MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
tre911 wrote:Nisi, Hrvat Hrvatu ne govori ovo što ti prosipaš gospon Eri. Da si Hrvat onda bi drugačije pričao i disao. Ovo drugo o građanunu svijeta ti ne sporim i boli me mauna za to, budi i Afganistanac ako hoćeš ili iz plemena dogona koji vjeruju da su sa Sirijusa B ali Hrvat nisi.
po ovome što si napisao niti ti nisi hrvat.
moguće su ti roditelji hrvati, ali ti si odabrao biti srbin, odabrao si srpski mentalni sklop i tako se ponašaš.
to što se izjašnjavaš kako si hrvat nema veze s onim što jesi, šoleviću...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Biti ću ti jasan do kraja. Ja volim moju Hrvatsku! Ali vlasnik ovog foruma voli takve poput tebe koji na čudan način ljube svoju zemlju. To je tužno.tre911 wrote:
Ne, ti si đubre koje se predstavlja kao Hrvat ali ti Hrvat NISI, zapamti to, Hrvat Hrvatu ne osporava domovinu, Hrvat Hrvatu ne govori da nije poželjan u RH kao domovini svih Hrvata kao i sve ostale baljezgarije koje vi smradovi govorite protiv Hrvata i Hrvatima izvan domovine.
red wolf-
2016-02-10
Gle ove dvojice Hrvata, ne zna se koji je veći...pored vašeg hrvatstva mi obični građani Hrvatske ne možemo doći do riječi :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ajde budaletino zašuti i pokrije se ušima jer kurca ne kužiš ali znaš da nešto moraš srati. Nisam ti ja SDPovac konju retardirani da meni možeš ovakva sranja prodavati. Idi u svoje leglo gdje ćeš dobiti i aplauz za ovu šumotvorinu.sitting_bull wrote:tre911 wrote:Nisi, Hrvat Hrvatu ne govori ovo što ti prosipaš gospon Eri. Da si Hrvat onda bi drugačije pričao i disao. Ovo drugo o građanunu svijeta ti ne sporim i boli me mauna za to, budi i Afganistanac ako hoćeš ili iz plemena dogona koji vjeruju da su sa Sirijusa B ali Hrvat nisi.
po ovome što si napisao niti ti nisi hrvat.
moguće su ti roditelji hrvati, ali ti si odabrao biti srbin, odabrao si srpski mentalni sklop i tako se ponašaš.
to što se izjašnjavaš kako si hrvat nema veze s onim što jesi, šoleviću...
Guest- Guest
Jebem ti vašu šutnju.epikur37 wrote:Gle ove dvojice Hrvata, ne zna se koji je veći...pored vašeg hrvatstva mi obični građani Hrvatske ne možemo doći do riječi :)
red wolf-
2016-02-10
Aha, već viđeno, sakrivaš se iza admina a ne iza svojih riječi. Nisam ja tebi psovao majku nego ti meni, nisam ja tebi rekao da popušiš kurac nego ti meni i kada si dobio kaznu evo te opet kmečiš, tako antifašistički, tako predvidljivo. Oćeš da ti postavim taj post pa da se uvjeriš?red wolf wrote:Biti ću ti jasan do kraja. Ja volim moju Hrvatsku! Ali vlasnik ovog foruma voli takve poput tebe koji na čudan način ljube svoju zemlju. To je tužno.tre911 wrote:
Ne, ti si đubre koje se predstavlja kao Hrvat ali ti Hrvat NISI, zapamti to, Hrvat Hrvatu ne osporava domovinu, Hrvat Hrvatu ne govori da nije poželjan u RH kao domovini svih Hrvata kao i sve ostale baljezgarije koje vi smradovi govorite protiv Hrvata i Hrvatima izvan domovine.
