanjem i sl, ali ja mislim da je on malo bolestan nekad..
To ti dođe kao poticaj...Ne spuštam svoju frekvenciju...Zapravo, sami ste je spustili i sad će te to i osjetiti...kic wrote:
a ne prezireš što stalno svim ostalim uvredama spuštaš frekvenciju?
red wolf-
2016-02-10
naravno da spuštaš, ako to ne znaš, onda ništa brate ne znaš..red wolf wrote:To ti dođe kao poticaj...Ne spuštam svoju frekvenciju...Zapravo, sami ste je spustili i sad će te to i osjetiti...kic wrote:
Ne, ne spuštam...Ne shvaćaš...Vi ste prošlost, ali još to uvijek ne znate...Pali ste bez metka...Ovo što dolazi, doći će vam kao spas u zadnji čas...Ali, to ćete vi prepoznati kao zlo...kic wrote:naravno da spuštaš, ako to ne znaš, onda ništa brate ne znaš..red wolf wrote:To ti dođe kao poticaj...Ne spuštam svoju frekvenciju...Zapravo, sami ste je spustili i sad će te to i osjetiti...kic wrote:
red wolf-
2016-02-10
Što znači ideja ujedinjenja?...Prihvatiti svakog čovjeka kakav jest...Svi smo ljudi...Tad ćemo krenuti naprijed.
red wolf-
2016-02-10
Tito mu se u snu javio i rekao što sljedijasambrend wrote:Dobar... Kako si skužio da sam na njega ciljao...baba Vanga ili Tarabići?
Guest- Guest
Misliš da i vanzemljaki konzumiraju pederluk???jasambrend wrote:kic wrote:to je tako glupa teza više, dakle neki faktori na koje uopće nemam utjecaj su odredili moju seksualnu pripadnost? eto jebiga, rodio se kao homić, tako mu grah pao..red wolf wrote:Kao homoseksualac se rodiš...I to je to...kic wrote:to je Žižekova teza da se mnogo pederluka pronosi kroz društvo raznim dobrodušnim frazama, tapšanjem i sl, ali ja mislim da je on malo bolestan nekad..
Možda Ezek zna ipak nešto više o tome na iskustvenoj razini čim je tako uvjeren u svoju tezu...
Guest- Guest
Bojim se da se to sporama razmnožava...
darth_vader-
2014-04-17
odošmo u pi*ku materinu ondajasambrend wrote:Bojim se da se to sporama razmnožava...
Guest- Guest
kic wrote:to je tako glupa teza više, dakle neki faktori na koje uopće nemam utjecaj su odredili moju seksualnu pripadnost? eto jebiga, rodio se kao homić, tako mu grah pao..red wolf wrote:Kao homoseksualac se rodiš...I to je to...kic wrote:to je Žižekova teza da se mnogo pederluka pronosi kroz društvo raznim dobrodušnim frazama, tapšanjem i sl, ali ja mislim da je on malo bolestan nekad..
Slobodna volja da budeš homoć,odabereš takvo opredjeljenje ?
Ne vjerujem da to funkcionira tako,,e bit ću homić'' mislim,kako bi uopće moglo biti tako.
Ne znam jesu li tu u pitanju nekakvi porivi,nagoni ili se možda radi o emocijama,no ako se netko umjesto u curu,zaljubi u dečka,ne vjerujem da se takvo što može,,odabrati'' ili da ti je pao takav grah.
Slažem se s Ezekielom,,takav se rodiš i to je to'' mada neki misle kako mediji nameću pomodarske trendove,te da su homo sklonosti ,,odabir'' usljed nekakvog programiranja zbog pomodarstva.
Toga je bilo uviek a ne samo u posljednjih par desetljeća od kako je to postalo,barem na zapadu donekle prihvatljivo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HAVC I DUBROVNIK POTPISALI ZAVJET ŠUTNJE? Ali na proljeće bi Dubrovnik mogao biti Ach-To, planet na koji je pobjegao i sakrio se Luke Skywalker
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Italija zatvorila luke za NGO
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Italija zatvorila luke za NGO
Page 4 of 4