LUKE SKYWALKER MOŽDA JE GAY?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: LUKE SKYWALKER MOŽDA JE GAY?
Neće se dogoditi ništa uskoro, drugi dolazak Krista je već davno bio rimski car Tito Flavije, on je ostvario sva proročanstva prorokovana u novom zavjetu, tj. budući da ga je on dao napisati, proročanstva su namještena tako da izgleda da ih je on ostvario kako bi kao božji sin mogao imati legitimitet da bude car, budući da nije poticao iz Julio-Klaudijske dinastije careva/božanstava.red wolf wrote:Ne. Dogoditi će se nešto veliko uskoro...Biti će to promjena za ljudsku vrstu i nitko je ne može zaustaviti...Vođen srcem i razumom shvaćam da je to nešto što se mora dogoditi...deda na aparatima wrote:Dobro, ti si onda malo janje.red wolf wrote:Srce i razum mi ne daju da budem ovca...deda na aparatima wrote:
Ovce ne izabiru svoj put, one idu u stadu stazom koju im je pastir postavio. Ti si ovca pa to ne vidiš.
Vi što sad čekate neke događaje jednostavno ne znate čitati.
Guest- Guest
To ti nema veze sa religijama...deda na aparatima wrote:Neće se dogoditi ništa uskoro, drugi dolazak Krista je već davno bio rimski car Tito Flavije, on je ostvario sva proročanstva prorokovana u novom zavjetu, tj. budući da ga je on dao napisati, proročanstva su namještena tako da izgleda da ih je on ostvario kako bi kao božji sin mogao imati legitimitet da bude car, budući da nije poticao iz Julio-Klaudijske dinastije careva/božanstava.red wolf wrote:Ne. Dogoditi će se nešto veliko uskoro...Biti će to promjena za ljudsku vrstu i nitko je ne može zaustaviti...Vođen srcem i razumom shvaćam da je to nešto što se mora dogoditi...deda na aparatima wrote:Dobro, ti si onda malo janje.red wolf wrote:Srce i razum mi ne daju da budem ovca...deda na aparatima wrote:
Ovce ne izabiru svoj put, one idu u stadu stazom koju im je pastir postavio. Ti si ovca pa to ne vidiš.
Vi što sad čekate neke događaje jednostavno ne znate čitati.
red wolf-
2016-02-10
Ovo me podsjeća na pjesmu Kanjon Drine,od Zabranjenog pušenja.red wolf wrote:
Biti će to promjena za ljudsku vrstu i nitko je ne može zaustaviti..
Ono,kad kaže:"Snijeg se topi i ništa neće zaustaviti dolazak novog proljeća".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jel ovo samo jos jedna pederska tema ili bude sira filozofska rasprava ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
deda na aparatima wrote:Ovce ne izabiru svoj put, one idu u stadu stazom koju im je pastir postavio. Ti si ovca pa to ne vidiš.red wolf wrote:Svatko na svijet dolazi slobodan i sam izabire svoj put vođen svojim srcem i razumom...deda na aparatima wrote:red wolf wrote:Zar je bitno što je?
Naravno da je za ideal, za uzor, etalon bitno što je. On nosi informaciju novom naraštaju kamo se orjentirati.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
O, dolazi novo proljeće...hehehehehehehehehehehehehhejastreb wrote:Ovo me podsjeća na pjesmu Kanjon Drine,od Zabranjenog pušenja.red wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
Da,da,ali ova pjesma,ako si je uopće čuo ima zlokobni predznak.red wolf wrote:O, dolazi novo proljeće...hehehehehehehehehehehehehhejastreb wrote:Ovo me podsjeća na pjesmu Kanjon Drine,od Zabranjenog pušenja.red wolf wrote:
Odslušaj je. U njoj se na jedan sablasan način osjeća nadolazeće zlo.
