LUKE SKYWALKER MOŽDA JE GAY?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
LUKE SKYWALKER MOŽDA JE GAY?
LUKE SKYWALKER MOŽDA JE GAY? Glumac koji glumi legendarnog Jedi viteza odgovorio na pitanje o njegovoj seksualnosti
Mark Hamill
Dylan Martinez/Reuters
Autor: Portal Jutarnji.hr
Objavljeno: prije 1 min
Ljudi su svoje rekli i oni stvarno jako žele gay lika u Star Wars franšizi.
VEZANE VIJESTI
Vijesti
EKSKLUZIVNO: DUBROVNIK ĆE BITI NAJLJEPŠI GRAD U GALAKSIJI Nakon novih 'Ratova zvijezda' svi će znati za Hrvatsku!
Mashable prenosi da je redatelja filma J.J. Abrams rekao da mu se 'ekstremno uskogrudno' čini tvrdnja da u svijetu 'Ratova zvijezda' nema homoseksualaca. Mark Hamill, glumac koji je utjelovio legendarnog Lukea Skywalkera, na neki je način potvrdio tu tvrdnju rekavši da bi Luke mogao biti gay lik kojeg obožavatelji priželjkuju.
'Fanovi pišu i pitaju sva ta pitanja, 'Bio sam žrtva zlostavljanja u školi... Bojim se priznati da sam gay'. Pitaju me bi li Luke mogao biti gay, na što im ja odgovorim da je to stvar koja je otvorena za interpretaciju', rekao je Hamill za The Sun.
'Ako mislite da je Luke gay, onda svakako je', dodao je Hamill. 'Ne biste se trebali sramotiti toga. Sudite Lukea po njegovom karakteru, a ne tome koga voli.'
Hamill je navodno odgovorio na pitanje obožavatelja o Lukeovoj seksualnosti u siječnju putem Twittera.
http://www.jutarnji.hr/mark-hamill-rekao-da-bi-luke-skywalker-mogao-biti-gay--ako-vi-mislite-da-je-luke-gay--onda-je-gay--tu-nema-sramote-/1534197/
Mark Hamill
Dylan Martinez/Reuters
Autor: Portal Jutarnji.hr
Objavljeno: prije 1 min
Ljudi su svoje rekli i oni stvarno jako žele gay lika u Star Wars franšizi.
VEZANE VIJESTI
Vijesti
EKSKLUZIVNO: DUBROVNIK ĆE BITI NAJLJEPŠI GRAD U GALAKSIJI Nakon novih 'Ratova zvijezda' svi će znati za Hrvatsku!
Mashable prenosi da je redatelja filma J.J. Abrams rekao da mu se 'ekstremno uskogrudno' čini tvrdnja da u svijetu 'Ratova zvijezda' nema homoseksualaca. Mark Hamill, glumac koji je utjelovio legendarnog Lukea Skywalkera, na neki je način potvrdio tu tvrdnju rekavši da bi Luke mogao biti gay lik kojeg obožavatelji priželjkuju.
'Fanovi pišu i pitaju sva ta pitanja, 'Bio sam žrtva zlostavljanja u školi... Bojim se priznati da sam gay'. Pitaju me bi li Luke mogao biti gay, na što im ja odgovorim da je to stvar koja je otvorena za interpretaciju', rekao je Hamill za The Sun.
'Ako mislite da je Luke gay, onda svakako je', dodao je Hamill. 'Ne biste se trebali sramotiti toga. Sudite Lukea po njegovom karakteru, a ne tome koga voli.'
Hamill je navodno odgovorio na pitanje obožavatelja o Lukeovoj seksualnosti u siječnju putem Twittera.
http://www.jutarnji.hr/mark-hamill-rekao-da-bi-luke-skywalker-mogao-biti-gay--ako-vi-mislite-da-je-luke-gay--onda-je-gay--tu-nema-sramote-/1534197/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: LUKE SKYWALKER MOŽDA JE GAY?
Sve je moguće, nestrpljiva javnost čeka radosnu vijest :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja mislim da je Palpatine bio gay.Ložio se na zgodne muškarce,prvo na Darth Maula a potom se zaljubio u Anakina i nije se smirio dok ga nije povalio na mračnu stranu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A ja mislim da bi ovu temu trebalo zaključati,jer kad je lani Iknarov svjedok otvorio temu pod nazivom T.F. je gay,onda ste ju zaključali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da,ali to je bilo na starom forumu,pa se ne računa.
Nipošto ključat temu,jer je progresivna i napredna.
