LUKE SKYWALKER MOŽDA JE GAY?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: LUKE SKYWALKER MOŽDA JE GAY?
Kažu za one koji su protiv gajeva, da se zapravo boje sebe i onoga što oni jesu...jasambrend wrote:A možda si malo...hm...poseban?
red wolf-
2016-02-10
to je Žižekova teza da se mnogo pederluka pronosi kroz društvo raznim dobrodušnim frazama, tapšanjem i sl, ali ja mislim da je on malo bolestan nekad..
Kao homoseksualac se rodiš...I to je to...kic wrote:to je Žižekova teza da se mnogo pederluka pronosi kroz društvo raznim dobrodušnim frazama, tapšanjem i sl, ali ja mislim da je on malo bolestan nekad..
red wolf-
2016-02-10
A jel netko nešto rekao protiv...opet smetnje na prijemu komunikacije...
darth_vader-
2014-04-17
to je tako glupa teza više, dakle neki faktori na koje uopće nemam utjecaj su odredili moju seksualnu pripadnost? eto jebiga, rodio se kao homić, tako mu grah pao..red wolf wrote:Kao homoseksualac se rodiš...I to je to...kic wrote:to je Žižekova teza da se mnogo pederluka pronosi kroz društvo raznim dobrodušnim frazama, tapšanjem i sl, ali ja mislim da je on malo bolestan nekad..
ili je slobodna volja u pitanju?
ili kako paše u raspravi..
Ne znam...Ti znaš...To je tvoj problem.jasambrend wrote:A jel netko nešto rekao protiv...opet smetnje na prijemu komunikacije...
red wolf-
2016-02-10
tome ocito sluzi riva i klupica s VIP , za filozofsku raspravu odes na klupicu filozofija film/glazba kod onih cupavih u mraku sport na drugu sranu rive , klupica ispod grafita hajduk zivi vjecno ili mamicu odlazi a seks na druge servisejasambrend wrote:Priznajmo...nismo si baš dragi, ali se zato volimo podjebavati međusobno...evo malo doprinosa i gay tematici...
reda mora biti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kic wrote:to je tako glupa teza više, dakle neki faktori na koje uopće nemam utjecaj su odredili moju seksualnu pripadnost? eto jebiga, rodio se kao homić, tako mu grah pao..red wolf wrote:Kao homoseksualac se rodiš...I to je to...kic wrote:to je Žižekova teza da se mnogo pederluka pronosi kroz društvo raznim dobrodušnim frazama, tapšanjem i sl, ali ja mislim da je on malo bolestan nekad..
Možda Ezek zna ipak nešto više o tome na iskustvenoj razini čim je tako uvjeren u svoju tezu...
darth_vader-
2014-04-17
Ne nije...Takav se rodiš...I prestanite više osuđivati...kic wrote:to je tako glupa teza više, dakle neki faktori na koje uopće nemam utjecaj su odredili moju seksualnu pripadnost? eto jebiga, rodio se kao homić, tako mu grah pao..red wolf wrote:Kao homoseksualac se rodiš...I to je to...kic wrote:to je Žižekova teza da se mnogo pederluka pronosi kroz društvo raznim dobrodušnim frazama, tapšanjem i sl, ali ja mislim da je on malo bolestan nekad..
red wolf-
2016-02-10
Ljudi vole osuđivati...Uživate u tome...
red wolf-
2016-02-10
No što osuđujete?...E to je dobro pitanje...Osuđujete sve ono što ne volite kod sebe...Svoje strahove...
red wolf-
2016-02-10
ovdje samo tvoju glupost osuđujem realno..red wolf wrote:Ne nije...Takav se rodiš...I prestanite više osuđivati...kic wrote:to je tako glupa teza više, dakle neki faktori na koje uopće nemam utjecaj su odredili moju seksualnu pripadnost? eto jebiga, rodio se kao homić, tako mu grah pao..red wolf wrote:Kao homoseksualac se rodiš...I to je to...kic wrote:to je Žižekova teza da se mnogo pederluka pronosi kroz društvo raznim dobrodušnim frazama, tapšanjem i sl, ali ja mislim da je on malo bolestan nekad..
