Hrvat Dalipagic nije hrvatski olimpijac ali srbin Slavnic jest?!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hrvat Dalipagic nije hrvatski olimpijac ali srbin Slavnic jest?!
https://m.vecernji.hr/sport/hrvat-dalipagic-nije-hrvatski-olimpijac-a-srbin-slavnic-jest-1525938
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvat Dalipagic nije hrvatski olimpijac ali srbin Slavnic jest?!
Mislim da je Dalipagic Musliman.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sjecam se tog Mirka Puzovica..boksao je osamdesetih...i za hrvatske boksacke klubove...dobar boksac...
2015-09-08
?...drazenjastreb wrote:Mislim da je Dalipagic Musliman.
2015-09-08
Bio sa mnom u JNA u Puli u istoj jedinicivuksadinare wrote:Sjecam se tog Mirka Puzovica..boksao je osamdesetih...i za hrvatske boksacke klubove...dobar boksac...
Dobar momak...zajebant
Volio zajebavat Makedonce radi Ace Rusevskog koji je Makedoncima bio idol
Ali sve je to bila benigna zajebancija
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mislim da nije..Hrvatjastreb wrote:Mislim da je Dalipagic Musliman.
Ali on se u BG ozenio...posrbio
Kaze bio Jugoslaven
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
takvi su hrvati ili tzv.hrvati prodali bi se za picku ili pljeskavicu..nije djaba matos zborio da imamo vise juda nego europa zajednoRingo10 wrote:Mislim da nije..Hrvatjastreb wrote:Mislim da je Dalipagic Musliman.
Ali on se u BG ozenio...posrbio
Kaze bio Jugoslaven
2015-09-08
Gluposti...
I jedan i drugi su jugoslovenski olimpijci...
Jer se na OI natječe za države, a ne za narode ili religije...
A u njihovo vrijeme ni RH ni srbija se nisu natjecali na OI...
Ključaj...
I jedan i drugi su jugoslovenski olimpijci...
Jer se na OI natječe za države, a ne za narode ili religije...
A u njihovo vrijeme ni RH ni srbija se nisu natjecali na OI...
Ključaj...
Dalipagić.vuksadinare wrote:?...drazenjastreb wrote:Mislim da je Dalipagic Musliman.
Znači predak mu j bio neki Dalip aga.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..pa 90% slucajeva u bh-a i srbiji su preci ili nekakav predak turcinjastreb wrote:Dalipagić.vuksadinare wrote:? ... draženjastreb wrote:Mislim da je Dalipagić Musliman.
Znači predak mu j bio neki Dalip aga.
2015-09-08
Rodil se u Mostaru. Nije igral za ijedan hrvatski klub. Cijelo vrijeme je u Beogradu pa poslije po svijetu ... u Hrvatsku dolazil samo na pršut i vino.
Kad je puška pukla nije s livade na kojoj je pasel poletil svojem jatu ... valjda zato kaj to jato nije osjećal svojim.
Točka.
Kaj se tiče prezimena ne znači da mu je itko bil Anadolac, ali mnoga prezimena u Hrvatskoj, a naročito u BiH imaju korijene u turskim riječima i nazivima, npr. ako je kršćanska obitelj delala na posjedu čiji je vlasnik bil musliman ili po dužnostima i zvanjima ili se turski pridjev dodal prezimenu.
Npr. Karamarko, Begović, Karađorđević ( ), Odobašić, Arapović, Serdar, Mustapić (od Mustafić) itd.
Dakle to kaj netko ima nekaj ''turskoga'' u prezimenu ne znači da je etnički povezan s Turcima.
Kad je puška pukla nije s livade na kojoj je pasel poletil svojem jatu ... valjda zato kaj to jato nije osjećal svojim.
Točka.
Kaj se tiče prezimena ne znači da mu je itko bil Anadolac, ali mnoga prezimena u Hrvatskoj, a naročito u BiH imaju korijene u turskim riječima i nazivima, npr. ako je kršćanska obitelj delala na posjedu čiji je vlasnik bil musliman ili po dužnostima i zvanjima ili se turski pridjev dodal prezimenu.
Npr. Karamarko, Begović, Karađorđević ( ), Odobašić, Arapović, Serdar, Mustapić (od Mustafić) itd.
Dakle to kaj netko ima nekaj ''turskoga'' u prezimenu ne znači da je etnički povezan s Turcima.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Bio sa mnom u JNA u Puli u istoj jedinicivuksadinare wrote:Sjecam se tog Mirka Puzovica..boksao je osamdesetih...i za hrvatske boksacke klubove...dobar boksac...
Dobar momak...zajebant
Volio zajebavat Makedonce radi Ace Rusevskog koji je Makedoncima bio idol
Ali sve je to bila benigna zajebancija
Vas Bosance slali u Sloveniju i Hrvatsku, a nas Hrvate po srbijanskim, kosovskim i makedonskim vukojebinama i vrletima.
Od nas deset iz društva samo jedan je bil sjevernije od nas ostalih. I to u Beogradu.
Guest- Guest
crvenkasti-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nije Hrvat. Grobar je.
crvenkasti-
2014-04-17
2015-09-08
vuksadinare wrote:
izgledas ko klosar
I osjećam se tako, a izjašnjavam se kao Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Obojica su bili sjajni igrači, Moka je bio više igrački i trenerski vezan uz Hrvatsku, Praja slabo ili nikako.
Ali mislim da su obojica Srbi - ako je to uopće bitno.
Ali mislim da su obojica Srbi - ako je to uopće bitno.
niels-
2021-04-26
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
Page 1 of 2