2014-04-22
Zlo je samo subjektivan osjećaj...Sam događaj je zapravo neutralan...hehehehehehehehehehehhejastreb wrote:Da,da,ali ova pjesma,ako si je uopće čuo ima zlokobni predznak.red wolf wrote:O, dolazi novo proljeće...hehehehehehehehehehehehehhejastreb wrote:Ovo me podsjeća na pjesmu Kanjon Drine,od Zabranjenog pušenja.red wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
Ali ja u ovim tvojim predviđanjima o nekakvim nezaustavljivim promjenama,kao i u tim istim promjenama vidim zlo koje nadolazi.red wolf wrote:Zlo je samo subjektivan osjećaj...Sam događaj je zapravo neutralan...hehehehehehehehehehehhejastreb wrote:Da,da,ali ova pjesma,ako si je uopće čuo ima zlokobni predznak.red wolf wrote:O, dolazi novo proljeće...hehehehehehehehehehehehehhejastreb wrote:Ovo me podsjeća na pjesmu Kanjon Drine,od Zabranjenog pušenja.red wolf wrote:
A to nije za smijeh.
2014-04-22
A zašto nije za smijeh?...Milijuni životinjskih vrsta umiru zbog ljudi?...Tko plače zbog njih? Nitko. Zar će netko plakati kad ljudi dožive ono što će za njih biti zlo?jastreb wrote:
Ali ja u ovim tvojim predviđanjima o nekakvim nezaustavljivim promjenama,kao i u tim istim promjenama vidim zlo koje nadolazi.
A to nije za smijeh.
red wolf-
2016-02-10
a ti kao imaš nešto pružiti u ovom drugom slučaju..debotoijusto wrote:jel ovo samo jos jedna pederska tema ili bude sira filozofska rasprava ?
Ma debo je Ok...ima stila iako mi je odmaknut za 180 stupnjeva ideološki...ali ovaj jedan drugi....
darth_vader-
2014-04-17
@Dedu treba razumijeti...Ti očigledno ne uspijevaš u tome.jasambrend wrote:ali ovaj jedan drugi....
red wolf-
2016-02-10
Dobar... Kako si skužio da sam na njega ciljao...baba Vanga ili Tarabići?
darth_vader-
2014-04-17
siru filozofsku raspravu o gay robotu ? nemam , moram priznatkic wrote:a ti kao imaš nešto pružiti u ovom drugom slučaju..debotoijusto wrote:jel ovo samo jos jedna pederska tema ili bude sira filozofska rasprava ?
2014-04-12
tako si dosadan uhhhdebotoijusto wrote:siru filozofsku raspravu o gay robotu ? nemam , moram priznatkic wrote:a ti kao imaš nešto pružiti u ovom drugom slučaju..debotoijusto wrote:jel ovo samo jos jedna pederska tema ili bude sira filozofska rasprava ?
onda odes 2 metra dalje gdje igraju sah , sve 5kic wrote:tako si dosadan uhhhdebotoijusto wrote:siru filozofsku raspravu o gay robotu ? nemam , moram priznatkic wrote:a ti kao imaš nešto pružiti u ovom drugom slučaju..debotoijusto wrote:jel ovo samo jos jedna pederska tema ili bude sira filozofska rasprava ?
2014-04-12
Priznajmo...nismo si baš dragi, ali se zato volimo podjebavati međusobno...evo malo doprinosa i gay tematici...
darth_vader-
2014-04-17
Možda si latentni gay?jasambrend wrote:Priznajmo...nismo si baš dragi, ali se zato volimo podjebavati međusobno...evo malo doprinosa i gay tematici...
red wolf-
2016-02-10
A možda si malo...hm...poseban?
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HAVC I DUBROVNIK POTPISALI ZAVJET ŠUTNJE? Ali na proljeće bi Dubrovnik mogao biti Ach-To, planet na koji je pobjegao i sakrio se Luke Skywalker
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Italija zatvorila luke za NGO
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Italija zatvorila luke za NGO
Page 2 of 4