I pazi, rekao sam da ću te do gola skinuti ako nastaviš, nemoj prerano pucati jer se tek zagrijhavam :)
Guest- Guest
Nešto si nervozan? Nisi popio dovoljno? Imaš sreću, @Kic te štiti.tre911 wrote:Aha, već viđeno, sakrivaš se iza admina a ne iza svojih riječi. Nisam ja tebi psovao majku nego ti meni, nisam ja tebi rekao da popušiš kurac nego ti meni i kada si dobio kaznu evo te opet kmečiš, tako antifašistički, tako predvidljivo. Oćeš da ti postavim taj post pa da se uvjeriš?red wolf wrote:Biti ću ti jasan do kraja. Ja volim moju Hrvatsku! Ali vlasnik ovog foruma voli takve poput tebe koji na čudan način ljube svoju zemlju. To je tužno.tre911 wrote:
I pazi, rekao sam da ću te do gola skinuti ako nastaviš, nemoj prerano pucati jer se tek zagrijhavam :)
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Jebem ti vašu šutnju.epikur37 wrote:Gle ove dvojice Hrvata, ne zna se koji je veći...pored vašeg hrvatstva mi obični građani Hrvatske ne možemo doći do riječi :)
A kako...što god da kažem ispadam manji Hrvat od tebe i trea...bolje onda da šutim i plaćam porez a vi brinite o politici i odlukama :)
2015-08-06
Jebem vam vašu šutnju...epikur37 wrote:red wolf wrote:Jebem ti vašu šutnju.epikur37 wrote:Gle ove dvojice Hrvata, ne zna se koji je veći...pored vašeg hrvatstva mi obični građani Hrvatske ne možemo doći do riječi :)
A kako...što god da kažem ispadam manji Hrvat od tebe i trea...bolje onda da šutim i plaćam porez a vi brinite o politici i odlukama :)
red wolf-
2016-02-10
Na tebi je da opet podržiš pederluk kao konzervativac i da uživaš u tome. Boli te kurac, ti si za genocidnu iako je 200 k Hrvata istjerano odande, ti si za milanovića iako gura gender u škole, ti si za josipovića po istim mjerilima, za glavaševića po istim mjerilima + pljuvanje po Hrvatima srednje Bosne...blago običnim građanima Hrvatske sa zbrčkanim likovima poput tebe.epikur37 wrote:Gle ove dvojice Hrvata, ne zna se koji je veći...pored vašeg hrvatstva mi obični građani Hrvatske ne možemo doći do riječi :)
Guest- Guest
jebiga epi, al ezek je u pravured wolf wrote:Jebem vam vašu šutnju...epikur37 wrote:red wolf wrote:Jebem ti vašu šutnju.epikur37 wrote:Gle ove dvojice Hrvata, ne zna se koji je veći...pored vašeg hrvatstva mi obični građani Hrvatske ne možemo doći do riječi :)
sutnja je pristanak
Ja neurozan :DDD Oš mi majku ustašku opsovati zbog toga a?red wolf wrote:Nešto si nervozan? Nisi popio dovoljno? Imaš sreću, @Kic te štiti.tre911 wrote:Aha, već viđeno, sakrivaš se iza admina a ne iza svojih riječi. Nisam ja tebi psovao majku nego ti meni, nisam ja tebi rekao da popušiš kurac nego ti meni i kada si dobio kaznu evo te opet kmečiš, tako antifašistički, tako predvidljivo. Oćeš da ti postavim taj post pa da se uvjeriš?red wolf wrote:Biti ću ti jasan do kraja. Ja volim moju Hrvatsku! Ali vlasnik ovog foruma voli takve poput tebe koji na čudan način ljube svoju zemlju. To je tužno.tre911 wrote:
Evo ako mi ne vjeruješ ai tvoja dosljednost će se uskoro pokazati :D
Re: Svećenik odveo djecu u Međugorje pa ih silovao
by Guest on 4/2/2016, 22:21Pošto odlazim s ovog foruma, dozovliti ću si, mater ti jebem proustašku, da ti jebem...Evo ti forum...Neka @Kic bude sretan s tobom...tre911 je napisao/la:Ajde budaletino ne seri, ti si osvjedočeni fašist koji bi na silu gurao u ljude implantate i sl no meni nije palo na pamet prijaviti te kao ni svetca ili ewu kada govore da je u redu ubijati ustašku djecu. Abuse prijeva su samo za vas ljevičkarske pizdurine koji se ne možete nositi sa tim da neko drugačije od vas misli.red wolf je napisao/la:Evo vam forum neoustaše...Osokolili ste se...Ovo je vaše vrijeme...Pa uživajte...tre911 je napisao/la:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic je napisao/la:Regoč je napisao/la:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic je napisao/la:Regoč je napisao/la:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima je napisao/la:Regoč je napisao/la:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Da mu je zdrav mozak ne bi bio svećenik niti bi išao u Međugorje na molitvu...
wtf :D
ne znam jeste primijetili, dudette je izbrisala svoj nick-
Dakle seronjo kako to da si se vratio, jel to jak karakter ili si pičkica a? Dobio si samo jedan dan iako si sam najavio samom sebi otpust a da smo uživo dobio bi nokaut isti tren i ko zna u kakvom bi se stanju probudio :))
Guest- Guest
Rekao sam ti istinu. Shvaćaš li to? Nisam siguran da shvaćaš.
red wolf-
2016-02-10
tre911 wrote:Ajde budaletino zašuti i pokrije se ušima jer kurca ne kužiš ali znaš da nešto moraš srati. Nisam ti ja SDPovac konju retardirani da meni možeš ovakva sranja prodavati. Idi u svoje leglo gdje ćeš dobiti i aplauz za ovu šumotvorinu.
ti si karamarkov jogurt revolucionar, a kako karamarko u svemu kopira srbina slobodana miloševića onda si i ti kopija srpskog jogurt revolucionara.
