Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
Ja sam cuo da tudjman uopce nije pravi zagorec...da je negdje od generalskog stola i da mu je otac,stric dosli u trgovisce poslom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gluposti. Tuđmani i Tucmani su stare zagorske obitelji.vuksadinare wrote:Ja sam cuo da tudjman uopce nije pravi zagorec...da je negdje od generalskog stola i da mu je otac,stric dosli u trgovisce poslom
U okolici Gulina nema Tuđmana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kuzman je bio hercegovac
2014-04-14
Ne laprduckaj, nego kako ti se to sto je bio jugoslaven uklapa u tvoju viziju o njemu kao velikom Hrvatu?provocator wrote:Sad vidite kako to živi Titov unuk pa to usporedite s Tuđmanovim unukom koji je iz Beograda doperjao u Zagreb, obogatio se, pa se vratio u Beograd i razvio biznis.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Provocator nije Jugoslaven. On je čak i veliki hrvatski domoljub. On je marksist,ljevičar i komunist.kaja_333 wrote:Ne laprduckaj, nego kako ti se to sto je bio jugoslaven uklapa u tvoju viziju o njemu kao velikom Hrvatu?provocator wrote:Sad vidite kako to živi Titov unuk pa to usporedite s Tuđmanovim unukom koji je iz Beograda doperjao u Zagreb, obogatio se, pa se vratio u Beograd i razvio biznis.
Jugoslavenstvo se možda može podmetati meni,ali ne i Provi.
2014-04-22
Ne govorim o provokatoru nego o tili..jastreb wrote:Provocator nije Jugoslaven. On je čak i veliki hrvatski domoljub. On je marksist,ljevičar i komunist.kaja_333 wrote:Ne laprduckaj, nego kako ti se to sto je bio jugoslaven uklapa u tvoju viziju o njemu kao velikom Hrvatu?provocator wrote:Sad vidite kako to živi Titov unuk pa to usporedite s Tuđmanovim unukom koji je iz Beograda doperjao u Zagreb, obogatio se, pa se vratio u Beograd i razvio biznis.
2015-08-15
Pa ni Tito nije bio Jugoslaven u tom smislu.kaja_333 wrote:Ne govorim o provokatoru nego o tili..jastreb wrote:Provocator nije Jugoslaven. On je čak i veliki hrvatski domoljub. On je marksist,ljevičar i komunist.kaja_333 wrote:Ne laprduckaj, nego kako ti se to sto je bio jugoslaven uklapa u tvoju viziju o njemu kao velikom Hrvatu?provocator wrote:Sad vidite kako to živi Titov unuk pa to usporedite s Tuđmanovim unukom koji je iz Beograda doperjao u Zagreb, obogatio se, pa se vratio u Beograd i razvio biznis.
Recimo takvo integralno jugoslavenstvo je jedno vrijeme propagirao Ivan Meštrović.
Pravi Jugoslaveni po meni su bili recimo Ivo Andrić,ili onaj čitav val revolucionarne omladine prije 1.svj.rata,poput Čubrilovića,Jukića,Tartaglie,Žerajića, Čabrinovića, Principa...
2014-04-22
Pa srbi su to već odradili djelomično, hvala im na tomemutava baštarda wrote:Pripremiti i glogov kolac radi sigurnosti...
Guest- Guest
Inače srijem je imao pripasti Hrvatskoj no znate li kome treba biti zahvalan što nije?jastreb wrote:Inače Ilok je imao pripasti Srbiji,a znate li kome možemo biti zahvalni što je pripao Hrvatskoj?
Guest- Guest
Po izjavi samoga Tuđmana, mađarskoga su podrietla, doselili u 16. ili 17. stoljeću, ne sjećam se točno.jastreb wrote:Gluposti. Tuđmani i Tucmani su stare zagorske obitelji.vuksadinare wrote:Ja sam cuo da tudjman uopce nije pravi zagorec...da je negdje od generalskog stola i da mu je otac,stric dosli u trgovisce poslom
Titi koji je promienio granice operacijskih zonah.tre911 wrote:Inače srijem je imao pripasti Hrvatskoj no znate li kome treba biti zahvalan što nije?jastreb wrote:Inače Ilok je imao pripasti Srbiji,a znate li kome možemo biti zahvalni što je pripao Hrvatskoj?
Ali eto po jastrebu trebamo biti sretni jer nam i Ilok nisu maznuli kao recimo Petrovaradin gdje su stolovali hrvatski banovi.Regoč wrote:Titi koji je promienio granice operacijskih zonah.tre911 wrote:Inače srijem je imao pripasti Hrvatskoj no znate li kome treba biti zahvalan što nije?jastreb wrote:Inače Ilok je imao pripasti Srbiji,a znate li kome možemo biti zahvalni što je pripao Hrvatskoj?
Guest- Guest
Sam se sebe je rekao da je jugosloven, njegova obitelj također, o njemu . Prema tome nemaš ti sto objašnjavati o smislu i u kojem smislu kada se čovjek odredio tako.jastreb wrote:Pa ni Tito nije bio Jugoslaven u tom smislu.kaja_333 wrote:Ne govorim o provokatoru nego o tili..jastreb wrote:Provocator nije Jugoslaven. On je čak i veliki hrvatski domoljub. On je marksist,ljevičar i komunist.kaja_333 wrote:Ne laprduckaj, nego kako ti se to sto je bio jugoslaven uklapa u tvoju viziju o njemu kao velikom Hrvatu?provocator wrote:Sad vidite kako to živi Titov unuk pa to usporedite s Tuđmanovim unukom koji je iz Beograda doperjao u Zagreb, obogatio se, pa se vratio u Beograd i razvio biznis.
Recimo takvo integralno jugoslavenstvo je jedno vrijeme propagirao Ivan Meštrović.
Pravi Jugoslaveni po meni su bili recimo Ivo Andrić,ili onaj čitav val revolucionarne omladine prije 1.svj.rata,poput Čubrilovića,Jukića,Tartaglie,Žerajića, Čabrinovića, Principa...
2015-08-15
Točno. A ne što ovaj fantazira da mu je stari došo iz Gen.Stola.Regoč wrote:Po izjavi samoga Tuđmana, mađarskoga su podrietla, doselili u 16. ili 17. stoljeću, ne sjećam se točno.jastreb wrote:Gluposti. Tuđmani i Tucmani su stare zagorske obitelji.vuksadinare wrote:Ja sam cuo da tudjman uopce nije pravi zagorec...da je negdje od generalskog stola i da mu je otac,stric dosli u trgovisce poslom
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» Uljanik – Niti jedan od uhićenih nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Knez Višeslav nije bio Hrvat, niti su Hrvati stigli u stoljeću sedmom
» Hrvat Dalipagic nije hrvatski olimpijac ali srbin Slavnic jest?!
» Uljanik – Niti jedan od uhićenih nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Knez Višeslav nije bio Hrvat, niti su Hrvati stigli u stoljeću sedmom
» Hrvat Dalipagic nije hrvatski olimpijac ali srbin Slavnic jest?!
Page 3 of 3