liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: liga prvaka
Ne gine vam onda novi trener uskoro... Tko će van Gaala nasljediti nakon isteka ugovora?VUČIĆU PEDERU wrote:da pijani glupan van gaal nije pojeo govna, englezi bi imali 4 u knockout fazi i napokon bi se zavrsilo sa tom prevarom od bundes lige. a njemu u kljucnoj utakmici igraju powell, varela i neki crni klosar za koga prvi put u zivotu cujem...
Guest- Guest
uslov da van gaal ne bude smenjen je da ili osvoji PL ili da igra polufinale LS, tako da mu otkaz ne gine na kraju sezone. anceloti se sam nudi, a van gaal zeli da ga giggs zameni.
Guest- Guest
tjesi se klosarcino, tvoj 7up je ono sta je Barca prosle sezone napravila cmayernu, onakva bruka je nezapamcena to rezultat ne moze opisati, samo su vas dobri odnosi Guardiole spasili dvoznamenkastog rezultata, u Barceloni je to dobar dan pa se ne prica puno kao u malim klubovima tipa cmayern, postalo je normalno lorealu uvaljivati petice.Fénix wrote:Flašice 7UP-a se još ispijaju nakon 7:0 pretprošle godine. Od manekena napravili mega trenera, a svi nakon Barcelone nestali(vidi Rijkaarda). Ono, Guardiola morao 3 sezone potrošiti i promijeniti gotovo 2/3 ekipe da bi mu igra na nešto izgledala a ovi mu sve ostavili priređeno i on padne na Realu usred Minhena kao nitko nikad.End1899 wrote:gdje si ti klosaru, iz neke selendre i pripizdine mislis da si u Berlinu. sta ti ocekujes da se LP osvaja svake sezone pored ovakve najvece barce svih vremena i messija, taman da cijelu svabiju preotmete ostalih jadnim klubovima jos uvijek ste mali i jadni bez sanse. Dosta su vam svi poruseni rekordi Guardiole i SP, jedan poraz i dva remija ove sezone, revolution.Fénix wrote:Gdje si ti bio 1996., 2009., 2012., 2013., i 2014.? U pički materini, eto gdje. Nisi ni sad daleko od toga.
Vidimo se u travnju i svibnju kao i zadnje dvije sezone... Oooo, pa vidjeli smo se - 3 brutalna poraza i jedna pobjeda.
Da vam nije Bosmana, ne bi vidjeli niti jedan jedini euro trofej koji ste dignuli zadnjih 10 godina, kao ni prvenstva. Tiše tamo i drž' u svojoj rupici Guardiolin pimpek u tajnosti, a ne kao bataljon San Francisca koračat ulicama i mahati na pred svima s time.
Ekipu to ionako ne zanima.
A za metropole... Gdje ti živiš kad nama nabijaš selendre i pripizdine? Zar i ti sam ne živiš u njoj? Ja mislim da itekako živiš ali nisi toga ni svjestan.
Kakve Bosman ima veze s tim sta je La Masija pokorila svijet u zadnjih 20 godina, postali su neprikosnoveni vladari svjetskog nogometa. Problem je u tome sta se cmayern trudi svim silama kopirati Barcu i misle da se preko noci moze ostvariti takva reputacija i stil. Na koljenima ce molit Guardiolu na ostanak kao sta su vec i poceli jer nikad u povijesti nisu imali ovakve rezultate, ali cim ode postat ce opet mala kurva Dortmunda.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Guardiola = Euro 2008., SP 2010., Euro 2012., SP 2014... cijelo prvenstvo kritike na Lowa jer kopira Guardiolu, poslije osvajanja to je njemacki direktan i okomiti nogomet, tocku na sve stavlja Gorze u 112. minuti. lol, jalni svabi
2015-08-25
real madrid osvaja euroligu u košarci u sezoni 2014-2015 zahvaljujući guardioli
cedevita prvak hrvatske zahvaljujuću guardioli
VUČIĆU PEDERU wrote:messi igrac utakmice
finale đoković-federer 2-0...messi igrač utakmice
hamdija osvojio BB zahvaljujući guardioli
Ne znam kako to ljudi ne shvacaju Guardiola = Barcelona = Spanjolska = Bayern = Njemacka, sve je povezano Guardiolom, on je glavna karika lanca. Ovo je Guardiolina era.
2015-08-25
sta je pickice mala ciganska, nisi danas primio koktel mamine menstruacije i tatine sperme. B-)
Guest- Guest
KONAČNI UDARAC: Realovu djecu uče igrati po modelu najvećeg suparnika!
eto... nije ni par sati proslo od mojega komentara i odma potvrda, ali original je uvijek bolji klosari.
eto... nije ni par sati proslo od mojega komentara i odma potvrda, ali original je uvijek bolji klosari.
2015-08-25
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50