sitting_bull-
2015-09-28
Što se koji kurac onda ubacuješ i praviš pametan? Misliš koji ubod napraviti sa strane onako ispod žita? zajebi to kume, uletićeš u mlin i gotovo.epikur37 wrote:red wolf wrote:Jebem ti vašu šutnju.epikur37 wrote:Gle ove dvojice Hrvata, ne zna se koji je veći...pored vašeg hrvatstva mi obični građani Hrvatske ne možemo doći do riječi :)
Guest- Guest
tre911 wrote:Na tebi je da opet podržiš pederluk kao konzervativac i da uživaš u tome. Boli te kurac, ti si za genocidnu iako je 200 k Hrvata istjerano odande, ti si za milanovića iako gura gender u škole, ti si za josipovića po istim mjerilima, za glavaševića po istim mjerilima + pljuvanje po Hrvatima srednje Bosne...blago običnim građanima Hrvatske sa zbrčkanim likovima poput tebe.epikur37 wrote:Gle ove dvojice Hrvata, ne zna se koji je veći...pored vašeg hrvatstva mi obični građani Hrvatske ne možemo doći do riječi :)
stavka 1. Bio na referendumu Za obitelj i zabrnio bih gay parade (što ti vjerojatno ne bi)
stavka 2. Ukinuo bih BiH jer zbog ideje njene državnosti i opstojnosti Hrvati su doživjeli geo-političko-demografsku katastrofu
stavka 3. Vidi pod 1.
stavka 4,5...to što sam kritičar pravaškog desnila i Karamarkove banalnosti ni po čemu me ne čini esdepenjarom. Pače ja sam na Tuđmanovoj liniji ali nekima je draže pravaštvo pa i Pavelić neg Tuđman...
2015-08-06
Što je istina, da mi jebeš majku ustašku?? O čemu ti leftardu opet kakiš?red wolf wrote:Rekao sam ti istinu. Shvaćaš li to? Nisam siguran da shvaćaš.
Guest- Guest
Pa dobro, majkumu, znamo li više tko su antifašisti?
Imamo Vulina, Nikolića, Dačića, Šešelja i Vučića s jedne strane i Milanovića, Stazića, Pupovca i Šita s druge.
Svi tvrde da su antifašisti.
Recite slobodno: -Jesmo oboji, pa šta?
Imamo Vulina, Nikolića, Dačića, Šešelja i Vučića s jedne strane i Milanovića, Stazića, Pupovca i Šita s druge.
Svi tvrde da su antifašisti.
Recite slobodno: -Jesmo oboji, pa šta?
tre911 wrote:Što se koji kurac onda ubacuješ i praviš pametan? Misliš koji ubod napraviti sa strane onako ispod žita? zajebi to kume, uletićeš u mlin i gotovo.epikur37 wrote:red wolf wrote:Jebem ti vašu šutnju.epikur37 wrote:Gle ove dvojice Hrvata, ne zna se koji je veći...pored vašeg hrvatstva mi obični građani Hrvatske ne možemo doći do riječi :)
Dobro de...
Uletio sam lagano cim-vam cim tam...ako ste preozbiljni onda ništa....povlačim se a vi nastavite.
2015-08-06
Da sam ti rekao istinu, Nisi shvatio?tre911 wrote:Što je istina, da mi jebeš majku ustašku?? O čemu ti leftardu opet kakiš?red wolf wrote:Rekao sam ti istinu. Shvaćaš li to? Nisam siguran da shvaćaš.
red wolf-
2016-02-10
Ma nema vađenja kume, zna se točno za koga si bio i na čiji si mlin vodu navlačio iako si odustao u zadnjem trenutku od toga da izađeš na izbore ali da si izašao i josipović i milanović bi dobili tvoj glas. Reci da nije istina svega ti.epikur37 wrote:tre911 wrote:Na tebi je da opet podržiš pederluk kao konzervativac i da uživaš u tome. Boli te kurac, ti si za genocidnu iako je 200 k Hrvata istjerano odande, ti si za milanovića iako gura gender u škole, ti si za josipovića po istim mjerilima, za glavaševića po istim mjerilima + pljuvanje po Hrvatima srednje Bosne...blago običnim građanima Hrvatske sa zbrčkanim likovima poput tebe.epikur37 wrote:Gle ove dvojice Hrvata, ne zna se koji je veći...pored vašeg hrvatstva mi obični građani Hrvatske ne možemo doći do riječi :)
stavka 1. Bio na referendumu Za obitelj i zabrnio bih gay parade (što ti vjerojatno ne bi)
stavka 2. Ukinuo bih BiH jer zbog ideje njene državnosti i opstojnosti Hrvati su doživjeli geo-političko-demografsku katastrofu
stavka 3. Vidi pod 1.
stavka 4,5...to što sam kritičar pravaškog desnila i Karamarkove banalnosti ni po čemu me ne čini esdepenjarom. Pače ja sam na Tuđmanovoj liniji ali nekima je draže pravaštvo pa i Pavelić neg Tuđman...
Guest- Guest
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
Page 4 of 11