Nipošto ključat temu,jer je progresivna i napredna.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
veber-
2014-12-30
Kolega vidim, nitko ne pita za pečenje iz SW... Po mom sudu šteta papiraveber wrote:čuo na radiju da je 3PO, umro.
According to Thomas Malthus, preventative checks are those that affect the birth rate and include marrying at a later age (moral restraint), abstaining from procreation, birth control, and homosexuality. Malthus, a religious chap (he worked as a clergyman in the Church of England), considered birth control and homosexuality to be vices and inappropriate (but nonetheless necessary).
Positive checks are those, according to Thomas Malthus, that increase the death rate. These include disease, war, disaster, and finally, when other checks don't reduce population, famine.
http://geography.about.com/od/populationgeography/a/malthus.htm
Positive checks are those, according to Thomas Malthus, that increase the death rate. These include disease, war, disaster, and finally, when other checks don't reduce population, famine.
http://geography.about.com/od/populationgeography/a/malthus.htm
Guest- Guest
Homoseksualnost i abortus dakle zagovaraju pametni ljudi, jer znaju da se time čini dobro čovječanstvu.
Guest- Guest
nemam pojma, teologija me nikad nije zanimalakic wrote:i Heidegger je bio pametan pa..
Guest- Guest
Pa da se pita homoseksualce abortusa ne bi bilo.deda na aparatima wrote:Homoseksualnost i abortus dakle zagovaraju pametni ljudi, jer znaju da se time čini dobro čovječanstvu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zar je bitno što je?
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Zar je bitno što je?
Naravno da je za ideal, za uzor, etalon bitno što je. On nosi informaciju novom naraštaju kamo se orjentirati.
Guest- Guest
Svatko na svijet dolazi slobodan i sam izabire svoj put vođen svojim srcem i razumom...deda na aparatima wrote:red wolf wrote:Zar je bitno što je?
Naravno da je za ideal, za uzor, etalon bitno što je. On nosi informaciju novom naraštaju kamo se orjentirati.
red wolf-
2016-02-10
Ovce ne izabiru svoj put, one idu u stadu stazom koju im je pastir postavio. Ti si ovca pa to ne vidiš.red wolf wrote:Svatko na svijet dolazi slobodan i sam izabire svoj put vođen svojim srcem i razumom...deda na aparatima wrote:red wolf wrote:Zar je bitno što je?
Guest- Guest
Srce i razum mi ne daju da budem ovca...deda na aparatima wrote:
Ovce ne izabiru svoj put, one idu u stadu stazom koju im je pastir postavio. Ti si ovca pa to ne vidiš.
red wolf-
2016-02-10
Dobro, ti si onda malo janje.red wolf wrote:Srce i razum mi ne daju da budem ovca...deda na aparatima wrote:
Ovce ne izabiru svoj put, one idu u stadu stazom koju im je pastir postavio. Ti si ovca pa to ne vidiš.
Guest- Guest
Ne. Dogoditi će se nešto veliko uskoro...Biti će to promjena za ljudsku vrstu i nitko je ne može zaustaviti...Vođen srcem i razumom shvaćam da je to nešto što se mora dogoditi...deda na aparatima wrote:Dobro, ti si onda malo janje.red wolf wrote:Srce i razum mi ne daju da budem ovca...deda na aparatima wrote:
red wolf-
2016-02-10
Neće se dogoditi ništa uskoro, drugi dolazak Krista je već davno bio rimski car Tito Flavije, on je ostvario sva proročanstva prorokovana u novom zavjetu, tj. budući da ga je on dao napisati, proročanstva su namještena tako da izgleda da ih je on ostvario kako bi kao božji sin mogao imati legitimitet da bude car, budući da nije poticao iz Julio-Klaudijske dinastije careva/božanstava.red wolf wrote:Ne. Dogoditi će se nešto veliko uskoro...Biti će to promjena za ljudsku vrstu i nitko je ne može zaustaviti...Vođen srcem i razumom shvaćam da je to nešto što se mora dogoditi...deda na aparatima wrote:Dobro, ti si onda malo janje.red wolf wrote:Srce i razum mi ne daju da budem ovca...deda na aparatima wrote:
Vi što sad čekate neke događaje jednostavno ne znate čitati.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HAVC I DUBROVNIK POTPISALI ZAVJET ŠUTNJE? Ali na proljeće bi Dubrovnik mogao biti Ach-To, planet na koji je pobjegao i sakrio se Luke Skywalker
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Italija zatvorila luke za NGO
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Italija zatvorila luke za NGO
Page 1 of 4