Zar ti zaista misliš da sam ja glup?kic wrote:ovdje samo tvoju glupost osuđujem realno..red wolf wrote:Ne nije...Takav se rodiš...I prestanite više osuđivati...kic wrote:to je tako glupa teza više, dakle neki faktori na koje uopće nemam utjecaj su odredili moju seksualnu pripadnost? eto jebiga, rodio se kao homić, tako mu grah pao..red wolf wrote:Kao homoseksualac se rodiš...I to je to...kic wrote:to je Žižekova teza da se mnogo pederluka pronosi kroz društvo raznim dobrodušnim frazama, tapšanjem i sl, ali ja mislim da je on malo bolestan nekad..
red wolf-
2016-02-10
debotoijusto wrote:tome ocito sluzi riva i klupica s VIP , za filozofsku raspravu odes na klupicu filozofija film/glazba kod onih cupavih u mraku sport na drugu sranu rive , klupica ispod grafita hajduk zivi vjecno ili mamicu odlazi a seks na druge servisejasambrend wrote:Priznajmo...nismo si baš dragi, ali se zato volimo podjebavati međusobno...evo malo doprinosa i gay tematici...
reda mora biti
Da red..ta nijesmo Japanci pobogu...
darth_vader-
2014-04-17
Ljudi, vi ste samo jedna vrsta na ovoj Zemlji...Postali ste dominantna vrsta samo iz jednog razloga, jer su dinosaursi izumrli...Sutra ćete doživjeti sudbinu dinosaursa, a neka druga vrsta će to iskoristiti...Vi uopće niste bitni.
red wolf-
2016-02-10
I have my doubts..red wolf wrote:Zar ti zaista misliš da sam ja glup?kic wrote:ovdje samo tvoju glupost osuđujem realno..red wolf wrote:Ne nije...Takav se rodiš...I prestanite više osuđivati...kic wrote:to je tako glupa teza više, dakle neki faktori na koje uopće nemam utjecaj su odredili moju seksualnu pripadnost? eto jebiga, rodio se kao homić, tako mu grah pao..red wolf wrote:Kao homoseksualac se rodiš...I to je to...kic wrote:to je Žižekova teza da se mnogo pederluka pronosi kroz društvo raznim dobrodušnim frazama, tapšanjem i sl, ali ja mislim da je on malo bolestan nekad..
Možeš se boriti protiv toga i biti nesretan cijeli život, ali to će u konačnici biti tvoj izbor...U svakoj vrsti na Zemlji postoji određeni postotak gdje pripadnici istog spola privlače se jedni drugima...veber wrote:Pederom se rodis.
red wolf-
2016-02-10
grli svoju sestru umjetnom rukom, a posvojena dica ulaštena stoje pored njih...
Nemoj...Sve ostalo što bih napisao, bilo bi hvalisanje, ali ja to prezirem...kic wrote:I have my doubts..red wolf wrote:Zar ti zaista misliš da sam ja glup?kic wrote:ovdje samo tvoju glupost osuđujem realno..red wolf wrote:Ne nije...Takav se rodiš...I prestanite više osuđivati...kic wrote:to je tako glupa teza više, dakle neki faktori na koje uopće nemam utjecaj su odredili moju seksualnu pripadnost? eto jebiga, rodio se kao homić, tako mu grah pao..red wolf wrote:Kao homoseksualac se rodiš...I to je to...kic wrote:to je Žižekova teza da se mnogo pederluka pronosi kroz društvo raznim dobrodušnim frazama, tapšanjem i sl, ali ja mislim da je on malo bolestan nekad..
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HAVC I DUBROVNIK POTPISALI ZAVJET ŠUTNJE? Ali na proljeće bi Dubrovnik mogao biti Ach-To, planet na koji je pobjegao i sakrio se Luke Skywalker
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Italija zatvorila luke za NGO
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Italija zatvorila luke za NGO
Page 3 of 4